|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 12:29:52   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... user posted image

Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo.

Jaz pa nič ne vem od tega ker mam hroščke pod zaznamki in mi jih takoj odpre user posted image user posted image . Grem pogledatuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
3.12.2008 12:33:28   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali.

Naslednja bo punčka. user posted image

Obrazložitev prosim??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
3.12.2008 12:34:50   
barbaw

Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali.

Obrazložitev prosim??

Pravijo stare vraže, da če otrok reče prvo ata, bo naslednji otro punčka. Pri meni in Estrelli je držalo to staro "pravilo".

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
3.12.2008 12:34:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... user posted image

Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo.

Jaz pa nič ne vem od tega ker mam hroščke pod zaznamki in mi jih takoj odpre user posted image user posted image . Grem pogledatuser posted image

jaz pa imam starši čvekamo, da takoj kliknem kjer sem ostala (na stran)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
3.12.2008 12:35:04   
Estrella*

Obrazložitev prosim??

Če otrok prvo reče ata, bo naslednji otrok punčks, če pa mama, bo še en pobuser posted image  No, pri nas je držalo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
3.12.2008 12:37:08   
Estrella*
Ma sem gruntala, če čem sploh odgovorit hijenci, pa sem videla, da barbaw še ni in sem . Ha, pa si me pihnilauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
3.12.2008 12:42:50   
Srčekgirll

BRAVO!user posted image Se strinjam.user posted image user posted image Hitro še enga narest.user posted image
Mi je od mojgauser posted image babi (stara mama) pravla, da je od njene hčere sin(od mojga user posted image bratranca hčerka, je starejš od našga Vidka 1,5 m) prou pogledala svojga očija in mu rekla ata. Od veselja jo je objel in mal so tud solzice prtekle. Komej čakam, da bom tud jst to doživela.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
3.12.2008 12:45:29   
Srčekgirll
No, mi2 z Vidkom pa sva šla kljub takemu čudnemu vremenu, brez dežja, na sprehod in je blo kr fajn mal it na svež zrak. Vid je itak spal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
3.12.2008 12:46:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

BRAVO!user posted image Se strinjam.user posted image user posted image Hitro še enga narest.user posted image
Mi je od mojgauser posted image babi (stara mama) pravla, da je od njene hčere sin(od mojga user posted image bratranca hčerka, je starejš od našga Vidka 1,5 m) prou pogledala svojga očija in mu rekla ata. Od veselja jo je objel in mal so tud solzice prtekle. Komej čakam, da bom tud jst to doživela.

Tudi ti boš to dočakala, potem pa bo mama mama mama in si boš enkrat želela, da bi bil 5 min tiho. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
3.12.2008 12:46:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ma sem gruntala, če čem sploh odgovorit hijenci, pa sem videla, da barbaw še ni in sem . Ha, pa si me pihnilauser posted image

user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.12.2008 12:48:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

No, mi2 z Vidkom pa sva šla kljub takemu čudnemu vremenu, brez dežja, na sprehod in je blo kr fajn mal it na svež zrak. Vid je itak spal.

Jaz bom tudi šla kasneje za 15 min ven. zdaj mi spi, pa skuhat moram kosilo za njo. Bom videla, če bo pojedla ali bom spet stran metala. user posted image  Kuhana hrana ji nekako ne gre v rit. Mlečna pa ja. Mlečnega zdroba edino ne mara, ker ni bil sladek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.12.2008 12:48:23   
hijenca
Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka.user posted image user posted image

Midva z Vidkom pa grema sedaj na inhalacijo k P.

Se tipkamo kasneje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2687
3.12.2008 12:49:01   
barbaw

Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka.user posted image user posted image

Se tipkamo kasneje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ti ne joka tako kot eni otroci

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
3.12.2008 12:52:30   
barbaw
Estrella jaz sem danes spet user posted image . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. user posted image  Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.12.2008 12:52:37   
Srčekgirll

Se tipkamo kasneje.

Dober odpravitauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.12.2008 12:56:02   
barbaw
user posted image

Nič več ne bom taka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
3.12.2008 12:56:15   
tally

Se tipkamo kasneje.

user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
3.12.2008 12:58:00   
barbaw
A je kateri tole znano user posted image ?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
3.12.2008 12:58:57   
barbaw
Tale je pa za Edino user posted image

Kje pa tičiš?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.12.2008 13:06:20   
CatJa

Sploh se noče več dojit. Čisto malo spije pa konec. user posted image  kar naenkrat.

To nas prakticira ze en mesec, tako da je posledicno mleka vedno manj in mislim, da se bo v nekaj dneh popolnoma odstavil. Ker pa mu jaz mlecnih izdelkov se ne dajem, dobi dva do trikrat dnevno AM.

Ga moram pa pohvalit, da je res dober jedec in da prakticno ni hrane, ki je ne bi jedel user posted image  In tudi spat je zacel lepo, ponavadi se 1. zbudi okoli stirih, se podoji oz. odzeja in to je to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat.

Mark je tudi med zgodnjimi, ampak mi itak pase, ker moram Jana do osmih spravit v vrtec in ko pridem nazaj, Marki ze zeha. Spije mleko in gre odspat dopoldansko spanje user posted image

Hvala za cestitke!

Tale tortica je pa za mojga skratka, ki so mu zadnje case vsec (Janova) prevozna sredstva user posted image

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.12.2008 13:09:12   
CatJa
In cestitke tudi Gaji!

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.12.2008 13:12:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Sploh se noče več dojit. Čisto malo spije pa konec. user posted image  kar naenkrat.

To nas prakticira ze en mesec, tako da je posledicno mleka vedno manj in mislim, da se bo v nekaj dneh popolnoma odstavil. Ker pa mu jaz mlecnih izdelkov se ne dajem, dobi dva do trikrat dnevno AM.

Ga moram pa pohvalit, da je res dober jedec in da prakticno ni hrane, ki je ne bi jedel user posted image  In tudi spat je zacel lepo, ponavadi se 1. zbudi okoli stirih, se podoji oz. odzeja in to je to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat.

Mark je tudi med zgodnjimi, ampak mi itak pase, ker moram Jana do osmih spravit v vrtec in ko pridem nazaj, Marki ze zeha. Spije mleko in gre odspat dopoldansko spanje user posted image

Hvala za cestitke!

Tale tortica je pa za mojga skratka, ki so mu zadnje case vsec (Janova) prevozna sredstva user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za jedca in pravi fanti imajo prevozna sredstva. user posted image  Tudi moja jih porajta, ker ležijo vsenaokrog.user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.12.2008 13:18:31   
jana81

Estrella jaz sem danes spet user posted image . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. user posted image  Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj. user posted image

midva se dojiva samo še ko je res zaspan( in ponoči), in jst še nimam kosila, recimo to je bilo danes pred 15 minutami.
Drugača pa sva tud midva že zamenjala vse obroke za GH.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.12.2008 13:20:41   
jana81
MARK user posted image

IN GAJA user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.12.2008 13:22:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

midva se dojiva samo še ko je res zaspan( in ponoči), in jst še nimam kosila, recimo to je bilo danes pred 15 minutami.
Drugača pa sva tud midva že zamenjala vse obroke za GH.

Midve sva to naenkrat naredile. user posted image  ni se hotela dojit in sem ji začela dajat vse drugo. Edino kuhano me matra malo, ker ne je kot bi mogla. Se bo že navadila, da je treba kosilo jest. Vsak dna malo pa je.

A si klicala na pošto?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?