nagajiva
|
IZVIRNO SPOROČILO: carly Kolk imamo mi danes čuden dan, spi po pol ure pa malo poje pa spet zaspi pa med spanjem ful jamra, pa na čase se napena. Očitno je nekaj v zraku. Ker Lovro mi danes tud ne spravi ure spanja skupaj. Pa še takrat neprestano nekaj jamra, krili z rokicami ipd. Po kako dolgo ste vi ponoči pokonci?Nam ne rata manj kot uro, ponavadi se pa zavleče še dalj.Pa najprej spi 3-4 ure, potem smo eno do dve uri pokonc potem spi okoli 2 uri pa smo spet pokonc in ponavadi je ura že 5 ali 6 preden spet zaspi, pa čez pol ure že začne jamrat pa se napenat tko da dalj kod do pol 8 nikoli ne spi.To mi dela zdej že cel teden, od 3 naprej sploh ne spim ker tudi če spi, vmes skos jamra in stoka in potem na vsakih par minut preverjam al še spi al je pa že pokonci. Sem se že vprašala, če opisuješ našo malo družinico ....Sma že dve. Pa saj pravijo, da se sčasoma stanje normalizira. Upam, da kmalu........ Pa še glede kakanja me nekaj zanima, namreč zadnj dva dni ima Taja na čase čisto spenjen drekec, kot da bi imela cel kup zraka vmes, zgleda kot kakšna pena od splunkane pijače z mehurčki.Barve je p normlne rumene.Sem opazila to ko sem ji parkrat pomagala pri kakanju.Je to katera od vas tudi slučajno opazila? Ne bi vedla. Nisem opazla kaj podobnega. Mi pa zadnje dni polivamo po skoraj vsakem obroku. Pa podere kupčka, včasih jih celo več in to kot kak dedc. Pa vsaj ne pol urce ga skušam met pokonci. In že ko zaspi, po kake pol ure, priteče kaj ven. Včasih malo, včasih pa se mi zdi da kar celoten obrok....pa večkrat sem opazla, da ni samo tekoče, ampak so vmes take bele pikice, kot pri sesirjenem mleku. A ste pri vaših opazle kaj podobnega? Nič, morem it. Lovro se prebuja in bolje, da sem v pripravljenosti, ker drugače bo konkreten jok .....