Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:00:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat... Vse je čudno ja, kmal bojo še sam reklame, me bomo pa za pisat imele enih 5 cm na levem koncu Zdaj mi ravno piše, da je špelin@ nekaj napisala med tistim zadnje s foruma in .... to pa res ne bi rablo biti tukaj. Kaj pa naše želje? ne kapiram, blond pač
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:00:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft. No no,sej bo treba mal zmanjšat al pa kr nehat,sam pol bol da me ni sm gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim O, madonca A rabiš ?? Ve sam navijajte da si ne premislim,pol bom pa rabla še ,da se prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:08
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, madonca, upam, da bo ja začela jest tale tvoja frčafelca špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. Varja pa se je zdaj že drugič zbudila, tako da ne morem vsega prebrat. Spanje ji danes ravno ne gre Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nekdo je Ja zelo sem zmajevska danes! Pa še na RR nisem bila dovolj in imam abstinenčno krizo Saj bo boljše. boš zdaj dobila malo v žilo direktno. [/quote] Čakam da prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče A mi česa ne vemo ? Ah ne,vse veste,mogoče ta mesec začnemo kej delat na tem,če si ne premislim O, madonca A rabiš ?? Ve sam navijajte da si ne premislim,pol bom pa rabla še ,da se prime Že navijamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:02:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? kaj si bila tako tečna???? Če so se me dvometrske + stoinševečkilske gorile izogibale in mi je eden od njih opolnoči častil porcijo pravih srbskih čevapčičev (beri: jih šel iskat, plačal in pripeljal v bazo), potem veš, kakšna sem bila... No, saj prihodnje dopoldne sem pa bila iz sladkega sna klicana na zagovor, ker sem pnoči eno sitno zabito "high-class" stranko poslala direkt v ku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:03:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat... Vse je čudno ja, kmal bojo še sam reklame, me bomo pa za pisat imele enih 5 cm na levem koncu Zdaj mi ravno piše, da je špelin@ nekaj napisala med tistim zadnje s foruma in .... to pa res ne bi rablo biti tukaj. Kaj pa naše želje? ne kapiram, blond pač Na desni so zdaj objavljene stvari: zadnje s foruma in je ravno špelin@ bila vmes. Najbolj me pa razjezi simobilova reklama, ko mi okrog kurzorja letijo nule.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:03:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, madonca, upam, da bo ja začela jest tale tvoja frčafelca špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. Varja pa se je zdaj že drugič zbudila, tako da ne morem vsega prebrat. Spanje ji danes ravno ne gre Nočko vsem Mirno noč tudi vam, pa čim manj zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:03:59
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:04:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom???? Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:04:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. O, fino, hvala za idejo, bom poskusila Naj Varja mirno pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. O, fino, hvala za idejo, bom poskusila Naj Varja mirno pančka Hmm, saj morda ste že pisale pa sem spregledala - kakšen sirček to? A rumenjak ste ve že kaj dajale? A s kakšno drugo hrano pomešanega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom???? Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat, da mi je dons od tašče soseda posodla fliperja,ga jutr sprobamo. Mi velik stvari posod,ma punčko staro 10 mesecev,zdej je pa in ima 15.6.2009 rok . Upam, da bom šla po njenih stopinjah,mogoče Če ne boš vse prihranke s čiki spustila v luft. No no,sej bo treba mal zmanjšat al pa kr nehat,sam pol bol da me ni sm gor Kaj nas boš nalajala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je to z RR-jo Vse spet nekam čudno postavljeno Grem Gala podojit in dat spat... Vse je čudno ja, kmal bojo še sam reklame, me bomo pa za pisat imele enih 5 cm na levem koncu Zdaj mi ravno piše, da je špelin@ nekaj napisala med tistim zadnje s foruma in .... to pa res ne bi rablo biti tukaj. Kaj pa naše želje? ne kapiram, blond pač Na desni so zdaj objavljene stvari: zadnje s foruma in je ravno špelin@ bila vmes. Najbolj me pa razjezi simobilova reklama, ko mi okrog kurzorja letijo nule. Aha, sploh nisem opazla. Mam preveč dela s posti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, madonca, upam, da bo ja začela jest tale tvoja frčafelca špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. Varja pa se je zdaj že drugič zbudila, tako da ne morem vsega prebrat. Spanje ji danes ravno ne gre Nočko vsem kakšen sirček? Če boš kaj brala odgovori prosim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1???? Opaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +205 Kdaj je dead line za 2ke?? 15.1???? Rekle smo novo leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nekdo je Ja zelo sem zmajevska danes! Pa še na RR nisem bila dovolj in imam abstinenčno krizo Saj bo boljše. boš zdaj dobila malo v žilo direktno. [/quote] Čakam da prime Kdor čaka dočaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:06:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? kaj si bila tako tečna???? Če so se me dvometrske + stoinševečkilske gorile izogibale in mi je eden od njih opolnoči častil porcijo pravih srbskih čevapčičev (beri: jih šel iskat, plačal in pripeljal v bazo), potem veš, kakšna sem bila... No, saj prihodnje dopoldne sem pa bila iz sladkega sna klicana na zagovor, ker sem pnoči eno sitno zabito "high-class" stranko poslala direkt v ku... ups, tole pa je bila abstinenčna kriza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:07:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SS: Kdaj pa tri planiraš kaj no2? Kaj si mislila s tem??? Ti se kar delaj nevedno. Res , da se je r urinil, ampak kaj mencaš z odgovorom???? Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA to mi je znano in potem mine 5 let. Tako je bilo pri meni Punca, prej se sprav k stavri, ti priporočam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, madonca, upam, da bo ja začela jest tale tvoja frčafelca špelin@, ja med zelenjavo dam tudi sirček...predčerajšnjim sem skuhala krompir in bučko in na koncu sem dodala sirček, da se je stopil....včeraj pa sem na AM skuhala dve Ž polente in sem tudi dodala en sirček...še meni je dobro, kaj ne bo Varji...tudi prva dva sta to oboževala. Varja pa se je zdaj že drugič zbudila, tako da ne morem vsega prebrat. Spanje ji danes ravno ne gre Nočko vsem Ker sirček pa daš to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ja sej vem glede Eur in čikov,mi moj skoz teži,ma j.e.bat ga A veš, da sem jaz nehala kadit ravno zaradi denarja... Se grdo Sliši, ampak 18. avgusta 2003 sem dobila točno 74.000 " SIT plače in sem v nočni nehala kadit... Je bilo zaje.ba.no in vsi sodelavci so se me tisto noč izogibali kot križa, ampak je uspelo... Ej, a tvojemu nič ne zadiši, ko ti kadiš, glede na to, da je komaj dobro nehal? kaj si bila tako tečna???? Če so se me dvometrske + stoinševečkilske gorile izogibale in mi je eden od njih opolnoči častil porcijo pravih srbskih čevapčičev (beri: jih šel iskat, plačal in pripeljal v bazo), potem veš, kakšna sem bila... No, saj prihodnje dopoldne sem pa bila iz sladkega sna klicana na zagovor, ker sem pnoči eno sitno zabito "high-class" stranko poslala direkt v ku... hudooooooo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?