|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
7.12.2008 12:54:51   
poli*
Sem dodala v album slikico naše Tanje, če bo katera gledala user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.12.2008 13:55:04   
caligula
jaz sem mojega imela zunaj 7 dni po porodu ker ga dojim pa sem morala v nm sponke pobrat iz rane in je bilo nujno da gre z mano. sicer je celo potovanje prespal ampak bil pa je dvakrat kr konkretno na zraku, prvič pred mojim obiskom blnice, sva šli z mamo na kavo pa sva morali bit zunaj ker mama kadi :D
in potem nazaj grede domov spet ena kava na terasi. tko da mali je pa v lupinci spal kot klop.
ko smo pa domov prišli pa je bil vsa pokakan pa lačen kot volk :D
a 4 tedne bom imela to? ije. sj vem da gre hitro ampak res je nadležna zadeva
kako je pa potem z m., kdaj naj bi prišla, če se dojiva?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.12.2008 13:56:23   
caligula
zdaj me pa zanima, če ga lahko na sprehod peljem v vozekuuser posted image . da bi šla mal okol ko bo sonček. danes več ne, ker je ravnokar zaspal spet pa dokler se zbudi bo že tema. jutri bi bilo pa lepo kakšen tour naredit na hitro. koliko časa naj bi bil prvič zunaj v vozeku?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.12.2008 14:01:04   
caligula
lyra...moj Jaša se je rodil ob 20.51 uri, tolk za seznam :D

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.12.2008 15:04:51   
jada
Živjo

_katja_ : kar se krsta tiče dvomim da bo v Radomljah, sem tudi jas slišala za župnika da je čuden, tako da bomo verjetno imeli krst v Ljubljani tam kamor sem jaz včasih hodila. Tam je bila krščena že Anja.

Nosek _ Imam vprašanje, mislim da imamo malo zamašen nosek. Sedaj mu dajem po kapljicah fiziološko v noska, pa je potem kake 2 do 3 ure kar ok, potem pa se ponovno zamaši. Imate morda še kakšen nasvet za čiščenje noska?
Naš Žiga  se je pa odločil da bo jedel na 4 do 5 ur po 15o v flaši user posted image user posted image user posted image user posted image . Priden fant, samo še zaspat mora v posteljici pa bo vse ok.
Anime - mi imamo danes 5 dan te koroške kaplijice pa moram reči da mu pomagajo.user posted image Krčki sicer so še ampak ni tako intenzinvno kot je bilo. Čez dan jih skoraj ni več, res da ima več vetrov, tudi kaka lažje, medtem ko zvečer so še zmeraj ampak namesto 2 uri so samo še cc pol ure, kar je pa lep uspeh. In moram rečt da sem prav vesela da mi ni treba gledat kako se muči.

Temenca - Žiga jih sicer še nima, ampak jih je imela Anja in jaz sem jih mazala z mandljevim oljem pustila stati cc 1 do 2 uri, počesala in so počasi izginila, potem pa sem laske umila (običajno sem delala to pred kopanjem). Ni nujno da takoj po prvem poskusu, ker je imela res trdovratne ampak smo se jih rešili.

Onur kakanje pri AM - mi mo na začetku kakal normalno vsak dan tudi po 5 krat na dan, sedaj pa imamo malo problemov, drekec je bolj trd in kaka običajno samo 1 krat na dan. Se pa zelo napenja in muči ko kaka, tako da ga takrat razvijem, stisnem nogice k trebuščku da pritisnejo na črevesje in potem opravi z manj napora.

Prvi sprehod - ko sem prvič vprašala patronažno kdaj na prvi sprehod mi je odgovorila sej ste ga že imeli iz porodnišnice domov. user posted image user posted image

LP

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.12.2008 15:15:56   
onur
Onur-a če ma zelenkasto blato nakazuje na krče? Ker Lovro je imel do sedaj vedno rumeno, včeraj in danes pa sem opazla, da je rahlo zeleno. Je pa res, da ga zadnje dni kar matra. Se revček tako napenja, da je ves rdeč v obraz.

Tako je meni rekla patronžna, da če je blato bolj zelenkasto so krčki.

Drugače pa čišča zna trajati tudi do 6 tednov, kar je normalno. Mi pa smo šli danes prvič ven za 5 minutk z vozekom. user posted image user posted image user posted image user posted image Je bil cel podvig. Smo jo kar med spanjem oblačili, pa je malo jokala, nato v vozeku tišina, pol pa jok. Pa smo šli noter in se nato malo podjili ter previli. Stari pa smo 16 dni. Zakaj pa ne ven, če je sonček in ni preveč mraz.

Upam, da dam gor kakšno slikico. Saj sem jih že stavila, vendar mi ni nič uspelo.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.12.2008 16:12:12   
onur
Prosim, če mi lahko kakšna pove, kako ustvarite album, saj ko želim naložiti slike, mi pri vsaki naredi trikotnik s klicajem in nič ne naloži. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.12.2008 16:18:34   
onur
user posted image Sem tle dala eno slikico, če bo delovalo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.12.2008 16:19:27   
onur
O šit, kako je velika, bom porvala kaj ukrenit, da bo manjša.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.12.2008 16:19:55   
onur
http://www.shrani.si/f/1y/uH/2XD8UpnJ/petja-015.jpg Mogoče bo zdaj.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.12.2008 16:20:53   
onur
user posted image Še enkrat, če bo ta bolj manjša.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.12.2008 16:22:58   
_katja_
poli: lustna Tvoja Tanja user posted image

caligula: načeloma ko se dojiš na polno, se pravi da nobenega obroka ne spuščas si še zaščitena oz. ni menstruacije. Ko pa naj bi otrok spal ponoči celo noč in takrat posledicno ne dojiš oz. ko začneš dodajat drugo hrano, pa ni redno dojenje na 3 ure in lahko ze zanosis, se pravi da imas ovulacijo in posledicno verjetno potem kmalu pride tudi menstruacija. user posted image tako pravijo. Drugace pa ne vem, ker ubistvu Nace ponoči spi v kosu od 4 do 6 ur, in se valda vmes ne dojiva....tko da ne vem.....

lase sem si umila po 10 dneh, ko sem rodila. Ni panike glede umivanja, to je blo včasih ko je blo mrzlo v bajti pa so se hitrej prehladil. Sam pazis, da si jih res posusis do konca in da ne gres na kaksen prepih. Lahko si jih pa že suhe potem zavijes v brisaco in jo imas malo gor.

sprehodi: Ven je sel Nace star 6 dni. Je bila babca tukaj, zunaj je bil soncek in je rekla naj gre oci z njim ven, mami pa naj bo doma in se pazi. pa sta sla za 10 minut z vozickom. Naslednji dan spet za 20 minut, potem je bilo nekaj slabega vremena, danes pa smo sli vsi trije, 17 dni je star, za slabo urco, ko je bil soncek. Vazno je da greš postopoma ven, vcakic malo dalj casa in da otroka ne oblečes prevec. Ker potem zasvica in ga prehladis. Mamice se mormo pa malo bolj pazit, zdaj ko je zunaj mraz. Se mormo fajn oblect spodaj, da si ženskih zadev ne prehladimo. Jaz sem sla prvič ven dober teden po porodu, za 10 minut.

barva blata: ja zelenkasto nakazuje krčke.

jada: katero babco si pa ti imela? Ker mi mamo eno FUL prijazno in vredu-Marjeta.

nosek: pojma nimam. Jaz mu dam če slišim, da čudno vleče čez nos, kaksno kapljico fizioloske. pa zadostuje. poklici patronazno. Če se pa spomnim jo pa jaz drugic vprašam, konec tedna se kopamo verjetno in pride.

lp
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.12.2008 16:29:02   
lyra*
Dan..

Mi smo ravno iz sprehoda.. Ampaak preden smo se uredili je že skoraj tema postalauser posted image

Jaz obe oblečem,sebi dam hitr jakno gor in ju dam v voziček. Zoja je na veliko protestirala in se drla.. Ene 200m od stanovanja se spomnim,da bi mogoče lahko bla pokakana. Čeprav sem ju previla pred sprehodom.user posted image Vsem se še Zara začne dret kot,da bi ju iz kože dajali.. Prletim jz domov je Zara umiri jz pa Zojo zančem slačit in res je bla pokakana... To uredimo pridemo spet ven in se Zara začne nekaj napenjat..user posted image Sem skoraj znoret hotlauser posted image
Itak nismo daleč prišli ker je blo naenkrat 10 poznanih ljudi in so vsi v voziček gledaliuser posted image

Zdj sm ju dala v ležalnik in se Zoja krega z igračkami,ki ji visijo dol Zara pa meditirauser posted image

onur daj zmanjšaj slikico,da bomo boljše videliuser posted image

orka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje! Upam,da bo tvoja Ema napredovala in si neboš rabla več pumpatuser posted image

Mam pa eno idejo/vprašanje user posted image
Kaj,če bi zraven seznama napisali kako napredujejo naši kričači iz meseca v mesec??
To mi je zdaj padlo na pamet,če se strinjate ali neuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.12.2008 16:30:28   
lyra*
onur in poli* kakšni lepotički imatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.12.2008 16:39:06   
jada
Živjo
_katja_ tudi midva imava patronažno Marjeto - ful uredu. Si že zbrala pediatra za tvojga fanta?

lp

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.12.2008 17:25:37   
_katja_
jada: ja imava 18,12, pregled. Dr.Rajer. Katero imaš pa ti?

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.12.2008 17:36:23   
poli*
Lyra- dober predlog!!! Jaz sem za, samo ena se mora javiti, da bo urejala seznam

Danes smo šli spet za 2 uri ven z vozičkom, ker je bil tako lep sonček user posted image

Je tanja dobila za darilo zelo lepo jaknco (tisto na sliki), sam mi gre na živce, ker se jo tako težko obleče gor- kot da ne morejo narediti malo širših rokavov user posted image  Pa eni bodiji mi gredo tut na živce, ker ima na koncu prav dekolte- zato mi pridejo prav majčke za zavezat pri straniuser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.12.2008 17:52:56   
poli*
Caligula- kljub polnemu dojenju se ne moreš zanesti na zaščito. Ravno nekaj dni nazaj je bila tukaj gor odprta tema "znaki nosečnosti" (oziroma nekaj podobnega), pa je veliko punc napisalo, da so zanosile kljub polnemu dojenju pa so recimo samo 2x user posted image do takrat.

Kakšno obliko zaščite boste imele sedaj- dokler se ne odločite za novega škrata? jaz nimam pojma kaj bom user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.12.2008 18:32:56   
jada
hej

_katja_ midva imava 12.12 dr. Klemenčičevo, je ful uredu. To ki jo imaš pa ti pa ne poznam.

Zaščita - v materinski v Domžalah je bilo govora o inekcijah ki jih prejemaš na tri mesece, poznate kaj to?

lp

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.12.2008 19:11:57   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

pomar*ANČA*
a ti si tud cr imela'?

ja, so se me na koncu usmilili in naredili carski rez, saj nisem dovolila vakumskega. naslednjič grem ziher rodit z cr, popadkov ne želim več občutitiuser posted image sem pa imela spinalni, tako da sem skos čakala, kdaj bo zajokal...pa na začetku ni hotel, ampak so mu potem dali maskico in je hitro prišel h sebi. je pa fajn ta spinalni cr, saj res vse spremljaš in tudi hitro si pri sebi. jaz še vedno krvavim, glavo sem si uprala ko sem prišla domov, ven smo šli ko je bil star 14 dni, ampak le za 10 minut, danes smo šli prvič na izlet. meni je patronažna rekla, da gal gre lahko ven takoj ko bo plus stopinj, jaz pa 14 dni naj bom le notri.

zaščita: jaz sem se odločila za inekcije, na tri mesece jih dobiš je pa taka zaščita kot tabletke. no, upam da na inekcijah ne bom zanosila, tako kot sem na tabletkah. me je pa mikala mirena, ampak mi je malce mim tisti trakec ki menda visis iz tebe ven

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.12.2008 20:15:13   
zara13
Ojla mamice!

Končno malo časa, da se vam oglasim in končno, da je Tian zaspal. Zadnje čase kar noče spat podnevi pa še sama sem, saj je moj začel v službo hodit in poleg tega, da je mali malo tečka ratal, mi ne uspe pridit do računalnika.

Zgleda, da so se pri nas začeli krčki, saj se kr naenkrat začne jokat. Sicer se tudi umiri in traja jok cca. 15 min, je grozno poslušat pa ko mu ne morem nič pomagat. Mu dam malo čajčka pa se le umiri. Sicer sem danes naročila kapljice iz Lekarne Deteljica iz Tržiča, so specializirani za izdelavo teh kapljic in še dobro, da se jih da naročit preko neta, ker se jih ne da kupit na Jesenicah.
Tudi mi smo imeli zelen kakec, in to tak temno zelen, ampak takrat ni imel krčev, ga res ni nč matral, zdej ko pa ga črviči pa ima lep rumen kakec user posted image pravijo tudi, da če ima otrok zelen kakec, da je mogoče tudi rahlo prehlajen. Pri nas je bolj veljala ta teorija, saj je imel full zabasan nosek pa hripav glasek.

Jutri imamo zopet razvojno, ker ga bo zdravnica posnela s kamero. V sredo pa zopet posvetovalnico ter tehtanje in merjenje. Pa tudi pikico bomo dobili.

Aja, da vam povem zgodbo s pregleda pri ginekologinji. V četrtek sem imela pregled in je trajal vse skupi 5 min. Najprej skor, da me je nadrla, da zakaj nimam odpustnice iz LJ, saj sem ji prinesla samo en list, ki so mi ga dali v LJ in naj bi bila odpustnica od Tiana, nekaj podatkov je bilo napisanih tudi mojih, svoje odpustnice pa nisem dobila in, da naj to pokličem v Lj, da mi pošljejo. Potem me je na hitrco pogledala pa vprašala kaj je bilo in sem povedala in se ji je full čudno zdelo, da se mi je pač zgodil hellp....zgleda, da njej znaki, kot so visok pritisk in dodatnih 6 kg v 1 mesecu ne kaže na nobeno bolezen, ampak je to zanjo normalno....f**user posted image nesposobne ginekologinje. Res je bla hladna pa nisem zdej pričakovala, da bo ne vem kaj, tud če sem mela hellp, bog pomagi se zgodi, ampak malo lepši odnos bi pa lahko imela ženska. Skratka potem sem jo vprašala za kontracepcijo in je rekla, da mi ne bo nič dala, dokler ne zrihtam vseh odpustnic in se naročim čez 3-4 mesece in je rekla, da naj uporabljava kondome. Tko, da jo bom po hitrem postopku zamenjala in me ženska ne vidi več v njeni ordinaciji!!!

CR - mamice, ki ste imele cr, s čim se mažete po brazgotini? Imate kakšno posebno kremo za celjenje brazgotin?

teža - ufff...jst imam še zmeri 6 kg preveč od teže, ki sem jo imela, ko sem zanosila in sem bila v soboto v trgovini, sem si šla po nove kavbojke in sem si kupila kr eno ŽNJ znamko in sem si prvič v lajfu kupla št. L, me je kr mal zbediral vse skupi...sej vem, sej bo šlo dol, sam vseeno, ko se pa pogledam v ogledalu, me pa kr mine.

In another problem...duda...ne vem, kje naj kupim dudico, ki bi bila čimbolj podobna tej, ki smo jo prinesli z intenzivne? Namreč kupili smo mu že 6 novih pa nobene noče zagrabit tko kot je treba. Sicer je pa težko kupit čist navadno dudico, okroglo in predvsem majhno. Sem gledala malo znamke pa sem našla eno primerno od znamke Baby Nova, samo je ravno nisem zasledila po trgovinah. Sicer bom še probala kupit eno od MAMa, drugače pa tole malo čudo zgleda takole
user posted image
Če katera mamica slučajno vidi kje kej podobnega, bom hvaležna za kakršnokoli informacijo user posted image

Evo alarm že tuli tko, da....bye bye

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.12.2008 20:45:48   
caligula
glede mazanja brazgotine... meni je ms rekla, ko mi je sponke pobrala, da naj vsaj ene 14-21 dni ne mažem z ničemer, da se malo zaceli, potem pa naj z bepantenom al pa kakšno drugo "zacelitveno " kremo.
ko sem si dala tatoo sem porabila 3 bepantene tko da najbrž bom zdaj tud na tem  ostala ker sem bila zelo zadovoljna z izzidom.
glede dudk... moj več al manj vse pljuva vn ampak če mu nekak le zapaše, si privošči od MAMa dudko, srugih sploh ne pogleda.
glede kontracepcije... meni ni pomembna ker bom najbrž kr neki časa brez user posted image .user posted image
tisto prejšnji mesec je bilo samo zaradi tega, da bi malega vn spravla, pa itak ni delovalo, tko da v vraže ne verjamem več čisto ničuser posted image
zanimalo me je samo zaradi user posted image , ker mi je tečnouser posted image .

zdaj pa mora mami it nahranit čmrlja, ker že nekaj stoka. ga babi drži pa čakamo, kdaj se bo kaj spomnil da se zbudi pa se napapamo da potem lahko še kaj postorim do naslednjega podoja.

nobena ni napisala glede črpalk... avtomatska ali ročna?
jaz sem si danes sama stisnila na roke brez črpalke ker me je tok tiščalo pa mali jwe spal ko top pa sem dobila iz obeh borih 135mluser posted image , mali mi pa na obrok poje cca 100, predvidevam če podoji eno da dobi cca60-70 pa dodatek 30 približno skor vsakič... torej mu moram vsakič dat obe, a potem bom imela pri naslednjem podoju spet obe polni?
razmišljam da bi si kupila črpalko in shranjevala mleko za nadaljne mesece, če mi ga zmanjka slučajno, pač zamrznila ga bi... pa še pospešila bi nastajenje mleka, ker ob mojem zaspancu ta nima šans, čez dan še nekak se zbuja na 3-4 ure, ponoč pa spi kot klop.user posted image torej nimam zaščite ker redno dojenje ponoči odpadeuser posted image user posted image user posted image

nič punce mejte se še naprej, pa se tipkamo še kaj jutri, grem nahranit malega cara.

a tinka, konina, tami, ... te se več nič ne javijo? polne roke dela user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.12.2008 22:10:53   
tamy31
čav!
JA kok ste ene pridne čveke!
Ja jst mam res polne roke dela smo prehlajeni vsi po vrsti! Ne vem kje smo staknili ampak smo v petek sem bla z Majem pri zdrvniku pa mi je rekla da moj otrok ni bolan včeri in dons pa vročina 39  čez dan pol mal mine pa spet 38 ! Mislim groza res ! Jutr mam z malo sistematskega prvič in ji bom povedala kako je da ne bo ona men da moj otrok ni bolan! Mislim tok sem jezna , če bi v petek kaj dobila bi blo lahko že boljš tako pa je samo še slabše!
Ja pa spet polno obiskov tko da res ni neki velik časa , zvečir grem pa kr kmal spat !
Dons sem pa mal pogledala na našo stran!
Za nazaj se mi neki ne da brat bom drugič ker že mala joka!
Mejte se
lahko noč!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.12.2008 23:05:48   
Andromeda
Čau!

Se še jaz na hitrco javim, Dario je po 2 urah zvijanja, prdkanja itd končno zaspal, se mi je zdelo, da na koncu kar malo glumi, ker je bil na rokah kot angelček, ko pa je šel v košek, pa weee v jok. Tako, da sem ga na koncu malce pustila in je čez eno minutko zaspal.

Zamašen nosek - jaz najprej nakapam malo fiziološke (od Nivee je super) potem pa izsesam s tistim aspiratorjem - prodajajo ga v baby centru, stane okrog 8 eurov, jaz sem ga dobila v akciji za 6. In potem diha kot bi pojedel bronhi bonbon...ali še bolje - hals user posted image

zara13
- tvoja G je pa res ena user posted image bitch, a je že stara in tik pred penzijo pa se ji ne da več? Po hitrem postopku jo zamenjaj, saj te ne jemlje niti malo resno, sploh da je spregedala hellp. Glede dudke ti svetujem, da pokličeš v P pa vprašaš katere dudke imajo oni, tako boš najlažje prišla do ta prave. Jaz sem imela najprej težave s cuclje, ker se je Dario navadil na une iz P, sem že hotela it nazaj v P po en cucelj za vzorec, pa smo ravno tisti čas odkrili ene od baby nove in mullerjeve znamke in te so zdaj de best.

Nič, grem v "pančevo", upam, da bo mulček čim dlje spal. Poniči se zbuja na 4 ure, bi lahko malce potegnil... Nočko!

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.12.2008 6:56:26   
caligula
jutro, mi2 sva tud danes imela polno noč user posted image
zvečer sem ga pustila dalj spati ( od 20 cca do 2 zjutraj) in sem zao lahko celo noč bdela ker je zamenjal dan za noč in se je prebujal na tri ure. groza.
zdaj sem prepričana da ga bom kljub temu kako ljubko panča, budila pred polnočjo, da se nahraniva, previjeva in spat do jutra.

Andromeda... sem ravno hotla aspirator predlagat, pa si me prehitela,user posted image
jaz imam baterijskega pa je kot sesalc.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!