|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
24.4.2009 8:47:08   
_katja_
mornin'

jada: hvala user posted image

orka smo res slabe čveke zadnje čase.....zdaj bojo pa počitnice bomo pa še slabše....

mi smo imeli predvčerajšnjim zvečer pestro, ker je NAce vse zbruhu kar je pojedel za vecerjo. Očitno je bil kriv jabolčni sok. Pa sem mu ga ta dan začela dajat, da ne bi pil samo vode. Ampak zdej je spet sam na vodi. No po bruhanju je bila pestra noč. Je bil skoz lačen, tako da sva se ene 6krat dojila. Pa včer je bil posledično mal bolj tečko....ampak dobr, mislm da je dons ql volje. user posted image

Včer sem bila pa zvecer na enem hudem koncertu s taščo. Sem si ful baterije nafilala....noro je blo...... moj pa cist utrujen k sm prsla domov, ker se je NAce ful jokal....jah nimas kej....

bejbe uzivejte!
K

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.4.2009 9:18:01   
onur
jaz sem nekaj strani nazaj objavila precej receptov prav po mesecih....če mi sporočiš e-mail ti jih pošljem na mejl, ker nimam časa še enkrat objavljat.

sem ti poslala e-mail

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.4.2009 10:57:55   
Andromeda
Hello!

Joj in ta frdaman dež user posted image Prej sem gretje nazaj prižgala, pa sem mislila, da nam bo do jeseni to prihranjeno, eghh. No, pa še ven ne moremo v tem vremenu...Dario je bil včeraj tudi bolj siten kot ponavadi, pa še obe babici je imel na obisku in ni maral biti pri njima v naročju, se je skoz odrival in jih ščipal po vratu, potem se je pa tašča kar zadrla na mojega, ko ji ga je hotel iz rok vzet, da se je Dario ustrašil in začel jokat. Pa boh ne dej, da bi priznala, da zarad nje... Moja mama me je pa non stop spraševala; ga ne zebe, a ni lačen, ja glej, žejen je...joj, še dobro, da smo 70 km narazen in se vidiomo 1-2x na mesec user posted image O tašči pa ne bi zgubljala besed, je zadnje čase spet tako čudna in se tako ignorantsko obnaša do mene, z mano komunicira preko Daria user posted image

No, zdej pa dovolj jamranja. Če ne prej, bo pa jutri posijal sonček. user posted image

onur
- na temi Uvajanje GH punce pošiljajo Paparico, tako, da še tam poglej.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 24.4.2009 10:58:23 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.4.2009 13:22:27   
letalo
živjo!

Bolj poredko se oglašam,ja vem...sem pa rekla, da napišem, če morebiti katero zanima glede handlinga itd., sem dobila pod roke eno fajn knjigo, če katero slučajno zanima: Igriva vadba za dojenčke (spodbuja uspešen gibalni razvoj), avtorica Andreja Semolič. Jo katera že ima oziroma pozna?

lepo bodte, čav

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.4.2009 13:42:02   
carly
ojla, jaz imam zadnje čase tud bolj malo časa, ko je lepo vreme sva itak večinoma zunaj, no ta teden so nam pa po hiši okna menjali, sedaj še malar okol popravlja in štriha kar je treba, tko da me čaka zdej med prazniki generalno pospravljanje.

Glede hrana je pa pri nas tako da večinoma še kar mleko je, zvečer ji ga zgostim z rižkom, pa okoli poldneva imava en obrok sadni ali pa zelenjavni, kakor je.Prej sem ji bolj sadje dajala, pa ni niti pol tamalega frutka na enkrat pojedla, zdej sem ji pa zelenjavico skuhala pa jo ima velik rajš, čeprav je tudi še ne poje za cel obrok.Sicer pa zelo lepo je, nič ne paca al pa pljuva, lepo papca dokler se ji da potem se pa enostavno stran obrne in začne ful godrnjat če ji hočem žlico v usta dat, tko da vem da je to znak da je konec.

Sicer pa vidim da imate nekatere tudi bolj neprespane noči, pri nas se še vedno dva do trikrat zbuja, je pa ratala mal lumpa ker ko jo mož ko se prvič zbudi nafutra pa da spat lepo spi, ko jo pa jaz naslednjič pa samo roke stegnem da bi jo odložila v posteljico pa je že pokonci, tko da včasih ko to naredi 3x zaporedoma kar obupam pa jo vzamem k sebi v posteljo.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.4.2009 13:42:58   
carly
Katja vse naj naj za rojstni dan.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.4.2009 15:00:04   
Andromeda
_katja_ vse njaboljše! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa točno 1 leto nazaj prvič videla Daria na UZ...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.4.2009 15:00:35   
Andromeda
a katera ve, kje se je izgubil seznam?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.4.2009 18:58:15   
nagajiva
Ojla

Spet sonček user posted image ...
Ta mali je ravno zaspal, ta "veliki", pa je šel na parcelo kosit. Tak da mam malo časa za net.
Eh, pa vidim, da se tud ve sončite-saj prav. Lepo vreme je potrebno izkoristit 100 na uro. Hitro bo spet zima user posted image .
Danes je Lovro poskusil cvetačo, pa je prav mljackal zraven user posted image . Sem bila zelo + presenečena.
_katja_-VSE NAJ NAJ, pa lepo praznovanje

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.4.2009 20:29:34   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Danes je Lovro poskusil cvetačo, pa je prav mljackal zraven user posted image . Sem bila zelo + presenečena.

Mene je pa Dario danes presenetil, ko je lepo pojedel krompir z bučkami! Končno, da je šlo več zelenjave v želodček kot pa po obleki, mizi, steni itd user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.4.2009 7:07:23   
_katja_
Hvala za čestitke! user posted image

Pa dobro jutro in ena VELIKAAAA user posted image za vse!

Praznovala sem včeraj lepo, ampak današnja noč je bila pa najbolj katastrofalna do zdej.....od 1 do 5 nisem nič spala, potem pa od ene 5,30 do 7,00 na kavcu vsa sključena..... ne vem kaj je blo danes Nacetu....kr jokal se je pa ni hotu spat.....Sem kot zombi.... Mam pa danes kar nekaj dela, ker imamo popoldne obiske za moj B. No ja bo ze.....

Lep dan! Baje bo soncek danes!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.4.2009 10:23:17   
Andromeda
Hello!

_katja
, hvala za kavo...mogoče so pa Nacetu zobki nagajali. Mi HB zadnji teden spimo ko kralji - danes smo mu ob 6.-ih dali dudo, potem je pa do 8.-ih potegnil user posted image

Eno ? - katere stolčke za hranjenje imate? -če jih že imate seveda... Ker mi se še kar v ležalniku hranimo, pa bi se verjetno Dario počutil bolje v stolčku.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.4.2009 13:48:09   
pomar*ANČA*
spala sva kot ponavadi spet odlično, ko je dragi ob 7h šel mi ga je dal v posteljo in sva še potegnil do 10h. pa mi ni bilo čisto nič žal, je res pasalo malce polenariti.

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Eno ? - katere stolčke za hranjenje imate? -če jih že imate seveda... Ker mi se še kar v ležalniku hranimo, pa bi se verjetno Dario počutil bolje v stolčku.

mi imamo dva stolčka, en je bumbo- ampak v njem se bolj ozira okol in je full težko ga hraniti, mi pa prav pride ko gremo h mojimi starši, da lahko sedi za mizo med kosilom. drugi pa je peg perego primo papa al neki tazga- na fb mam slikceuser posted image ta mi je pa super, ker ima mislim da 4 ali pa 3 naklone, zdaj je najbolj nazaj pa lepo sedi v njem.

Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.4.2009 18:31:54   
mojsoncek
hej hej... res je pasal danasnji dan, po vsem tem dezju... za spremembo smo bili lahko spet cel dan zunaj

Brevi Slex... ze tavelik ga ima, pa se Nejc je dobil svojega... ga ne menjam za nic drugega... kvaliteten in uporaben zeloooo dolgoooo casa

lep pozdravcek

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.4.2009 19:03:36   
mojsoncek
onur, na teh dveh linkih najdes tudi marsikaj uporabnega
http://www.brixie.com/page3a.html
http://www.brixie.com/page3b.html

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.4.2009 20:37:45   
letalo
Ojla. Mene pa zanima, če je katera svojemu dojenčku že dala AM2? Zanima me tudi, če mlečne kašice bolje pripraviti z AM Pre, AM1 ali AM2? Ali katerega vašega dojenčka tudi zvija od Milupine  mlečne kašice okus banana? Hvala za vaše odgovore in lp

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.4.2009 23:34:21   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: letalo

Ojla. Mene pa zanima, če je katera svojemu dojenčku že dala AM2? Zanima me tudi, če mlečne kašice bolje pripraviti z AM Pre, AM1 ali AM2? Ali katerega vašega dojenčka tudi zvija od Milupine  mlečne kašice okus banana? Hvala za vaše odgovore in lp

Ravno danes smo kupili Novalac 2. Po 6. mesecu se brez problema da zamenjat, če le otrok lepo napreduje na teži - tako mi je rekla patronažna.

No, jaz sem še malo razmislila glede stolčka in ker moramo mi bit zaradi nedonošenosti bolj previdni glede teh stvari, bomo kupili kakega lesenega v stili trip trap...Bom v torek klicala uno podjetje v Kočevje, ki dela te stolčke za stokke, ker je v baby centru čsit prehuda cena -179 eurov + dodatki pa si nekje na 260 eurov...

Joj, že spet bo kmalu polnoč, bejž spat user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
26.4.2009 14:02:12   
Andromeda
Dobro jutro oz. dober dan!

Ker je za jutranjo kavo že precej pozno, pa naj pade ena popoldanska user posted image

Mi smo bili pri Darievi babici na kosilu, sedaj pa kuham kosilo za Daria, potem pa bomo šli mogoče malo v Mostec se sprehodit...No, tole vreme ga nekaj sračka, so napovedali sonček, ki ga ni in ni...

Neposredna povezava do sporočila: 3093
26.4.2009 14:49:26   
orka

mi smo z kašicami in gh istočasno zamenjali tudi mleko,saj je v teh milupinik kašicah nadaljevalno mleko,tko da ga že kak mesec uporabljamo...milupa bananino kašo pa naša Ema naravnost obožuje user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
26.4.2009 14:50:19   
orka
in btw danes smo jih zapolnili 8 user posted image user posted image user posted image , mesecev,da ne bo pomote...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.4.2009 18:31:42   
onur
Kaj pa mešanje milupinih bio kašic, ki nimajo v sebi mleka z Novalacom. Je vseeno s katerim mlekom mešaš?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.4.2009 19:37:16   
poli*
Bravo ema user posted image  za 8 mesecev.
Mi pa jutri praznujemo 6 mesecev user posted image  user posted image . Kako hitro gre čas...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.4.2009 21:49:30   
_katja_

živjo!

Bolj poredko se oglašam,ja vem...sem pa rekla, da napišem, če morebiti katero zanima glede handlinga itd., sem dobila pod roke eno fajn knjigo, če katero slučajno zanima: Igriva vadba za dojenčke (spodbuja uspešen gibalni razvoj), avtorica Andreja Semolič. Jo katera že ima oziroma pozna?

lepo bodte, čav

Ja jaz sem imela sposojeno in je ql. Nisem je pa cist natančno prebrala. Si jo pa v kratkem spet sposodim. Fajn je.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.4.2009 21:54:08   
_katja_

Hello!

_katja
, hvala za kavo...mogoče so pa Nacetu zobki nagajali. Mi HB zadnji teden spimo ko kralji - danes smo mu ob 6.-ih dali dudo, potem je pa do 8.-ih potegnil user posted image

Mi imam PP Prima papa diner. SUPER JE! Ga ze veselo uporabljamo. Pa tudi čez dan če je kaj siten, ga dam noter, od koder ima super razgled. Pa potem lahko se kaj naredim.

Zobki pa niso ....ni nikjer nič videti. Ampak je bla pa zadnja noc spet vredu. Mislim 2 krat je jedel, ampak to je ze standard. Ga je pa imel dragi danes, in sem se mal naspala. Od 23 do 7,45 sem spala kot top:)

Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.4.2009 21:57:36   
_katja_
Glede mleka.....mi imamo itaq Alernovo, ki mislim da je samo ena...pojma nimam.... no sej itaq jo ful malokrat dobi. Razen če imam večerni izhod in se z atijem rihtata user posted image Mu pa jaz Lino kasico Riz z banano in jabolkom mesam kar z vodo. Z alernovo mi ni hotel, z vodo pa je.

Danes smo bili dopoldne na Rasici. Sem ga jaz nesla gor, dragi pa dol. Uh sem svicala....je ze kr tezek user posted image

Sem pa dobila za rojstni dan LETNO KARTO za ARBURETUM user posted image user posted image user posted image user posted image Super darilo, sem ga bila ful vesela user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?