Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:01:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ej, kdo bo bral za nazaj... Sploh v tako neprespanem stanju, kot sem zdajle jaz Grem si pripravit kavo in pridem kaj nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:02:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Poglejte našega kužka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:02:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana. za Vida
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:03:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pri psihiatru....... Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater: Vajin seks je super! Plačata 80? in gresta. In potem to počneta tedensko. Po nekaj obiskih psihiater vpraša: Zakaj prihajata k meni? Moški odgovori: Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80? in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67?.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:05:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, nekaj imam za vas, upam, da bo delovalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:05:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala za današnj pikico. Še ena gre danes z po pikico, katera že, help?? Jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:06:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Odštevamo do božiča Namesto zajtrka Mami no daj otroku kaj za jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:07:04
|
|
|
|
aurora28
|
Maja vse naj, naj Moj Gal pa je danes ponoči spet spal z eno besedo - KATASTROFALNO . Meni se bo utrgalo od tega prebujanja . Aja pa Gal sploh noče skute, je ne mara, sem mu včeraj dala 1 žličko, danes dve, pa še to sem izsilila in se je začel jokat in noče ust odpret. Bojim se, da ne bo špurav. Hijenca za Vida, upam, da bo kmalu bolje. Jana kako sta vidva z Nejcem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:07:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Našo pa danes nekaj muči oziroma daje. Se je zbudla ob 5ih, pol do pol 6ih še mal dremala in do zdele nč spala. Se pa vid, da jo neki matra, najbrž zobki, ker je bla že čist gotova in bi rada zaspala pa ni mogla. No zdej nama je končno skupej uspelo, da je zaspala, sam kar zajoka na vsako minutko al pa dve v joku Nč, ji grem mal družbo delat na sedežno Boga mala pikica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:11:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. Začetek je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:13:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Maja vse naj, naj Moj Gal pa je danes ponoči spet spal z eno besedo - KATASTROFALNO . Meni se bo utrgalo od tega prebujanja . Aja pa Gal sploh noče skute, je ne mara, sem mu včeraj dala 1 žličko, danes dve, pa še to sem izsilila in se je začel jokat in noče ust odpret. Bojim se, da ne bo špurav. Hijenca za Vida, upam, da bo kmalu bolje. Jana kako sta vidva z Nejcem? Da je otrok šourav lahko rečeš ko je večji. Zdaj komaj spoznava okuse in ni ga boljšega kot mamino sladko mleko. Počasi se daleč pride. Kaj pa jogurt ali pa kakšen mlečni desert?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:15:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Se sam na hitro mal javim, ker grem spet mal ležat,me glava boli,grlo tud,nos mam zabasan....Ne vem kje sm zdej to staknila . Upam, da se Gaja ne bo nalezla kaj od mene,pa še jutri mamo cepljenje. Sm ji pa dons ponoč dala čaj namesto mleka pa je blo tud to dobr . Ga je pa spila skor deci pa pol . Nč ne vem kaj se kej dogaja tuki gor tko da ne morm nč komentirat. Maja vse naj naj za 7 mesecev . Mogoče se še kej javim mal kasnej za tebe in upam da ne bo šlo na Gajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:16:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja pa Gal sploh noče skute, je ne mara, sem mu včeraj dala 1 žličko, danes dve, pa še to sem izsilila in se je začel jokat in noče ust odpret. Bojim se, da ne bo špurav. Hijenca za Vida, upam, da bo kmalu bolje. Jana kako sta vidva z Nejcem? nič kaj bolje, kašlja še bolj kot prej, sem klicala P, mi je dala napotke za inhalacije in pregrevanje, če ne bo bolje, pa jutri k P. Hijenca poljubčke za Vida. Aurora bodi vztrajna, počakaj magari 10-20 minut in mu soet ponudi isto hrano.Jst HB nimam problemov ker Nejc je vse, včeraj zvečer je ob 21h zmazal še krožnik polente z banano in spal super...2x se je zbudil za dojenje, pa še to : prvič bi verjetno pomagal čaj, ampak sem mogla spraznit zize.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:16:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana. Ojoj bogi mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:17:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za Gala za današnj pikico. Še ena gre danes z po pikico, katera že, help?? Jaz A sem vidla da so ti že helpale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:23:55
|
|
|
|
natasa34
|
kasso, mogoče malo drugače gledam na to: Predstavljaj si psa, ki je šel v drugi dom,trpel, se navadil in zdaj uživa. Potem pridejo bivši lastniki, se jih spomni, je čisto navdušen a čez 2 ali 3 urce spet odidejo in jh spet pogreša... A pri temu samo jaz trpim ali pes tudi? Vsak ima pač svoje mnenje o tem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:29:00
|
|
|
|
tana7
|
a ste videle to http://24ur.com/novice/crna-kronika/zdravniki-povzrocili-smrt-dojencka.html groza sicer pa izgleda, da bomo danes že drugi dan zapored v stanovanju, brez sprehoda dežuje, pa ne upam si ven - ne vem, če je Brina že OK - parkrat je zakašljala ampak nič tragičnega - samo da ne bo šlo na slabše tako mi manjka zrak!! ful bi šla ven, pa ne morem vidim, da so tudi drugi prehlajeni, kašljajo, hropejo za vse bolne špelin@, hijenca, ve greste z malimi ven?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:29:51
|
|
|
|
natasa34
|
hijenca, za Vida aurora28, saj se bo počasi navadil. Drugače pa lahko probaš namesto skute navadni jogurt v sadno kašico. Ali pa kašice od DMa, ki se delajo z vodo, imajo v sestavi že AM. Mi smo pa že tko tečni, groza. Pri nas še vedno dežuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:34:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 hijenca, za Vida aurora28, saj se bo počasi navadil. Drugače pa lahko probaš namesto skute navadni jogurt v sadno kašico. Ali pa kašice od DMa, ki se delajo z vodo, imajo v sestavi že AM. Mi smo pa že tko tečni, groza. Pri nas še vedno dežuje pr nas tud še kr dežuje,nič več sončka.. naš je HB zaspal in upam da ga spet ne zbudi kašelj. Zdej si grem pa glavo oprat, sem ko strašilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 12:35:19
|
|
|
|
Aurea
|
Boga Aurora, a vi tudi ne spite Mah, saj bo, enkrat bodo že odrasli... A veš, da sem se nate spomnila zadnjič, ko me je križ bolel od nošenja in sem se spomnila, da imaš ti tisti stol za guganje... a ga še uporabljate? In Gal zaspi zvečer z guganjem na njem? Ma ne vem, če se mi splača 200 eur dat zdaj za to... po drugi strani pa se me2 še veselo dojiva... Glede okusov se pa ne sekiraj - ne bo izbirčen, poglej, kako ti že dobro je! Kaj naj pa potem jaz rečem za našo, ki je hrana prav nič ne briga, ne glede na to, kaj ji dam? Ampak, sem pa slišala za podobne primere, ki niso želeli skoraj nič probati do 9 meseca, samo dojili so se in potem se jim je naenkrat kar odprlo in imajo sedaj fuul dober tek - vse jejo. Tako da - še vedno je upanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 13:11:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ste videle to http://24ur.com/novice/crna-kronika/zdravniki-povzrocili-smrt-dojencka.html groza sicer pa izgleda, da bomo danes že drugi dan zapored v stanovanju, brez sprehoda dežuje, pa ne upam si ven - ne vem, če je Brina že OK - parkrat je zakašljala ampak nič tragičnega - samo da ne bo šlo na slabše tako mi manjka zrak!! ful bi šla ven, pa ne morem vidim, da so tudi drugi prehlajeni, kašljajo, hropejo za vse bolne špelin@, hijenca, ve greste z malimi ven? Samo iz hiše v avto in obratno. Mi je v petek rekla, da ne smema ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 13:24:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ste videle to http://24ur.com/novice/crna-kronika/zdravniki-povzrocili-smrt-dojencka.html groza Kar ornk me je stisnilo pri srcu... sicer pa izgleda, da bomo danes že drugi dan zapored v stanovanju, brez sprehoda dežuje, pa ne upam si ven - ne vem, če je Brina že OK - parkrat je zakašljala ampak nič tragičnega - samo da ne bo šlo na slabše tako mi manjka zrak!! ful bi šla ven, pa ne morem vidim, da so tudi drugi prehlajeni, kašljajo, hropejo za vse bolne špelin@, hijenca, ve greste z malimi ven? Ja, 2x dnevno zagotovo - ko peljem malo piko v vrtec in grem ponjo. Mi je včeraj na moje veliko presenečenje P rekla, da naj kar mirno hodim z njim ven, če nima vročine. Samo ne takrat, kadar je zrak pretirano onesnažen oz. obremenjen z delci. Drugače pa - njene besede - je za organizem in imunski sistem fajn, da ne tiči samo notri. Rekla je, naj ostaneva notri samo v primeru, da bi mu res krepko piskalo v pljučih, drugače pa je z njegovim bronhitisom zdaj bolje. Trenutno ga najbojl muči viroza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 13:25:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva sma nazaj od P. Stanje nespremenjeno, vse piska in hrope. Sma bila na inhalacijah, za domov sma dobila Ventolin , pa jutri ponovno k P na inhalacije. Meni se že meša. Včeraj sem bila tako utrujena zvečer, da sem bila ob 20 že v postli, sma z Vidkom gledala kmetijo, potem pa sma šla spat. Bom kasneje kaj prebrala za nazaj, sedaj sem preveč zmatrana. O ti bogi mali srček Kakšno pa ima diagnozo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 13:25:43
|
|
|
|
Aurea
|
Anitka - vprašanje zate - ali imaš ti originalno zimsko vrečo za Muro? In če jo imaš, kako se obnese? Držim pesti za pikico. Dobro opravite. Gal je super na slikcah; a zato moraš skoz ene igrače kupovat, ker mu gredo tako v slast Hijenca - Vidku pošiljam za zdravje. Čmrlika - luštne fotke, ko ati sesa s Tajo v kengurujčku Tilči, vaš "kužek" je tudi Špelin@ tale adventni koledar že nekaj let kroži po netu Saj je fletno kaj takega pogledati, a kaj, ko so za moj okus malce preveč gejevski . Mam raje take klene slovenske dedce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 13:27:49
|
|
|
|
Aurea
|
O Martina in Valentina, kaj je zdaj z gorenjsko navezo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?