|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
18.4.2009 23:39:50   
caligula
mi smo pa hb zaenkrat še vedno brez bolezni in prehladov
a jih že kaj vozite sede v vozičku?
moj se sam od sebe kar med vožnjo dvigne v sedeči položaj in ga nikakor ne morem več prepričati naj se uleže nazajuser posted image
da ne govorim kako polna postelja ga je vsako noč in kje ga najdem zjutraj...

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.4.2009 9:50:51   
_katja_
orka: maste pa lepo naštudirano hrano.... pri nas pa ni pravila kdaj jemo. Je odvisno od noči, ker včasih jemo 1krat, včasih pa 3krat. Najpogosteje pa 2krat.... imamo pa dopoldne sadje, potem mleko in popoldne spet sadje/zelenjavo, zvecer pa rizevo kasico z jabolkom in banano in seveda mleko.

Pri nas pa ni problem pojest ta velkega frutka....tko z veseljem odpira ustauser posted image

carly:bom jutri probala krompir. Konec tedna pa se brokoli. da bo malo več zelenjave na jedilnikuuser posted image

nam je pa včeraj alternator pri avtu sel...tako da sedaj stoji v garazi in smo do nadaljnega brez user posted image Se bomo malo kombinirali z ostalimi slani v hisi. Edino pojma nimam kako bom v skodo fabio spravla nas vozicekuser posted image ampak bo ze.... user posted image

Zdej pa pečem kruh...oz. mi še vzhaja..... navadel bel, pripravljeno imam pa se za ajdovega....pa torto za nečaka morm narets.....ja sej bo....počas...

lp
K

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.4.2009 9:52:32   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

a jih že kaj vozite sede v vozičku?

kadar je siten in noče ležat....včasij je dosti da ga samo malo dvignem, včasih mora bit pa cist pokonc da je mir. Al pa ce zadaj za bajto kej delamo, pa je NAce v vozicku...mora obvezno vse videtuser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.4.2009 9:58:46   
Andromeda
Dobro jutro!

Za nami spet ena user posted image noč, Daria mučijo zobki, mislm, da sem med tretjo in sedmo bla ene 20-krat pokonci. Mu namažem dudo s calgelom, ampak kaj, ko ne smeš pretiravat s tem. Začuda se vsaj pokakal ni nič ponoči. Še jutranjo potrebo je izpustil danes user posted image

caligula
- naš ima pa prav rad frutke, ne mara pa moje pacarije in če boš kej v LJ se priporočam za kašice user posted image

Jaz grem pa zdaj govejo juhico kuhat, pa še malo pospravit, popoldne gremo pa k moževemu bratrancu na obisk. Ima 2 hčerkici - 5 in 2 leti stari, tako da bo Dario malo v damski družbi user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.4.2009 10:59:47   
Claudi
Jutrčk še od mene user posted image

JOJ mi pa tko slabo spimo že en mesec, je kr pri meni v postelji, pa še to bi na vsake dve uri joško rad, po moje ni lačen, sam cerklav bi se rad ...nevem al ga pa zobki kej matrajo...user posted image

Smo se dans zbudl ob 8.30, pa je bil neki nerazpoložen -še zaspan,  pa mi je v naročju zaspal, zdele pa oba z očitom na kavču počivata...

Smo imeli pa ta teden 2. cepljenje, ki ga je dobro prenesel, brez reakcije, je pa malo zajokal, ko je dobil pikico.Pa še za rota virus je dobil prvo dozo.Je pa za rota virus kr drago -75 eur ena doza, drugo bo dobil naslednjič.Sicer skoraj 100% v vrtec ne bo sprejet - iz Kamnika sm že dobla odgovor da je zavrjnen - je na 171.mestuuser posted image .Ampak je tle v bližni ful velik majhnih otrok, tko da če bo že kej staknu, upam, da mu bo to vsaj malo umililo vse skupaj.

Drugače  ima pa 7200g, pa 68 cm, pri dobrih 4 mesecih...

Vidm, da ste že vse ful pridne pri uvajanju GH...user posted image Midva zdele že 3x zaporedoma poskušava od Frutka korenček, jabolko.Pa mu nekak kr gre...počas....itak mu vse iz ust teče, pa cel je umazan, sam slišim da nekaj pa vseeno požirauser posted image Morm se mal pozanimat na temi za uvajanje GH, kaj mu lahko sama naredim, pa kako....Pa si kej na list napisat al pa sprintat....

Jutr grem pa končn k frizerju, mam že tok narastka, da je groza user posted image Bi mogla it že zadnč, pa sva se v datumih narobe razumele - prazniki user posted image

No zdej pa grem....lepo se imejte....papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.4.2009 13:57:17   
orka
claudi-malo inštrukcij o gh....vse kar na frutkih piše za 4mesece lahko sama doma kuhaš...korenje , krompir, bučka,cvetača,koleraba,brokoli....jabolko, banana,hruška,...jaz sem začela s korenčkom,in ker je krompir bolj pust, sem ga vedno s korenčkom mešala,cvetača pravijo da napenja,a ne napenja če jo pripraviš in zmrzneš,pa uporabiš drugi dan,no vsaj pri nas je tako...Ema ne mara mrzlega sadja, zato tudi sadje na pari pokuham in jemo čežance...včeraj smo jedli zmečkano banano z 3žlicami jogurta ,mauser posted image  se je pol posuser posted image ....user posted image user posted image user posted image ...jogurt in skuta sicer pride v upoštev pri 6mesecih a meni je P dala zeleno luč... 

< Sporočilo je popravil orka -- 19.4.2009 13:58:52 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.4.2009 14:03:34   
orka
ja,pa vse kar kuham,kuham na pari,da ne izgubi veliko .... če pa je pregosto redčim z vodo ki je spodaj....pa zelenjavco lahko komot malo posoliš,malo malo....no,Ema zelo rada je vse kar ji pripravim....pa v krompir lahko mirne duše malo masla ali margarine,je bolj okusen...v bistvu med vso zelenjavo....pri 6mesecih lahko začnemo z ribo in ni vrag da ne bom prihodnji teden poskusila...
Se je najavila patronažna in jo bom vprašala,če lahko ..... pa dober tek

< Sporočilo je popravil orka -- 19.4.2009 14:04:44 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.4.2009 20:41:59   
Andromeda
Mi smo danes prvič poskusili slivo, od srede dalje pa se bo nepreklicno spoznaval s čudovitim svetom zelenjave user posted image Se bojim, da se bo navadil le na "sladke" stvari in potem ne bo maral ostalega.

čaj in vodo
pa še vedno bolj na silo pijemo - zanimivo pa je to, da pije čaj brez zrmdovanja iz skodelice. Najprej se naredim, da jaz pijem in seveda hoče še on probat in potem popije nekaj čajča. Vodo mu dam po flaški, ampak je več kot 10 ml naenkrat ne spije, zato mu jo dam vsaj 10x na dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.4.2009 9:50:23   
Andromeda
Dobro jutro, mamice!

Kje se pa skrivate?

No, najprej ena user posted image za vse.

Za nami je po dolgem času spet bolj mirna noč - samo 1x je "poklical" za dudo. Le tako naprej! user posted image

Vreme ni pa nič prijetno, no saj mam še neki za narest, pa mopgoče bova šla do trgovine kasneje.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.4.2009 12:51:59   
zara13
Ojla!

Evo po dolgem času se še jst malo oglašam, kar ne znese mi kaj napisat pa tud brala vas nisem že dolgo, sem pa zdej vse za nazaj prebrala ;)

orka - Ema super napreduje pa tko lepo že papca. Res bravo!!

Mi smo bolj na sadju kokr na zelenjavi pa še to ne poje dosti, kakor mu zapaše. Ima dneve, ko bi pojedel cel frutek, včasih ga pa 3 dni je. Drugače pa sok obožuje in mamice, če boste kaj v Mullerja hodile, je sok od Bebivite veliko cenješi kokr mali Hippovi al pa Frutki, pride pol litra soka za 1 € ;) pravtako so kašice od Bebivite cenejše in tudi v večjih stekleničkah.

Pri nas drugače nič novega, no ja edino danes se mi je še ponoči zbujal na vsake 3 ure, ne vem kaj ga matra, mogoče tudi zobki, ima še vedno rokice pogosto v ustih tko, da čakamo na prvi zobek. Čez vikend smo bili pri mojih v Celju, ker sem jst šla na dekliščino od prijateljice pa je bil tisto noč zelo priden. Tudi sprehajali smo se, ker je bilo lepo vreme.

pomaranča - si napisala, da si že kupila avtosedež. No tudi jst sem gledala v BC tega, ki je sedaj znižan od Kkiddy-ja, ki je dobil najvišje ocene v letu 2008, sicer je sedež od 9 do 36kg pa me ni neki preveč navdušil, full je ozek sedež, pa prostor za nogice je full ozek, ker se ne zapira klasično kot vsi ostali, ampak ima tko eno mizico tko, da ga potem nismo kupili. Sedaj v mesecu maju pa ADAC dela nove teste za leto 2009 za avtosedeže tko, da čakam še rezultate. Čeprav so ti testi tud mal tko no, ker ne sprobajo ravno vseh avtosedežev.

Dobili smo tudi pošto iz vrtca, da so Tiana sprejeli tko, da imam vrtec rešen. Smo pa dobili tudi obvestilo za kontrolni pregled v LJ pri zdravniku z intenzivne nege tko, da me zanima, kaj bodo kaj rekli.

Še vedno hodimo v RA, za določene stvari je pravi lenuh in se včasih prov dere, ker se frajerju ne ljubi sodelovat. V sredo imamo pediatra pa me tudi zanima koliko je dolg in težek. Smo pa že na Novalacu št. 2 proti polivanju.

Ker je danes slabo vreme pri nas, bo ravno pravšnji dan za pospravljanje, ker imam bombo v stanovanju user posted image zvečer pa na aerobiko. Se vam moram pohvalit, da sem shujšala 4 kg, z dieto in telovadbo. Še 5 kg more to go user posted image

Evo se je lump že zbudil tko, da šibam..lp

Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.4.2009 17:25:05   
pomar*ANČA*
vrtca nismo dobili, ker mi niso 10 točk upoštevali. sem že napisala pritožbo, čeprav mi je v vrtcu rekla, da z pritožbo ne bo nič. sem razp.... dons, pol sem pa mislila, da imam danes zobarja in sem se peljala 50 km v eno stran, na kar mi reče da ga imam v sredo in da me danes sploh ne more vzet, ker ima čisto nabito, pa še deževen dan je in sva cel dan notri... tak da sem res tečna. dragi je raje na badminton ušel, da se nebi kaj preveč kregala, jaz grem pa likat da se malce ohladim. aja, vsaj en izpit sem pa naredila in gal je v soboto full žival v vodi....

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.4.2009 18:56:58   
pomar*ANČA*
hm, neki mi ni jasno, če je normalno, da mi pred spanjem poje 60g frutka (polovico malega) in spije 210 ml mleka zmešanega z 2 žličkama kaše. sicer mi potem spi celo noč, sam a ni tak da ni fajn, da se jim preveč trebuščki razširjo? ker sem bila enkrat še v porodnišnici opozorjena, naj ne pretiravam, ker je že tako dost močan fant. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.4.2009 20:33:42   
lyra*
Ojlaaa mamice user posted image

Sej sploh ne vem,če me še sprejmete user posted image
Vbistvu sem tolk zasedena,da nimam časa na računalnik it user posted image

Zara in Zoja sta pridni user posted image  Spimo od 19ih pa do 5ih potem pa je čaga user posted image  Včasih se še katera zbuja ponoči in vriska in pol se še druga zbudi in bi imeli party mami pa bi spala user posted image
Imam občutek,da bi radi počasi začeli sedet.. Nonstop se dvigujeta in ob opori že sedita, se jima zdi ful zabavno, se smejita na ves glas user posted image  user posted image  Tak,da še malo pa bosta tudi brez opore sedeli..
Zobkov še nimamo pa tudi nič ne nakazuje,da bi jih dobili.. No mogoče pa se bodo kar naenkrat pojaviliuser posted image

V začetku septembra gremo na drug konec sveta user posted image  Takrat bosta stari 11mesecev in UPAM,da na letalu ne bo krize ker je le let dolg 10uruser posted image  Jao me je kr groza,ko pomislim na to.. No karte so rezervirane, niso pa plačane in si še lahko premislimuser posted image

Meli smo tudi krst.. Uspešno opravili user posted image user posted image  Z&Z sta bili na začetku malo tečni,ko pa se je začelo dogajat pa sta z zanimanjem gledali okrog. Ko so jima glavico zmočili je bil jok,da je po celi cerkvi odmevalo user posted image  Sta pokazali kako močne glasilke imata..

Evo pa še 3slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.4.2009 22:24:22   
orka
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii lyra kaki babnici.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sta fejst pa kakolepa rdeča lička mata....pa nice da si se mal oglasila.
no gospodične u sredo bo lepo se dobimo???? medveda ni več tko da ni bojazni.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.4.2009 7:32:24   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

hm, neki mi ni jasno, če je normalno, da mi pred spanjem poje 60g frutka (polovico malega) in spije 210 ml mleka zmešanega z 2 žličkama kaše. sicer mi potem spi celo noč, sam a ni tak da ni fajn, da se jim preveč trebuščki razširjo? ker sem bila enkrat še v porodnišnici opozorjena, naj ne pretiravam, ker je že tako dost močan fant. 

Če je fant lačen je lačen. Zdej ne moreš neki ful vplivat na težo. No razen to da mu sladkaš hrane dodatno, kar mu je pa itaq ne. Ne kompliciraj. Bo potem ko bo shodil, pa ko bo letal okol vse pokoru. Pa itaq je dobr da imajo malo zaloge, če so kej bolani.

Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.4.2009 7:36:37   
_katja_
Mornin'

spet kuham user posted image ! Mi zdej kr redno jemo dvakrat ponoci, pa se zjutraj je ob 6,00 ze auf. Sem spet malo neprespana.....bom za vikend spet dragemu nastimala flaske in sla v drugo sobo spat.

Vreme pa spet ni glih fajno.....

lyra: super princeski!!!!!

orka: jaz sem brez avta, pa se popoldne imam zobarja, tako da jutri ne morem.

včeraj sva šli s taščo nabavit rože za na balkone.....kolk bo spet lepa hišauser posted image Sam tolk barv, pa se je kr težko odločituser posted image

Lep dan!
K

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.4.2009 8:36:38   
jada
Živjo

katja hvala za kavo, tapravo spijeva pa mal kasnej user posted image

NO mi smo preživeli vikend pri tašči, moj pa je postavljal prikolico, tako daje vse pripravljeno za prvomajske počitnice. Upam da na m bo vreme naklonjeno.

Sem si pa v petek privoščila frizerja - po dolgem času, v soboto pa potepanje brez otrok. Otroke je imela tašča in je prav pasalo. Oba sta prenesla zelo dobr mojo odsotnost, jaz pa sem prišla nazaj tudi polna energije.

Drugače pa ponoči jeva 1 krat ali največ 2 krat, drugo hranjeenje je sicer bolj okoli 6 zjutraj. Čez dan imava 2 obroka goste hrane, ta teden pričneva pa z meskom in zelenjavo - kosilo. Če se le da mu dopoldansko sadje pripravljam sama, imam sicer vdno za rezervo tudi kupljen frutek, ampak mi domačo hrano veliko bolje poje, pa še meni se zdi bolj okusna. Mešam mu pa sadje tudi z rižkom.

Jutri imava cepljenje že ob 8 zjutraj tako da bova bolj na domačem koncu.

LP

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.4.2009 11:50:57   
orka
hellow
men se pa že mešaaaaaaaaa......nujno potrebujem pobeg iz realnosti,drgač bom prekurla baterije....saj ko sve same dop. še gre pop ko je pa vsa raja doma bi pa najraj u komo padla do naslednjega jutra....
katja-ni obvezujoče,sam predlog....itak pa tle toooooooook mal klepatamo,da ? kolk jih bo to prebral,pa saj če pogledaš zgodovino načrtovanja snidenj pol ja verjetn vse jasno...
mi bomo izkoristl sončka pa čeprav spet sama user posted image .....bom tud patronažno poklicala rajš kam ven na kofi na klepet...itak bo verjetn o hrani imelo govora...

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.4.2009 13:25:49   
lyra*
orka se ti lahko pridružim ? Vem kak ti je user posted image user posted image user posted image  Ura je komaj 13. jaz pa sm že čist izčrpana in zaspana.. user posted image user posted image  kr nekaj tečkata,jočeta brez razloga user posted image user posted image  Že od 6ih sta pokonci, zaspali pa ne bosta user posted image user posted image

Vidim,da se za kavico pogovarjateuser posted image  Bi se vam prav rada pridružila ampak mi je Lj malo predaleečuser posted image

Zdaj čakam,da dragi pride iz službe, gremo na kosilo v gostilno da se vse zmenimo glede dekoracije za poroko user posted image user posted image  Pomoje bosta zaspali v avtu in bomo v miru načrtovaliuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.4.2009 13:26:15   
šema
naju tudi ne bo, ker sva na drugem koncu Slovenije

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.4.2009 14:03:27   
Andromeda
Hello!

lyra
- lepo, da si se javila, tvoji princeski sta pa res fejst babi user posted image

Mi smo že 2. noč zapored lepše spali, dopoldne je bila še patronažna pri meni glede GH...Dario mi brca v naročju in hoče tipkat zraven...no, se že jezi, tako da moram it...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.4.2009 14:04:01   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: šema

naj uganem...v Prekmurju?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.4.2009 14:18:01   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

jaz bi pa prej rekla primorska-Portorož?
stave,jaz stavim 50eur?

Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.4.2009 16:57:38   
bobika1
Pozdravljene. Da vas malo pridem pogledat... sploh ne najdem časa, tako da nisem nč brala za nazaj...user posted image  Sem upala da sem bom lahko oglasila z kakšnimi boljšimi novicami ampak...

no mi smo še vedno na istem glede spanja, od polnoči naprej, se vsako uro zbudi, redko na 2 uri. in sedaj ko mu zobki nagajajo zaspi npr ob 8-9 in je tudi skor vsako uro pokonci....user posted image .
no pravijo da za vsako slabo noč je potem kakšna dobra- hm pri nas 100% ne....user posted image

glede GH sem nehala ker 1. mu dam v uste in še proba ne pa je že hrana vzuni, že že glih pride na okus pa dela take frise in spušča takšne zvoke kot da hoče bruhat in 2. vsaka hrana ga še full napenja......user posted image

no zobki ga že ful matrajo in nikjer ni nič vidit, sam sila mu je ful roko ma že čist rdečo ker noče nič druga grizit. mu namažem z calgel al pa gingigel pa ni nič boljše....

čez dan se hoče dojiti na 2 uri- ampak ne da je lačen samo 2x povleče ostalo se hoče pocartat.

v vozičku hoče biti samo takrat kadar je fejst zaspan, pa še takrt ga morm vozit skoz ker kokr se ne vozi fertik spanja....

nč bop nehala jamrati... upam da nam bo kdaj ratalo iti na bolje čeprav sem že obupala...user posted image user posted image .

lepo bodite in se oglasim še kaj

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.4.2009 18:31:36   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

jaz bi pa prej rekla primorska-Portorož?
stave,jaz stavim 50eur?

user posted image user posted image user posted image
Nisva ne v prekmurju ne na primorskem ampak se crkljava v prlekijiuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?