Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:07:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:08:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom???? Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA to mi je znano in potem mine 5 let. Tako je bilo pri meni Punca, prej se sprav k stavri, ti priporočam Se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:08:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. Jaz ga malemu nisem dajala nikoli. Ne me vprašat zakaj, ker ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1???? Rekle smo novo leto. Ne vem zakaj imam 15.1 v glavi. Mislim, da smo rekle, da si damo še 14 dni fore. No saj je vseeno, bo težka s takim tempom bomo uspele ravno do konca januarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. A špinačo kuhaš svežo ali zamrznjeno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom???? Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA eh sej službo bomo pol iskale,ti kr v akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft. No no,sej bo treba mal zmanjšat al pa kr nehat,sam pol bol da me ni sm gor Kaj nas boš nalajala? Ma kva pa veš kva me prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1???? Rekle smo novo leto. Ne vem zakaj imam 15.1 v glavi. Mislim, da smo rekle, da si damo še 14 dni fore. No saj je vseeno, bo težka s takim tempom bomo uspele ravno do konca januarja To je pa tudi res. A čmo prestavit na konec februarja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:09:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz še ne, bom pa ta teden
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:10:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No jz se zdej počas poslavljam in grem v mižakle se beremo zjutraj naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:10:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft. No no,sej bo treba mal zmanjšat al pa kr nehat,sam pol bol da me ni sm gor Kaj nas boš nalajala? Ma kva pa veš kva me prime Samo da te mine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:10:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. A špinačo kuhaš svežo ali zamrznjeno? Imam zamrznjeno blitvo s taščinega vrta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:10:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1???? Rekle smo novo leto. Ne vem zakaj imam 15.1 v glavi. Mislim, da smo rekle, da si damo še 14 dni fore. No saj je vseeno, bo težka s takim tempom bomo uspele ravno do konca januarja To je pa tudi res. A čmo prestavit na konec februarja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:11:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No jz se zdej počas poslavljam in grem v mižakle se beremo zjutraj naprej good night and sleep tight
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:11:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:11:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No jz se zdej počas poslavljam in grem v mižakle se beremo zjutraj naprej Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:11:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Bom tudi jaz probala. kiri sirček je pa tudi meni dober. Ga moram nabavit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:11:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. A špinačo kuhaš svežo ali zamrznjeno? Imam zamrznjeno blitvo s taščinega vrta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:12:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft. No no,sej bo treba mal zmanjšat al pa kr nehat,sam pol bol da me ni sm gor Kaj nas boš nalajala? Ma kva pa veš kva me prime Samo da te mine. se bom potrudla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:12:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. A špinačo kuhaš svežo ali zamrznjeno? Imam zamrznjeno blitvo s taščinega vrta pozimi težko dobiš svežo špinačo. Važno je, da je ne pogrevate!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:13:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No jz se zdej počas poslavljam in grem v mižakle se beremo zjutraj naprej good night and sleep tight Nočko, a nabiraš moči, da boš jutri ta prva ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:13:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega? Jaz ga bom vmešala v špinačo. Trdo kuhan rumenjak. A špinačo kuhaš svežo ali zamrznjeno? Imam zamrznjeno blitvo s taščinega vrta pozimi težko dobiš svežo špinačo. Važno je, da je ne pogrevate!!!! Aha, to pa vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:14:08
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:14:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?