Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tiana: sem ti prej pozabla čestitat za napredovanje!!!! Pa smem vprašat kakšno funkcijo imaš sedaj, če ni krivnost? Hvala tebi in tud vsem drugim za čestitke. Psssst...; Direktorica opala, zdaj imamo pa veze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, res upam, da bo Nejc jutri bolje barbaw, nekako moraš odstranit to plesen, njene spore so namreč zdravju škodljive... hijenca, zate velja isto. Poznam ta problem, ker se tudi mi borimo z njim. Trenutno samo še v otroški sobi, ampak bo med prihajajočimi prazniki tudi tam stolkel dol do cegla in na novo pokital ter prebelil, da bo tudi tam končno mir in konec z dre.kanjem z varikino... Estrella*, za Aljo in zate. tally, za stanovanje. Ooooooo, darmar, welcome back tana7, za Brino. Anitka in aurora28, za oba Gala *Tiana*, za napredovanje. A tak revček je bil Erazem? Ojej... Kako si pa kaj zadnjič praznovala, če smem biti firbec? IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. Tiho bodi, suhica Ti pa res nimaš nobenega viška kil!!! sesil, a si kaj bolje z zdravjem?? Hvala, punce, za tolažbo Grem zdaj pogledat fotke od Naty*. Vem ja, da škodi zdravju. Sploh pljučam. jutri grem v sanacijo. Zbijat pa nimam kaj dol razen stare fasade in novo naredil, kar bi nas stalo že pred 3 leti milijon. Zdaj pa več, ker je šlo vse gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Enkrat bo nehala s tem, da bo zaspala na flaši in takrat bo štala. Ne moreš nič kot da pričakuješ to in se potem s tem spopadeš. Je pa slabo edino to, da imaš starše spodaj in da je ne moreš pustit. saj v nedolgled itak ne gre. Jaz sem tudi popustila, ker smo bili pri tašči takrat. Potem pa se nisem dala. ko se boš odločila, da je dovolj moraš povedta mami, da je ne bo skrbelo zakaj se Manca joka. Ja sej to me najbolj skrbi, da enkrat se bo to nehalo in bo štala. No jaz sem optimist, da bo šlo čim bolje skozi Je vrajt, ne bom mela te sreče. Hvala za nasvete vseeno Saj bo šlo, ko bo čas za to. Takrat pa bomo držale pesti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce moje, jz vas zapuščam, grem v mižale. Upam da bo nocojšnja noč mirnejša, kar se Mančinega jamranja tiče in mojih pohodov na WC Mirno in lahko noč vsem skupaj NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za napredovanje. A tak revček je bil Erazem? Ojej... Kako si pa kaj zadnjič praznovala, če smem biti firbec? Super je bilo....privat party v enem fletnem kafiču....živa glasba (koncert skupine Ante Raguž z Baksuzi, sicer še neznane, ampak obvladajo sceno)....super folk...skratka žur kot se šika. Sam nobena se ni opogumila da bi prišla na zabavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:26:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Pa res... Ti, ti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:27:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:27:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Pa res... Ti, ti... Ja, šit dobile ste me....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:27:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... po tej uri se ne je več jaz lahko , ker dojim jaz bom pa verjetno mlekarno počasi zaprla. jaz računam tja do 9 meseca, ma počasi bom prešla na zjutraj in zvečer, verjetno bo vprašala tudi ponoči . čez dan pa nič Mi se čez dan dojimo le takrat, ko ga je treba uspavat, ponoči smo pa itak fenomen tega se raje izogibaj, najdi kakšen drugi način. Dude ne vzame, čaja spije malo, tako da ne vem kako naj še poskušam . Ali pa se nosimo, amapk res čez dan. Zvečer pa nam že ponavadi uspe, da ga dam budnega v posteljico in čez čas zaspi. Tudi za vas pride čas, ko bo šlo brez tega. Dokler ti ni težko ni panike. potem pa bo treba v boj. Kako pa? Kakšen nasvet?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje, jz vas zapuščam, grem v mižale. Upam da bo nocojšnja noč mirnejša, kar se Mančinega jamranja tiče in mojih pohodov na WC Mirno in lahko noč vsem skupaj NOČKO Nočko teb in vsem ostalim,tud jest vas zapuščam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:28:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje, jz vas zapuščam, grem v mižale. Upam da bo nocojšnja noč mirnejša, kar se Mančinega jamranja tiče in mojih pohodov na WC Mirno in lahko noč vsem skupaj NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:28:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za napredovanje. A tak revček je bil Erazem? Ojej... Kako si pa kaj zadnjič praznovala, če smem biti firbec? Super je bilo....privat party v enem fletnem kafiču....živa glasba (koncert skupine Ante Raguž z Baksuzi, sicer še neznane, ampak obvladajo sceno)....super folk...skratka žur kot se šika. Sam nobena se ni opogumila da bi prišla na zabavo Važno, da si se ti imela fajn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:28:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Enkrat bo nehala s tem, da bo zaspala na flaši in takrat bo štala. Ne moreš nič kot da pričakuješ to in se potem s tem spopadeš. Je pa slabo edino to, da imaš starše spodaj in da je ne moreš pustit. saj v nedolgled itak ne gre. Jaz sem tudi popustila, ker smo bili pri tašči takrat. Potem pa se nisem dala. ko se boš odločila, da je dovolj moraš povedta mami, da je ne bo skrbelo zakaj se Manca joka. Ja sej to me najbolj skrbi, da enkrat se bo to nehalo in bo štala. No jaz sem optimist, da bo šlo čim bolje skozi Je vrajt, ne bom mela te sreče. Hvala za nasvete vseeno Saj bo šlo, ko bo čas za to. Takrat pa bomo držale pesti. Hvala, zlata si
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:28:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje, jz vas zapuščam, grem v mižale. Upam da bo nocojšnja noč mirnejša, kar se Mančinega jamranja tiče in mojih pohodov na WC Mirno in lahko noč vsem skupaj NOČKO Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:29:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:29:35
|
|
|
|
Anitka
|
Nina lahko noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:30:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za napredovanje. A tak revček je bil Erazem? Ojej... Kako si pa kaj zadnjič praznovala, če smem biti firbec? Super je bilo....privat party v enem fletnem kafiču....živa glasba (koncert skupine Ante Raguž z Baksuzi, sicer še neznane, ampak obvladajo sceno)....super folk...skratka žur kot se šika. Sam nobena se ni opogumila da bi prišla na zabavo Jaz sem se resno poigravala z mislijo, da bi šla, ampak je potem Gregor zbolel in sem se lahko pod nosom obrisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:30:12
|
|
|
|
Estrella*
|
No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka. Kakšno izobrazbo pa more met,pa kaj znat....a so kakšni posebni pogoji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:31:25
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella kakšno pa je stanje? +???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:31:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... po tej uri se ne je več jaz lahko , ker dojim jaz bom pa verjetno mlekarno počasi zaprla. jaz računam tja do 9 meseca, ma počasi bom prešla na zjutraj in zvečer, verjetno bo vprašala tudi ponoči . čez dan pa nič Mi se čez dan dojimo le takrat, ko ga je treba uspavat, ponoči smo pa itak fenomen tega se raje izogibaj, najdi kakšen drugi način. Dude ne vzame, čaja spije malo, tako da ne vem kako naj še poskušam . Ali pa se nosimo, amapk res čez dan. Zvečer pa nam že ponavadi uspe, da ga dam budnega v posteljico in čez čas zaspi. Tudi za vas pride čas, ko bo šlo brez tega. Dokler ti ni težko ni panike. potem pa bo treba v boj. Kako pa? Kakšen nasvet? Moja je sama odnehala z cartanjem na prsih in je ostajala budna tudi po tistem ko sem jo podojila. Sem jo mogla drugače uspavat. Od začetka sem jo nosila samo čez dan, zvečer je zaspala sama, zdaj pa tudi sama čez dan zaspi. Jaz sem že toliko izšolana od malega da ne popuščam in jo pustim malce jokcat, če je treba. Jaz imam to prednost, da ima Maja rada dudo. Pa zdaj ko ji zob izrašča je fajn, ker jo grize. Jo je že celo pogrizla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:31:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka. Kakšno izobrazbo pa more met,pa kaj znat....a so kakšni posebni pogoji Se pridružujem vprašanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:32:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? Opa, kdaj si pa ti na 6113 postov prišla???A sodeluješ še na drugih temah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:33:11
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
bla8s (
75%)
d (
25%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!