|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
5.12.2008 9:47:46   
barbaw
Na eni strani piše, da naj bi začela cvetet proti pomladi. Bi jo mogla dati v temen prostor in čisto malo na svetlobo, da bi izsilila cvetenje.

klik

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.12.2008 9:52:22   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso user posted image user posted image user posted image  za Varjo!!! Kolk je js razumem, da si vesela! Js bi po moje žurko nardila, če bi se Žan odloču eno noč celo prespat user posted image user posted image .

a veš, da sem ponoči 2x šla poslušat, če še dihauser posted image

Gašper pa zdaj ustvarja s Hama...je padel notri. Zdaj dela pujsa user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.12.2008 9:52:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva.
Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 user posted image , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše.
Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven user posted image , jaz pa tudi user posted image , malo še jo koordinacija zafrkava user posted image . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao.

Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje.

ko to berem, si mislim, da je Varja zaostalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.12.2008 9:53:37   
jana81
dobro jutro

komaj sem uspela vse prebrat... in mi je kr žal da včeri nisem mogla bit zraven...
no Nejc ga je do polnoči sral z jokom, boleli so ga zobki, pol je mnda calpol prijel in je uspel zaspat na zizi...spal je do 3.30h (ob 4h sem ga mogla previt ker je bil cel polulan), potem spal do 7.40, ko ga je zbudil moj gsm, ki me je budil za k G.
Danes imamo atija doma, zato bom verjetno manj na RR.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.12.2008 9:53:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Ja sem bila na pijački, ne me zatožit. Še hujš, naročila sem vročo čokolado s smetano. In ko je smetane zmankal, sem jo naročila še eno porcijo.

To pišem, ko vidim, da ste se neki o kilah zgovarjale.

eh ti si pa res kamot lahko to privoščiš.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.12.2008 9:55:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 user posted image , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše.
Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven user posted image , jaz pa tudi user posted image , malo še jo koordinacija zafrkava user posted image . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao.

Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje.

ja enako, zna pokazat kje je tikataka, drgač pa govori baba, pa balončke dela, o mama al pa ata ni duha ne sluha, bravo dela če za moje rokice drži, pa pa pa če mu ravn rata.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
5.12.2008 9:55:53   
barbaw

kasso user posted image user posted image user posted image  za Varjo!!! Kolk je js razumem, da si vesela! Js bi po moje žurko nardila, če bi se Žan odloču eno noč celo prespat user posted image user posted image .

a veš, da sem ponoči 2x šla poslušat, če še dihauser posted image

Gašper pa zdaj ustvarja s Hama...je padel notri. Zdaj dela pujsa user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za Gašperja, da se tako zamoti

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
5.12.2008 9:55:55   
barbaw

Ti raje razmišljaj kako je moja radovednica hitra, radovedna je pa kot Jaka, za 50 bab. user posted image  Če je treba se obrne, zleze bilo kaj, samo da ona vidi.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
5.12.2008 9:56:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

komaj sem uspela vse prebrat... in mi je kr žal da včeri nisem mogla bit zraven...
no Nejc ga je do polnoči sral z jokom, boleli so ga zobki, pol je mnda calpol prijel in je uspel zaspat na zizi...spal je do 3.30h (ob 4h sem ga mogla previt ker je bil cel polulan), potem spal do 7.40, ko ga je zbudil moj gsm, ki me je budil za k G.

Uživajte v skupnem dnevu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
5.12.2008 10:02:59   
Anonimen

Kolk jih bo 20.12. na večerji???

Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje.

Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih user posted image . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov.
edina user posted image user posted image user posted image upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!!

Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste  (seveda ste vse lepo vabljeneuser posted image ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste  morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa.

Evo prilagam še slikco, da vidite kako ta miza zgleda:
http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3984

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
5.12.2008 10:04:16   
špelin@
Naj gre vse nekam user posted image user posted image user posted image  Najprej prej RR ni delala - kr ene napake na serverju ipd. Potem pa zdajle opazim, da dela in se spravim pisat post in mi vmes zmrzne računalnik... user posted image  Ne bom še 1x pisala, ni šans.

Za vse, ki niste ravno najboljše volje in vam gre kaj narobe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Za vse, ki so/ste bolni: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki vam kaj fino uspeva in ste dobre volje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
5.12.2008 10:04:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih user posted image . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov.
edina user posted image user posted image user posted image upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!!

Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste  (seveda ste vse lepo vabljeneuser posted image ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste  morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa.

Se bo treba znajt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
5.12.2008 10:04:59   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Barbaw: ti si cvetličarka, če se prav spomnim?

Dej mi povej kako je z božično zvezdo. Jaz sem jo kupila lani okrog božiča in mi je cvetela vse do enega meseca nazaj. Pa me zanima, ali bo še kdaj cvetla, ali je finito.

Milim, ali cveti večkrat?

Ker vsi pravijo, da jim takoj po božicu gre papa, enostavno po domače povedano "crkne"

Nisem cvetličarka. user posted image  Rožice so moja strast. Glede božične zvezde bi mogla pogledat kako je, je pa res da bolj dolgo cveti in ne crkne takoj, če lepo skrbiš zanjo.

Ups user posted image
mejka mistejka user posted image

No pol sem pa res lepo skrbela zanjo, da mi je tolk dolg časa cvetela

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
5.12.2008 10:05:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

uživajta z atijemuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
5.12.2008 10:06:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naj gre vse nekam user posted image user posted image user posted image  Najprej prej RR ni delala - kr ene napake na serverju ipd. Potem pa zdajle opazim, da dela in se spravim pisat post in mi vmes zmrzne računalnik... user posted image  Ne bom še 1x pisala, ni šans.

Za vse, ki niste ravno najboljše volje in vam gre kaj narobe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Za vse, ki so/ste bolni: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki vam kaj fino uspeva in ste dobre volje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet nekaj kvačkajo. Vidim, da ni okvirčkov. Zakaj se to recimo ponoči ne dela ali pa ni kakega pozorila. Jaz razumem, d aje treba posodabljat stvari, samo ne tako. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
5.12.2008 10:07:00   
špelin@

Tole pa ne bo ok, sem videla fotko mize. Moje mnenje: absolutno premalo prostora user posted image  A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo user posted image  KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 10:08:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
5.12.2008 10:07:17   
barbaw
Edinaos sem videla ja, da ne gre kakega stola zraven primaknit, ker je na tesno. Se bomo že znajdle, če nas bo več.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
5.12.2008 10:07:59   
barbaw

Tole pa ne bo ok, sem videla fotko mize. Moje mnenje: absolutno premalo prostora user posted image  A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj??

Ni slaba ideja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
5.12.2008 10:08:06   
tally
Dobro jutro oz. dan!

Mi smo spet bolj slabo spali. Emilija se je zbudila ob pol dveh in ni hotla zaspati do treh. Prvo je neki mrmljala potem je začela vriskat, potem se je stopnjevalo do joka da sem jo mogla vzet iz pojstlice in na rokah uspavat da je končno zaspala. Čaja ni hotla pojedla je neki malega torej to ni bil vzrok za bujenje.

Potem je spala do 7 in ni hotla več.

Sem vidla da ste bile včeraj pridne in naklofale še pa še user posted image .

Grem zdej malo kavč peglat ker je tako vreme samo za spat, pol gremo v trgovino ker moram kupit kaj rabim za torto.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
5.12.2008 10:10:10   
špelin@
A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
5.12.2008 10:10:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Dobro jutro oz. dan!

Mi smo spet bolj slabo spali. Emilija se je zbudila ob pol dveh in ni hotla zaspati do treh. Prvo je neki mrmljala potem je začela vriskat, potem se je stopnjevalo do joka da sem jo mogla vzet iz pojstlice in na rokah uspavat da je končno zaspala. Čaja ni hotla pojedla je neki malega torej to ni bil vzrok za bujenje.

Grem zdej malo kavč peglat ker je tako vreme samo za spat, pol gremo v trgovino ker moram kupit kaj rabim za torto.

Pri nas je začelo rosit. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
5.12.2008 10:11:05   
barbaw

A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje??

Ta je pa huda. Bom jaz, ker mi mala še spi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
5.12.2008 10:11:32   
Soncnica Sandra ***

Na eni strani piše, da naj bi začela cvetet proti pomladi. Bi jo mogla dati v temen prostor in čisto malo na svetlobo, da bi izsilila cvetenje.

klik

Hvala za klik, je ful dobro napisano.
Jaz mam kuhinjo res da bolj hladno. Ni nikoli ful vroče noter, razen kadar so radiatorji prižgani pozimi pa da se še kaj kuha in peče zraven, tako da najbrž je tudi to botrovalo temu, daje tako dolgo zdržala. Saj tam piše da je idealna temperatura med 18 in 20 stopinjami

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
5.12.2008 10:12:10   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

ANEJ in Sashy  VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!

Tudi od naju

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
5.12.2008 10:12:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Dobro jutro oz. dan!

Pri nas je začelo rosit. user posted image

Pri nas lije, pa bliska seuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!