Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (15.1.2009 9:15:11)
|
Dobro jutro! caligula - kakšno dudo pa iščeš? Dej kako slikco prpopaj, da vidimo kaj iščete, mogoče lahko kako pomagamo najti pravo. Mi imamo pa 150 različnih flašk in cucljev, ker smo na začetku celo študijo naredili, preden smo ugotovili, katera najbolj paše našemu lumpu. Zdaj je pa tiste od baby nove "prerasel" - se z usti prisesa vse do navoja od flaške in potem težko pije. Sem mu ponudila tommee tippee in je 1 dan še šlo, ampak se je kr zmatral pri pitju, zato smo probali še Nuk, je bilo malo bolje, ampak še vedno to ni to, ker se je pač navadil na baby nova...ma, sem včeraj čisto znorela, ker je mož potem šel kupit Nukove cuclje z veliko luknjo, ampak te imajo pa preveliko luknjo. Potem sem šla z iglo širit luknjo unih cucljev, pa ni bilo neke hude razlike...no, sej sem rekla, da sem čist znorela [sm=jezicek.gif] Dario zdaj že par dni zaspi malo po sedmi uri in včeraj se je sam zbudil ob 23.15 za hranjenje, potem pa je spal do 4.30. Potem spet hranjenje in smo šli nazaj spat. Malo čez sedem se je pa spet zbudil in sem ga vzela k sebi v posteljo, ampak je bila prehuda lakota, tako da je bilo treba vstat. In eo, zdaj pa spet spi, mami si gre pa kavo skuhat.
|
|
|
|