Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:20:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo Nehi no se bom še slabo počutla, ker sem jureta takrat prisilila, da mi je tist špegu tam montiral ... Zdrži danes zvečer, jutri ko se boš zbudila, boš mela pa spet več volje . Taula a ste bili pri tisti v Ljubljani na bicom-u? Ja alergije ... eni mamo res smolo s tem. Sej vem, da te potre, ko vidiš koliko jih je, ampak verjemi, da je dost lažje ko enkrat veš. Alergije so bile že prej, zdej si jih samo odkrila. Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!! za atija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:23:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce... Toby ali priori. Zato ker imajo kr dobre teste in še cenovno so za nas dostopni , pa še lupinico imamo maxi cosi in nam je super. E to mam rada...hvala za odgovor , kak so cene, kaj pa tujina...joj seponavljam...pa če si ravno v tem, ne? Grrr, moj pa bi zdaj lahko to študiral, pa je raztegnil pijačo po službi , me kliče in reče 15 20 minut pa pridem in zdaj ga že uro in pol ni... pa ne da mam kaj proti, ampak popizdim, ko si sam nekaj določi, oziroma reče kak bo, pol pa zajeeeeeee.b.e... jaz pa na primer lačna ko pes, pa eh sej teh 20 minut počakam s kosilom, ne? Evo, rezultat lačna še vedno , kosilo mrzlo...njega nema no vsaj sedeže študirewm
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:24:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj si želim, da bi si natočila vroče vode v banjo in šla malo poležavat. Samo se bo Alja zbudila in mi ne bo zneslo Matej pa dela okoli bajte, ker zasipamo A ne more do jutri počakat? Pa saj je tema. Ja baje naj bi ponoči zapadel sneg nad 500m in ker ga je ravno pobralo je želel izkoristiti priliko. Na Bagerju ima luč...... joj tako ropotajo, da mi bodo Aljo zbudil Jaz sem slišala da na 600m misli padat sneg. Če pa Aljo zbudi pa mu jo kar v roke daj. jaz to prakticiram včasih. Ne morem, ker je zunaj. Seveda so jo zbudili, sedaj jo čuva AndražHB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:28:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce... Toby ali priori. Zato ker imajo kr dobre teste in še cenovno so za nas dostopni , pa še lupinico imamo maxi cosi in nam je super. Za tujino ne vem nisem nič gledala, bomo kr počakali kako akcijo pri nas in nabavili. Nam se v bistvu niti ne mudi ker Emilija še ne sedi samostojno in v lupinici ji je še vedno ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:29:02
|
|
|
|
suzy85
|
Lep pozdravček! Najprej pošiljam en velik koš in , da vaši čim prej ozdravijo. pa seveda mamice tudi! Avtosedež jst sem se zagledla v tobija in glih zdej, ko sem bolj na tesnem z dinarčki, so ga v BC meli že 2x v akciji. HB je evi jajčka še prav in se še ne mudi z nakupom. bomo počakali, če bo božiček kaj prinesel. za vaše , da tak pridno jedo! mi dopoldne nismo meli elektrike in zaradi tega ni bilo kosila, ko sem prišla domov. sem na hito naredila juho in bučk in korenja - za mene in za evo, si je pa že prej naredu za jest. ji je blo dobro, je kr lepo odpirala usta! prej sm brala eno debato, pa me zanima kakšno zelenjavo uporabljate za svoje : vedno svežo al kupite tudi zamrznjeno, pa jo pol pripravite na svoj način? npr. brokoli, cvetačo, grah...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:29:10
|
|
|
|
Estrella*
|
Katy: držimo pestke za malega Anžeta Me že rit boli od vaših brc Emilija za mere Je že magična 8, pri nas je še kak mesec ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:30:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: držimo pestke za malega Anžeta Me že rit boli od vaših brc Emilija za mere Je že magična 8, pri nas je še kak mesec ne bo Ja sem bila kr presenečena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:31:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Lep pozdravček! Najprej pošiljam en velik koš in , da vaši čim prej ozdravijo. pa seveda mamice tudi! Avtosedež jst sem se zagledla v tobija in glih zdej, ko sem bolj na tesnem z dinarčki, so ga v BC meli že 2x v akciji. HB je evi jajčka še prav in se še ne mudi z nakupom. bomo počakali, če bo božiček kaj prinesel. za vaše , da tak pridno jedo! mi dopoldne nismo meli elektrike in zaradi tega ni bilo kosila, ko sem prišla domov. sem na hito naredila juho in bučk in korenja - za mene in za evo, si je pa že prej naredu za jest. ji je blo dobro, je kr lepo odpirala usta! prej sm brala eno debato, pa me zanima kakšno zelenjavo uporabljate za svoje : vedno svežo al kupite tudi zamrznjeno, pa jo pol pripravite na svoj način? npr. brokoli, cvetačo, grah... Jaz sem do sedaj od zmrznjenega dala samo grah ostalo kupim sveže.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:36:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce... Toby ali priori. Zato ker imajo kr dobre teste in še cenovno so za nas dostopni , pa še lupinico imamo maxi cosi in nam je super. Za tujino ne vem nisem nič gledala, bomo kr počakali kako akcijo pri nas in nabavili. Nam se v bistvu niti ne mudi ker Emilija še ne sedi samostojno in v lupinici ji je še vedno ok. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce... Toby ali priori. Zato ker imajo kr dobre teste in še cenovno so za nas dostopni , pa še lupinico imamo maxi cosi in nam je super. Za tujino ne vem nisem nič gledala, bomo kr počakali kako akcijo pri nas in nabavili. Nam se v bistvu niti ne mudi ker Emilija še ne sedi samostojno in v lupinici ji je še vedno ok. Ja nam pa postaja kratka, pa dedi bi rad za božička kupil
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:39:41
|
|
|
|
sesil
|
zelenjava: do sedaj je dobila vse domače, ali direkt z njive ali pa iz skrinje. kupila nisem še nič zelenjave zanjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:42:30
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Pa smo s celodnevnega potepa . Smo dobili tretjo pikico in to brez solzic Je pa naš korenjak v enem tednu malce shujšal - 100g, a ni panike, saj ima zalogo Smo dobili še nekaj navodil glede GH in sicer lahko začnemo s kuhanim rumenjakom, pa potem počasi tudi z belim mesekom. Pa rekli so, da če pač česa ne mara - kakšne zelenjave npr. naj ga ne silimo, saj ga že itak nisem. Če noče pač noče. Zdaj grem pa malce brat in komentirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:46:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. Začetek je. za začetek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:47:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj si želim, da bi si natočila vroče vode v banjo in šla malo poležavat. Samo se bo Alja zbudila in mi ne bo zneslo Matej pa dela okoli bajte, ker zasipamo A ne more do jutri počakat? Pa saj je tema. Ja baje naj bi ponoči zapadel sneg nad 500m in ker ga je ravno pobralo je želel izkoristiti priliko. Na Bagerju ima luč...... joj tako ropotajo, da mi bodo Aljo zbudil Jaz sem slišala da na 600m misli padat sneg. Če pa Aljo zbudi pa mu jo kar v roke daj. jaz to prakticiram včasih. Ne morem, ker je zunaj. Seveda so jo zbudili, sedaj jo čuva AndražHB Da te ne prijavim na CSD.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:49:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava juhuu sonček se kaže.... držim pesti, da mu uspe!!! jaz sem tudi včeraj začela s prazničnim vzdušjem: za začetek šoping za miklavža: taveliki pojočo barbiko, tamali pa pojočo knjigico... tko je na pismu miklavžu pisal...pa je blo treba ;) sebi pa super flis v H&M in prvič v življenju ozke kavbojke (mislim ozke spodaj), da jih bom dala v škornje... uf bom seksi... - grem v torek v Cvetličarno na JINX-e... men so zakon! za nakup . Midva z Galom sva danes tudi nekaj malega kupila za Miklavža - nečaku blagajno, njemu eno knjigico pa še kaj bo dobil, atiju knjigo in bralno lučko, mami pa figo v žepu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:51:50
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!! za vašega atija, naš se noče al pa mu ne znese k študiju sedežev dat , zato pa zdaj že nekaj časa jaz moram tu gor morit... Ma veš kaj bom vprašala... Katerega in zakaj in za kolko.... katerega - v baby centru je v akciji, ne vem točno kako se mu reče . zakaj - ker sva iskala enega 9-36 kil, cenovno ugodnega in a-testiranega, kar se varnosti tiče in ta ma oboje. koliko - redna cena je 65 (?), akcijska pa 50. Se opravičujem, da ne morem komentirat, mali je zdej končno mal zaspal, js mam pa še kuhinjo od kosila za pospravit...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:52:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Se sam na hitro mal javim, ker grem spet mal ležat,me glava boli,grlo tud,nos mam zabasan....Ne vem kje sm zdej to staknila . Upam, da se Gaja ne bo nalezla kaj od mene,pa še jutri mamo cepljenje. Sm ji pa dons ponoč dala čaj namesto mleka pa je blo tud to dobr . Ga je pa spila skor deci pa pol . Upam, da ne zboli še mala miška . Jutri pa dobro opravita cepljenje. Mi bomo tudi poskusili uturiti čaj ponoči, a dvomim, da ga bo vzel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:53:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana. Za malega boščeka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:57:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Anitka - vprašanje zate - ali imaš ti originalno zimsko vrečo za Muro? In če jo imaš, kako se obnese? Držim pesti za pikico. Dobro opravite. Gal je super na slikcah; a zato moraš skoz ene igrače kupovat, ker mu gredo tako v slast Ne nisem nabavljala zimske vreče, bi me pa tudi zanimalo kakšne so kaj izkušnje. Ja igrače mu gredo v slast, ostalo pa bolj ne ko ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:59:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!! za vašega atija, naš se noče al pa mu ne znese k študiju sedežev dat , zato pa zdaj že nekaj časa jaz moram tu gor morit... Ma veš kaj bom vprašala... Katerega in zakaj in za kolko.... katerega - v baby centru je v akciji, ne vem točno kako se mu reče . zakaj - ker sva iskala enega 9-36 kil, cenovno ugodnega in a-testiranega, kar se varnosti tiče in ta ma oboje. koliko - redna cena je 65 (?), akcijska pa 50. Se opravičujem, da ne morem komentirat, mali je zdej končno mal zaspal, js mam pa še kuhinjo od kosila za pospravit... Ta je od Nanie.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:07:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally No zdej imam končno malo časa da kaj napišem. Ati je šel v šolo, Emilija sedi zraven mane v stolčku in se igra z dudico . Pikico je dobro prenesla mal je pojokcala, ni bilo hudega. Zaenkrat je vse BP upam da tudi tako ostane. Mere: 8000g, 70 cm (sem rekla da jo takrat ni dobro zmela), buča pa naj ostane ista. Očitno to kar ona poje dobro potroši . Špelin@ koliko je pojedla hmm da se spomnim Ob 5.30 100ml AM ob 9.3o 140ml mlečne kašice ob 12.30 140ml sadje + piškot ob 15.90ml AM To je vse do sedaj. Pol bo še dobila zelenjavo in pred spanjem mlekeca in to je to. Zdej grem pa malo prebrat kaj ste pisale. za mere in uspešno prestano pikico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:08:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally No zdej imam končno malo časa da kaj napišem. Ati je šel v šolo, Emilija sedi zraven mane v stolčku in se igra z dudico . Pikico je dobro prenesla mal je pojokcala, ni bilo hudega. Zaenkrat je vse BP upam da tudi tako ostane. Mere: 8000g, 70 cm (sem rekla da jo takrat ni dobro zmela), buča pa naj ostane ista. Očitno to kar ona poje dobro potroši . Špelin@ koliko je pojedla hmm da se spomnim Ob 5.30 100ml AM ob 9.3o 140ml mlečne kašice ob 12.30 140ml sadje + piškot ob 15.90ml AM To je vse do sedaj. Pol bo še dobila zelenjavo in pred spanjem mlekeca in to je to. Zdej grem pa malo prebrat kaj ste pisale. za mere in uspešno prestano pikico Obema je treba čestitat. Anitki in Tally oz. Galu in Emiliji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:12:06
|
|
|
|
tally
|
Mi smo se najedli. Po pričakovanjih zelenjave ni hotla, pojedla je potem frutek korenček-jabolko. To je bilo dobro mamina packarija pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:12:41
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika tobi je v tujini od 200 dalje, priori brez isofixa pa od 150 dalje. Pri nas pa lahko sama pogledaš v sončku ali BC.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:13:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj! Pa smo s celodnevnega potepa . Smo dobili tretjo pikico in to brez solzic Je pa naš korenjak v enem tednu malce shujšal - 100g, a ni panike, saj ima zalogo Smo dobili še nekaj navodil glede GH in sicer lahko začnemo s kuhanim rumenjakom, pa potem počasi tudi z belim mesekom. Pa rekli so, da če pač česa ne mara - kakšne zelenjave npr. naj ga ne silimo, saj ga že itak nisem. Če noče pač noče. Zdaj grem pa malce brat in komentirat Za prestano pikico tudi vam in nove pridobitve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 18:29:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Uuuuuuu, zdaj sem se še nekaj spomnila...Anitka, se meni zdi al si ti zdaj čist pred kratkim en voziček kupla...daj mi povej, kterega pa kak zgleda...mi je ful zamudno to iskanje...no , hvala že v naprej, upam da si bla to res ti Ja, ja mi smo bili to . In danes se je Gal v njem vozil kot šef po trgovinah Pa full lepo se zloži, pa še lahek je. Kupili smo ga v BC in sicer točno takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512 Za avtosedež pa ne vem, če ne bom kar v Sparu vzela tega Maxi cosija - sem jih danes malo gledala pa mi kar dobro zgledajo, pa še v akciji so.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?