|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
16.4.2009 17:45:12   
orka
helow
madona kako lepe dneve imamo,kot naročeno za naše  male pike in pikce,saj je dobro čimveč na zraku preživeti...
no kot sem Vam obljubila,danes sve imeli še zadnjič sistematiko in je Ema prejela 2 piki in posledično je sedaj zelo razdražena,prav vse jo v jok spravi...no potem pa je morala dati še kri za železo...mi je že prav zoprno to skoz pazit a sem ji dala al ne...pa kr pozabljam...no imave pa 5700g in 63cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako rastemo...mami in oči sta prav ponosna...user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
16.4.2009 20:51:30   
mojsoncek
orka user posted image za Emo! Pridno pridno raste...

Ja res je vreme naroceno prav za nas... mi smo bili spet zunaj zunaj zunaj.

Nejc je danes vriskal pol ure skupaj in je bil ze cisto rdec v glavo user posted image . Pa pet ur in pol je bil brez spanja... od 11.20 pa do 16.50 user posted image .

Ja nic, tavelik ze spi, zdej pa se Nejca nesem spat, potem se pa samo se na kavc poknem

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
16.4.2009 21:05:28   
orka
no pa smo pokasirali še 38,6 stranskega učinka cepiv...tko da se že pripravljam, da bomo jutri preventivno not in bom lahko mal peglala,pa prala,prala,prala...temu ni pa nikoli konca...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
16.4.2009 21:20:54   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: orka

no pa smo pokasirali še 38,6 stranskega učinka cepiv..

uh, upam, da boste imeli mirno nocko in da bo jutri vrocina ze preteklost

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
16.4.2009 22:22:35   
Andromeda
orka - user posted image za Emo, lepo napreduje. Upam, da bo reakcija kmalu popustila, pri nas je bilo po 2. cepljenju tako, da je imel zvečer 38 in še nekaj, naslednji dan se je pa spustila. Ga je pa takrat grozno usekalo na razpoloženje.

Odkar uvajamo GH, moram kar naprej prati Darieve stvari - tako divje se obnaša zraven, maha z rokami, brca, danes si je vrgel hruškovo kašico naravnost v lase, pa kar sam bi jedel - mi jemlje žličko iz rok, zrave je pa tako vesel, da je, se na glas smeje. No, samo, da lepo sprejema hrano, pa prav lepo papca po žlički - če odštejem zgoraj navedeno obnašanje user posted image

No, šibam proti postelji, bom tam iz zasede čakale še zahtevo po zadnjem futranju. Lahko noč!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.4.2009 7:32:52   
orka
helow
user posted image  za wse
....sem 1.,ker je Ema spala nepremično od 9-ih zvečer do 6.30 in sedaj ni več nič zaspana....zunaj pada dež in smo danes obsojeni na notranje gibanje....no bom vsaj kaj po stan. naredla...
mogoče ima še malo čez 37 a po razigranosti bi rekla da je mimo...

< Sporočilo je popravil orka -- 17.4.2009 7:38:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.4.2009 7:57:27   
orka
user posted image

ratalo mi je..jupiiiiiiiiiiiiii...tako kavo sem hotla in sem wam jo skuhala...

< Sporočilo je popravil orka -- 17.4.2009 8:00:41 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.4.2009 8:24:37   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Atopijski dermatitis mam tud jst, pa ni povezano s hrano, ampak s kozmetiko - izpuščaji se mi naredijo po obrazu in pod pazduhami, zato moram bit previdna pri kremicah, deodorantih itd...

Ja AD je lahko od česarkoli...stresa, hrane, kozmetike, pršic,... in morš met kr srečo da ugotovijo od česa je.

Sem pa malo nazaj nehala uporabljat mehčalec. Samo traja da se cunje obrnejo. Oz. body bom dala preprat naslednjo rundo. Potem bom pa probala se prasek zamenjat. Sam sem ful zadovolna z Arielom....

Kozmetka pa zna bit problem ja....sej bom tud to vse skenslala ce bo imel se vedno. Sam kaj ko se ful potim in sem komaj nasla deo, ki je brez alumija in mi drzi....

Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.4.2009 8:28:54   
_katja_
uvau orka kakšna fancy kava user posted image HVALA user posted image

Pri nas je pa nehalo deževat in že sonček sije. No danes ne grem nikamor ornk na sprehod, ker morm nujno po stanovanju mal pospravit. Popoldne pa se okol bajte kej. Edin po osebno morm na pošto, ker jo je NAce dobil user posted image

orka: lepo napreduje ema. Super.

Andromeda: ful jih je veselje gledat, ko radi jejo. Mi smo tud kr dost popackani....hehe.... ampak bo že.

Pomar*anča*: a imajo očala zadaj elastičen trak, da jih drži na glavi?

Včeraj v ZOOju je bilo fino. Pa povsod polno policajev, ko so medveda lovili user posted image

Lep dan!
K

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.4.2009 9:38:35   
pomar*ANČA*
nestrpno pričakujem poštarja, saj so včeraj iz vrta začeli pošiljat odločbe.....niti učit se ne morem, tako ga težko čakamuser posted image

očala imajo pa malce večji hakelček za ušeska, tako da mu lepo padejo in da ne lezejo dol, sam jih pa tudi ne meče.

včerej smo kupili avtosedež maxi cosi, do danes ima pikapolonica akcijo, pa sma se kar odločila za nakup, enkrat v teh mesecih bi ga tak mogla. pa se nisva ogla odločiti za priorija ali tobija, pa sva potem kar priorija vzela, saj me je pri tobiju malce zmotilo naslonjalo za glavo ker ne gre stran..... tak da ima že sedež, itak je po dolžini lupinco že prerasel, samo še na kg čakam, pa ga prestavim. lupince nej bi bile do 66cm ali 9kg.... sam menda je kar fajn počakat na 9kg, potem pa ga prestavljat v ziček. sem skor diplomirala iz teh avtozicevuser posted image pa fredov obroč sem mu kupila, mi ga je fizioterapevtka bolj svetovala kot pa onega drugega, ki ga imajo otroci na tečajih plavanja, pa sem se pol kar z njega odločila..... pa pleničke za kopat....in sem se znebila 200 e.....madonca znajo cene navit.....

galu full pašejo fruteki, če mu pa jaz skuham pa ni šans da bi jedel. danes je za zajterk pojedel polovico malega frutka, meni se to zdi veliko, glede na to, da sva čisto na začetku. pa vse napacava, pa tako jamra zravenuser posted image user posted image

sem pa včeraj po tv-ju gladala o mendvedu in sem ti katja kar sms hotla poslat če si ga kje vidla, mislim unga v naraviuser posted image

pa kje je dons ta poštar?!?!?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.4.2009 11:26:29   
*jelka*
ali ste že kopale svojeuser posted image v bazenu,jaz imam Lucijo v žusterni in gremo Z Jano v ned po njo in ne vem kaj bi z Jano ali naj grem v bazen ali neuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.4.2009 11:51:48   
pomar*ANČA*
mi se gremo verjetno kopat jutri.... na zadnjem pregledu sem ped. spraševala kdaj ga lahko dam v bazen pa je rekel da od 4.meseca ni več problem. samo nevem ali lahko grem v termah notri z vozičkom? kako ve prakticirate?

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.4.2009 13:43:39   
Andromeda
Hello, mamice!

Jaz sem se pa danes srečala s sošolko iz osnovno in je bilo prav luštno se malo vrnit v šolska leta, pa malo smo obdelale ex sošolce - sva samo jaz in še ena od njih mamice, ostale še kar nekaj čakajo, hja pa v 29. letu. Eh, kakor komu paše, men se tud do 26. leta ni nič po otročku tožilo, pri 27.-ih me je pa kar zagrabilo...

No, Dario veselo tipka zraven, zato se opravičujem za morebitne tipkarsjke napakesx user posted image

ekola, zdej greva pa v trgovino za kosilce nabavit, bom naredila cvetačni narastek...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.4.2009 13:45:24   
Andromeda
pomaranča - Dario tud ni preveč nad mojo kuho navduešn, zelenjava mu še ne diši preveč, zato so tud pri nas frutki glavni.

Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.4.2009 16:17:26   
carly
Andromeda, sem zamenjala prašek, mehčalca ne uporabljam, pa še dvakrat dam na izpiranje pa ni nič drugače pa zavese sem vse preprala, kože pa tepihe sva ven dala pa nobene razlike, tko da nimam pojma.
Upam da nas v ponedeljek pokličejo na pregled pa da bojo kej pogruntali.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.4.2009 22:11:36   
caligula
oj mi smo pa danes dobili prvi zobekuser posted image user posted image user posted image
je ošter kot britev pa čisto malo kuka ven
in mamica je tudi danes dobila prvo user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak veselje nad zobkom je pokrilo bolečo user posted image

papcamo veselo in se flakamo
moj je tud že prerastel lupinco ampak ga zaenkrat še dajem not ravno zato ker še ni na 9kg , ni še niti na 8 user posted image
dolžina pa že 70cmuser posted image
v sredo sem v lj če bo katera kaj pri času za hitro kavico
bom pa z mojim čmrljem KONČNO
zdaj že lepo čiča in grem komot z njim kamorkoli pa kakšen piškotek poleg in sva preskrbljena
papa

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.4.2009 22:12:40   
caligula
aya jaz sem od mehčalca dobila izpuščaje pa mi je mama rekla da sem jih kot mala tud imela in je nehala uporabljat prav tako jaz zdaj ne uporabljam nobenega ampak rajš prelikam tu pa tam kakšne stvari

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.4.2009 0:13:32   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

oj mi smo pa danes dobili prvi zobekuser posted image user posted image user posted image
je ošter kot britev pa čisto malo kuka ven

Čestitke za 1. zobek! user posted image user posted image user posted image Pri nas tudi čakamo nanj, izgleda pa, kot da bosta obsa hkrati ven pokukala...
Kot vidite, še vedno ponočujem. Me je lakota pregnala v kuhinjo, zraven pa comp in evo...

Lahko noč!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.4.2009 7:20:08   
_katja_
Mornin'

Ena user posted image za vse!

Pomar*anča*: je poštar kej prnesu?!?! Držimo pesti, da dobro vest.
Mi smo tudi kupili avtosedež v torek. Smo pa kr v BC vzeli unga maxi cosi k je bil v akciji (iz 180 na 130eur).
Glede tehle obročev za plavat slišiš pa tolk različnih mnenj da je groza.... Ampak vazno je da bo Gal užival!

*jelka*: mi smo bili prvič v bazenu v torek. Pa zdej ce bo kaksno slabo vreme bomo sigurno tud še šli. Za plavanje dojenckov je nekje meja 4.mesece oz. ko samostojno glavo drži. Tko da mislim, da ni panike.

Pomar*anča*: v Atlantisu je zmenjeno tako da se lahko gre z vozičkom notr. Samo moraš prosit, da ti odrpejo večja vrata. Drugje pa pojma nimam.... Drugač pa z lupinico pejt.

caligula: super za prvi zobek!!!!

jest sm mu pa včer popoldne nardila za jest korencek in bucko. Pa je pojedel. Sicer ne 160 ml kakor drugače zmaže jabolčne in slivove čežane, ampak 120 ml. Za začetek je kr ql.

carly: si že probala s krompirjem? Sem neki slišala da je kao kr alergen. user posted image user posted image user posted image Ko se začneš poglabljati je kr vse neki alergeno....user posted image

Lep dan!
K

Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.4.2009 12:07:21   
Andromeda
Živjo!

_katja_ hvala za kavico. Ja, se men tud zdi, da je vse preveč "alergeno". Še dobro, da smo mi, ki so nam že pri 3 mesecih tlačili govejo juho v usta preživeli vse te alergene snovi user posted image

No, tale vikend bo malo bolj muhast, če bo popoldne OK kazalo, bomo šli malo v Mostec, potem pa še do prijatelja, ki se je s punco preselil obiskat, jutri gremo pa do moževega bratranca na obisk.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.4.2009 15:03:01   
carly
Katja krompir sem ji včeraj prvič dala pa samo ene tri žličke vse skupaj pa danes ni nobenih posledic.
Vidim da nekateri tako pridno papcajo, mi pa še vedno ne pojemo celega tamalega frutka, pasploh ni važno kakšen je okus, vedno z veseljem začne, poje ene polovico potem pa začne protestirat.No pa saj ima še čas, čeprav je pediatrinja rekla da pri 6m bo mogla en cel obrok pojest, to bo pa tudi kmaluuser posted image ,ah bo že.

Uživejte na sončku, jutri bo baje spet dež.

Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.4.2009 15:15:10   
orka
helow
jaz bi vam pa samo želela opisati kako pri nas poteka pehrana...
okoli 6-ih...mleko
okoli 9-ih...mlečna kaša z banano
okoli 12.30...zelenjava( krompir,korenje,bučke,cvetača,špinača)...pa ne vse naenkrat,običajno po 2vrsti skupaj
okoli 16-ih...sadni frutek,ob slabem vremenu doma pripravljeno sadje....danes poskušamo banano z navadnim jogurtom
okoli 20-ih ...mleko zgoščeno s kosmiči(različno vsak dan,riževi,zdrobovi,z sadnimi žitaricami...)
če pa ima mala slab dan potem pa dobi še pred spanje stekleničko mleka...smo dobili zeleno luč od pediatrinje, da lahko dam tudi že tiste kosmiče ki so na škatleh označeni za 6 mesečne...keksolino.....
zdej pa še mal wen...ima Ajda na gosdpodarcu na državnem prvenstvu v standardnih plesih nastop in bom šla poleg , pol bom pa še do konca pogledala prvenstvo....
lp

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.4.2009 20:26:39   
Andromeda
orka - dobro imate to vpeljano. Pri nas še vedno preskušamo različne okuse, malo se nam zatika pri zelenjavi, 2. obrok smo pa uspeli nadomestiti s sadnimi kašicami.

Meni se je pa Dario že 3 noči zapored pokakal - se zbudi okorg 3 in začne jamrat, seveda takoj zavoham kaj je ušpičil...Mi je ful čudno, ker prej se nikoili ni sam od sebe sredi noči pokakal. Pa še kakec je tak čudno smrdeč in bolj tekoč, čez dan pa normalen...Hm, ima katera idejo zakaj se to dogaja? Je pa res, da sem mu pred kopanjem dajala riževo kašico, danes mu je nisem, da vidim, če je to krivo za nočno kakanje.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.4.2009 20:59:12   
poli*
Ojla mamice. se vam po dolgem času malo javim...
vidim, da zelo dobro in hitro napredujete z GH- pri nas pa nama kar ne gre. punca bi kar vedno pri mamici papcala. smo poskusili že vse sorta kašice in je prav mučno,ker noče in noče jesti. vmes je bila še en teden bolna, ker je imela ušeska bubana..
drugače pa zelo živa in radovedna.
nam pa vsi pravijo, kako je že velika za tako starost, ampak ko gledam vaše slike, se mi zdijo malčki prav toliko veliki ali pa še večji od nje.
23.4 imamo spet pregled, da vidimo, koliko smo težki.... malo čez 7 kilmora met... pa pikico dobimo spet :(

Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.4.2009 23:38:18   
caligula
poli a si poskusila s kašicami ki se raztopijo in so za v stekleničko? ( milupa riževa kašica) ter piškotki iz dmja ki so prav tako za v stekleničko od 4.m naprej in se zelo lepo raztopijo dobesedno v sok.

moj obožuje oboje čeprav zdaj piškot rajši poje sam, brez mleka

odkar smo poskusili domačo prehrano ni šans da mu spravim kakšen hipp ali frutek v usta tko da če katera potrebuje?... imam nekaj kom steklenih hippov in frutkov sam ne bi glih po pošti pošiljala :( ko ni učinka ker bo poštnine več ker je steklo

sem pa te dni več ali manj v nm in v sredo najbrž v lj, če katera prakticira te kašice ji z veseljem podarim. boljš kot da vržem v smeti
sej jih ni dost ampak vseeno je boljš nekomu dat ko bo pojedel.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?