zara13
|
Ojla! Evo po dolgem času se še jst malo oglašam, kar ne znese mi kaj napisat pa tud brala vas nisem že dolgo, sem pa zdej vse za nazaj prebrala ;) orka - Ema super napreduje pa tko lepo že papca. Res bravo!! Mi smo bolj na sadju kokr na zelenjavi pa še to ne poje dosti, kakor mu zapaše. Ima dneve, ko bi pojedel cel frutek, včasih ga pa 3 dni je. Drugače pa sok obožuje in mamice, če boste kaj v Mullerja hodile, je sok od Bebivite veliko cenješi kokr mali Hippovi al pa Frutki, pride pol litra soka za 1 € ;) pravtako so kašice od Bebivite cenejše in tudi v večjih stekleničkah. Pri nas drugače nič novega, no ja edino danes se mi je še ponoči zbujal na vsake 3 ure, ne vem kaj ga matra, mogoče tudi zobki, ima še vedno rokice pogosto v ustih tko, da čakamo na prvi zobek. Čez vikend smo bili pri mojih v Celju, ker sem jst šla na dekliščino od prijateljice pa je bil tisto noč zelo priden. Tudi sprehajali smo se, ker je bilo lepo vreme. pomaranča - si napisala, da si že kupila avtosedež. No tudi jst sem gledala v BC tega, ki je sedaj znižan od Kkiddy-ja, ki je dobil najvišje ocene v letu 2008, sicer je sedež od 9 do 36kg pa me ni neki preveč navdušil, full je ozek sedež, pa prostor za nogice je full ozek, ker se ne zapira klasično kot vsi ostali, ampak ima tko eno mizico tko, da ga potem nismo kupili. Sedaj v mesecu maju pa ADAC dela nove teste za leto 2009 za avtosedeže tko, da čakam še rezultate. Čeprav so ti testi tud mal tko no, ker ne sprobajo ravno vseh avtosedežev. Dobili smo tudi pošto iz vrtca, da so Tiana sprejeli tko, da imam vrtec rešen. Smo pa dobili tudi obvestilo za kontrolni pregled v LJ pri zdravniku z intenzivne nege tko, da me zanima, kaj bodo kaj rekli. Še vedno hodimo v RA, za določene stvari je pravi lenuh in se včasih prov dere, ker se frajerju ne ljubi sodelovat. V sredo imamo pediatra pa me tudi zanima koliko je dolg in težek. Smo pa že na Novalacu št. 2 proti polivanju. Ker je danes slabo vreme pri nas, bo ravno pravšnji dan za pospravljanje, ker imam bombo v stanovanju zvečer pa na aerobiko. Se vam moram pohvalit, da sem shujšala 4 kg, z dieto in telovadbo. Še 5 kg more to go Evo se je lump že zbudil tko, da šibam..lp
|