|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 22:49:23   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridnouser posted image ...smrklja mala

kaj vse ne prinesejo z vrtca ane...naša me tud kar preseneča včasih....pozitivno in negativno, vse se najde

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.12.2008 22:49:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridnouser posted image ...smrklja mala

Kako mi je to znano. Jaz sem klicana v vrtec v ponedeljek na govorilno uro, pa me je kar strah. Bom težko počakala do takrat. Se bojim da bom user posted image

petja je v vrtcu zelooo pridna. vedno mi vzgojiteljice rečejo kako je pridna in da niti ne vejo da jo imajo.
prejle pa mi je razlagala, kaj delajo drugi otroci v vrtcu. Vitan pluva Natašo (vzgojiteljico), Nika se slači,.....zdaj pa sem jaz šele pogruntala, da to vse ona registrira v vrtcu in doma pa demonstrira. V vrtcu pa se dela pridno punčko....je navihana pa 100 na uro.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
4.12.2008 22:50:16   
Anitka
Tako, zdaj vas pa zapuščam tudi jaz.

Lepo spite ve in vašiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
4.12.2008 22:50:25   
darmar
Ja sem bila na pijački, ne me zatožit. Še hujš, naročila sem vročo čokolado s smetano. In ko je smetane zmankal, sem jo naročila še eno porcijo.

To pišem, ko vidim, da ste se neki o kilah zgovarjale.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
4.12.2008 22:50:51   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Vidim, da me čaka težka potuser posted image

Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetitiuser posted image

Morda me pa res naš sonček presenetiuser posted image user posted image . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetiluser posted image

anitka, počasi bomo tudi midve spale ponoči, nič bat. vse ob svojem času... si že pomislila da nimaš normalnega spanca že 6 mesevev. minilo je pa kot 1 teden.user posted image

To je res. A vaju potolažim, da jaz še vedno poniči vstajam zaradi večjega? user posted image

Nikar ne straši, ker nobena ne bo hotla več otrokuser posted image user posted image  ja je pa res, da ta veliki tud štalo delajo, samo se je lažje z njimi spopast, kot pa s takim majhnim.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
4.12.2008 22:51:13   
barbaw

dober večer čvekeuser posted image

čer, a še ne spiš*???

ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila.

A taki babji izpadi mene čakajouser posted image  Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihaliuser posted image user posted image

Fantje po 30. user posted image  A si ti predstavljaš Aljo afnasto in ne bo imela te cunjice in ne tiste in šminke in .... jao nama

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3781
4.12.2008 22:51:15   
barbaw

Kako mi je to znano. Jaz sem klicana v vrtec v ponedeljek na govorilno uro, pa me je kar strah. Bom težko počakala do takrat. Se bojim da bom user posted image

petja je v vrtcu zelooo pridna. vedno mi vzgojiteljice rečejo kako je pridna in da niti ne vejo da jo imajo.
prejle pa mi je razlagala, kaj delajo drugi otroci v vrtcu. Vitan pluva Natašo (vzgojiteljico), Nika se slači,.....zdaj pa sem jaz šele pogruntala, da to vse ona registrira v vrtcu in doma pa demonstrira. V vrtcu pa se dela pridno punčko....je navihana pa 100 na uro.

Mojega tudi ful hvalijo zato mi je čudno zakaj me kličejo na pogovor. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
4.12.2008 22:52:26   
Estrella*

barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabituser posted image

samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila user posted image  to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit.

Hmmm spet podobnost in to v istem času.

A sva midve kakšni sorodni duši???

Ja nekaj bo na temuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
4.12.2008 22:52:59   
sesil

jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijahuser posted image . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo?

materina dušica recimo, kamilice so tudi ok
A imaš kako kremo doma, ki vsebuje evkaliptus? Ala tista za po prsih namazat?

jaz in lekarna smo dva različna pojma. nikoli če ni nuja ne vzamem zdravil.
evkaliptusa nimam, edino kamilico filter vrečke za čaj. kaj naj s tem?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
4.12.2008 22:54:04   
darmar
Estrella hvala še za slikice. Stolček je naročen, upam da bo na zalogi.

Neposredna povezava do sporočila: 3785
4.12.2008 22:54:45   
Estrella*

Mojega tudi ful hvalijo zato mi je čudno zakaj me kličejo na pogovor. user posted image

Ma a so vsi isti. Za Andraža so mi govorili: joj kako je priden, ubogljiv, samostojen...doma si pa komaj čevlje sam obul, si ga moral parv brcat v rituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
4.12.2008 22:55:20   
barbaw

Tako, zdaj vas pa zapuščam tudi jaz.

Lepo spite ve in vašiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vi tudi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
4.12.2008 22:55:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Ja sem bila na pijački, ne me zatožit. Še hujš, naročila sem vročo čokolado s smetano. In ko je smetane zmankal, sem jo naročila še eno porcijo.

To pišem, ko vidim, da ste se neki o kilah zgovarjale.

Včeraj smo imele hujšarice debato o hrani. Po dveh večerih krize je danes ok. Nič me lakota ne muči. user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
4.12.2008 22:55:26   
barbaw

Vidim, da me čaka težka potuser posted image

Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetitiuser posted image

Morda me pa res naš sonček presenetiuser posted image user posted image . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetiluser posted image

anitka, počasi bomo tudi midve spale ponoči, nič bat. vse ob svojem času... si že pomislila da nimaš normalnega spanca že 6 mesevev. minilo je pa kot 1 teden.user posted image

To je res. A vaju potolažim, da jaz še vedno poniči vstajam zaradi večjega? user posted image

Nikar ne straši, ker nobena ne bo hotla več otrokuser posted image user posted image  ja je pa res, da ta veliki tud štalo delajo, samo se je lažje z njimi spopast, kot pa s takim majhnim.

Večji je lažje je, ker mu lahko kaj dopoveš.

Neposredna povezava do sporočila: 3789
4.12.2008 22:55:28   
barbaw

barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabituser posted image

samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila user posted image  to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit.

Ful je podobnosti pri nama. pa jaz sem se hujšanja lotila zaradi tega ker si ti štartala, ker bi drugače samo odlašala.
Mi je pa prej moj kazal posnetek z lanskega dopusta in sem bila takooooo suha. Jaz pa nisem bila zadovoljna s seboj. user posted image  Premalo samozavesti v glavi. tega pa hujšanje ne pošlihta. mogoče psihiater. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
4.12.2008 22:55:35   
barbaw

jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijahuser posted image . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo?

Lahko bi skuhala čaj in ga vdihovala. Prekriješ se z brisačo, če nimaš drugega. Ali pa imaš pisker pod nosom.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
4.12.2008 22:55:35   
darmar
Naš pa z vrtca nosi grde besede. Me včasih kar na rit vrže. Mi je v ponedeljek reku: A spet greš na ta prfuknjen badbinton? Mulc. Ja zdej pa dons ni mogu zaspat, ker se tok parkelnov boji. Prav mu je.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
4.12.2008 22:55:47   
Estrella*

Estrella hvala še za slikice. Stolček je naročen, upam da bo na zalogi.

Ni zakaj. Za ta denar je res špica. Sem bila tud sama skeptična, predno sem ga kupilauser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
4.12.2008 22:56:37   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica malauser posted image

Zdaj jo pa imamo. user posted image  Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. user posted image

Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka.

Kakšno izobrazbo pa more met,pa kaj znat....a so kakšni posebni pogoji

Znat mora delat....to je moj skoraj edini pogoj...

Izobrazba mi niti ni tolk važna, sam da ima naslednja znanja in lastnosti:
- obvlada računalnik - zelo pomembno word in excel, ostalo se itak hitro priuči
- angleščina ali nemščina (lahko tudi italjanščina ali več jezikov user posted image )
- tipkanje
- dobro znanje slovenskega jezika (knjižnega mislim)
- prilagodljivost
- iznajdljivost
- volja do učenja
- pa še kaj bi se našlo....

Mislim da je med majčicami kar nekaj takih, ki bi spadale v ta okvir.user posted image Sem že mela namen nekajkrat napisat, ej ti, tebe bi pa kr zaposlila.

Dela pa se v Lj. center. Za podrobnejše informacije pa po želji pišem na ZS.

Tko da res, če je kakšna interesentka, mate že veze.

Zanimivo.
A ti si pa direktorca. user posted image user posted image user posted image zate. pridna si ni kaj. Pa upam, da si si izborila primerno manegersko plačo user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 4.12.2008 22:57:14 >

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
4.12.2008 22:57:31   
Estrella*

Naš pa z vrtca nosi grde besede. Me včasih kar na rit vrže. Mi je v ponedeljek reku: A spet greš na ta prfuknjen badbinton? Mulc. Ja zdej pa dons ni mogu zaspat, ker se tok parkelnov boji. Prav mu je.

Našmu pa uide o fack, o shit in podobne grdobijeuser posted image  a neke nove fore imajo v šoli: to je "ta boli" Se kar naježim ko slišim to besedo

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
4.12.2008 22:57:34   
barbaw

Ma a so vsi isti. Za Andraža so mi govorili: joj kako je priden, ubogljiv, samostojen...doma si pa komaj čevlje sam obul, si ga moral parv brcat v rituser posted image

Mene to tudi skrbi. V vrtcu ful pomaga malim otrokom, ker je v skupini od 2-4 leta. Ima novo prijateljico in sta ful v navezi. user posted image  Kaj me čaka na pogovru pa nimam pojma.
Lani sem bila ker je imel krize in je hotel biti prvi in ker sem bila noseča in je bila to kar kriza zanj. Letos pa je druga vzgojiteljica in nimam pojma kaj me čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 3796
4.12.2008 22:58:45   
darmar
Estrella pa prav lepo te je bilo slišat. Ma ti si tok naspidirana skoz, dobre volje. Maš pa kakšne, ki so non stop depresivne, da še tebe v slabo voljo spravjo.

Tiana user posted image user posted image user posted image .

Glede teže: Naša ni ravno najbolj šlang??? Samo ne ji povedat, ne bo nič spala.

Neposredna povezava do sporočila: 3797
4.12.2008 22:59:07   
Estrella*

Ful je podobnosti pri nama. pa jaz sem se hujšanja lotila zaradi tega ker si ti štartala, ker bi drugače samo odlašala.
Mi je pa prej moj kazal posnetek z lanskega dopusta in sem bila takooooo suha. Jaz pa nisem bila zadovoljna s seboj. user posted image  Premalo samozavesti v glavi. tega pa hujšanje ne pošlihta. mogoče psihiater. user posted image

Babnce itak nikoli nismo zadovoljne s svojo postavo. Tako, da se s tem ne splača ukvarjatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
4.12.2008 23:00:09   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica malauser posted image

Zdaj jo pa imamo. user posted image  Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. user posted image

Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka.

Kakšno izobrazbo pa more met,pa kaj znat....a so kakšni posebni pogoji

Znat mora delat....to je moj skoraj edini pogoj...

Izobrazba mi niti ni tolk važna, sam da ima naslednja znanja in lastnosti:
- obvlada računalnik - zelo pomembno word in excel, ostalo se itak hitro priuči
- angleščina ali nemščina (lahko tudi italjanščina ali več jezikov user posted image )
- tipkanje
- dobro znanje slovenskega jezika (knjižnega mislim)
- prilagodljivost
- iznajdljivost
- volja do učenja
- pa še kaj bi se našlo....

Mislim da je med majčicami kar nekaj takih, ki bi spadale v ta okvir.user posted image Sem že mela namen nekajkrat napisat, ej ti, tebe bi pa kr zaposlila.

Dela pa se v Lj. center. Za podrobnejše informacije pa po želji pišem na ZS.

Tko da res, če je kakšna interesentka, mate že veze.

Zanimivo.
A ti si pa direktorca. user posted image user posted image user posted image zate. pridna si ni kaj. Pa upam, da si si izborila primerno manegersko plačo user posted image

Jah, ni glih ne vem kaj za direktorja, ampak bi lahko bilo slabše. Glede na odbobje v katerem smo, je čist ok. Mandat imam pa 2 leti, ko bo kriza upam že mimo.

Zdej grem pa jest tud spaaat. Lahko noč!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
4.12.2008 23:00:16   
kasso

Lahko bi skuhala čaj in ga vdihovala. Prekriješ se z brisačo, če nimaš drugega. Ali pa imaš pisker pod nosom.

Vročo slano vodo (daj tudi kamilce, če jih imaš) v lonec, glavo gor nagni in se pokrij z brisačo...vzdrži čimveč časa in vdihavaj skozi nos. To ponavljaj vsaj 3x dnevno...boš videla, da ti bo pomagalo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!