Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:52:26
|
|
|
|
Anitka
|
Aja Tilči za slike
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:52:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! No končno smo Aljo spravil v posteljo. Kadar mame ni doma, ni nič narejeno ob uri . Tako je zadnej dni tečka, pa ne vem a zaradi prehlada, zob al česa dugega Prav neznosna je! Kosilo je baje zmazala bp, večejo je dobila aptamil za alergike in je spila 10ml in se drla. Sedaj je šla brez večerje spat, ker se tud dojit ni hotla. Skratka pri nas je stanje porazno in enostavno ne vem kje naj se lotim zadeve. nina7 in sesil: za mere, nina pri vas so do mm natančni V petek bolj , da ni snega, ker ga bom jaz pričakala z ognjem, če bo treba, ker ga nočem več videt letos!!!! Ojej Alja ti bo ponoč dala . No upam da ne. Ne vem kaj ti svetovat, da bo bolj jedla Ja so kr natančni Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš kaj je problem; mleko in mlečni izdelki. Ona zelo rada je zelenjavo, meso, sadje in mlečne izdelke, sedaj jih pa ne dam in je hudo. Pa še ta nagnusni mlek ne vem kako bo pila, zjutraj ga je ker je bila očitno dovolj lačna, zvečer pa ni nikoli in ga verjetno ne bo hotela. Drugi problem je spanje. Ona je budna 24h 8ur in v tem času mora pojest za celih 24h. To je zelo težko skombnirat. Če ne gre spat je zaspana in ne bo jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:52:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:53:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Mene pa niste pogrešale??? Ti si bla že tukej, pogrešanje so une, ki jih že nekaj ur ni na spregled
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:54:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim JA TO MI DELAJ SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:55:19
|
|
|
|
Anitka
|
Pa da povem kako smo mi danes papali - dopoldan eno sadno skutko, popoldne nič krompirčka s korenčkom in zvečer je zmazal ves frutolino (mi je bilo kar žal, da mu ga nisem še več pripravila) in pa seveda vmesno dojenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:55:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim O, madonca A rabiš ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:55:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim Go go punca navijamo da Gaja dobi družbo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? O to mi je pa znano. Moj je že 4 leta nazaj nehal prov zarad tega,pa pred dobrim letom spet začel,pa zdej spet nehal iz istega razloga. Ma on je ful karakter,če se neki odloč tko je,itak pa jest vn hodm kadit tko da mu ni ne vem kakšna skušnjava. Jest sm pa bl slab karakter
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:55:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim Opa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:56:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Mene pa niste pogrešale??? Ti si bla že tukej, pogrešanje so une, ki jih že nekaj ur ni na spregled Ahaaaaa, no naj vam bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:56:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? dobra si, da si tako na vrat na nos lahko nehala. Bravo zate!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:56:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat... Vse je čudno ja, kmal bojo še sam reklame, me bomo pa za pisat imele enih 5 cm na levem koncu Zdaj mi ravno piše, da je špelin@ nekaj napisala med tistim zadnje s foruma in .... to pa res ne bi rablo biti tukaj. Kaj pa naše želje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:57:00
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, res upam, da boš uspela tako skombinirat vse skupaj, da bosta z Aljo čimlažje zvozili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:57:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? kaj si bila tako tečna????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:57:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:57:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nekdo je Ja zelo sem zmajevska danes! Pa še na RR nisem bila dovolj in imam abstinenčno krizo Saj bo boljše. boš zdaj dobila malo v žilo direktno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:57:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! No končno smo Aljo spravil v posteljo. Kadar mame ni doma, ni nič narejeno ob uri . Tako je zadnej dni tečka, pa ne vem a zaradi prehlada, zob al česa dugega Prav neznosna je! Kosilo je baje zmazala bp, večejo je dobila aptamil za alergike in je spila 10ml in se drla. Sedaj je šla brez večerje spat, ker se tud dojit ni hotla. Skratka pri nas je stanje porazno in enostavno ne vem kje naj se lotim zadeve. nina7 in sesil: za mere, nina pri vas so do mm natančni V petek bolj , da ni snega, ker ga bom jaz pričakala z ognjem, če bo treba, ker ga nočem več videt letos!!!! Ojej Alja ti bo ponoč dala . No upam da ne. Ne vem kaj ti svetovat, da bo bolj jedla Ja so kr natančni Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš kaj je problem; mleko in mlečni izdelki. Ona zelo rada je zelenjavo, meso, sadje in mlečne izdelke, sedaj jih pa ne dam in je hudo. Pa še ta nagnusni mlek ne vem kako bo pila, zjutraj ga je ker je bila očitno dovolj lačna, zvečer pa ni nikoli in ga verjetno ne bo hotela. Drugi problem je spanje. Ona je budna 24h 8ur in v tem času mora pojest za celih 24h. To je zelo težko skombnirat. Če ne gre spat je zaspana in ne bo jedla Jaz upam, da boste hitro pregurali tole obdobje in da bo potem lepše jedla in da je ne bo spanje motilo pri tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej kje je pa Estrella dons,Edina se itak masira,kaj pa Valentina? Mene pa niste pogrešale??? Ti si bla že tukej, pogrešanje so une, ki jih že nekaj ur ni na spregled Tako tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:58:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:59:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! No končno smo Aljo spravil v posteljo. Kadar mame ni doma, ni nič narejeno ob uri . Tako je zadnej dni tečka, pa ne vem a zaradi prehlada, zob al česa dugega Prav neznosna je! Kosilo je baje zmazala bp, večejo je dobila aptamil za alergike in je spila 10ml in se drla. Sedaj je šla brez večerje spat, ker se tud dojit ni hotla. Skratka pri nas je stanje porazno in enostavno ne vem kje naj se lotim zadeve. nina7 in sesil: za mere, nina pri vas so do mm natančni V petek bolj , da ni snega, ker ga bom jaz pričakala z ognjem, če bo treba, ker ga nočem več videt letos!!!! Ojej Alja ti bo ponoč dala . No upam da ne. Ne vem kaj ti svetovat, da bo bolj jedla Ja so kr natančni Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš kaj je problem; mleko in mlečni izdelki. Ona zelo rada je zelenjavo, meso, sadje in mlečne izdelke, sedaj jih pa ne dam in je hudo. Pa še ta nagnusni mlek ne vem kako bo pila, zjutraj ga je ker je bila očitno dovolj lačna, zvečer pa ni nikoli in ga verjetno ne bo hotela. Drugi problem je spanje. Ona je budna 24h 8ur in v tem času mora pojest za celih 24h. To je zelo težko skombnirat. Če ne gre spat je zaspana in ne bo jedla Jaz upam, da boste hitro pregurali tole obdobje in da bo potem lepše jedla in da je ne bo spanje motilo pri tem. Tudi jaz se podpišem pod lepe želje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 21:59:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:00:06
|
|
|
|
Estrella*
|
A edina je že mrknila???? No tisto kašo bom naredila na rižovem mleku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:00:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?