|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
21.5.2009 22:58:27   
Kliki
Mojca a je tvoja že prišla. Lepo da se boš septembra selila v vajin novi domek.

Moja M se je pa danes že nekaj najavljalauser posted image pa potem spet ni bilo nič, me pa šravfa za znoret. Če že mora pridet naj pride čim prej in naj bo ne boleča. Drugače naj pa ne hodi.user posted image  Da jo preženem stran.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
22.5.2009 8:40:16   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Mojca a je tvoja že prišla. Lepo da se boš septembra selila v vajin novi domek.

Moja M se je pa danes že nekaj najavljalauser posted image pa potem spet ni bilo nič, me pa šravfa za znoret. Če že mora pridet naj pride čim prej in naj bo ne boleča. Drugače naj pa ne hodi.user posted image  Da jo preženem stran.

ne ni še prišla..... sam sva zdej tako zaposlena od jutra do večera, da nimam časa o tem razmišljat. tut slončkava ne. včeri zvečer sva se mal objela, pol pa takoj zaspala...

pol sem mu rekla, da bo zdej najbrž kr skoz tko....in kdaj bomo pol imel otroka ????

nikol !!!!

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
22.5.2009 10:47:04   
Kliki
Ah to pa se sej boš vidla zdej k si tko zaposlena in boš user posted image  z užitkom maš več šans da ti rata postat user posted image , ker ne boš obremenjena s tem.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.5.2009 0:21:19   
mojca345
Moja M je danes prišla. Krče imam in nič ni luštno, pa še del sem imela in pr roki nobenih konkretnih vložkov. sam sem preživela dan in komaj čakam, da se uležem k dragemu. jutri pa taščo gledat 2 uri pol pa upam da malo miru od vsega tedna.user posted image  ponedeljek pa spet jovo na novo...

če bi imela vsak vikend frej, bi blo precej boljše....

uživite jutri...danes je bilo noro vroče....pa to sploh ni normalno...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.5.2009 22:30:38   
Kliki
No pa sej krče se da kar preživeti, upam da si preživela taščo in da si si vsaj malo odpočila. Zdaj naj pa ; čimprej odide da boš lahko spet delala nauser posted image .

Moja upam da se bo počasi poslovila,me je pa dones tut ful zvijalo pa še v službi sem mogla bit. Pa sem preživela zdej pa skočim pod tuš in k mojemu malo cartat.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.5.2009 22:40:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

No pa sej krče se da kar preživeti, upam da si preživela taščo in da si si vsaj malo odpočila. Zdaj naj pa ; čimprej odide da boš lahko spet delala nauser posted image .

Moja upam da se bo počasi poslovila,me je pa dones tut ful zvijalo pa še v službi sem mogla bit. Pa sem preživela zdej pa skočim pod tuš in k mojemu malo cartat.

bo že a ne....ko bo.....

kdo bi se sekiral ?   

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.5.2009 22:41:51   
Kliki
Ma ja mal se še vseeno sekiramo. bomo pa vse lepo preživeli.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.5.2009 8:25:46   
baby1978
Mojca, kako dolgo ti je zamujala??????

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.5.2009 15:25:20   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Mojca, kako dolgo ti je zamujala??????

zadnja je bila 23.3.   prišla je pa 23.5.

2 MESECA

pa vse možne znake....nej gre v rito vse skupaj...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.5.2009 7:58:59   
kmtg
Da se spet mal oglasim....trenutno se še kar dobro počutim...nič slabosti, nič bruhanja zaenkrat....grem v 7. teden danes...apetit odličen in se moram zlo držat kaj pojem, pa večkrat se tehtam, da imam pod kontrolo kile. Trenutno imam 53,5 kg in sem visoka 1,61. V petek imam prvi pregled (vaginalni ultrazvok, kri, voda,...). Upam, da bo vse vredu, čeprav nikoli ne veš. Verjetno se še ne bo prav dost vidlo na UZ, pa recimo, da bo vsaj toliko da bom mirno spala.
Mojca345 - kljub težavam, še vedno upam, da ti v novem krogu uspe. Že doolgo se trudiš in upaš in vem, da ni lahko, vendar NE OBUPAT! Sem pa pri sebi vidla, da dokler sva tko mal delala in upala na tem, ni blo nič. Takrat ko so tisti dnevi, je potrebno vsak dan! Pa tudi teorija, da malo noge dvigneš na koncu po mojem pomaga. Probaj, poskusit ni greh. Tudi meni je bilo smešno, vendar mogoče pa le pomagaš plavalcem user posted image  .

No se oglasim spet po prvem pregledu.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.5.2009 10:46:04   
baby1978
Hallo...

mojca345- to jeres beda ja, če tako dolgo zamuja in človek neve, pri čem je. Držim pesi, da naslednjič, je ne bi bilo 9 mesecev z razlogom.

Pri meni vse po starem. Danes je 2 dan, ko mi tečka zamuja. Sem ravnokar uničila test- neguser posted image . Tako da, pač moram počakat, da pride.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.5.2009 11:02:08   
baby1978
hja, je že prišlauser posted image .

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.5.2009 14:52:26   
Kliki
škodauser posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.5.2009 14:59:02   
majalina
se selita? kam pa? a se nista ravnokar?

sori, ker sem firbec ;-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.5.2009 19:44:22   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

se selita? kam pa? a se nista ravnokar?

sori, ker sem firbec ;-)

bova kr ostala kjer sva...pa se bova pol preselila oktobra k njegovim v bajto....čeprav sva oba še vedno tko user posted image user posted image  in se sprašujeva če je to res pametna ideja.....ampak bomo vidli...treba je baje pozitivno razmišljat, a ne ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.5.2009 20:52:19   
majalina
itak! samo... zakaj pa tle ne ostaneta, če vama ne diši preveč it k njegovim?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.5.2009 22:05:19   
LUNA83
Ej punce nekaj se ne spomnem:
Kaj če si noseča imaš full izcedka ali nič? Ker jaz bi mogla danes dobit tečko in je ni zaenkrat user posted image  a dol imam vse suho? Kaj to pomeni?

Čakamo +

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.5.2009 7:09:32   
kmtg
LUNA83 - ko sem jaz čakala na plusek, nisem imela nič izcedka in potem je res bil +
Drugač pa en mesec prej, pa sem en dan preden sem dobila, kar nekaj belega izcedka opazila na hlačkah, potem je pa res prišla. Tako, da držim pesti zate! Pa mene so prsi drugače bolele...prav žleze in ble so kot silikonske. Na dotip res kot da bi bil silikon notri. Še vedno so take trde in so mi zaenkrat kar všeč. Niso se pa ravno ful povečale, tako da imam še vedno vse iste modrce.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.5.2009 7:19:25   
kmtg
Mojca345 - za spodbudo, ti jaz lahko povem, da živiva s fantom pri mojih starših v hiši in to v istem štuku še zaenkrat. Imava spalnico in dnevno sobico zase, vse ostalo skupna uporaba. Res je treba veliko potrpet, sam upava, da bova kmalu zrihtala si mansardo, kjer bo pa vhod zase in nič povezave s tem delom kjer so starši. Bodo mogli kar lepo ven in na zvonec z druge strani hiše, če bodo hotli pridet na obiskuser posted image . Midva nisva imela druge izbire. Denarja nisva hotla stran metat za kakšno drago najemnino. Upava, da bodo odnosi kolikor toliko dobri.Zaenkrat je še v mejah normale. Je pa res, da je ogromno prilagajanja. In velikokrat moraš kej naredit točno takrat ko si kdo od staršev zmisli, ampak pač narediš in je spet mir in zadovoljstvo. Sej ko pa ti rabiš pa tud kontra tako narediš. Je pa prednost ta, da ti lahko otroke pazijo in ti ni treba še to skrbet. Pri nas bo prvi vnuk in se ga prav veselita. Komaj čakata se mi zdi, da minejo meseci. od smrti sestre je ena velika žalost in prav rabita spodbudo, da mormo it naprej in da življenje ni zdej končano. Lansko leto smo že prizidali garažo, letos pa nameravamo nadzidati in komplet streho zamenjati. Upam, da bo ratalo in da bom drugo leto že lahko spakirala v en štuk višje. MOČNO UPAM!

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.5.2009 22:37:43   
mojca345

k je cneje.... pa pridobila bova kr nekaj stvari...je pa tut res, da za vsako stvar moraš plačat v taki ali onaki obliki.... če bova pa v najemu pa vprašanje kdaj bova našparala za hišo, k si jo želiva....

najdražje je živeti okolici ljubljane ali v ljubljani.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.5.2009 9:29:42   
majalina
imaš prav! tko, da ti želim vse najboljše!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.5.2009 14:52:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

k je cneje.... pa pridobila bova kr nekaj stvari...je pa tut res, da za vsako stvar moraš plačat v taki ali onaki obliki.... če bova pa v najemu pa vprašanje kdaj bova našparala za hišo, k si jo želiva....

najdražje je živeti okolici ljubljane ali v ljubljani.
Se strinjam s teboj.

Kako ste pa drugače punce?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.5.2009 16:02:36   
LUNA83
Joj moje tečke še ni, nič me dol ne boli,kot da bi prišla samo malo jajčniki špikajo,.. prsa me bolijo vsak dan bolj, danes zamuja 2 dan, cb mini je popoldan pokazala -.

Nevem nevem, še nikoli mi ni zamujala. Tečna sem fulll,,

Upam na user posted image

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.5.2009 19:19:34   
Jada82
Mojca, kako si kaj? Si že pripravljena za nov krog? Dostikrat se spomnim nate ... in držim pesti, da bi ti čim prej uspelo. Midva sva ta mesec ob ovulaciji vsak dan, tako da nekak verjamem, da je uspelo ... Sporočim 16.6.user posted image
Zate pa resnično upam, da se ti cikli vsaj kolikor toliko uštimajo, da bo lažje načrtovati in vedeti kdaj v akcijo vsak dan! user posted image user posted image user posted image
Javi se kej!
LP

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.5.2009 21:15:05   
mojca345
sem obupala z eno besedo...pa tok sva zasedena pa še bolj bova tko, da sploh nimam časa o tem ne razmišljat..niti časa seksat....niti se mi ni....

zdele imam druge skrbi. itak pa mislim, da prvo bi mogla pregrado koker odstranit, če jo res imam....pr teh zmešanih ciklih pa nama itak ne bo ratalo po naravni poti. bo treba na IUI....

držim pesti, da 18.6 zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?