Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (21.1.2009 15:49:27)
|
Hello! Mi smo bili spet pri zdravniku in skoraj šli nazaj ležat v pediatrično, pa so nas tam zavrnili, češ, da njegovo stanje ni tako resno, ker preboleva blag bronhiolitis in bi v bolnici lahko samo še fasal cel kup hujših obolenj. So mi naročili, naj opazujem njegovo dihanje med spanjem, pa se mi zdaj zdi, da ful čudno diha. To pa psiha dela. Včeraj popoldne in ponoči je ful malo jedel - enkrat 30, pa 80 pa 60 , posledično bolj malo lulal, sem mislila, da ima še vnetje srednjega ušesa in da ga boli in zato noče več jesti, zato smo se pa šli pokazat. Na koncu pa smo izpadli kot neki hipohondri, ki tečejo z otrokom k zdravniku za vsako figo. Dario se je aemreč tam čudežno razživel, s svojimi nasmeški šarmiral dohtarce, za piko na i je pa še skoraj na ex spil 100 ml mleka pred njimi. Mogoče ima pa anti sindrom bele halje, smo se na koncu hecali.ž onur - jaz dajem Daria v pestunjo podobno tako, da ga primem podobno kot če ga dam za kupčka podirat in seveda najprej nogice, ko je pa že notri, ga pa malo poravnam. Se je tudi meni zdel malce preveč stlačen notri, pa saj malo sprobavaš in vidiš kako. Je pa tudi Dario včasih postal siten čim sem ga notri dala, ampak se je sčasoma navadil. Če je bil preveč zaspan ali spočit je bolj sitnaril, ko sem ga dala notri. lulček - meni je zadnjič naša P rekla, da do 6. meseca kožico pustimo pri miru, sem pa to tudi že drugje zasledila, tako, da zaenkrat pustim pri miru njegovo premoženj. Ne vem od kod enim patronažnim, da je treba lulije že zdaj tako "masakrirat, ker če me spomin ne vara, mi je tudi moja patronažna rekla, da do 6. meseca pustimo pri miru.
|
|
|
|