Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (20.1.2009 12:23:37)
|
Hello! No, mi smo prišli domov, za nazaj, ko nas ni bilo, nisem še nič brala... No, zdaj smo doma, upam pa, da ne bo treba nazaj it, ker se je poleg vsega Dario še prehladil in kašlja, stanje z refluksom pa se je po vseh antirefluksnih ukrepih malce izboljšalo, pa še direkt so mu dali terapijo - nek sirup za urejanje želodčne kisline, so mu hoteli najprej ph kisline izmerit, ampak, ker je revček dobesedno kričal od bolečin (ima najbrž čist razžrt požiralnik), se je zdravnik odločil za takojšnjo terapijo. Začelo pa se je v petek ponoči - ob polnoči, ko sem mu dala zadnji obrok in je med podoranjem kupčka spustil grozljivo čuden zvok, potem pa je ful sunkovito dihal in nehal dihat za 5-10 sekund in spet dihal, pa spet nehal in tako je bilo par minut. Sem takoj klicala dežurnega zdravnika, pa so mi rekli, naj pokličem rešilca, na k* 112 pa se sploh ni noben oglasil 100 let, zato smo Daria na hitro zavili v 2 dekci in oddrveli k dežurnemu. Že v avtu se mu je stanje izboljšalo in pri dežurnemu je bil že manj bled, saturacijo je imel pa 98 [sm=zmeden.gif] No, dežurna nas je napotila v pediatrično kliniko, tam so nas namestili na gastro oddelek - sum refluks, so ga priklopili na monitor in naredili CMCRF snemanje, ki je pokazalo, da ima Dario močan refluks in zaradi tega dihalne premore... Poleg tega pa noben dohtar ni vedel ali kašlja in ima zamašen nos zaradi refluksa ali je zraven še prehlajen, ker je imel pjučka čista. Včeraj so nas potem odpustili, če pa se bo stanje poslabšalo - predvsem zaradi prehlada, bomo morali nazaj, tokrat na pulmo oddelek. Držimo pesti, da se mu stanje izboljša. Ponoči je kar precej kašljal. No, zdaj je pa alarm...lakota [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|