zara13
|
Ojla mamice! Končno malo časa, da se vam oglasim in končno, da je Tian zaspal. Zadnje čase kar noče spat podnevi pa še sama sem, saj je moj začel v službo hodit in poleg tega, da je mali malo tečka ratal, mi ne uspe pridit do računalnika. Zgleda, da so se pri nas začeli krčki, saj se kr naenkrat začne jokat. Sicer se tudi umiri in traja jok cca. 15 min, je grozno poslušat pa ko mu ne morem nič pomagat. Mu dam malo čajčka pa se le umiri. Sicer sem danes naročila kapljice iz Lekarne Deteljica iz Tržiča, so specializirani za izdelavo teh kapljic in še dobro, da se jih da naročit preko neta, ker se jih ne da kupit na Jesenicah. Tudi mi smo imeli zelen kakec, in to tak temno zelen, ampak takrat ni imel krčev, ga res ni nč matral, zdej ko pa ga črviči pa ima lep rumen kakec pravijo tudi, da če ima otrok zelen kakec, da je mogoče tudi rahlo prehlajen. Pri nas je bolj veljala ta teorija, saj je imel full zabasan nosek pa hripav glasek. Jutri imamo zopet razvojno, ker ga bo zdravnica posnela s kamero. V sredo pa zopet posvetovalnico ter tehtanje in merjenje. Pa tudi pikico bomo dobili. Aja, da vam povem zgodbo s pregleda pri ginekologinji. V četrtek sem imela pregled in je trajal vse skupi 5 min. Najprej skor, da me je nadrla, da zakaj nimam odpustnice iz LJ, saj sem ji prinesla samo en list, ki so mi ga dali v LJ in naj bi bila odpustnica od Tiana, nekaj podatkov je bilo napisanih tudi mojih, svoje odpustnice pa nisem dobila in, da naj to pokličem v Lj, da mi pošljejo. Potem me je na hitrco pogledala pa vprašala kaj je bilo in sem povedala in se ji je full čudno zdelo, da se mi je pač zgodil hellp....zgleda, da njej znaki, kot so visok pritisk in dodatnih 6 kg v 1 mesecu ne kaže na nobeno bolezen, ampak je to zanjo normalno....f** nesposobne ginekologinje. Res je bla hladna pa nisem zdej pričakovala, da bo ne vem kaj, tud če sem mela hellp, bog pomagi se zgodi, ampak malo lepši odnos bi pa lahko imela ženska. Skratka potem sem jo vprašala za kontracepcijo in je rekla, da mi ne bo nič dala, dokler ne zrihtam vseh odpustnic in se naročim čez 3-4 mesece in je rekla, da naj uporabljava kondome. Tko, da jo bom po hitrem postopku zamenjala in me ženska ne vidi več v njeni ordinaciji!!! CR - mamice, ki ste imele cr, s čim se mažete po brazgotini? Imate kakšno posebno kremo za celjenje brazgotin? teža - ufff...jst imam še zmeri 6 kg preveč od teže, ki sem jo imela, ko sem zanosila in sem bila v soboto v trgovini, sem si šla po nove kavbojke in sem si kupila kr eno ŽNJ znamko in sem si prvič v lajfu kupla št. L, me je kr mal zbediral vse skupi...sej vem, sej bo šlo dol, sam vseeno, ko se pa pogledam v ogledalu, me pa kr mine. In another problem...duda...ne vem, kje naj kupim dudico, ki bi bila čimbolj podobna tej, ki smo jo prinesli z intenzivne? Namreč kupili smo mu že 6 novih pa nobene noče zagrabit tko kot je treba. Sicer je pa težko kupit čist navadno dudico, okroglo in predvsem majhno. Sem gledala malo znamke pa sem našla eno primerno od znamke Baby Nova, samo je ravno nisem zasledila po trgovinah. Sicer bom še probala kupit eno od MAMa, drugače pa tole malo čudo zgleda takole Če katera mamica slučajno vidi kje kej podobnega, bom hvaležna za kakršnokoli informacijo Evo alarm že tuli tko, da....bye bye
|