barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... O zanjo izsiljevat, znajo, ... Pri nas je blo tako danes zvečer. Mi je zaspala na flaši, potem jo pa dam v posteljo in jok, kričanje, ihta, .... jo vzamem k sebi, se pomiri in zaspi, jo dam v posteljo-kričanje, ..... in potem pajo ponavi vajo XX krat Ti bi jo mogla dat v posteljo preden zaspi. Če pa kriči vseeno pa probat da se pomiri v posteljici.. Vztrajat bo treba. Manca že preizkuša meje. Veš pri nas je problem v tem, da zvečer skoraj vsak večer zaspi tako, da poje flašo do konca in v istem trenutku zaspi. Sej vem, da to ni vredu, ampak tako je že od samega začetka. Se pa kdaj pa kdaj tudi ponoči zbudi z jokom in ko jo vzamem k sebi takoj zaspi, ko jo pa dam v posteljo spet jok. Začaran krog Pa ne pomaga nič. Sem jo poskušala že v posteljici pomirit pa se mi je sredi noči drla, da je še spodnji štuk zbudila (moja starša), da je mami prišla gledat kaj se dogaja , ker je nisem iz postljice vzela in se je drla pol ure non stop. Enkrat bo nehala s tem, da bo zaspala na flaši in takrat bo štala. Ne moreš nič kot da pričakuješ to in se potem s tem spopadeš. Je pa slabo edino to, da imaš starše spodaj in da je ne moreš pustit. saj v nedolgled itak ne gre. Jaz sem tudi popustila, ker smo bili pri tašči takrat. Potem pa se nisem dala. ko se boš odločila, da je dovolj moraš povedta mami, da je ne bo skrbelo zakaj se Manca joka.