Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:33:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? Opa, kdaj si pa ti na 6113 postov prišla???A sodeluješ še na drugih temah Madonca, ujela me bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:34:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... po tej uri se ne je več jaz lahko , ker dojim jaz bom pa verjetno mlekarno počasi zaprla. jaz računam tja do 9 meseca, ma počasi bom prešla na zjutraj in zvečer, verjetno bo vprašala tudi ponoči . čez dan pa nič Mi se čez dan dojimo le takrat, ko ga je treba uspavat, ponoči smo pa itak fenomen tega se raje izogibaj, najdi kakšen drugi način. Dude ne vzame, čaja spije malo, tako da ne vem kako naj še poskušam . Ali pa se nosimo, amapk res čez dan. Zvečer pa nam že ponavadi uspe, da ga dam budnega v posteljico in čez čas zaspi. Tudi za vas pride čas, ko bo šlo brez tega. Dokler ti ni težko ni panike. potem pa bo treba v boj. Kako pa? Kakšen nasvet? Moja je sama odnehala z cartanjem na prsih in je ostajala budna tudi po tistem ko sem jo podojila. Sem jo mogla drugače uspavat. Od začetka sem jo nosila samo čez dan, zvečer je zaspala sama, zdaj pa tudi sama čez dan zaspi. Jaz sem že toliko izšolana od malega da ne popuščam in jo pustim malce jokcat, če je treba. Jaz imam to prednost, da ima Maja rada dudo. Pa zdaj ko ji zob izrašča je fajn, ker jo grize. Jo je že celo pogrizla. Vidim, da me čaka težka pot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:35:15
|
|
|
|
špelin@
|
Nič, moram dol, ima neke opravke na računalniku... Mirno nočko vam/nam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:35:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? Opa, kdaj si pa ti na 6113 postov prišla???A sodeluješ še na drugih temah O pa res . Na drugih temah pa sem redkokdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:36:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? Opa, kdaj si pa ti na 6113 postov prišla???A sodeluješ še na drugih temah Madonca, ujela me bo ne bo mi uspelo Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:36:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:36:33
|
|
|
|
kasso
|
dober večer čveke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:37:09
|
|
|
|
Estrella*
|
si grem zobe umit, pa pridem pogledat, če sem sama ostala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:37:54
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:37:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:38:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:38:19
|
|
|
|
kasso
|
mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridno ...smrklja mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:38:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo? žal o tem ne vem kaj dosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:39:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo? vročo slano vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:39:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil anitka, počasi bomo tudi midve spale ponoči, nič bat. vse ob svojem času... si že pomislila da nimaš normalnega spanca že 6 mesevev. minilo je pa kot 1 teden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:39:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridno ...smrklja mala Držim pestke, da bo obdobje ekstra trme hitro minilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:39:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka. Jaz sem predaleč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:39:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? zakaj pa???'
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? Opa, kdaj si pa ti na 6113 postov prišla???A sodeluješ še na drugih temah Madonca, ujela me bo pazi se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabit samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... po tej uri se ne je več jaz lahko , ker dojim jaz bom pa verjetno mlekarno počasi zaprla. jaz računam tja do 9 meseca, ma počasi bom prešla na zjutraj in zvečer, verjetno bo vprašala tudi ponoči . čez dan pa nič Mi se čez dan dojimo le takrat, ko ga je treba uspavat, ponoči smo pa itak fenomen tega se raje izogibaj, najdi kakšen drugi način. Dude ne vzame, čaja spije malo, tako da ne vem kako naj še poskušam . Ali pa se nosimo, amapk res čez dan. Zvečer pa nam že ponavadi uspe, da ga dam budnega v posteljico in čez čas zaspi. Tudi za vas pride čas, ko bo šlo brez tega. Dokler ti ni težko ni panike. potem pa bo treba v boj. Kako pa? Kakšen nasvet? Moja je sama odnehala z cartanjem na prsih in je ostajala budna tudi po tistem ko sem jo podojila. Sem jo mogla drugače uspavat. Od začetka sem jo nosila samo čez dan, zvečer je zaspala sama, zdaj pa tudi sama čez dan zaspi. Jaz sem že toliko izšolana od malega da ne popuščam in jo pustim malce jokcat, če je treba. Jaz imam to prednost, da ima Maja rada dudo. Pa zdaj ko ji zob izrašča je fajn, ker jo grize. Jo je že celo pogrizla. Vidim, da me čaka težka pot Mogoče tudi ne. tega pa ne moremo vedet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič, moram dol, ima neke opravke na računalniku... Mirno nočko vam/nam želim Hvala enako. Nočko!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil Seveda, vsak je za nekaj dober. Mogoče pa ti bo pri enem letu, ko se bodo vsi drugi zbujali, spal celo noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Tai/TajMeri 07Kako napisati ime: TAI ali TAJ?Tai (
42%)
Taj (
58%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!