Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (22.1.2009 14:16:30)
|
No, očitno sem mojega lumpka prezgodaj pohvalila, ker je prej spet samo 80 spil. Potem pa še malo čaja - 35 ml, je to kar velik uspeh, ker ga sicer ne mara preveč. Pa očitno ima raje te hippove, ker je sladkor not. Navaden otroški čaj pa redko popije, mogoče par požirkov, potem pa se začne spakovat. Mi imamo dokler Dario ne ozdravi prepovedane vse obiske, so nam tudi včeraj na pediatriji tako svetovali. Po eni strani mi je glupo, da smo tako izolirani, po drugi je pa fajn, da imam vsaj pred taščo mir [sm=smiley36.gif] Sicer je prišla v torek malo naokrog in se mi je ponudila,da mi zlika cunje, res lepo od nje, ampak kaj, ko je zraven prebrskala še pol drugih stvari in odpirala omare kao da išče, če je še kaj za zlikat, mi prebrskala torbo, ki sem jo imela v bolnici [sm=hudicek1.gif] Eh, no comment, nikdar več ji ne bom dovolila, da mi kaj pomaga, ker zraven izkoristi svojo radovednost in vse preštefnari. Raje naredim sama pa če od utrujenosti padem po tleh. Ja, sem se morala spet izkašljat. Pa še nekaj: podarim Novalac IT1 - za dojenčke z zaprtjem, so mi ostale 3 zapakirane škatle, mi smo zdaj na AR formuli in HB tudi (trkam na les!) lepo kaka. No, če katera rabi, naj mi piše na ZS.
|
|
|
|