|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 11:27:35   
Soncnica Sandra ***
Evo naju nazaj med živimi. Manca je pridno pančala skor uro in pol, mami je pa TV gledala in mal dremala zraven. Je prov pasal user posted image
Pol sva se pa ravno zbudle je pa pra-pra babi prišla na obisk in smo mal klepetal zdele.
No pol sva šle še v centralno zakurit sedaj pa sva spet tukej

No sam počas bo treba it dat kej v lonec za Manco.
Ker donc ni atija, bom naredila zelenjavno juhico in bom kar ven iz juhe pobrala zelenjavo in jo dala Manci. Upam, da jo bo všeč

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.12.2008 11:28:40   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anery

Punce poglejte tole:

Klik

Model je zrel za v norisnico user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 3.12.2008 11:29:50 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.12.2008 11:29:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo, tko Vid pije jogurt iz šalčke(se mu je slučajno posrečilo):
user posted image
in tko je zaspal na gugalniku oz. še zdaj spi:
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.12.2008 11:30:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Kaj se dogaja s tem RRjem? Spet nekaj siniki in umniki nagajajouser posted image

Men e vse ostalo, najbolj pa smajliji user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.12.2008 11:34:11   
Soncnica Sandra ***
Zdej mam pa jz samogovore user posted image

Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.12.2008 11:35:39   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej mam pa jz samogovore user posted image

Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala user posted image

Boš šla. Boš kot Anitka, ko Galu vse stran pojeuser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.12.2008 11:37:42   
hijenca
Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.12.2008 11:38:23   
špelin@
Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.12.2008 11:40:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali.

Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA user posted image  Pa AJEJEJEJEJEJEJ user posted image  Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.12.2008 11:42:39   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA user posted image  Pa AJEJEJEJEJEJEJ user posted image  Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo user posted image

Dober je, ker GEGI pa ni tako lahko rečt. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.12.2008 11:53:10   
Anonimen
Dober dan punce,

Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela...

Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval.user posted image

Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi.

lp iz Kaira

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.12.2008 11:55:23   
tilči
Midva sva z nabave, še malo pa greva po Nejca.Vmes sva se ustavila še pri mehaniku, ker je začela ena lučka svetit v zvezi z motorjem.Mi je rekel, da naj ga popoldne pripeljrm,da ga bo dal na tester, samo da sem speljala, lučka ni več gorela.Pa samo šibko za olje je premaknil.user posted image Očitno je avto tako občutljiv na vse, da takoj lučka zasveti.No, samo da ni treba dati ojrov.

Anitka...ti zvečer povem,kakšna predstava bo,ker se cel vrtec predstavi,naslov pa je: Naj srce zaigra.Mislim,da bodo plesali ringaraja,pa mogoče kaj iz Muce Copatarice, ker to sedaj prav vadijo.Ga bom poslikala,pa potem pokazala tukaj gor.Je dobil za obleči hlače, srajčko in rutko.

Sem pa danes kupila barve za steklo, tako da ga bom zaposlila popoldne,drugače mu je dolgčas.
Pa kruh moram še spečiuser posted image

Sem pa danes v Mulerju kupila en drug Milumil,ker tega, ki ga drugače kupujem, ga že nekaj časa ni.Prodajalka pravi, da je razlika v tem, da je prejšnji bil probiotični.Čeprav na temu piše, da je tudiuser posted image Tako da mi nič jasno, kaj je razlika,razen da je bil prej 2 eur cenejši, po novem je pa 5o centov dražji.Kje je tle logika?user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.12.2008 11:55:39   
jana81
dober dan, ne več jutro

Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen...

no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to.
A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac

no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.12.2008 12:05:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dober dan, ne več jutro

no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to.

no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W.

A nimaš možnosti, da ročno reguliraš moč? Npr. ko imaš varjanto za sesat tepih ali pa zavese???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.12.2008 12:05:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan punce,

Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela...

Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval.user posted image

lp iz Kaira

Jooooj, ****, boga revica user posted image user posted image user posted image  Se mi kar srce trga, ko si takole boga... user posted image  Kakšno dieto si pa imela? Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.12.2008 12:06:00   
tilči
Jana...tudi moj sesalec je močan 1600w, pa z baby vacom normalno dela, le regulator dam na minimum

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.12.2008 12:06:08   
špelin@

Ja, ampak zmanjšam moč. Sem pa tudi sama skoraj skurila stari sesalec, je zasmrdelo in nehal je delat. Po eni uri tudi ni delal. Potem pa sva hotela it kupit novega in sem za foro tisti dan še 1x vklopila starega in, šment, je spet delal, ko se je čisto ohladil user posted image  No, zdaj imam 2200 W in zavrtim gumb za nastavljanje jakosti čisto nazaj in je user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.12.2008 12:07:11   
Estrella*

Dober dan punce,

lp iz Kaira

Jooooj, ****, boga revica user posted image user posted image user posted image  Se mi kar srce trga, ko si takole boga... user posted image  Kakšno dieto si pa imela? Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****, upam, da se pocajtaš in se ne greš kake drastične dieteuser posted image Počasi hujšaj, ker ne smeš tako obremenjevati organizma, spoh pa ne zaradi tvoje bolezni.user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.12.2008 12:07:42   
tilči

Dober dan punce,

lp iz Kaira

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.12.2008 12:22:38   
Aurea

CESTITKE GAJI ZA 6 IN MARKU ZA 7 MESECEV!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
3.12.2008 12:24:44   
barbaw

Naslednja bo punčka. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.12.2008 12:24:51   
barbaw

dober dan, ne več jutro

jaz imam 1050W, tlak pa je do 5,0 barov. Pa mi normalno dela. Te wati niso tako realni, ker moj vleče fuil bolj, kot en, ki sem ga imela pa je pisalo 1600w.
Jaz nastavim na najbolj švoh sesanje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.12.2008 12:24:56   
barbaw

Dober dan punce,

lp iz Kaira

user posted image user posted image user posted image  Ti boš mogla dieto izvajat pod strogimzdravniškim nadzorom. Ne se hecat z zdravjem. Ti stojimo ob strani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.12.2008 12:25:03   
barbaw

Naša pa bababababab, pa mama ko me rabi in am ko je lačna. Pa roke dvigne, če hoče da jo dvigneš. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
3.12.2008 12:25:07   
barbaw

Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... user posted image

Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?