Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:29:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo. Jaz pa nič ne vem od tega ker mam hroščke pod zaznamki in mi jih takoj odpre . Grem pogledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:33:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. Obrazložitev prosim??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:34:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. Obrazložitev prosim?? Pravijo stare vraže, da če otrok reče prvo ata, bo naslednji otro punčka. Pri meni in Estrelli je držalo to staro "pravilo".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:34:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo. Jaz pa nič ne vem od tega ker mam hroščke pod zaznamki in mi jih takoj odpre . Grem pogledat jaz pa imam starši čvekamo, da takoj kliknem kjer sem ostala (na stran)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. Obrazložitev prosim?? Če otrok prvo reče ata, bo naslednji otrok punčks, če pa mama, bo še en pob No, pri nas je držalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:37:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Ma sem gruntala, če čem sploh odgovorit hijenci, pa sem videla, da barbaw še ni in sem . Ha, pa si me pihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:42:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. BRAVO! Se strinjam. Hitro še enga narest. Mi je od mojga babi (stara mama) pravla, da je od njene hčere sin(od mojga bratranca hčerka, je starejš od našga Vidka 1,5 m) prou pogledala svojga očija in mu rekla ata. Od veselja jo je objel in mal so tud solzice prtekle. Komej čakam, da bom tud jst to doživela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:45:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, mi2 z Vidkom pa sva šla kljub takemu čudnemu vremenu, brez dežja, na sprehod in je blo kr fajn mal it na svež zrak. Vid je itak spal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:46:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. BRAVO! Se strinjam. Hitro še enga narest. Mi je od mojga babi (stara mama) pravla, da je od njene hčere sin(od mojga bratranca hčerka, je starejš od našga Vidka 1,5 m) prou pogledala svojga očija in mu rekla ata. Od veselja jo je objel in mal so tud solzice prtekle. Komej čakam, da bom tud jst to doživela. Tudi ti boš to dočakala, potem pa bo mama mama mama in si boš enkrat želela, da bi bil 5 min tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:46:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma sem gruntala, če čem sploh odgovorit hijenci, pa sem videla, da barbaw še ni in sem . Ha, pa si me pihnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:48:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll No, mi2 z Vidkom pa sva šla kljub takemu čudnemu vremenu, brez dežja, na sprehod in je blo kr fajn mal it na svež zrak. Vid je itak spal. Jaz bom tudi šla kasneje za 15 min ven. zdaj mi spi, pa skuhat moram kosilo za njo. Bom videla, če bo pojedla ali bom spet stran metala. Kuhana hrana ji nekako ne gre v rit. Mlečna pa ja. Mlečnega zdroba edino ne mara, ker ni bil sladek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:48:23
|
|
|
|
hijenca
|
Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka. Midva z Vidkom pa grema sedaj na inhalacijo k P. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:49:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka. Midva z Vidkom pa grema sedaj na inhalacijo k P. Se tipkamo kasneje. upam, da ti ne joka tako kot eni otroci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:52:30
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella jaz sem danes spet . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:52:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka. Midva z Vidkom pa grema sedaj na inhalacijo k P. Se tipkamo kasneje. Dober odpravita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:56:02
|
|
|
|
barbaw
|
Nič več ne bom taka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:56:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tudi prav, jaz sem že sedaj bila pripravljena na punčko, domov prinesla pa fantka. Midva z Vidkom pa grema sedaj na inhalacijo k P. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:58:00
|
|
|
|
barbaw
|
A je kateri tole znano ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:58:57
|
|
|
|
barbaw
|
Tale je pa za Edino Kje pa tičiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:06:20
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sploh se noče več dojit. Čisto malo spije pa konec. kar naenkrat. To nas prakticira ze en mesec, tako da je posledicno mleka vedno manj in mislim, da se bo v nekaj dneh popolnoma odstavil. Ker pa mu jaz mlecnih izdelkov se ne dajem, dobi dva do trikrat dnevno AM. Ga moram pa pohvalit, da je res dober jedec in da prakticno ni hrane, ki je ne bi jedel In tudi spat je zacel lepo, ponavadi se 1. zbudi okoli stirih, se podoji oz. odzeja in to je to IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. Mark je tudi med zgodnjimi, ampak mi itak pase, ker moram Jana do osmih spravit v vrtec in ko pridem nazaj, Marki ze zeha. Spije mleko in gre odspat dopoldansko spanje Hvala za cestitke! Tale tortica je pa za mojga skratka, ki so mu zadnje case vsec (Janova) prevozna sredstva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:09:12
|
|
|
|
CatJa
|
In cestitke tudi Gaji!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:12:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sploh se noče več dojit. Čisto malo spije pa konec. kar naenkrat. To nas prakticira ze en mesec, tako da je posledicno mleka vedno manj in mislim, da se bo v nekaj dneh popolnoma odstavil. Ker pa mu jaz mlecnih izdelkov se ne dajem, dobi dva do trikrat dnevno AM. Ga moram pa pohvalit, da je res dober jedec in da prakticno ni hrane, ki je ne bi jedel In tudi spat je zacel lepo, ponavadi se 1. zbudi okoli stirih, se podoji oz. odzeja in to je to IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. Mark je tudi med zgodnjimi, ampak mi itak pase, ker moram Jana do osmih spravit v vrtec in ko pridem nazaj, Marki ze zeha. Spije mleko in gre odspat dopoldansko spanje Hvala za cestitke! Tale tortica je pa za mojga skratka, ki so mu zadnje case vsec (Janova) prevozna sredstva za jedca in pravi fanti imajo prevozna sredstva. Tudi moja jih porajta, ker ležijo vsenaokrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:18:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz sem danes spet . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj. midva se dojiva samo še ko je res zaspan( in ponoči), in jst še nimam kosila, recimo to je bilo danes pred 15 minutami. Drugača pa sva tud midva že zamenjala vse obroke za GH.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:20:41
|
|
|
|
jana81
|
MARK IN GAJA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:22:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz sem danes spet . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj. midva se dojiva samo še ko je res zaspan( in ponoči), in jst še nimam kosila, recimo to je bilo danes pred 15 minutami. Drugača pa sva tud midva že zamenjala vse obroke za GH. Midve sva to naenkrat naredile. ni se hotela dojit in sem ji začela dajat vse drugo. Edino kuhano me matra malo, ker ne je kot bi mogla. Se bo že navadila, da je treba kosilo jest. Vsak dna malo pa je. A si klicala na pošto?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?