|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
5.12.2008 8:13:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joškeuser posted image user posted image user posted image

Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorimuser posted image . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je.

Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec

Mogoče se ji pa kaj kuha in se je hotela crkljat. Ne obupaj zaradi enega dneva.
user posted image user posted image user posted image user posted image

o barbaw, si že up?user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
5.12.2008 8:15:10   
Estrella*

jutro!

Spanje je bilo ok. Maja se je dojila enkrat, če lahko temu tako rečem, naslednjič se je samo malo pocrkljala. Se pa je nekajkrat zbudila in jo je duda potolažila, ker jo je lahko grizla. Moram ji malo v usta pokukat kako daleč je zobek. Včeraj ji nisem nič.

Sem se danes vagala in sem od prejšnjega tedna do danes izgubila 0,5 kg. user posted image  Premalo.

Zdaj pa moram še malo zrihtat. Jaka je že v vrtcu.

Eh jaz pa o,7kg, saj je tud to OK, sam da ni šlo goruser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
5.12.2008 8:16:18   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image
No, bolj deževno jutro user posted image

Evo nas, začuda smo po vseh večernih borbah spali do 6ih user posted image user posted image user posted image
Manca je nocoj občutno manj jamrala in jokala v spanju kot v prejšnjih nočeh, pa tudi mami se mora pohvaliti, da ni bila več nočna obiskovalka WC-ja user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje

user posted image user posted image BRAVO MANCA. Je imela slabo vest, ker je zvečer štalo delalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
5.12.2008 8:24:42   
Srčekgirll
JUTRO!
Evo,kavica pa še neki sadnega
user posted image

Mi2 z Vidkom sva že pozajtrkovala. Vid je mlekca pr mamici, mami pa koruzne žgančke,mmnnjjjaaaammi. Pol je pa Vid vidu da mami papa, je hotu še on žgančke in je malo dobil ter delal, mmmjjammm,mmmjamjamjam.user posted image
Pr nas je dež, tko de dns bova mogla skoz not bituser posted image . Ne vem kaj bom počela oz. kaj bova počela.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
5.12.2008 8:26:05   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

ANEJ in Sashy  VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!

vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3905
5.12.2008 8:26:08   
kasso
Dobro jutro!

Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30user posted image ...upam, da se je bo prijelouser posted image

edinaos:user posted image user posted image user posted image  Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca!

se strinjam
edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuhauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
5.12.2008 8:30:13   
kasso
Pri nas je tudi dež, zraven pa še piha, da marela kaj veliko ne pomaga.

Bomo bili pa notri, imam enga bolančka doma ...Gašper je imel včeraj vročino, trenutno gleda risanko, potem bova pa naredila srečolov, ki ga bo nesel v vrtec kot presenečenje za njegove sošolce. Za vsakega je naredil okrasek za na smrekco iz hama perlic, bomo zavili skupaj s par bonboni, oštevilčli...tako da bo za otroke bolj zanimivo kot pa da le razdeli. Vsak dan mora en otrok, lahko tudi skupaj s starši narest eno presenečenje, on pa je na vrsti v sredo.

Grem zakurit, da nas ne bo zeblo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
5.12.2008 8:30:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30user posted image ...upam, da se je bo prijelouser posted image

edinaos:user posted image user posted image user posted image  Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca!

se strinjam

hvala punceuser posted image user posted image

Ma nimam pojma kaj hudiča naj bi bilouser posted image . To ne sprejemanje hrane se pri nas od torka vleče in me že skrbi, ker vem da mleka pri meni ni več dovolj tudi za podnevi. Zdaj sem klicala našo pediatrinjo in vprašala za nasvet, pa pravi da naj jo pridem pokazat, pravi da ima mogoče kaj v usithuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
5.12.2008 8:35:30   
Srčekgirll

user posted image

vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Mi2 z Vidkom se tud pridružujeva čestitki. Vid vama sporoča:  l,logtogpldfšđ54r'v ougblgfpvgfrpgbvjn  user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
5.12.2008 8:36:12   
kasso
Naty, zelo lepe slikce...majski hroščki razturajouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
5.12.2008 8:38:22   
Anitka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3911
5.12.2008 8:38:29   
Anitka
Dobro jutro!

Naš palček še spi, jaz bom pa tudi smuknila nazaj k njemu. To noč smo jedli ob 2.15 in ob pol sedmihuser posted image user posted image user posted image (no tod drugo je že jutro za nekatereuser posted image ).

SS user posted image user posted image user posted image za spanje.

punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joškeuser posted image user posted image user posted image

Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorimuser posted image . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je.

Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec

Ojoj user posted image user posted image user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image da jo to obdobje hitro mine.

Tilči upam, da bo čmrlek čez dan bolj priden.user posted image

Naty hvala tudi tebi za odgovoruser posted image .

Barbaw nikar črnoglede glede kilc - saj veš zrno na zrno...user posted image . Saj bo.

Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše spanje. Za Gašperja pa user posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
5.12.2008 8:39:03   
kasso

Dobro jutro!

se strinjam

Ma nimam pojma kaj hudiča naj bi bilouser posted image . To ne sprejemanje hrane se pri nas od torka vleče in me že skrbi, ker vem da mleka pri meni ni več dovolj tudi za podnevi. Zdaj sem klicala našo pediatrinjo in vprašala za nasvet, pa pravi da naj jo pridem pokazat, pravi da ima mogoče kaj v usithuser posted image

ja, mogoče pa ima sor, poglej, če ima kake bele lise ali pa le kake afte..to zna pečt...Petja je tudi imela okrog enga leta, pa mi je dala le en lokalni anestetik za namazat pred hranjenjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
5.12.2008 8:39:07   
Soncnica Sandra ***

Bomo bili pa notri, imam enga bolančka doma ...Gašper je imel včeraj vročino, trenutno gleda risanko, potem bova pa naredila srečolov, ki ga bo nesel v vrtec kot presenečenje za njegove sošolce. Za vsakega je naredil okrasek za na smrekco iz hama perlic, bomo zavili skupaj s par bonboni, oštevilčli...tako da bo za otroke bolj zanimivo kot pa da le razdeli. Vsak dan mora en otrok, lahko tudi skupaj s starši narest eno presenečenje, on pa je na vrsti v sredo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gašperja!!!
Pa fino presenečenje sta se spomnila!!! user posted image user posted image

Evo, tudi jaz šibam zakurit, pol pa mal na kavč za kake pol ureuser posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
5.12.2008 8:39:47   
barbaw

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se pridružujemo

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3915
5.12.2008 8:39:50   
barbaw

jutro!

Spanje je bilo ok. Maja se je dojila enkrat, če lahko temu tako rečem, naslednjič se je samo malo pocrkljala. Se pa je nekajkrat zbudila in jo je duda potolažila, ker jo je lahko grizla. Moram ji malo v usta pokukat kako daleč je zobek. Včeraj ji nisem nič.

Sem se danes vagala in sem od prejšnjega tedna do danes izgubila 0,5 kg. user posted image  Premalo.

Zdaj pa moram še malo zrihtat. Jaka je že v vrtcu.

Eh jaz pa o,7kg, saj je tud to OK, sam da ni šlo goruser posted image

Boljše napreduješ kot jaz. user posted image user posted image  user posted image Moram biti up, ker sem že enag v vrtec spakirala, druga pa se igra, pa kava se kuha.

Neposredna povezava do sporočila: 3916
5.12.2008 8:39:53   
barbaw

Dobro jutro!

se strinjam

user posted image user posted image user posted image  za spanje

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
5.12.2008 8:39:59   
barbaw

Pri nas HB ne dežuje, ga pa barometer napoveduje. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
5.12.2008 8:40:01   
barbaw

Dobro jutro!

se strinjam

boleče grlo recimo je lahko vzrok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
5.12.2008 8:40:05   
Soncnica Sandra ***

user posted image

Tudi od naju z Manco!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3920
5.12.2008 8:41:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro!

Naš palček še spi, jaz bom pa tudi smuknila nazaj k njemu. To noč smo jedli ob 2.15 in ob pol sedmihuser posted image user posted image user posted image (no tod drugo je že jutro za nekatereuser posted image ).

SS user posted image user posted image user posted image za spanje.

Ojoj user posted image user posted image user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image da jo to obdobje hitro mine.

Tilči upam, da bo čmrlek čez dan bolj priden.user posted image

Naty hvala tudi tebi za odgovoruser posted image .

Barbaw nikar črnoglede glede kilc - saj veš zrno na zrno...user posted image . Saj bo.

Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše spanje. Za Gašperja pa user posted image user posted image user posted image .

Saj vem da bo počasi. Zdaj pa je moja malčica lačna. Grem jib zajtrk dat, da me ne bo katera na CSD prijavila. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
5.12.2008 8:41:27   
Soncnica Sandra ***
Barbaw in Estrella: user posted image user posted image user posted image  za izgubljene gramčke. Kat tako naprej pa bo.
Bravo punce!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
5.12.2008 8:47:28   
Naty*

user posted image

Vse najboljše tud od naju!!!!user posted image user posted image user posted image

kasso user posted image user posted image user posted image  za Varjo!!! Kolk je js razumem, da si vesela! Js bi po moje žurko nardila, če bi se Žan odloču eno noč celo prespat user posted image user posted image .

Vsem tudi user posted image user posted image  za izgubljene kilce! Sej nima veze, če gre počasi, glavno da gre.

edina mogoče ma pa Anja kak zobek že čist na poti...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
5.12.2008 9:02:17   
barbaw
A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
5.12.2008 9:02:18   
Soncnica Sandra ***
Zdele je pa moja Manca že na dopoldanskem spanju, tako da grem še jz mal v vodoravni položaj-bei pred TV user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!