letalo -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (15.1.2009 11:01:12)
|
živjo, pa sem komi uspela prebrati za nazaj, res ste pridne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kozmetika penaten- jaz uporabljam kremo za mazanje ritke in mi je od vseh najboljša, je taka kot nek beton res ne pusti ničesar do kože, so mi jo pa toplo priporočali že v porodnišnici ko je imel rdečo ritko popkovna kila - hvala za informacije, se ta teden obetam obiska patronažne pa jo bom o tem malo zaslišala pivo - nikoli nisem bila kak hud pivec piva, sedaj pa komi čakam da lubi zvečer reče: a čwa eno pivo skupi spit, res mi paše en kozarc dudke, cuclji- pri nas sicer nimamo kakšnih pretiranih problemov, ker kar ne diši po zizi vneto zavrača in se niti ne trudimo preveč okrog tega, če pa je res lakota in mamice ni doma je vsaka dobra - TT, avent,itd pestka- trenutno njegova najljubša igrača, se tako daje z njo včasih se tudi krega ko je ne spravi takoj v ustka da je veselje, vmes pa EVE, GUGU,itd res se zabava število plenic- mislim da okrog 8; kot sem že povedala pa mam res zalogo mercatorjevih pampersk; za ponoči mu dam plenico od Helen Harper (še kar), čez dan pa pamperske; sem pa ugotovila da bistveno bolje držijo, če trakce prilepim nižje od popka, torej bolj pri kolkih, je razlika res občutna; poleg teg sem opazila tudi razliko pri mullerjevih plenicah- kolikor sem bila zadovoljna z 2, mi 3 redno premoči - ne morem verjet; čez dan ni važno, ponoči pa mi ni vseeno da je moker - mu bom začela dajati gor prekrivne hlačke pa bo kaj mislite da bi dale vašega otročička v varstvo k svoji mami za čez noč - v petek mava z lubijem namreč eno zabavo, pa se mi je mami ponudila, pa res ne vem kaj naj naredim, sicer dojim, tko da bo moral dobiti flaško,...je pa mami cca 10km stran od nas pa ne vem, če bi ga ponoči ko se bova vračala zbujala, pa v avto,..ali pač? lp
|
|
|
|