Bethany -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.1.2009 10:44:08)
|
Sleepy wrap: mi ga tudi imamo, sicer sposojenega, pa ga morem še sprobat. Pravite, da je fajn. Moj jo je imel do sedaj dvakrat zavito not, pa je obakrat v šusu zaspala. Jaz si jo pa ne morem sama not namontirat. Kak to izvedete? Sluz v nosku: moja ima nekaj sluzi, ampak ne čist v noseku, ker je ne dosežem z aspiratorjem, ampak je pomoje bolj noter v nosni oz. ustni votlini. Ima katera kakšne izkušnje, kako jo spravit ven? Ker odhrkat in ven pljunit še ne zna. [sm=smiley36.gif] V nosek ji vsak dan kapljam fiziološko, ampak ni nič boljše. Nekje pa sem zasledila, da izpirate nosek s fiziološko. Kako pa to naredite? Ja, na previjalni pa je pri nas tudi zelo zanimivo opazovati okolico. Ob strani na steni imam prilepljenega tistega medvedka z obešalnikom iz BC, pa ena rumena zvezdica z vrvico, ko špila glasbo gor visi in to oboje tako opazuje, kot da ji nevem kakšne predstave uprizarjata. [sm=smiley36.gif] Zraven pa še veselo čeblja, jima zgleda nekaj razlaga. Kak so fajni ti naši dojenčki. [sm=bravo.gif] Js se vsak dan s takim veseljem zbudim, ko vem, da me čaka cel dan z našo bibiko. [sm=jezicek.gif] Se mi pa zdi, da je z vsakim tednom napredek, ki se ful vidi. Kar naenkrat bo shodila... me je kr groza - tak hitro bo minilo tole leto porodniške... ane? Ima še katera tak občutek? Komaj smo praznovali novo leto, pa smo že v drugi polovici januarja. Šiba čas, šiba... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|