Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.4.2009 18:34:31
|
|
|
|
šema
|
Pa še glede najine prehrane, da malo povzamem orko: od 3- 4ih ...........joška 7-7.30................joška 10-11.................kaj druzga kot joška itd. do 20.30 ko je na vrsti spet joška
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.4.2009 18:35:05
|
|
|
|
orka
|
no sj verjetn je andromeda to mislila, še dobro da ni potrdila stave,hihi
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.4.2009 21:26:07
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka no sj verjetn je andromeda to mislila, še dobro da ni potrdila stave,hihi Ja, še dobr Ker se mi je zdelo, da je šema napisala enkrat, da gre do svojih v Prekmurje. Pa sem zaj*
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.4.2009 21:30:08
|
|
|
|
Andromeda
|
Urnik hranjenja pri nas: 7.30-8.00 mleko (cca 200 ml) 10.30 sadna kašica (120 ml) 11.00 bi še malo mleka (100 ml) 14.30 glej ga zlomka, spet mleko - 180 ml (jutri bomo začeli kar s krompirjem in cvetačo) 17.00 mleko ali riževa kašica 19.30 mleko - paše po kopanju 200 ml 23.00 - mleko - za bolj mirno noč 280 ml
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 7:51:57
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' En SONČEN pozdravček! Najprej skuham ..... bobika: držim pesti da se stanje kmalu izboljša!!!! Lep dan vsem!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 9:17:43
|
|
|
|
*jelka*
|
dober dan mi2 sva danes opravili 2. cepljenje(rota+di te per),malo je jokala sedaj pa sladko spi upajno da ne bo kakše reakcije Jane je težka 7200/64cm,obseg glavice 42,hrana -samo joška,boma pa počasi začele poiskušat še kaj drugega
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 9:38:16
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! _katja_ hvala za kavo. Jaz sem se pa s takim glavobolom zbudila kot bi celo noč žurala No, sej je blo treba večkrat vstat pa dudo dat, pa ful se mi odkriva, tako, da ga bo treba v spalno vrečo dat, saj imam eno, ampak je št. 104 in kar precej ogromna. bobika1 - ja revica, saj sploh ne moreš takole normalno živet. Imaš koga, da ti čez dan malo popazi Matica, da si vsaj takrat malo spočiješ? Glede GH pa očitno še ni pripravljen, ponavadi dojenčki sami pokažejo zanimanje za drugo hrano in takrat so tudi kako žličko pripravljeni sprejet. Vsaj pri nas je bilo tako. Sadje imamo ufurano sto na uro, malo se nam zatika pri zelenjavi, ampak moramo počasi vztrajazt. No, zdej se je pa Dario razkuril in ga bo treba spat odnest...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 13:15:12
|
|
|
|
Claudi
|
OIiiii Mate pa res že čist pošlihtano prehrano Midva še nč - razen dva Frutka korenček jabolko sem mu dala za probat.Drugače pa jutri pride patronažna, da mi mal razloži o tej GH. orka - hvala za odgovor zadnjič Ja nč - ponoč je še kr štala -tko da upamo na bojše čase - kar vrjetno enkrat pridejo, pa vrejtn slabši tud... bobika1 - sej mava kr podobno stanje - dojenje podnevi in ponoči na dve uri, ponoči se mi zdi da se sam crkla...Podnevi se je treba pa skoz ukvarjat z njim... Zdele mi je zaspal - je bil buden od 8 - do 13h - ponavadi je vmes vedno še za kake pol urce zadremal, dans pa prvič ni, pa tud kej dost siten ni biu...Nevem, očitno že ne rabi več tolko spanca več... pomar*anča* čestitke za vrtec Jst po vsej vrjetnosti nam dobla, tko da nevem kako bomo jada - sm ti pol pozabla še 1x rečt, da bi mela žličko Tko da dej oglasi se kdaj ali pa pokliči, da se dobimo.Sm te dans še hotla klicat če si kje zuni, sam pol nism,nism hotla nč težit ...Tko da ja no...se priporočam za kako kavico in čvek A je bil Žiga kej tečko po cepljenju? Tkole, zdej pa grem kr še kej delat pol pa še na en sprehodek ... papa
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 14:42:44
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
marija duš, pa so me kenslali v vrtcu..... malce se hecajo iz mene..... dons zjutri grem v vrtec po papirje in mi reče, da je prišlo do pomote pa ok, sej zdej sm se že ohladilanin mi je vse le še smešno.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 18:06:32
|
|
|
|
jada
|
Živjo no Žiga je bil danes zjutraj cepljen, cepljenje je prenesl junaško, ampak dan pa ne prenaša ravno junaško . (sicer je bilo drugo cepljenje, lahko pa za seznam pri 6m povem da ima 7600g in 67,5 cm - se je poredil in zrasel ). Sicer sem pričakovala da bo zeloooo nerazpoložen tako da sem se prav pripravila na današnji dan. Ja ne paše mu ravno nič, tudi v naročju ni glih najbolj fajn. Spi mi pa po pol ure. Ja no jutri bolje bo. Se pa danes bolj izogibam sprehoda, kljub ful lepemu vremenu, ker mi tudi v vozičku joka pomaranča - torej sedaj vrtca nimaš? maš? al počakamo do jutri ko bo spet kaj novga na vašem koncu. Ja madoniš se zmišlujejo Claudy - ja za žličko sem te zastopila, boš dobila, imam v mislih . Jutri načeloma jaz pridem do Jake ob 12, razen če bo z Žigom kaj čudnega . (vročina). Tako da če končata prej s patronažno, pokliči pa ti povem če smo še tam. Če ne pa kavica in čvek po praznikih, ker me prihodnji teden ni sem na morju , gremo že v soboto za 1 teden in komaj čakam.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 18:58:50
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Ah, saj nisem pozabila na RR, samo.....sedaj smo na deželi, pa smo skoz zunaj, pa veliko ljudi neprestano okoli naju in je naenkrat ura 7 zvečer. Čez dan pa sem že diplomirala v animaciji . Neprestano je treba nekaj skakat, pet, se igrat.... Zvečer je pa treba Lovrota porihtat, pa sebe seveda. Ob 22 pa že spim kot ena bombica. Lovro mi spi od cca. 21-5, včasih 6. Še vedno se dojima, ampak že "trenirava" tud papcanje GH-predvsem sadje mu gre veliko bolj v slast . Do sedaj smo probali jabolko, korenček, bučko, banano, slivo, krompir, breskev. Kašice pa naredim kar sama. Skuham, uporabim palični mešalnik in je to to. Jemo pa drugače (približno!) takole: 5-joška 9-joška 12-kašica 14, 17, 19, 21-joška, pol pa spanje. Sedeči položaj-je zakon. Sploh (razen ko želi zaspat) noče več bit dol. Kar sam se dviguje. Zobki-matra že, ni pa še nič. Šibam, Lovro se prebuja.... Lep dan še naprej .
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 21:06:00
|
|
|
|
Andromeda
|
Midva sva pa danes probala krompirček, korenček in cvetačo, pa je 3. žlička odletela v zid Bo moj fantek moral počasi dojet, da ne obstajajo samo sladke stvari .
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 22.4.2009 22:33:35
|
|
|
|
Andromeda
|
Aja, pa danes je odkril svoje "premoženje" - po kopanju se je nekajkrat za lulčka potegnil in pri tem začudeno gledal No, zdej pa spat, oziroma moram še počakat, da se za zadnji obrok zbudi. Sem pa malo cvička ruknila, baje da pomaga pri izraščanju zobk...tudi mamicam
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 9:47:12
|
|
|
|
mojsoncek
|
ena za vse zaspanke... ja, na zalost imamo pravo aprilsko vreme, tako da smo danes spet obsojeni na 4 stene. Sicer pa zabavam Nejca (ki je danes malo vremenski) in cakam fatico, da mi pride malo hiso dati v red. ah, mali ni nic zadovoljen nad tem, da sem za masino... pa pa
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 12:47:14
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Grrr, pa ta dež, mali mi kar amlo tečnari..čaka, da ga dam v voziček in greva ven... Sva pa prejle telovadila na blazini, jaz grem vmes na wc, Daria pa pustim da leži na hrbtu...pridem nazaj in Dario pase kravice...se je končno sam obrnil tako kot je treba! fantek moj!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 12:53:32
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Sva pa prejle telovadila na blazini, jaz grem vmes na wc, Daria pa pustim da leži na hrbtu...pridem nazaj in Dario pase kravice...se je končno sam obrnil tako kot je treba! fantek moj! Tole je bilo pa lepo presenecenje, a ne. Bravo Dario!
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 13:12:41
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Sva pa prejle telovadila na blazini, jaz grem vmes na wc, Daria pa pustim da leži na hrbtu...pridem nazaj in Dario pase kravice...se je končno sam obrnil tako kot je treba! fantek moj! Tole je bilo pa lepo presenecenje, a ne. Bravo Dario! Ja, sem zelo ponosna! Pa tud nase, ker sva obrate "pridno" vadila po navodilu fizioterapevtke
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 13:45:59
|
|
|
|
onur
|
Bravo za Dariota! Pr nas tudi vadimo obrate, vendar sama še ne gre čez, se pa paha. Me pa zanima, kako vam je fizioterapevtka svetovala obrat - če ga razložiš?
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 16:37:08
|
|
|
|
orka
|
ženske,tole je pa slabo,druga stran pa fuuulll mal čvekanja??? No ja bo že...moja Ema ga pa dons zelo srača...sploh ni lačna....je dobila ob 6-ih mleko, pol je pa do 10-ih spala in mal čez 10 pojedla zgoščeno mleko , je ob 13.30 pjedla malo manj kot celi veliki frutek,in od takrat spi...jakdo bo pa jedu? spi pa tudi samo 1x na dan po 4-5 ur...mam filing da bo zdej spala do 18.30 pol pa večerja??? pa ful vesela drgač,očitno res ni lačna.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 16:39:46
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Bravo za Dariota! Pr nas tudi vadimo obrate, vendar sama še ne gre čez, se pa paha. Me pa zanima, kako vam je fizioterapevtka svetovala obrat - če ga razložiš? mogoče bi ti jaz poskusila to opisati eno nogo pokrčiš,druga ostane stegnjena...otroka začneš obračati v tisto smer katera noga je pokrčena in ga malo k sebi vlečeš,da dobi občutek,da morajo biti roke gor...v bistvu čist easy,če si predstavljaš.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 16:41:10
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* marija duš, pa so me kenslali v vrtcu..... malce se hecajo iz mene..... dons zjutri grem v vrtec po papirje in mi reče, da je prišlo do pomote pa ok, sej zdej sm se že ohladilanin mi je vse le še smešno. ja tole pa sploh ni za verjet...jaz bi se skregala z njimi ,če b se to men dogajal. no upam da se bo dobro uredilo za vaju.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 18:38:30
|
|
|
|
poli*
|
Ojla mamice. Mi smo danes imeli posvetovalnico in cepljenje. Za seznam: Tanja (6 mesecev): 7220g in 67 cm Naš urnik hranjenja: Joška 15x na dan in vmes še kakšen ponesrečen poskus uvajanja GH. Sem opazila, da ko prejme kakšno "zdravilo" žlobudra 100 na uro. Začetek meseca smo imeli atb za ušeska, pa je tisti teden govorila non stop. Ko smo prenehali z zdravili, se je tudi ona ustavila govorit. Danes je bila cepljena in pridemo domov (na previjalno), pa spet začne govorit in govorit - brez ustavit!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 23.4.2009 20:43:07
|
|
|
|
onur
|
Še eno ? Pozna kakšna kako dobro knjigo o otroški prehrani. Npr. katere jedi se sme, katere komaj po določenem mesecu, ... Kaj od sadja in zelenjave ste ve vse dale?
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 24.4.2009 7:50:01
|
|
|
|
jada
|
Jutro eno veliko za vse. Tale vreme nam pa res nagaja sem upala da bo kaj lepše danes. Katja - vse najboljše Zdej pa šibam pakirat, pol pa še v nabavo, saj gremo jutri za cel teden na morje, lp
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 24.4.2009 8:01:12
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Še eno ? Pozna kakšna kako dobro knjigo o otroški prehrani. Npr. katere jedi se sme, katere komaj po določenem mesecu, ... Kaj od sadja in zelenjave ste ve vse dale? jaz sem nekaj strani nazaj objavila precej receptov prav po mesecih....če mi sporočiš e-mail ti jih pošljem na mejl, ker nimam časa še enkrat objavljat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!