|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
2.12.2008 10:53:39   
Čmrlika
čmrlika samo tole - prosim ne zameri - ne piše vedno. dokaz so bile ravno mannerjeve napolitanke, na katerih pod sestavine ni bilo navedeno mleko v prahu. tako so jih mamice veselo dajale otrokom, tudi tisim z alergijo na KML.
potem se je izkazalo, da seveda vsebujejo tudi mleko v prahu ..

pa zakaj , meni vedno, al ostalim tud..'.pišete ne zameri? user posted image   user posted image  user posted image  
Pa kaj zgledam jaz tak zamerljiv tip al kaj user posted image   user posted image  user posted image  punce, pa jaz razumem besedo in namen foruma
user posted image  Sem jezna in žalostna! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Aja, ne vem no kako je blo v tem primeru, pa niti nisem tista ki bi nekaj trsdila do onemoglosti, ampak,,, no mleko v prahu sicer ne spada v kategorijo prej omenjenih. ......user posted image ma ne bom več o tem...itak da ne more bit konca  ...akrkoli že to je in iznjeme so vedno,,,,pa na koncu še potrjujejo pravila user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.12.2008 10:55:28 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
2.12.2008 10:54:00   
barbaw
Mene je pa začelo trgat decmebrsko praznično vzdušje. user posted image  Jaka je včeraj hodil z božičkovo kapico naokrog in je tako user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
2.12.2008 10:54:03   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. user posted image

Začetek je.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.12.2008 10:56:39   
kasso

Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. user posted image

Začetek je.

Hvala hvala. Sem kar ponosna nase. user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
2.12.2008 10:57:47   
Svojeglava
juhuu sonček se kaže.... držim pesti, da mu uspe!!!

jaz sem tudi včeraj začela s prazničnim vzdušjem: za začetek šoping za miklavža: taveliki pojočo barbiko, tamali pa pojočo knjigico... tko je na pismu miklavžu pisal...pa je blo treba ;)

sebi pa super flis v H&M in prvič v življenju ozke kavbojke (mislim ozke spodaj), da jih bom dala v škornje... uf bom seksi...
-
grem v torek v Cvetličarno na JINX-e... men so zakon!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
2.12.2008 10:58:57   
Svojeglava
Bravo barbaw, men to še ni ratal ampak upam, da bo...

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.12.2008 10:59:39   
Svojeglava
hi, hi, js sm si rajš nove kupila... je še bol fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2182
2.12.2008 10:59:52   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Odštevamo do božiča

Namesto zajtrka

Kakšen cortek
Vidim da Gal tudi malca igrače

Lušno! user posted image  A se javi katera, ki njen user posted image  tega ne počne? user posted image  

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.12.2008 11:02:48   
Svojeglava
glede živil in tega kaj vsebujejo pa:

če je kaj narobe vedno objavijo na:

http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/index.php

ali
http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/oznacevanje-zivil/index.php

samo če jaz to berem, kar živčna ratam kaj vse jemo... oz. kolk je napaj... groza!

Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.12.2008 11:03:20   
sesil
včeraj sem prišla s pilatesa, se stuširala in pridem na rač. da malo počvekam. user posted image je delal počasi, sem kar obupala.
jaz imam zamašen nos. joj, mi gre na živce. z oči mi teče, grlo malo čutim...sem vzela en lekadol  c, unga ki se zmeša s toplo vodo. upam da bo kej pomagal.
na unih tabletah - bombonih za vneto grlo pa povsod piše, da niso priporočljive ned dojenje. kaj mi pa še ostane?
barbaw, super za kilce. meni še manjka...sem lih včeraj preverjala moje hlače ki so mi všeč, pa stojijo v omari zaenkrat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.12.2008 11:03:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

juhuu sonček se kaže.... držim pesti, da mu uspe!!!

jaz sem tudi včeraj začela s prazničnim vzdušjem: za začetek šoping za miklavža: taveliki pojočo barbiko, tamali pa pojočo knjigico... tko je na pismu miklavžu pisal...pa je blo treba ;)

sebi pa super flis v H&M in prvič v življenju ozke kavbojke (mislim ozke spodaj), da jih bom dala v škornje... uf bom seksi...
-
grem v torek v Cvetličarno na JINX-e... men so zakon!

Takih korenčkastih kavbojk imam jaz koliko hočeš (beri vse) pa jih n morem oblečt. Še nisem za v njih. user posted image  Te, ki imam na sebi so pa na "zvonec".

Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.12.2008 11:05:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

včeraj sem prišla s pilatesa, se stuširala in pridem na rač. da malo počvekam. user posted image je delal počasi, sem kar obupala.
jaz imam zamašen nos. joj, mi gre na živce. z oči mi teče, grlo malo čutim...sem vzela en lekadol  c, unga ki se zmeša s toplo vodo. upam da bo kej pomagal.
na unih tabletah - bombonih za vneto grlo pa povsod piše, da niso priporočljive ned dojenje. kaj mi pa še ostane?
barbaw, super za kilce. meni še manjka...sem lih včeraj preverjala moje hlače ki so mi všeč, pa stojijo v omari zaenkrat.

Moje tudi še čakajo. Ampak vsaj ene sem nase spravila. Mi je malo motivacijo dvignilo.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.12.2008 11:05:57   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally

Ej tally od kod ideja za nick????

A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane.

Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije

Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo.

Sem ravno hotla vprašat, če so debate o 20 decembru poniknile, ker je že vse zmenjeno, al kako? nič nisem našla...
Torej če prav vem 20 december ob 18 uri nekje v kitajski v ljubljani? Akl sje kaka sprememba?
Se še lahko prijavim user posted image  user posted image

Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.12.2008 11:07:26   
Čmrlika
glede živil in tega kaj vsebujejo pa:

če je kaj narobe vedno objavijo na:

http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/index.php

ali
http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/oznacevanje-zivil/index.php

samo če jaz to berem, kar živčna ratam kaj vse jemo... oz. kolk je napaj... groza!

Vem vem, ampak pot do te objave je dolga.... user posted image  Žal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.12.2008 11:16:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally

Ej tally od kod ideja za nick????

A misliš, da je ostale zadela kronična utrujenost. Bi lahko bilo? Na začetku si poln vznemirjenosti in novih stvari in ... potem pa te zadane.

Majčice so se izrodile Rabimo konkretno injekcijo instant čvekarije

Meni se zdi, da se vse šparajo za 20. dec. če bo takrat takole kot tu bo bolj bogo.

Sem ravno hotla vprašat, če so debate o 20 decembru poniknile, ker je že vse zmenjeno, al kako? nič nisem našla...
Torej če prav vem 20 december ob 18 uri nekje v kitajski v ljubljani? Akl sje kaka sprememba?
Se še lahko prijavim user posted image  user posted image

Barbaw, Hijenca, a vidve bosta šli? Kako, jaz bi se morala , če bi šla k nekomu uštulit, da bo ati mel avto doma...nikol ne veš, pa samo enga mava, in ker bo taja verjetno mogla bit v varstvu, da bo še on kam zviznil...

Datum in čas imaš pravi, Kitajsko mesto v Lj.

Jaz grem s svojim avtom, Hijenca je rekla da gre z menoj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.12.2008 11:20:01   
Anonimen
Dan.

Se sam na hitro mal javim, ker grem spet mal ležat,me glava boli,grlo tud,nos mam zabasan....Ne vem kje sm zdej to staknilauser posted image . Upam, da se Gaja ne bo nalezla kaj od mene,pa še jutri mamo cepljenje.

Sm ji pa dons ponoč dala čaj namesto mleka pa je blo tud to dobr user posted image user posted image user posted image . Ga je pa spila skor deci pa poluser posted image .

Nč ne vem kaj se kej dogaja tuki gor tko da ne morm nč komentirat.

Maja vse naj naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image .

Mogoče se še kej javim mal kasnej

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.12.2008 11:25:24   
kasso

No, meni je uspelo posesati in pospraviti našo štalco user posted image  Mala je nanosila noter toliko kamenčkov... user posted image  Gregi je bil vmes kar priden user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Kasso, ti dolgujem odgovor še od včeraj: nismo ju še šli pogledat, ker mi je tko hudo. Smo se parkrat že dogovarjali pa se nisem mogla spravit do tega, ne vem kdaj mi bo uspel ta korak

O, si predstavljam, kako mora biti to težko... user posted image  Pa sta user posted image user posted image  zdaj doma kje blizu? user posted image

Vreme nam pa očitno vsem za.je.be dneve... user posted image

Jaz sem pa zadnje dni prav žalostna, ker me to naše stanovanje dušiuser posted image ...mah bo že. Volja po spremembah me je minila, za pospravljanje še bolj in se mi zdi, da smo obstali na eni mrtvi točki...pa še finančna kriza nas je ornk udarla. Včasih pa se mi zdi, da bi rabili eno ornk brco v rit, ker me je sram, da se ne premaknemo nikamor.

nataša...sem se prej zadržala komentarja, ker mi tvoj odgovor ni všeč..mah pustmo, da ne bom kakšno preveč rekla. Lahko rečem le boga user posted image user posted image . Mogoče ti bo uspel korak, ko boš ugotovila, da sta dogi bolj pomembni kot pa tvoje počutje, če ju boš videla. Saj ju bi šla obiskat tudi zaradi njiju in ne le tebe, a ne?! ..no pa nisem mogla bit tiho

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.12.2008 11:27:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz sem pa zadnje dni prav žalostna, ker me to naše stanovanje dušiuser posted image ...mah bo že. Volja po spremembah me je minila, za pospravljanje še bolj in se mi zdi, da smo obstali na eni mrtvi točki...pa še finančna kriza nas je ornk udarla. Včasih pa se mi zdi, da bi rabili eno ornk brco v rit, ker me je sram, da se ne premaknemo nikamor.

Saj se bo premaknilo. Upam le, da čimprej, da ne boš ratala zafrustrirana kot jaz včasih. Danes sem že malo odklopila. Če pa rabiš brco v rit pa povej, jo dobi 20. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.12.2008 11:35:56   
Srčekgirll
No, Vid je le omagal in zdaj pančka. Jst pa medtem kuham kosilo (ješprenj - ričet),mmmmmmmm. Za Vidka pa bom pol kej skuhala. Ja božično razpoloženje tud mene daje. V soboto greva z mojimuser posted image na službeni pred novoletni žur. Tmal bo šel pa v varstvo k mojim, kjer bova tud midva prespala, saj bom mela to srečo, da bo žur v moji vasi v osnovni šoli in bom bla blizu, če bojo kaki problemi.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.12.2008 11:40:36   
hijenca
Dan dan!

Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolinuser posted image user posted image , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša.

Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat.

Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.12.2008 11:42:30   
Aurea
user posted image user posted image   user posted image   user posted image  VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!

user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.12.2008 11:48:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolinuser posted image user posted image , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša.

Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.12.2008 11:53:51   
hijenca
user posted image   MAJI ZA 7 MESECEV.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.12.2008 11:54:44   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Bogi, bogi Videk. Moj Vid pošilja tvojmu Vidku pozdravčkeuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.12.2008 12:01:05   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

MAJA IN BARBAW VSE NAJ NAJ VAMA ŽELI MANCA Z MAMICO!!!!

Tudi mi se pridružujemo čestitkam

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?