Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 16:59:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... **** pa sploh ne bi smela imeti pregreh, samo njej mož meša štrene, ker ji polni omaro. Upam, da vztraja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 16:59:39
|
|
|
|
tally
|
No zdej imam končno malo časa da kaj napišem. Ati je šel v šolo, Emilija sedi zraven mane v stolčku in se igra z dudico . Pikico je dobro prenesla mal je pojokcala, ni bilo hudega. Zaenkrat je vse BP upam da tudi tako ostane. Mere: 8000g, 70 cm (sem rekla da jo takrat ni dobro zmela), buča pa naj ostane ista. Očitno to kar ona poje dobro potroši . Špelin@ koliko je pojedla hmm da se spomnim Ob 5.30 100ml AM ob 9.3o 140ml mlečne kašice ob 12.30 140ml sadje + piškot ob 15.90ml AM To je vse do sedaj. Pol bo še dobila zelenjavo in pred spanjem mlekeca in to je to. Zdej grem pa malo prebrat kaj ste pisale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:00:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:02:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo Zaradi tega bi mogla vztrajat, ne pa da te mine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:02:20
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika še imam prostor za tvojo rit, ker sem računala da boš šla zraven. prijavit se ne rabiš, ker je že rezervirano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:02:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:02:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk ste pridne. Itak ne vem o čem teče beseda. Mi smo ok....mala spi ob meni. Bili smo na bioresonacni, imamo 15 alergij, najhuje je na mleko, jajca in pšenico. Tak da se matram s tole GH, mala itak je samo sadje rada. Pol pa še iščem primerno hrano zanjo. Na pediatrični imamo šele januarja, rezultate pa tam dobiš v roku 2 mesecev. Super Drugi teden imamo v Trbovljah spet...bom zahtevala krvne za jajca, melo, pšenico.,,kožni so bili negativni zadnjič. Ojoj s temi alergijami je cel hudič. za Ello.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:04:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat jaz ne bom nič rekla, da ne bo kaj narobe pol. Me boš šinfala, da sem jaz rekla, da tega kupi. Jaz navijam za Maxi cosi ali Roemer. Ti pa se odloči. Vzemi Tajo pa pojdi V BC in Pikapoko pa si oglej in sporbajta malo, da vidiš kako noter sedi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:05:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: ja nekaj mora bit danes v zraku, ker so kar jedci. za Gregija!!!!Kako je faj, če ni borb. Jaz ji bom za malico dala isto kot včeraj banana, piškot in riževo mleko. taula: ma te alergije Jaz imam oba mulca s tem šitom, HB nimata kake hude oblike, je pa moteče, sploh če otrok ni toliko ješč, potem mu pa še alergija tako zoži menu, da je joj Ju3 zjutraj ne bom dojila in ji bom probala dat allernovo, da vidim kako bo vreščala ko ne bo hi+otla pit te ogabe barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Kaj jaz to slišim oz. berem? Te bom v rit brcnla . Tako dobro ti gre na smeš popustit. Aja men je tehtnica pokazala -1kg. Neki je čeprav jaz nič ne opazim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:09:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:09:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat jaz ne bom nič rekla, da ne bo kaj narobe pol. Me boš šinfala, da sem jaz rekla, da tega kupi. Jaz navijam za Maxi cosi ali Roemer. Ti pa se odloči. Vzemi Tajo pa pojdi V BC in Pikapoko pa si oglej in sporbajta malo, da vidiš kako noter sedi. Eh kje pa, ti pa ja maš izkušenj, pa vem, da si se ziher že poglabljala ful v to...no saj sem e zadnjič rekla, da mam ta dva v špilu,ampak kaj pa zdaj kateri model, pa izvedbo...pa tak dalje...grem zdaj na ono stran ko si mi zadnjič dala teste. Kateri Ms al pa kateri roemer... pa zak kolko dnarja ne...ma kaj problemov... kaj pa tale ko ga je hijena vzela zdaj c šparu...priori sps al nekaj takega kaj je stem, veš mogoče...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.12.2008 17:11:16 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:10:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo Zaradi tega bi mogla vztrajat, ne pa da te mine. se strinjam barbaw. meni so motivacija preozke hlače in vedno grem in si jih merim, če je že kaj bližje. valda da je gumb bližje, sej čene bi blo pa hudo. go go estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:10:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo to naj ti bo motivacija za naprej ne pa da zdej vse pustiš in po starem. Bo prišu dan ko se boš z veseljem v špeglu pogledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:12:47
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo Nehi no se bom še slabo počutla, ker sem jureta takrat prisilila, da mi je tist špegu tam montiral ... Zdrži danes zvečer, jutri ko se boš zbudila, boš mela pa spet več volje . Taula a ste bili pri tisti v Ljubljani na bicom-u? Ja alergije ... eni mamo res smolo s tem. Sej vem, da te potre, ko vidiš koliko jih je, ampak verjemi, da je dost lažje ko enkrat veš. Alergije so bile že prej, zdej si jih samo odkrila. Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:12:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
Uuuuuuu, zdaj sem se še nekaj spomnila...Anitka, se meni zdi al si ti zdaj čist pred kratkim en voziček kupla...daj mi povej, kterega pa kak zgleda...mi je ful zamudno to iskanje...no , hvala že v naprej, upam da si bla to res ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:13:29
|
|
|
|
sesil
|
pridni so danes majski hrošči za jest. moja je danes tudi jedla. in to bučko. uspeh!!! sicer ne veliko, ampak je! da lih ni sam na mleku pa jabolkih. a, sem hotela že včeraj komentirat. moja obožuje jabolka - skuhana. vsak dan bi jih jedla. sej srova tudi je, ampak ker je tako počasi, ratajo jabolka rjava in jo zapre. zaenkrat sem jih ukinila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:14:26
|
|
|
|
valentina2006
|
oooj Joj zadnje dni sem čist ... neki nisem ta prava za debato . Se z Matevžom mal crklava po kavču ... on ne sme vn, še zmer full, ma ne full, sam hrope... mamico pa grlo boli in mam razlog za poležavanje . IZVIRNO SPOROČILO: Aurea O Martina in Valentina, kaj je zdaj z gorenjsko navezo? Ja, ja slabi... za vse preglede... za bolančke in njihove mamice... ČESTITKE ZA OBMESEČNIKE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:14:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Najprej čestitke Maji in vsem obmesečnikom ki ste praznovali medtem ko se nisem nč oglašala. Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali ne mislim na vas in malega pikca. Upam da se bo vse dobro izšlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:16:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pridni so danes majski hrošči za jest. moja je danes tudi jedla. in to bučko. uspeh!!! sicer ne veliko, ampak je! da lih ni sam na mleku pa jabolkih. a, sem hotela že včeraj komentirat. moja obožuje jabolka - skuhana. vsak dan bi jih jedla. sej srova tudi je, ampak ker je tako počasi, ratajo jabolka rjava in jo zapre. zaenkrat sem jih ukinila. Vidiš počasi pa bo tudi ona začela jesti zelenjavo. Bravo Aneja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:16:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:18:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat Mi bomo nabavili maxi cosi, ko bo naslednja akcija. Katerega? In zakaj? zdaj me bo kak valjar doletel od tistih ki jim grejo prežvekane teme na živce... Toby ali priori. Zato ker imajo kr dobre teste in še cenovno so za nas dostopni , pa še lupinico imamo maxi cosi in nam je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:18:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!! za vašega atija, naš se noče al pa mu ne znese k študiju sedežev dat , zato pa zdaj že nekaj časa jaz moram tu gor morit... Ma veš kaj bom vprašala... Katerega in zakaj in za kolko....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:18:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa obožujem december, pa če bi še dostiiii snega blo........ Me en tak mir pa veselje navdajata v tem veselem mesecu Zdaj pa grem končno preštudirat, kateri avtosedež bomo vzeli...ker bo deda znorel drugače zgleda da ma vička ojrov Ve pa mi nobena direkt noče rečt, tega kupi, taje za srednji dnar vrhunski... dajte mi no, pa da neham komplicirat jaz ne bom nič rekla, da ne bo kaj narobe pol. Me boš šinfala, da sem jaz rekla, da tega kupi. Jaz navijam za Maxi cosi ali Roemer. Ti pa se odloči. Vzemi Tajo pa pojdi V BC in Pikapoko pa si oglej in sporbajta malo, da vidiš kako noter sedi. Eh kje pa, ti pa ja maš izkušenj, pa vem, da si se ziher že poglabljala ful v to...no saj sem e zadnjič rekla, da mam ta dva v špilu,ampak kaj pa zdaj kateri model, pa izvedbo...pa tak dalje...grem zdaj na ono stran ko si mi zadnjič dala teste. Kateri Ms al pa kateri roemer... pa zak kolko dnarja ne...ma kaj problemov... kaj pa tale ko ga je hijena vzela zdaj c šparu...priori sps al nekaj takega kaj je stem, veš mogoče... Jaz ti predlagam, da greš z avtom tja in rečeš prodajalki, da če že kupuješ za toliko denarja, če lahko probaš, kako se vsede avtosedež v avto. Naj gre prodajalka s tabo. Eni avti imajo malo školjko in se določeni avtosedeži ne vsedejo lepo. Naš se v našem avtu ful dobro vsede, v dedijevem pa ne. najboljše je v živo sedež videt, potem ga pa lahko po netu iščeš in ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:18:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: mene pa malo volja zapušča za hujšanje Zakaj pa????? Zdaj ne semš popuščat, če ne te pridem namesto Sesil zbrcat. kaj jaz to berem???????? ej, ne seri. a pridem sedaj v godovič? sam če pridem ti trda prede. pa sej si šla že dol s kg, ne boš sedaj obupala . kaj rabiš za motivacijo? upam da se endomy dobro drži in nima sladkih pregreh, ker do egitpa je pa mal daleč... saj ne mislim na hrano, ampak ne vem kaj mi je danes. Ko sem se pri Naty vidla v špeglu mi je vse dol padlo Nehi no se bom še slabo počutla, ker sem jureta takrat prisilila, da mi je tist špegu tam montiral ... Zdrži danes zvečer, jutri ko se boš zbudila, boš mela pa spet več volje . Taula a ste bili pri tisti v Ljubljani na bicom-u? Ja alergije ... eni mamo res smolo s tem. Sej vem, da te potre, ko vidiš koliko jih je, ampak verjemi, da je dost lažje ko enkrat veš. Alergije so bile že prej, zdej si jih samo odkrila. Js momr pa dons našega očija pohvalit, je šel po službi Žanu kupit avtosedež in ga že montiral v avto !!!! za očija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 17:18:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Najprej čestitke Maji in vsem obmesečnikom ki ste praznovali medtem ko se nisem nč oglašala. Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali ne mislim na vas in malega pikca. Upam da se bo vse dobro izšlo. katy, tudi jaz se pridružujem željam, da se bo vse dobro izšlo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?