mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Draga Mojca, kaj pa če bi v bližnjem zavetišču pogledala za mucka .. tam so taki reveži, ki so ostali brez doma .... pomoje bi bilo to najbolj fajn!!!! Ti priporočam! Jaz imam tudi mačka in morm rečt, da je prav fajn ... ne predstavljam si brez!! Kako pa drugač kaj, punce, kako ste? Ima katera že kaj nosečniških znakov? Jaz ne pričakujem 16.6., to je čez 6 dni. Mater gre hitro čas. Ampak nimam nobenih znakov. Itak sem že imela vse nosečniške znake, pa ni bilo nič. Samo prsi me niso še nikoli bolele. In potem sem si rekla, ko me bodo pa bolele, bom pa 100 %, da sem noseča ... no, tudi sedaj me ne Sem pa utrujena, malo me glava boli včasih, lulat me tišči dostikrat, včasih me špika v jajčnikih ali maternici ... saj ne vem, beli tok, včasih mi je malo slabo ... sicer pa nič posebnega. To niso nobeni tapravi znaki, vse je lahko tudi od drugih stvari. Skratka, vse te znake sem že mela tudi prejšnje mesece, bolj so napoved PMS-ja ..... eh, malo me žalosti, vsak mesec pač upam,da bom , pa kar noče biti in noče biti ... mogoče sem preveč obsedena???? Pa ostale? v zavetiščih je svašta živali. samo ne bi rada mucka, ki je že od malega z travmo, ker se nikoli potem ne razvije v takega mucka, kot ga znam vzgojit. ampak sej bova še malo počakala z muckom.... glede znakov je pa pr men tako, da me danes cel dan kr naprej boli desni jajčnik. ko se vsedem, če se malo drugače obrnem, če stopim v kako vdrtino... skratka kar naprej me je bolel...dans je 19 dan, tko, da pomoje je to kaki znak za O. počasi se daleč pride