|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
10.12.2008 9:39:37   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: Ylenia

hej hoj!
js sem tut na frisno nosecka;)
pa rajs berem tale forum, kot nosecniski, ker se tam se nic ne znajdem user posted image
hotla sem vam povedat, da je blo pri meni tut isto ko sva zacela delat na user posted image , pa mi je M najprej zamujala en teden, naslednjic 10 dni, in v glavnem krneki. ampak sem delala test pa je bil vedno -. no ta mesec sem pa opazla spremembe se preden mi je M zamujala. nc drasticnega, pa nobenga bruhanja sicer, ampak sem cutla da je drugac. in ko mi je zamujala 3 dni sem nardila test in je bi +!
morm pa povedat da sem se prejsnje mesce ful neki merkala, pa nc kave pa nc alkohola... zdej se je pa zacel veseli december in to in sem ga mal festala in pila kavo normaln pa je blo zgleda boljs.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image ,zdaj pa se čuvaj!!! 

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.12.2008 11:21:45   
Nepoznana
Ojla, punce, spet jaz.

Danes sem spet naredila test - CB. Nič pokazal user posted image . No, samo eno črtico.

Torej, očitno se telo igra z mojimi živci - al pa obratno user posted image .

Hja, če je pa to to, komaj čakam na user posted image , da lahko začnemo spet na user posted image delat...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.12.2008 11:25:55   
baci
saj bo,nič sekirat,če ni zdaj,pa bo naslednjič!!!

držim pesti!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.12.2008 15:12:46   
blodinka
evo spet se javlam.user posted image ni še od nikoder, žile na nogah me zelo bolijo in trebuh tudi. na čase me špikne v jajčnikih. testa še nisem delal vrjetno ga bom jutri. imam občutek da nisem noseča saj nimam nobenih konkretnik znakov, tako da se zelo bojim da je kaj drugega.
upam da se bo jutri na testu pokazal+, in da bo končno ratalo.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.12.2008 16:26:27   
druga
blondinka...javi rezultat. držim pesti, da boš zagledala user posted image .

nepoznana...če ni ta mesec, bo pa v prihodnje zagotovo uspelo...le pozitivno misliti in ziher bo!!! to je postal ta mesec moj moto :-)

lep pozdravček vsem!

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.12.2008 18:13:56   
Mariposy
Držim pesti za tebe in ostale punce da se vam prikaže ta magični + in boste končno srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
11.12.2008 8:05:19   
blodinka
no spet se jst javlam.user posted image ni od nikoder test pa je negativn.čez kšn dan bom ponovno probala, seveda če nebo prej prišla user posted image .čeprov je čudn saj mi že 6dan zamuja.

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.12.2008 12:44:27   
blodinka
zdravo.naredila sem še en test bil je zelo rahel+,nato pa se mi je pokazala kapljica krvi!kaj bi to bilo?ali je možno da je nebom obdržala ali se napoveduje menstruacija ki bi jo mogla dobiti2.12

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.12.2008 12:47:48   
Mariposy
Če nisi popolnoma sigurne je najbolje da pokličeš ali greš do svojega G ki bo najbolje znal svetovatiuser posted image Upam na najboljše

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.12.2008 12:58:14   
bamoocham
Držimo pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.12.2008 15:36:31   
druga
res je najboljše, da greš do G, da ne bo kaj narobe

poročaj!

držim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.12.2008 22:59:13   
issa
jooj resno močno držim pesti za vse, ki  si želite videt na testu user posted image !!
vsem ki pa ste že to zagledle pa čestiitttkeee!!user posted image user posted image user posted image user posted image

hmm kaj pa jaz,ko kljub menstruaciji imam boleča prsa? Pa tega ponavadi nimam.....user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.12.2008 15:48:17   
druga
evo...en teden pred pričakovano user posted image  je in pravkar sem na papirju opazila kri, tak da spet ne bo nič ta mesec....

povrh vsega pa se mi je pojavilo še rahlo vnetje....

perfektno

pa prepičana sem bila, da sem noseča...zdaj pa vidim, kak me je občutek varal user posted image

upam da bo pri vseh, ki še čakate user posted image  bolj uspešno

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.12.2008 16:08:13   
Mariposy
Ojoj upam da se ti bo naslednjč bolje izšlo.Zdaj pa par dni počaka da user posted image mine potem pa znova v akcijouser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.12.2008 9:02:50   
sasika
Ejla,

še ena nova nestrpno čakajoča in upajoča. Da ne govorim o znakih, ki jih imama pred vsako user posted image  in mislim da sem noseča. A se tudi vam tej dnevi preduser posted image  zdijo tako dolgi. Ko sem prvič user posted image je prišlo kot strela iz jasnega, sedaj pa dežuje in grmi in nič niuser posted image .  Mi je hecno, kako lahko deluje ta psiha. 17.12. je D dan. Takrat nej bi prišlauser posted image . Upam, da je  ne bo in bouser posted image . Imam res čisto vse znake, še kovinski okus v ustihuser posted image user posted image user posted image !!!!!!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
14.12.2008 20:57:27   
Anonimen
evo punce moje tukaj še ena ki je že čez rok...11.12 bi mogla prit pa je ni še nikjer...me sicer občasno špika kot da bi hotla bit user posted image ampak je še ni...in upajmo da je tudi ne bo...user posted image zanima me ali je katera imela podobne občutke-kot da bo glih zdj prišlauser posted image potem se je pa izkazalo da jeuser posted image

pridne  bodite cmok

(odgovor članu sasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
15.12.2008 11:50:30   
hypnotic
DRUGAM,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
15.12.2008 11:52:31   
hypnotic
Ah neki nagaja ta racunalnikuser posted image
uglavnem...DRUGA nič nisem zasledila kaj pa kako je s tabo...za nepoznano vem da je dobilauser posted image ...kaj pa ti?????? 

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 68
15.12.2008 15:47:40   
druga
hypnotic hvala za skrb...kot sem že napisala, sem nekaj dni prehitro dobila user posted image , tak da sem zdaj že skoraj pripravljena na nove boje...

upam da nam bo vsem božiček prinesel lepo darilo (user posted image )

lep dan vsem!!!!

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 69
15.12.2008 18:11:37   
hypnotic
no...potem pa drzimo pesti,da bo bozicek priden!

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 70
15.12.2008 18:43:13   
Mariposy
Upamo da bo božiček uslišal željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.12.2008 20:52:33   
Nepoznana
Hypnotic, "...za nepoznano vem da je dobila ...kaj pa ti?????? " ...kako pa veš?user posted image , se mi zdi, da nisem nič o tem pisala...

No, je pa res...Eh, bo že...

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
16.12.2008 8:23:04   
hypnotic
aja....cb je bil negativen...sej resuser posted image
al je tuk razlicnih info,da hitro pomesam. no in kako sedaj??..je ze kej pozitivnega??

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
16.12.2008 8:26:08   
hypnotic
aha...tut napisala si da je res..upsuser posted image se me glava drzi na napacnem mestu.
upejmo,da bo tudi tebi bozicek kmalu prinesel plus

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 74
17.12.2008 21:26:03   
Maya313
Pozdravljene vse na forum. Sem čisto nova tukaj. Berem vas redno in res same pohvale. Midva se tudi trudiva približno 6m, zadnje 1m vsake dva dni. Sedaj je že 40 dan ciklusa. 36 in 39 dan krvav izcedek med seksom in potem niti rjavi izcedek, nič. Ali je kaj narobe? Ima katera podobno izkušnjo. Danes sem imela enak občutek v jajčnikih, kot pred M, pa nič. Prsa so mi grozno napeta že nekaj dni. Verjetno bo prišla user posted image , je tako?!?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?