|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
17.5.2009 22:39:43   
Kliki
Punce je  imela katera prden je postala srečka user posted image  ful mazolčkov po obrazu.
sem se danes porajtala da imam ogromno mazolčkov, nimam pa spet nobenih drugih znakov ne za M ne za user posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.5.2009 23:31:05   
LUNA83
Jooj jaz mam tudi ceu mozoljast obraz,..ponavadi pa nimam toliko,..me moj heca,da sem ko ena najstnica,...hahaha,.. Mogoče pa je to dober znak ???

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 977
18.5.2009 0:22:05   
mojca345
Navijam punci, da bo user posted image  

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.5.2009 7:09:27   
kmtg
jaz sem sedaj v 5. tednu in tako kot ti opisuješ se tudi jaz počutim. Napihnjen trebuh pred M,  pa je ni blo, ampak je potem mal upadu. Zdej pa spet mal napihnjen. Tako, da meni se zdi, da si ti  tud user posted image .
Bom čakala, da sporočiš veselo novico. Men se že skoz dozdeva, da je pri tebi tudi ratalo. Joj, res držim pesti!Sporoči čimprej,saj smo v  mislih VSE s tabo!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.5.2009 9:13:51   
baby1978
Čestitke vsem, ki vam je uspelo, za vse ostale pa držim pesti.

Tudi jaz sem dobila ta mesec mozalje po obrazu, take drobcene, na stotine jih je.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.5.2009 9:32:49   
majalina
mojca, držim pesti. javi se čimprej, da ne bomo trepetali cel dan!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 981
18.5.2009 11:44:53   
mojca345
zdravo bejbe,

Bila pri G. Zlo fajn. Petra Meglič.user posted image . Pravi, da imam odebeljeno sluznico. dober znakec, a ne ? Ja jest sm tudi mislila da tako. Vprašala me je, kdaj sem delala nazadnje test za nosečnost. Potem je najdla cisto na levem jajčniku, kar meni, da je posledica, ker M še ni. Potem sva najdle miom, ki ne ogroža nikogar, je samo lepotna napaka. Drugi jajčnik je lep.user posted image

Potem pa sva najdle še PREGRADO. user posted image user posted image

Zaradi odebeljene sluznice ni čist sure glede user posted image , je pa bolj v negativno kot v pozitivno. Dala mi je tabletke za en cikel, za sprožitev M.

Jaz bom danes še vseeno en test delala, za vsak slučaj. Ultrazvok ne pokaže vsega ( to vem ).

No, evo pr vseh ZNAKIH in ne vem kakih STANJIH, je na konc en velik nič.

Hotela bi da bi ona bila moja G, pa je polna. Dr. Strah pa je odšla iz zdravstvenega doma. user posted image . Jo iščem, da bi se k njej prešaltala...

Nisem vas mogla nič razveselit, še najmanj pa sebe, pa mojega...

Midva sva pa mislila že....no ja...pa kasneje a ne....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 982
18.5.2009 11:56:19   
tassika
Mojca lahko si zanosila kljub pregradi, samo to je potem riziko, lahko normalno donosuiš, če se posteljica vsidra v maternico oz splaviš če se na pregrado, ker ni prekrvavljena. Če kljub vsemu nisi noseča ti močno priporočam, da si jo greš odstranit, sicer čakaš nekaj časa ali pa ne odvisno katerega zdravnika želiš, ti pa to na podlagi napotnice naredijo v stari porodnišnici. Po operaciji počakaš 1M in lahko takoj začneš spet delat na dojenčku.

Dr. strahova je pa zdaj čisto privat brez koncesije, vse si pa lahko prebereš tukaj http://www.strah.si/

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj ti z veseljem povem, ker sem par takih zadev dala skozi po prvem SS, sicer nisem bila na operaciji, ker pregrade nui bilo, sem pa vseeno dala skozi vse preglede.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.5.2009 12:06:58   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mojca lahko si zanosila kljub pregradi, samo to je potem riziko, lahko normalno donosuiš, če se posteljica vsidra v maternico oz splaviš če se na pregrado, ker ni prekrvavljena. Če kljub vsemu nisi noseča ti močno priporočam, da si jo greš odstranit, sicer čakaš nekaj časa ali pa ne odvisno katerega zdravnika želiš, ti pa to na podlagi napotnice naredijo v stari porodnišnici. Po operaciji počakaš 1M in lahko takoj začneš spet delat na dojenčku.

Dr. strahova je pa zdaj čisto privat brez koncesije, vse si pa lahko prebereš tukaj http://www.strah.si/

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj ti z veseljem povem, ker sem par takih zadev dala skozi po prvem SS, sicer nisem bila na operaciji, ker pregrade nui bilo, sem pa vseeno dala skozi vse preglede.

lp

tassika, sem seveda takoj googla " pregrado" in ja sem ravno brala o tem zgoraj. Tko, da na žalost sem eno tabletko že vzela, ker sem domov prišla in sem bila čist user posted image user posted image  zmedena... Bom pa res naredila še en test. Ne bi rada, da če sem slučajno user posted image , da potem tele tabletke splavijo otročka. Ker tudi G ni bila čist sure. Rekla mi je, da je sluznica odebeljena. In vem, da je to znak za nosečnost. Vem, tudi, da v zgodnji nosečnosti ne more se videt nič drugega kot odebljena sluznica. Kar sem pa dele brala na forumu o dekletih, pa govorijo zelo različno. Ena je napisala, da ji je ena G rekla, da ima pregrado. Je šla še k 3 G-jem in nbena ni vidla več pregrade, pa še noseča je bila. user posted image ... Tko, da tole je vse zmedeno....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
18.5.2009 12:21:17   
tassika
Veš kaj je mene zmedlo, pregrada se gleda takoj po M ko je sluznica tenka, ker se takrat najbolje vidi, mislim, da je bila pri nas Maxy, ki so ji sumili pregrado, pa je bila noseča, ne vem pa točno, če nisi sigurna rajši počakaj. Nočem ti dajat nekega lažnega upanja ampak jaz bi pomoje počakala še kakšen teden in šla na ponovni UZ, ker če ti zamuja je vseeno če še en teden, če si pa noseča bo pa ta teden kar veliko pomenil

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.5.2009 12:23:23   
polho3006
Oh Mojcauser posted image , jaz sem pa tako držale pesti zate. Sem bila prepričana da izostanek tvoje user posted image  pomeni da boš imela user posted image . Škoda!! Samo dokler se ne vlije je še vedno upanje da zagledaš magični plusek, ali ne?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.5.2009 12:30:02   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Veš kaj je mene zmedlo, pregrada se gleda takoj po M ko je sluznica tenka, ker se takrat najbolje vidi, mislim, da je bila pri nas Maxy, ki so ji sumili pregrado, pa je bila noseča, ne vem pa točno, če nisi sigurna rajši počakaj. Nočem ti dajat nekega lažnega upanja ampak jaz bi pomoje počakala še kakšen teden in šla na ponovni UZ, ker če ti zamuja je vseeno če še en teden, če si pa noseča bo pa ta teden kar veliko pomenil

Tega pa nisem vedela... mislim..sem že zmedena mal...

Se strinjam..... bom tut tko nardila.... pol pa kar bo pa bo....  mudi se mi nikamor.... koker sem pa brala, na odstranitev pregrade baje kr čakaš... 

hvala za PODPORO Tassy 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.5.2009 12:49:06   
tassika
Meni so rekli tako, da se za pregrado naročim prvi dan M in te naroči potem čez cca 2 tedna, v sredini ciklusa, ko je sluznica najtanjša, ker se takrat najbolje vidi.

Ni se treba zahvaljevati, vem, da je fino če kdo kaj ve, jaz sem vse sama brskala  po netu. Lani oktobra sem imela SS in potem me je moja g. poslala naprej na preglede, ker je najprej sumila na pregrado in še endomatrinozo, meni se je pa kar mešalo, sem letala v leonišče, pa v KC da so nekaj odstranili in dali na pregled, na koncu so določili, da imam virus HPV - sem bila blazno vesela, pregrade pa ni bilo, amapk je vse skupaj trajalo do februarja letos, da sem vse zrihtala. In saj ti malo povejo, ampak noben konkretno, jaz pa jokala doma od živcev, zato zdaj rada pomagam če se le da.

Glede ciste in pa mioma so pa meni rekli, da sama nosečnost ni problem, lahko ti pa nagajajo pri zanositvi, možno je tudi da ti pokažejo pozitivni test kljub temu, da nisi noseč, samo pri tebi to ne deluje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.5.2009 14:01:04   
Kliki
O Mojca sem upala na vesele novičke. Ti kar naredi še en test in iz srca upam da se ti prikaže en zzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooo
vvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
                                                   +.

Kar se pa cist tiče je bila pri meni vzrok da nisem zanosila.
Je pa imela ena znanka miom v nosečnosti pa se ji je zelo povečal tako da je celo preležala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.5.2009 14:21:31   
kmtg
eno vprašanje za tiste, ki ste v 5. tednu ali 6. tednu.
Zanima me kako se počutite. Mene skoz mal napihuje. Grozen občutek. Zdi se mi, da imam skoz en pritisk spodaj v trebuhu. Veliko hodim na WC. Zdej probam mal več vode popiti, če bo kej pomagal. Tud trebušček ni več ploh ampak v spodnjem delu že kar za 2 cm izbočen. Drugač slabo mi pa ni, pa tud vse jem. Nič mi ne smrdi, prav paše mi jest. Se moram res kontrolirat da sadje kombiniram pri obrokih in da ne bo vplival na prebavo. Sedaj imam 53kg in velika sem 1,61 cm.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.5.2009 14:25:54   
tassika
kmtg tudi jaz sem začela s to težo, zdaj sem pa na 51,5 ker od 8t naprej bruham, ampak point je v tem, d ajaz vseeno jem ,samo ful po malo in velikokrat, ker veliko ne morem, jem pa ful juhic domačih, danes kuham bučkino. Napet trebh je nekaj čisto normalnega, amlo spremljaj prebavo, če boš preveč zaprta ni dobro. Če te bo špikalo, pij magnezij. In jej če ti pač paše, enim paše , drugim ne, lahko ješ tudi kj nezdravega tam do 13t potem p aje priporočljivo bolj normalno, ker je bejbi že povezan s popkovino. Pa si jaz vseeno še kdaj privoščim kakšen pomfri. Ali pa krof to je zakon.

Lahko pogledaš kakšen trebu sem jaz imela v 7t, je res, da je bilo malo napihnjenosti, ampak od začetka nisem prenesla, da me kaj tišči.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.5.2009 18:42:52   
majalina
mojcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.5.2009 20:28:36   
Jada82
Uf MOjca, ti pa imaš pestro ... žal mi je, da ni +!
Mogoče pa je najbolje, da si res daš pregrado odstranit, ali pa greš še h kakšnemu G po second opinion? Sicer pa v vmesnem času še vedno lahko probavata, kaj, probat ni greh. Ampak bo ful lažje s pregrado.

Sicer pa sporoči nam, kako kaj?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.5.2009 22:22:38   
Kliki
Oj punce kao ste kaj.
Mene že malo šravfa tako da mislim da ta mesec spet ne bo nič ali pa mogoče bom pa vsekakor zelo presenečena..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.5.2009 22:31:04   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

mojcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si?

kaj jeeeeeeeeeeeee ???

user posted image user posted image

doma, v službi, s psom, z možem.....

imava ful pestro. včeri sem nardila še en test je bil negativen. tk, da sem nadaljevala z tabletkami. sam sem danes zjutri že pozabil. jest pa tabletke...joj, katastrofa...

kaj pa ti ? kje si pr ovulaciji, pred M, glih po M...

kdaj se bomo dobile ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.5.2009 22:34:34   
Kliki
mojca ti imaš pa res pestro glede tele tvoje M zdaj naj pa že pride ali pa naj testek pokaže +.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.5.2009 9:15:48   
majalina
moja je tocna kot urca prisla vceraj.

kakega posebnega upanja sploh nisem imela, saj do laparoskopije, ki me caka septembra ni nekega velikega upanja.

na nase srecanje ni nekega odziva, dejva se midve zment za kavo in pol se bo itak sigurno se katera pridruzila.

ej, meni bi se na tvojem mestu zmesalo. dobra si!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.5.2009 21:31:32   
Anonimen
punce...tiste ki ste dobile user posted image , dajte mi povedat, a so vas prsi bolele enako ali bolj ali manj kot pri pms?

ker mene ful bolijo, pa upam na user posted image , čeprav pa spet dvomim, ker sem že slišala par zgodbic, ko bi naj ne bilo ob zanositvi pa nobenih znakov...ker če je tko, pol nam pač spet ni ratalouser posted image

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
21.5.2009 21:41:13   
majalina
vsako telo se odziva drugace, tako, da mislim, da je najboljši odgovor, ki ti ga lahko damo le ta, da počakaj... upam, da bo plusek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.5.2009 21:57:26   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

moja je tocna kot urca prisla vceraj.

kakega posebnega upanja sploh nisem imela, saj do laparoskopije, ki me caka septembra ni nekega velikega upanja.

na nase srecanje ni nekega odziva, dejva se midve zment za kavo in pol se bo itak sigurno se katera pridruzila.

ej, meni bi se na tvojem mestu zmesalo. dobra si!

ah ne tko govort, nooo.

najboljše tako ja. samo zment se morva za kdaj.....

september bo zlo hitro. midva pa upam, da se bova takrat že lahko preselila v najin domek.user posted image ....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?