|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
1.6.2009 9:41:59   
Kliki
Jada82 navijam tudi jas da ti je tokrat uspelo.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.6.2009 7:36:29   
kmtg
no pa se jaz spet oglašam. V petek sem imela prvi pregled in je blo zaenkrat vse vredu. Ni pa se še videl plodek, saj je komej 6tednov blo in 3dni. Je rekla G, da se še ne more videt. Videla je mehurček in mi je pokazala in naprintala. Naslednji pregled imam čez tri tedne-23. 6. Upam, da bo takrat že kej več videt in da bom lahko mal bolj mirna. Se mi je pa v zadnjem času mal počutje poslabšalo. Skoz čutim kot da mi je slabo. Pa ne da bi bruhala, sam tak občutek je. Grozen feeling,res. Sem začela vrečko nosit sabo za vsak slučaj. Drugač pa se moram ravno zdej pripravljat za en izpit - za službo, in vam povem, da ni luštno. No upam, da bo vsaj se kej preneslo na bebico in da bo učenjak/injauser posted image . Sploh ne vem kaj bi pojedla, ker mi nič ne paše (ne kislo, ne sladko, nič....sploh konkretna hrana mi ne paše). Sam še nekak jem bolj mleko in kruh, kakšna juhica in to je vse. Tud s sadjem se moram posilt, ker se nič kaj dobro po njem ne počutim. Me zlo napenja in to me zlo moti.  Zdej so češnje in jagode, pa mi ni nič kaj dost do njih. Upam, da kmalu mine ta beden občutek slabosti.   

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.6.2009 9:22:47   
tassika
kmtg skoraj vse smo dale to skozi, jaz sembila 4t samo na juhicah, ker drugega nisem mogla, kakšna kava, solata ali pa tovst ni šans. Juha in še enkrat juha in pa navaden popečen kruhek. Ti samo glej dda veliko piješ. Če pa začneš bruhat pa prvo črtaj mleko za zajtrk, meni je povzročil največ bruhanj. Od sadja sem pa jedla melono in pa delala sem si naravni juice. Meni so se slabosti začele v 8t in trajale do konec 12t, po nuhalni je pa počasi minilo.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.6.2009 20:14:12   
mojca345
kmtg vidim, da ti gre uredu v nosečnosti. upam, da naprej tudi ne boš imela kakšne težje zaplete.

kje ste pa kaj ostale ?

vse zasedene kot jaz, najbrž.

upam, da se imate lepo. jaz sem majčken žalostna, ampak upam, da me kmalu mine.

držim pesti da bo ta mesec SREČEN mesec user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.6.2009 20:40:05   
majalina
draga mojca, jst tudi nisem najboljse volje... ampak ziher bo kmalu mimo in bomo spet vse nasmejane... vsaj upam :-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.6.2009 12:27:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

draga mojca, jst tudi nisem najboljse volje... ampak ziher bo kmalu mimo in bomo spet vse nasmejane... vsaj upam :-)

ti pošiljam eno user posted image  za boljšo voljo. danes je res tak beden vreme. včeri je bilo prav fino. sem šla z psom na daljši sprehod in imela hitro hojo ( upajoč, da bom kaj shujšala ). zdajle pa kuham ( pire krompir in gobice z smetano, pa juhica ). pa še pripravljam eno zadevo, k niso stranke poravnale račune in bo treba očitn kr na sodnijo it. kok mi gre to na živce delat. zoprno se mi je kregat. user posted image user posted image    moj pa študira zdajle z sošolcem, pol pa gre na šiht. včeri sva imela malo frej, da sva bila skupaj, drgač te pa to delo in vse te obveznosti kr pogoltnejo. komaj čakam, da se preselim v gornji štuk, da ne bo treba več najemnine plačevat.

včeri sem mu rekla, da bi pa jaz imela muco pol k bova tm. on pa men:  jest bi imel pa dojenčka.

user posted image user posted image user posted image ....... včasih me tok zdela ta dnar, da si mislim " kam ga nej dam pr vseh teh stroških in času ? ", spet drugič, pa si mislim " zakaj ga že ni tu ? boli me za dnar. bomo že. samo, da bomo družinica, ki se ima rada in je iskrena."

brat njegov ima kr nekaj pod palcem. ima dobro plačo res. ima pa punco k si ne želi otrok, on pa si jih. sam ga ne moti, da jih še nima. pa sem tko razmišljala hipotetično, da bo on najbrž imel vedno več dnarja, kot midva. pa da bo njun otrok tut najbrž vse dubu, kar si bo zmislu. jaz pa naju bolj videm kot skromna družina ( z prihranki - sam o njih ne govori ), pa tut upam, da nikol ne bo preraslo v to, da bi dnar kdajkoli več pomenil kot pa ljubezen in odnosi. ker ni ga dnarja, da bi kupil ljubezen. ljubezen je samo ena. je pa tko,da vsak človek ima drugačne interese in cilje.

kaj pa ti kej delaš majalina ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.6.2009 13:18:27   
isabeaux
Mojca...ena anekdotica...ko so nama rekli, da nikoli ne bova mogla met svojih otrok, se nama je svet podrl...no pol pa je en dan moj prinesu domov malega pritlikavega zajčka...ful je bil lep...in sva ga mela ful rada...in čez nekaj mesecev sem naenkrat bilauser posted image ...in je user posted image ostala...ni bil spet ss...no in tako sva dobila hčerkico...

Moj nasvet...nabavta si mucko...ker živali delujejo zelo antistresno na nas...in morda bo pol kar naenkrat tudiuser posted image

Držim pesti user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.6.2009 13:27:12   
majalina
ciao!

zanimivo, jst tudi zadnje cajte razmisljam o kaki zivalci, da bi me malo zaposlila v smislu, da ne bi skos razmisljala o bebicah pa tko. pa sploh ne vem zakaj tolko kompliciram. valda bo septembra po laparo vse ok. ampak... kar ne morem vec cakat... dokler sem dobila zdravnika in napotnico je toliko trajalo... in valda mas vsak mesec upanje, da se je cudez zgodil... pa se ni in se ne bo... moje prijateljice pa vse v veselem pricakovanju (3!!!) in se seveda veselim z njimi... se pa kar nekako izkljucena pocutim...

najbolj mi gre na zivce, ko mi pravijo naj odmislim in bo ratalo. mam sluzbo, se veliko reci delam zraven, skos okoli hodim pa se vseeno najdem cas za ringarajo, prebiranje vseh moznih forumov,... se dobro, da obstajajo. tako se mi zdi, da vsaj najdem nekoga, ki misli isto. in isto upa.

joj, sej bo!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.6.2009 13:23:17   
mojca345

ciao!

zanimivo, jst tudi zadnje cajte razmisljam o kaki zivalci, da bi me malo zaposlila v smislu, da ne bi skos razmisljala o bebicah pa tko. pa sploh ne vem zakaj tolko kompliciram. valda bo septembra po laparo vse ok. ampak... kar ne morem vec cakat... dokler sem dobila zdravnika in napotnico je toliko trajalo... in valda mas vsak mesec upanje, da se je cudez zgodil... pa se ni in se ne bo... moje prijateljice pa vse v veselem pricakovanju (3!!!) in se seveda veselim z njimi... se pa kar nekako izkljucena pocutim...

najbolj mi gre na zivce, ko mi pravijo naj odmislim in bo ratalo. mam sluzbo, se veliko reci delam zraven, skos okoli hodim pa se vseeno najdem cas za ringarajo, prebiranje vseh moznih forumov,... se dobro, da obstajajo. tako se mi zdi, da vsaj najdem nekoga, ki misli isto. in isto upa.

joj, sej bo!

hehe....ja sej jaz tudi....  

Pr nas se kr odvija tole z preselitvijo... zdej se je začelo... tko, da držim pesti, da bo preje, kot smo naračunali ( 3-4 mesece ).

drgač pa kr neki nimam energije za ustvarjanje in realiziranje novih projektov, ki jih imam na 3/4 že narejenih. treba je je še pike na i naredit, pa sploh nimam motivacije. user posted image user posted image  to zdej že 3 mesece... se mi zdi, da ne morem čisto vsega. ko je eno v ospredju, drugo je v ozadju, za tretje pa ni niti interesa več.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.6.2009 13:36:25   
majalina
verjetno je samo tako obdobje. ne nalagaj si pa prevec stvari. kdaj se bos pa razvajala ;-)

kaksni projekti pa?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.6.2009 15:06:09   
mojca345

verjetno je samo tako obdobje. ne nalagaj si pa prevec stvari. kdaj se bos pa razvajala ;-)

kaksni projekti pa?

Razvaja me moj, ko sva skupaj. razširjujem dejavnost za otroke.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.6.2009 15:09:21   
majalina
sej vem, malo te hecam :-)

full lepo!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.6.2009 15:21:30   
mojca345

sej vem, malo te hecam :-)

full lepo!!!

ti,ti, ti....te bom...me hecaš....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.6.2009 15:33:16   
majalina
;-)

kaj pa tale tvoja tečka, se je kaj uredilo zdej s temi zdravili? al je še prezgodaj govorit?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.6.2009 17:47:54   
mojca345

;-)

kaj pa tale tvoja tečka, se je kaj uredilo zdej s temi zdravili? al je še prezgodaj govorit?

ne vem. bom vidla kdaj bo zdej naslednja.sicer pa ko sem prebrala koliko stranskih učinkov imajo te tablete, si lahko predstavljaš, da se mi sploh ni tega strupa v svoje telo spravljat.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.6.2009 23:02:19   
Kliki
Oj  punce!
Vidim da ste vse bol brez energije to se zadnje čase meni tudi dogaja. Je cev projekt k moram it za sedem ur v službo nisem sposoban nič drugega naredit. Groza ne ven a je to vreme ali pa kaj.

Ja tablete imajo itak vse en kup stranskih učinkov sam moramo jih pa jest če želimo pozdravit ali pa v red spravit stvari.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.6.2009 13:16:59   
majalina
se strinjam s kliki. ti kar pridno jemlji zdravila, da se ti vse poštima, pol bo itak vse cool. boš videla!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.6.2009 16:44:25   
mojca345

se strinjam s kliki. ti kar pridno jemlji zdravila, da se ti vse poštima, pol bo itak vse cool. boš videla!

tabletke sem dobila za sprožitev M. tko, da je itak pol sama prišla. drugega pa nimam.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.6.2009 17:56:17   
majalina
sej to sem mislila. da jemlješ tablete, da ti uravnajo tečko...

in da zanosiš čimprej :-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.6.2009 22:51:47   
mojca345
včeri sem gledala za mucka na bolhi in sem najdla enga ful luštkanga. evo link : http://www.bolha.com/oglas382990967/macke-perzijscina-kratke-lase-macke

gor piše, da so iz ljubljane, pa sem jim pisala, ker mobitela niso dali. pol sem ji kontaktirala in sem dobila čudn mail napisan na pol v angleščini, slovenščini in hrvaščini. da je kot lastnik/vzreditelj, zelo zaskrbljen, da če bo muc prišel v topel in dom in bla bla bla...

v drugem mailu pa sem dobila sporočilo, da mi bodo mucka poslali preko pošteuser posted image  in da to stane 100 eur, če vzamem enega, 200 eur če vzamem dva. in se mi je zdel nateg, pa sem dala na splet in dobila link od ene od bralk :
http://24ur.com/novice/slovenija/po-civavo-v-kamerun.html

skratka...toliko o tem, kjer te folk hoče povsod nategnit....

res žalostno

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.6.2009 9:11:04   
majalina
joj, pa kam gre ta svet!

mogoce je se najboljse, da za mucke pogledas na kako specializirano stran o domacih zivalih...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.6.2009 19:04:40   
Kliki
Ja to je pa zdej res že noro povsod probajo folk nategnt,če rata pa rata.
Škoda k je še zlo veliko ljudi k so tako najivni in bi to tudi storili.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.6.2009 21:44:06   
Jada82
Draga Mojca, kaj pa če bi v bližnjem zavetišču pogledala za mucka .. tam so taki reveži, ki so ostali brez doma .... pomoje bi bilo to najbolj fajn!!!! Ti priporočam! Jaz imam tudi mačka in morm rečt, da je prav fajn ... ne predstavljam si brez!!

Kako pa drugač kaj, punce, kako ste? Ima katera že kaj nosečniških znakov? Jaz ne pričakujem user posted image 16.6., to je čez 6 dni. Mater gre hitro čas. Ampak nimam nobenih znakov. Itak sem že imela vse nosečniške znake, pa ni bilo nič. Samo prsi me niso še nikoli bolele. In potem sem si rekla, ko me bodo pa bolele, bom pa 100 %, da sem noseča ... no, tudi sedaj me ne user posted image user posted image
Sem pa utrujena, malo me glava boli včasih, lulat me tišči dostikrat, včasih me špika v jajčnikih ali maternici ... saj ne vem, beli tok, včasih mi je malo slabo ... sicer pa nič posebnega. To niso nobeni tapravi znaki, vse je lahko tudi od drugih stvari. Skratka, vse te znake sem že mela tudi prejšnje mesece, bolj so napoved PMS-ja ..... eh, malo me žalosti, vsak mesec pač upam,da bom user posted image , pa kar noče biti in noče biti ... mogoče sem preveč obsedena????
Pa ostale?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.6.2009 22:33:37   
majalina
Draga Jada,
tudi moji dnevi se približujejo in se silim NE iskati znakov, saj je kot si rekla... to niso ta pravi znaki... v glavi se prepricujem, da ne smem misliti na to... pa vseeno stalno razmisljam o spikanju, belemu toku, ki ga prejsnic ni bilo toliko,...

res ne vem kako naj neham stalno razmisljati o tem!

p.s. res me pa tale beli tok zanima, kolicina je res velika... a je to znak kakega vnetja, cesarkoli? sicer sem ze imela imetje mehurja in nisem imela nobenega izcedka... v glavnem, samo, da nisem se kej staknila.

najboljse bi bilo, da se vse zberemo in kej pametnega naredimo namesto, da skos mozgamo haha... lahko bi kvackat zacele ;-) ;-) ;-)

jada, srecno!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.6.2009 22:58:02   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Draga Mojca, kaj pa če bi v bližnjem zavetišču pogledala za mucka .. tam so taki reveži, ki so ostali brez doma .... pomoje bi bilo to najbolj fajn!!!! Ti priporočam! Jaz imam tudi mačka in morm rečt, da je prav fajn ... ne predstavljam si brez!!

Kako pa drugač kaj, punce, kako ste? Ima katera že kaj nosečniških znakov? Jaz ne pričakujem user posted image 16.6., to je čez 6 dni. Mater gre hitro čas. Ampak nimam nobenih znakov. Itak sem že imela vse nosečniške znake, pa ni bilo nič. Samo prsi me niso še nikoli bolele. In potem sem si rekla, ko me bodo pa bolele, bom pa 100 %, da sem noseča ... no, tudi sedaj me ne user posted image user posted image
Sem pa utrujena, malo me glava boli včasih, lulat me tišči dostikrat, včasih me špika v jajčnikih ali maternici ... saj ne vem, beli tok, včasih mi je malo slabo ... sicer pa nič posebnega. To niso nobeni tapravi znaki, vse je lahko tudi od drugih stvari. Skratka, vse te znake sem že mela tudi prejšnje mesece, bolj so napoved PMS-ja ..... eh, malo me žalosti, vsak mesec pač upam,da bom user posted image , pa kar noče biti in noče biti ... mogoče sem preveč obsedena????
Pa ostale?

v zavetiščih je svašta živali. samo ne bi rada mucka, ki je že od malega z travmo, ker se nikoli potem ne razvije v takega mucka, kot ga znam vzgojit.

ampak sej bova še malo počakala z muckom....

glede znakov je pa pr men tako, da me danes cel dan kr naprej boli desni jajčnik. ko se vsedem, če se malo drugače obrnem, če stopim v kako vdrtino... skratka kar naprej me je bolel...dans je 19 dan, tko, da pomoje je to kaki znak za O.

počasi se daleč pride

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?