|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
21.4.2009 18:34:31   
šema
Pa še glede najine prehrane, da malo povzamem orko:

od 3- 4ih ...........joška

7-7.30................joška

10-11.................kaj druzga kot joška

itd. do 20.30 ko je na vrsti spet joškauser posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.4.2009 18:35:05   
orka
user posted image user posted image user posted image
no sj verjetn je andromeda to mislila, še dobro da ni potrdila stave,hihi

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.4.2009 21:26:07   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

user posted image user posted image user posted image
no sj verjetn je andromeda to mislila, še dobro da ni potrdila stave,hihi

Ja, še dobr user posted image Ker se mi je zdelo, da je šema napisala enkrat, da gre do svojih v Prekmurje. Pa sem zaj*

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.4.2009 21:30:08   
Andromeda
Urnik hranjenja pri nas:

7.30-8.00 mleko (cca 200 ml)

10.30 sadna kašica (120 ml)

11.00 bi še malo mleka (100 ml)

14.30 glej ga zlomka, spet mleko - 180 ml (jutri bomo začeli kar s krompirjem in cvetačo)

17.00 mleko ali riževa kašica

19.30 mleko - paše po kopanju user posted image 200 ml

23.00 - mleko - za bolj mirno noč user posted image 280 ml

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
22.4.2009 7:51:57   
_katja_
Mornin'

En SONČEN pozdravček! user posted image

Najprej skuham user posted image .....

bobika: držim pesti da se stanje kmalu izboljša!!!!

Lep dan vsem!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3055
22.4.2009 9:17:43   
*jelka*
dober dan
mi2 sva danes opravili 2. cepljenje(rota+di te per),malo je jokala sedaj pa sladko spiuser posted image upajno da ne bo kakše reakcije
Jane je težka 7200/64cm,obseg glavice 42,hrana -samo joška,boma pa počasi začele poiskušat še kaj drugegauser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
22.4.2009 9:38:16   
Andromeda
Hello!

_katja_
hvala za kavo.
Jaz sem se pa s takim glavobolom zbudila kot bi celo noč žurala user posted image No, sej je blo treba večkrat vstat pa dudo dat, pa ful se mi odkriva, tako, da ga bo treba v spalno vrečo dat, saj imam eno, ampak je št. 104 in kar precej ogromna.

bobika1 - ja revica, saj sploh ne moreš takole normalno živet.user posted image
Imaš koga, da ti čez dan malo popazi Matica, da si vsaj takrat malo spočiješ? Glede GH pa očitno še ni pripravljen, ponavadi dojenčki sami pokažejo zanimanje za drugo hrano in takrat so tudi kako žličko pripravljeni sprejet. Vsaj pri nas je bilo tako. Sadje imamo ufurano sto na uro, malo se nam zatika pri zelenjavi, ampak moramo počasi vztrajazt.

No, zdej se je pa Dario razkuril in ga bo treba spat odnest...

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
22.4.2009 13:15:12   
Claudi
OIiiiiuser posted image

Mate pa res že čist pošlihtano prehrano user posted image Midva še nč - razen dva Frutka korenček jabolko sem mu dala za probat.Drugače pa jutri pride patronažna, da mi mal razloži o tej GH.
orka  - hvala za odgovor zadnjičuser posted image

Ja nč - ponoč je še kr štala user posted image -tko da upamo na bojše čase - kar vrjetno enkrat pridejo, pa vrejtn slabši tud...
bobika1 - sej mava kr podobno stanje - dojenje podnevi in ponoči na dve uri, ponoči se mi zdi da se sam crkla...Podnevi se je treba pa skoz ukvarjat z njim...

Zdele mi je zaspal - je bil buden od 8 - do 13h - ponavadi je vmes vedno še za kake pol urce  zadremal, dans pa prvič ni, pa tud kej dost siten ni biu...Nevem, očitno že ne rabi več tolko spanca več...

pomar*anča* čestitke za vrtec user posted image Jst po vsej vrjetnosti nam dobla, tko da nevem kako bomouser posted image

jada  - sm ti pol pozabla še 1x rečt, da bi mela žličko user posted image Tko da dej oglasi se kdaj ali pa pokliči, da se dobimo.Sm te dans še hotla klicat če si kje zuni, sam pol nism,nism hotla nč težit ...Tko da ja no...se priporočam za kako kavico in čvek user posted image
A je bil Žiga kej tečko po cepljenju?

Tkole, zdej pa grem kr še kej delat user posted image pol pa še na en sprehodek ...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.4.2009 14:42:44   
pomar*ANČA*
marija duš, pa so me kenslali v vrtcu..... malce se hecajo iz mene..... dons zjutri grem v vrtec po papirje in mi reče, da je prišlo do pomoteuser posted image user posted image pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, sej zdej sm se že ohladilanin mi je vse le še smešno.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
22.4.2009 18:06:32   
jada
Živjo

no Žiga je bil danes zjutraj cepljen, cepljenje je prenesl junaško, ampak dan pa ne prenaša ravno junaško user posted image . user posted image (sicer je bilo drugo cepljenje, lahko pa za seznam pri 6m povem da ima 7600g in 67,5 cm - se je poredil in zraseluser posted image user posted image user posted image user posted image ).
Sicer sem pričakovala da bo zeloooo nerazpoložen tako da sem se prav pripravila na današnji dan. Ja ne paše mu ravno nič, tudi v naročju ni glih najbolj fajn. Spi mi pa po pol ure. user posted image Ja no jutri bolje bo. Se pa danes bolj izogibam sprehoda, kljub ful lepemu vremenu, ker mi tudi v vozičku jokauser posted image

pomaranča - torej sedaj vrtca nimaš? maš? al počakamo do jutri ko bo spet kaj novga na vašem koncu. Ja madoniš se zmišlujejo user posted image

Claudy - ja za žličko sem te zastopila, boš dobila, imam v mislihuser posted image . Jutri načeloma jaz pridem do Jake ob 12, razen če bo z Žigom kaj čudnegauser posted image . (vročina). Tako da če končata prej s patronažno, pokliči pa ti povem če smo še tam. Če ne pa kavica in čvek po praznikih, ker me prihodnji teden ni sem na morjuuser posted image , gremo že v soboto za 1 teden in komaj čakam. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
22.4.2009 18:58:50   
nagajiva
Ojla

Ah, saj nisem pozabila na RR, samo.....sedaj smo na deželi, pa smo skoz zunaj, pa veliko ljudi neprestano okoli naju in je naenkrat ura 7 zvečer. Čez dan pa sem že diplomirala v animaciji user posted image user posted image user posted image . Neprestano je treba nekaj skakat, pet, se igrat.... Zvečer je pa treba Lovrota porihtat, pa sebe seveda. Ob 22 pa že spim kot ena bombica.
Lovro mi spi od cca. 21-5, včasih 6. Še vedno se dojima, ampak že "trenirava" tud papcanje GH-predvsem sadje mu gre veliko bolj v slast user posted image . Do sedaj smo probali jabolko, korenček, bučko, banano, slivo, krompir, breskev. Kašice pa naredim kar sama. Skuham, uporabim palični mešalnik in je to to.
Jemo pa drugače (približno!) takole:
5-joška
9-joška
12-kašica
14, 17, 19, 21-joška, pol pa spanje.
Sedeči položaj-je zakon. Sploh (razen ko želi zaspat) noče več bit dol. Kar sam se dviguje.
Zobki-matra že, ni pa še nič.

Šibam, Lovro se prebuja....
Lep dan še naprej user posted image .

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 3061
22.4.2009 21:06:00   
Andromeda
Midva sva pa danes probala krompirček, korenček in cvetačo, pa je 3. žlička odletela v zid user posted image

Bo moj fantek moral počasi dojet, da ne obstajajo samo sladke stvari user posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
22.4.2009 22:33:35   
Andromeda
Aja, pa danes je odkril svoje "premoženje" - po kopanju se je nekajkrat za lulčka potegnil in pri tem začudeno gledal user posted image

No, zdej pa spat, oziroma moram še počakat, da se za zadnji obrok zbudi. Sem pa malo cvička ruknila, baje da pomaga pri izraščanju zobk...tudi mamicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.4.2009 9:47:12   
mojsoncek
ena user posted image za vse zaspanke...

ja, na zalost imamo pravo aprilsko vreme, tako da smo danes spet obsojeni na 4 stene. Sicer pa zabavam Nejca (ki je danes malo vremenski) in cakam fatico, da mi pride malo hiso dati v red.

ah, mali ni nic zadovoljen nad tem, da sem za masino...

pa pa

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.4.2009 12:47:14   
Andromeda
Hello!

Grrr, pa ta dež, mali mi kar amlo tečnari..čaka, da ga dam v voziček in greva ven...

Sva pa prejle telovadila na blazini, jaz grem vmes na wc, Daria pa pustim da leži na hrbtu...pridem nazaj in Dario pase kravice...se je končno sam obrnil tako kot je treba! user posted image fantek moj!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.4.2009 12:53:32   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Sva pa prejle telovadila na blazini, jaz grem vmes na wc, Daria pa pustim da leži na hrbtu...pridem nazaj in Dario pase kravice...se je končno sam obrnil tako kot je treba! user posted image fantek moj!

Tole je bilo pa lepo presenecenje, a ne. Bravo Dario!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.4.2009 13:12:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tole je bilo pa lepo presenecenje, a ne. Bravo Dario!

Ja, sem zelo ponosna! Pa tud nase, ker sva obrate "pridno" user posted image vadila po navodilu fizioterapevtke

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.4.2009 13:45:59   
onur
Bravo za Dariota! user posted image user posted image user posted image user posted image Pr nas tudi vadimo obrate, vendar sama še ne gre čez, se pa paha. Me pa zanima, kako vam je fizioterapevtka svetovala obrat - če ga razložiš?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.4.2009 16:37:08   
orka
ženske,tole je pa slabo,druga stran pa fuuulll mal čvekanja???user posted image user posted image user posted image
No ja bo že...moja Ema ga pa dons zelo srača...sploh ni lačna....je dobila ob 6-ih mleko, pol je pa do 10-ih spala in mal čez 10 pojedla zgoščeno mleko , je ob 13.30 pjedla malo manj kot celi veliki frutek,in od takrat spi...jakdo bo pa jedu?
spi pa tudi samo 1x na dan po 4-5 ur...mam filing da bo zdej spala do 18.30 pol pa večerja??? pa ful vesela drgač,očitno res ni lačna.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.4.2009 16:39:46   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Bravo za Dariota! user posted image user posted image user posted image user posted image Pr nas tudi vadimo obrate, vendar sama še ne gre čez, se pa paha. Me pa zanima, kako vam je fizioterapevtka svetovala obrat - če ga razložiš?

mogoče bi ti jaz poskusila to opisati
eno nogo pokrčiš,druga ostane stegnjena...otroka začneš obračati v tisto smer katera noga je pokrčena in ga malo k sebi vlečeš,da dobi občutek,da morajo biti roke gor...v bistvu čist easy,če si predstavljaš.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.4.2009 16:41:10   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

marija duš, pa so me kenslali v vrtcu..... malce se hecajo iz mene..... dons zjutri grem v vrtec po papirje in mi reče, da je prišlo do pomoteuser posted image user posted image pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, sej zdej sm se že ohladilanin mi je vse le še smešno.

ja tole pa sploh ni za verjet...jaz bi se skregala z njimi ,če b se to men dogajal.
no upam da se bo dobro uredilo za vaju.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.4.2009 18:38:30   
poli*
Ojla mamice.
Mi smo danes imeli posvetovalnico in cepljenje.

Za seznam: Tanja (6 mesecev): 7220g in 67 cm

Naš urnik hranjenja: Joška 15x na dan in vmes še kakšen ponesrečen poskus uvajanja GH.
Sem opazila, da ko prejme kakšno "zdravilo" žlobudra 100 na uro.
Začetek meseca smo imeli atb za ušeska, pa je tisti teden govorila non stop. Ko smo prenehali z zdravili, se je tudi ona ustavila govorit. Danes je bila cepljena in pridemo domov (na previjalno), pa spet začne govorit in govorit user posted image - brez ustavit!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.4.2009 20:43:07   
onur
Še eno ? Pozna kakšna kako dobro knjigo o otroški prehrani. Npr. katere jedi se sme, katere komaj po določenem mesecu, ... Kaj od sadja in zelenjave ste ve vse dale?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.4.2009 7:50:01   
jada
Jutro

eno veliko user posted image  za vse. Tale vreme nam pa res nagaja sem upala da bo kaj lepše danes.

Katja - vse najboljšeuser posted image user posted image

Zdej pa šibam pakirat, pol pa še v nabavo, saj gremo jutri za cel teden na morje, user posted image user posted image

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.4.2009 8:01:12   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Še eno ? Pozna kakšna kako dobro knjigo o otroški prehrani. Npr. katere jedi se sme, katere komaj po določenem mesecu, ... Kaj od sadja in zelenjave ste ve vse dale?

jaz sem nekaj strani nazaj objavila precej receptov prav po mesecih....če mi sporočiš e-mail ti jih pošljem na mejl, ker nimam časa še enkrat objavljat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!