|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
13.5.2009 10:23:21   
polho3006
Mojca kako je? Je že kaj novega? Si že šla k ginekologu? Ali je že mogoče prišla user posted image ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 951
13.5.2009 10:32:21   
kmtg
Hvala za čestitKE!
Tifol že jemljem dober mesec, prej pa sem neke kapsule omega ne vem kaj že, kjer je bla folna kislina noter in pa še drugi vitamini.
Ja zdej pa res ne smem nič dvigovat! Moj bo mogu me mal bolj razvajat!
Me pa skrbi ker veliko presedim...v pisarni 8ur. bom probala več na sprehode popoldne!

Kako je mojca345? Kej novega?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 952
13.5.2009 12:37:28   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: kmtg

TUDI MENI POKAZAL (dobro viden) IN SEM KONČNOuser posted image
Nisem zdržala do petka!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.5.2009 12:42:24   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: lan5

kmtg, mora biti plus!!

Jaz nisem včeraj zdržala in sem zvečer naredila CB in je pokazalo +.
Upam, da bo res tudi v petek, ko naj bi imela uradno test.

ČESTITKE !!!   user posted image user posted image

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 954
13.5.2009 12:45:03   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Mojca kako je? Je že kaj novega? Si že šla k ginekologu? Ali je že mogoče prišla user posted image ?

Ne nič novega. ni še prišla, tk ko sem včeraj napisala. nisem še sploh imela časa klicat G....

v bistvu mi kar paše, da je nimam, me vsaj ne boli. pol k pa bo, bom pa pomoje trpela ful....

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 955
13.5.2009 12:52:14   
kmtg
Lan5 - a ti boš šla k G že v petek.
Jaz sem sedaj naročena 29.5. na pregled. Prej je rekla, da nima smisla. Pa da se ne bo še nič vidlo.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.5.2009 13:17:20   
lan5
hvala za čestitke!!
Držim pesti za vas!!!!!!!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.5.2009 13:18:17   
lan5
Ne, meni je Reš rekel, da v petek naredim CB, potem pa me bo naročil na UZ.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.5.2009 17:32:48   
mojca345
mene je pa dele začel konkretno skrbet. sem brala neke čudne informacije na forumu nosečnost o moji G. baje da clo poteka tožba proti njej, ker je urml plodek bodoči materi, zarad tega ker ona ni nekaj preverila. tko, da bom probala dobit novo G tukaj v Domžalah, da me čimpreje pogleda.

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.5.2009 20:24:58   
Kliki

TUDI MENI POKAZAL (dobro viden) IN SEM KONČNOuser posted image
Nisem zdržala do petka!
JUPI! JUPI!  Lan5 user posted image
KOLK SEM VESELAuser posted image user posted image user posted image user posted image
No za vse, ki še čakate držim pesti in se še oglasim!
ČESTITKE še od mene.
Ja Mojca se te čist štekam da ti paše ker je ni, sam če hočeš met pauser posted image  bo pa treba sprožt in G poprasat kaj in kako.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 960
14.5.2009 13:44:34   
Kliki
Kako ste imate kake znake?

Mene malo ščipa tam spodaj kar prepisujem O ki je bila po mojem in po rr izračunu ta teden.
Sva bila z mojim dragim user posted image  zelo pridna tako da upam da bo kaj.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 961
14.5.2009 14:28:10   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Mene malo ščipa tam spodaj kar prepisujem O ki je bila po mojem in po rr izračunu ta teden.

Navijam ZATE, da se bo prijelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 962
14.5.2009 14:30:58   
polho3006
Mojca kako? A še vedno situacija ˝nekje vmes˝? Daj povprašaj svojo g., strokovnajka...!! Ker so te zadeve zelo občutljive, sploh za nas ki čakamo na prvega user posted image , poskrbi da boš vedela kaj se dogaja s tabo, da si ne boš kdaj karkoli očitala!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 963
14.5.2009 15:32:07   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Navijam ZATE, da se bo prijelo user posted image user posted image user posted image
Hvala Mojca jast pa za tebe da bo vse Ok. Si že kaj govorila s svojim G?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 964
14.5.2009 21:49:44   
mojca345

Hvala Mojca jast pa za tebe da bo vse Ok. Si že kaj govorila s svojim G?

Ja sem se naročila pr eni novi v Domžalah, v ponedeljek...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 965
14.5.2009 21:51:44   
Kliki
Cev dan kukam tukaj če se boš kaj javla. Res ti želim da bo vse OK.
SREČNO

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 966
14.5.2009 22:14:48   
mojca345

SREČNO

AJA ?   nisem vedla...danes sva bila oba busy cel dan. dele pa šaltava med pop, a kanal in evrovizijouser posted image user posted image user posted image ...čakava na darma and greg na a kanalu...

pa vidva ? al si ti za kompom, on pa pr tv ? user posted image user posted image

na temi pozen plus, na nosečnosti, je ena napisala, da je imela zadnjo M 20.3. in je dva dni nazaj delala še en test ( potolikih že ) in ji je pokazal plus. prej pa skoz minuse. je pa zdej v 5 tednu. ful lepo a ne... mi je dala mal upanja....bomo vidli... A veš kaki trebuh imam ?? joj. tok napihnjen, da si ne morem hlač zapret več...skoz k sedim imam odprte, ker me vse žuli... user posted image ...na wc pa hodim normalno. sam lulam veliko veliko več in večkrat...   čudn mi je, k recimo grem in ful lula, čez 10 minut pa me že spet tišči in spet ful lulam...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.5.2009 7:04:12   
kmtg
mojca345 to bi lahko bil znak nosečnosti. Jaz zdaj hodim zelo pogosto na WC - pol ure, eno uro (in včasih je čist mal ampak me tišči, da moram it). Imela sem najprej trebuh zelo zelo napihnjen, potem pa nekak mal popusti ampak ni več tak kot je bil pred enim mesecemuser posted image .  Seveda se ne bom zdej tlačla v kakšne ozke hlače, ker mi res ne paše, če me tišči. A si izmerila si temparaturo? Jaz sem prepričana, da zelo prav napoveduje. Men se je zdelo kot da imam skoz vročino, vroče čelo.  Pa sem bila čist zdrava. Sem zelo zelo redko prehlajena al pa na sploh bolana. Bila je skoz nad 37. Še vedno mi ni nič slabouser posted image , tako da se čist vredu počutim. Pa tudi bolečih jošk zaenkrat nimam tolk, da ne bi mogla nosit modrca. Sam na pritisk mal. Vse je normalno še in če bo tako, bom res zadovoljna. Povedala sem samo mojim staršem zaenkrat. Ostalim pa mal kasneje, po pregledu.  Sej bi od veselja kar zakričala, pa vem da moram še mal počakat, da me G pregleda.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.5.2009 13:28:15   
mojca345
O

mojca345 to bi lahko bil znak nosečnosti. Jaz zdaj hodim zelo pogosto na WC - pol ure, eno uro (in včasih je čist mal ampak me tišči, da moram it). Imela sem najprej trebuh zelo zelo napihnjen, potem pa nekak mal popusti ampak ni več tak kot je bil pred enim mesecemuser posted image .  Seveda se ne bom zdej tlačla v kakšne ozke hlače, ker mi res ne paše, če me tišči. A si izmerila si temparaturo? Jaz sem prepričana, da zelo prav napoveduje. Men se je zdelo kot da imam skoz vročino, vroče čelo.  Pa sem bila čist zdrava. Sem zelo zelo redko prehlajena al pa na sploh bolana. Bila je skoz nad 37. Še vedno mi ni nič slabouser posted image , tako da se čist vredu počutim. Pa tudi bolečih jošk zaenkrat nimam tolk, da ne bi mogla nosit modrca. Sam na pritisk mal. Vse je normalno še in če bo tako, bom res zadovoljna. Povedala sem samo mojim staršem zaenkrat. Ostalim pa mal kasneje, po pregledu.  Sej bi od veselja kar zakričala, pa vem da moram še mal počakat, da me G pregleda.

kir teden si ? jest sem imela mal napihnjen trebuh takrat k bi mogla dobit M. pol mi je upadu....zdej imam pa spet napihnjenga. sam zdej je bolj ko prej....user posted image ...prsa imam pa občutljiva že ves ta čas.

moram pogledat kaki so znaki za IMN....

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.5.2009 13:42:38   
majalina
ziv mojca!

samo IMN ti tudi na testu pokaze...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.5.2009 14:02:56   
Kliki

SREČNO

AJA ?   nisem vedla...danes sva bila oba busy cel dan. dele pa šaltava med pop, a kanal in evrovizijouser posted image user posted image user posted image ...čakava na darma and greg na a kanalu...

pa vidva ? al si ti za kompom, on pa pr tv ? user posted image user posted image

na temi pozen plus, na nosečnosti, je ena napisala, da je imela zadnjo M 20.3. in je dva dni nazaj delala še en test ( potolikih že ) in ji je pokazal plus. prej pa skoz minuse. je pa zdej v 5 tednu. ful lepo a ne... mi je dala mal upanja....bomo vidli... A veš kaki trebuh imam ?? joj. tok napihnjen, da si ne morem hlač zapret več...skoz k sedim imam odprte, ker me vse žuli... user posted image ...na wc pa hodim normalno. sam lulam veliko veliko več in večkrat...   čudn mi je, k recimo grem in ful lula, čez 10 minut pa me že spet tišči in spet ful lulam...user posted image
Oj ampak ti si meni še vse eno sumliva da si srečka user posted image .
Tale lulanje pa občutljive prsi čudno vse skupaj.

Ja prinama je blo pa tko nekako včeraj ne meni ne njemu se ni kaj preveč ljubilo pa je on mal tv prestavljal jast sem pa malo po računalniku brskala.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.5.2009 23:42:13   
mojca345
mene že drugi dan tok tišči zvečer v trebuhu. k da mi bo poču.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.5.2009 19:37:33   
Kliki
Ti si po user posted image . a si še kak testek naredila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.5.2009 22:03:08   
mojca345

Ti si po user posted image . a si še kak testek naredila?user posted image user posted image user posted image

Upajmo.... v ponedeljek povem kaj in kako...ob 10 uri imam G.....me je že ful strah....user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.5.2009 22:30:02   
Kliki
Držim pesti da bo vse OK. Srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?