Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:27:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naju nazaj med živimi. Manca je pridno pančala skor uro in pol, mami je pa TV gledala in mal dremala zraven. Je prov pasal Pol sva se pa ravno zbudle je pa pra-pra babi prišla na obisk in smo mal klepetal zdele. No pol sva šle še v centralno zakurit sedaj pa sva spet tukej No sam počas bo treba it dat kej v lonec za Manco. Ker donc ni atija, bom naredila zelenjavno juhico in bom kar ven iz juhe pobrala zelenjavo in jo dala Manci. Upam, da jo bo všeč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:28:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Model je zrel za v norisnico
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 3.12.2008 11:29:50 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:29:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko Vid pije jogurt iz šalčke(se mu je slučajno posrečilo): in tko je zaspal na gugalniku oz. še zdaj spi:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:30:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kaj se dogaja s tem RRjem? Spet nekaj siniki in umniki nagajajo Men e vse ostalo, najbolj pa smajliji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:34:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej mam pa jz samogovore Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:35:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej mam pa jz samogovore Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala Boš šla. Boš kot Anitka, ko Galu vse stran poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:37:42
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:38:23
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:40:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA Pa AJEJEJEJEJEJEJ Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:42:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA Pa AJEJEJEJEJEJEJ Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo Dober je, ker GEGI pa ni tako lahko rečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:55:23
|
|
|
|
tilči
|
Midva sva z nabave, še malo pa greva po Nejca.Vmes sva se ustavila še pri mehaniku, ker je začela ena lučka svetit v zvezi z motorjem.Mi je rekel, da naj ga popoldne pripeljrm,da ga bo dal na tester, samo da sem speljala, lučka ni več gorela.Pa samo šibko za olje je premaknil. Očitno je avto tako občutljiv na vse, da takoj lučka zasveti.No, samo da ni treba dati ojrov. Anitka...ti zvečer povem,kakšna predstava bo,ker se cel vrtec predstavi,naslov pa je: Naj srce zaigra.Mislim,da bodo plesali ringaraja,pa mogoče kaj iz Muce Copatarice, ker to sedaj prav vadijo.Ga bom poslikala,pa potem pokazala tukaj gor.Je dobil za obleči hlače, srajčko in rutko. Sem pa danes kupila barve za steklo, tako da ga bom zaposlila popoldne,drugače mu je dolgčas. Pa kruh moram še speči Sem pa danes v Mulerju kupila en drug Milumil,ker tega, ki ga drugače kupujem, ga že nekaj časa ni.Prodajalka pravi, da je razlika v tem, da je prejšnji bil probiotični.Čeprav na temu piše, da je tudi Tako da mi nič jasno, kaj je razlika,razen da je bil prej 2 eur cenejši, po novem je pa 5o centov dražji.Kje je tle logika?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 11:55:39
|
|
|
|
jana81
|
dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:05:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W. A nimaš možnosti, da ročno reguliraš moč? Npr. ko imaš varjanto za sesat tepih ali pa zavese???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:05:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira Jooooj, ****, boga revica Se mi kar srce trga, ko si takole boga... Kakšno dieto si pa imela? Drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:06:00
|
|
|
|
tilči
|
Jana...tudi moj sesalec je močan 1600w, pa z baby vacom normalno dela, le regulator dam na minimum
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:06:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac Ja, ampak zmanjšam moč. Sem pa tudi sama skoraj skurila stari sesalec, je zasmrdelo in nehal je delat. Po eni uri tudi ni delal. Potem pa sva hotela it kupit novega in sem za foro tisti dan še 1x vklopila starega in, šment, je spet delal, ko se je čisto ohladil No, zdaj imam 2200 W in zavrtim gumb za nastavljanje jakosti čisto nazaj in je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:07:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira Jooooj, ****, boga revica Se mi kar srce trga, ko si takole boga... Kakšno dieto si pa imela? Drži se ****, upam, da se pocajtaš in se ne greš kake drastične diete Počasi hujšaj, ker ne smeš tako obremenjevati organizma, spoh pa ne zaradi tvoje bolezni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:07:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:22:38
|
|
|
|
Aurea
|
CESTITKE GAJI ZA 6 IN MARKU ZA 7 MESECEV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:24:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:24:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W. jaz imam 1050W, tlak pa je do 5,0 barov. Pa mi normalno dela. Te wati niso tako realni, ker moj vleče fuil bolj, kot en, ki sem ga imela pa je pisalo 1600w. Jaz nastavim na najbolj švoh sesanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:24:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira Ti boš mogla dieto izvajat pod strogimzdravniškim nadzorom. Ne se hecat z zdravjem. Ti stojimo ob strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA Pa AJEJEJEJEJEJEJ Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo Naša pa bababababab, pa mama ko me rabi in am ko je lačna. Pa roke dvigne, če hoče da jo dvigneš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 12:25:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, oblika na RR se spreminja... Vse je bolj levo... Sem videla ja. Mi ni prav nič všeč, da je reklama takoooo velikaaa. verjetno dobro plačajo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?