špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, ti imaš pa že čisto prazničen avatar Ja, je treba it mal v korak s casom Kicasto, a ne Meni je bil prvi pogled na tvoj avatar tak prijeten opomin, da prihajajo prazniki tilči, za Nejca!!! Kakšen čeden fantolin IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A Nataša še ne ve če bo šla? Ni še zihr, bi pa rada šla Nataša bi ful rada šla, sam še nisem čisto 100%. Zaradi spanja naše Eve. Ravno včeraj zvečer se je po dolgem času odločila, da oči ni dober. Zverinsko se je drla dokler ni mami prišla z joško Me prav zanima kaj bo danes, zaenkrat jima dobro kaže Ej, bom fajn stiskala pestke in navijala za očija in Evo Bova jutri predebatirali barbaw, a pri vas je bilo pa samo za dedke in babice? Škoda, ker niso poslikali IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ veš da sem šla potem še enkrat kuhat zelenjavo in jo spet ni hotla . Par žličk sem ji stlačila potem se mi pa ni dalo več in sem ji naredila lino riž-banana-jabolko in je vse zmazala. Očitno ji en dan paše jest zelenjavo drug dan je pa skregana z njo. Jutr ji bom probala dat dopoldan pa bomo vidli če bo kaj več sreče. O ti lumpa mala Naš pa ni hotel večerje... IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally A mate vi tut te reklame in ostalo šaro na desni strani ? jaaaaaaa...totaln podn, me ful moti Mene tudi IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej imam "vročino" 37. sej verjetno lahko dojim? vprašam za bit sigurna. Seveda lahko dojiš nina7, jaz kar v navadni jogurt vmešam zmiksano sadje. IZVIRNO SPOROČILO: kasso malo masla je boljše...jaz sem začela dodajat tudi sirček A to daš sirček med zelenjavo? kasso, za Gašperja, mame itak ta zadnje izvemo, koliko so naši otroci sposobni IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest grem mal na zrak,sva z mojim eno pivo skupi spila,zdej mi je pa vročeeeeee pa še kadit mi paše. Ja grda grda jest Ej, samo ne potem jamrat, da nimaš za benz Koliko že stane škatla čikov?? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No končno smo Aljo spravil v posteljo. Kadar mame ni doma, ni nič narejeno ob uri . Tako je zadnej dni tečka, pa ne vem a zaradi prehlada, zob al česa dugega Prav neznosna je! Kosilo je baje zmazala bp, večejo je dobila aptamil za alergike in je spila 10ml in se drla. Sedaj je šla brez večerje spat, ker se tud dojit ni hotla. Skratka pri nas je stanje porazno in enostavno ne vem kje naj se lotim zadeve. Glede snega te pa podpišem!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat... Vse je čudno ja, kmal bojo še sam reklame, me bomo pa za pisat imele enih 5 cm na levem koncu Money, money, money...
|