Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 16:27:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Super za spanje, Slovenka. Ampak a te ni strah, da bi iz zibke padla' Če nogice privzdigne in zleze prek ograjice,..? Samo vprašam ali pa morda v zibki ne dobi pravega zaleta .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 16:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
surovo sadje naj bi po dopolnjenem 6.mesecu devali,sem pa tud včeraj sama poskusila surovo hruško in eno žličko je koj pojedel,drugo pa plunil in v jok ...joj mene,moj je že zdaj zbirčen pri hrani...bom mogla počasi preit na surovo sadje ja...spanje je pr nas tko od 19-5 in se pol kr vstanemo..je to tko redko da zaspimo nazaj...hrbet in križ pa me boli tko da sem kot robot že..le zakaj ..me prav zanima koliko že tehtamo...ma kje kaka aerobika,pilates ,jst mam z žanom dosti telovadbe,zaenkrat ..mišice imam že tud-popaj tapravi sem že
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 16:53:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Meni pa zadnje čase, kdorkoli me sreča pove, da izgledam utrujeno. Pa naj bodo to sodelavke, sodelavci, prijateljice, celo sošolka iz srednje, ki je nisem videla 10 let, znanci--mah VSI mi to povejo! Očitno je res nekaj narobe z mano . Menda to, ker nimam mišic . Mož mi je celo dejal, da izgledam oprano-karkoli že to pomeni . In me včeraj poslal spat. Običajno hočem biti budna, ko se Jerneju ob 24-ih meri sladkor, včeraj pa mi je mož poskusil razložiti, da ni ravno potrebe .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 16:56:38
|
|
|
|
babysolza
|
AS, ti kar ubogaj včasih moža.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 17:02:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
BS-ko bi on večkrat mene .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 17:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A_S, marsikakšna bi že dol padla pri takih skrbeh. Ti je upravičeno rekel, da zgledaš oprano. Sicer ne vem,. kako to zgleda, si samo mislim. Bo bolje, ko date največjo skrb čez. Verjemi. Ker začetno življenje s sladkornikom je zelo težko.Toliko težje je to, ker je to tvoj otrok, pa kup vprašajev, zakaj ravno on, tako majhen, kje je vzrok... Te razumem. A rabi kakšna cuclje za stekleničko od TOMME TIPPE?So št. 2, od 6-18 mesecev. pošljem zastonj, na moje stroške. edino v pakengi niso več, niti tistih velikih navodil oz. listkov, ki pridejo zraven. So pa silikonski, pa 2 sta v kompletu. Jaz sem zadnjič kupila nove, pa ne pašejo na stekleničko, ker imam še tiste iz Ariela. Očitno BC prodaja drugačne, imajo širok obroč. Če se kakšna javi, jih rade volje pošljem, meni brez veze stojijo v omari.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 17:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je naš sonček pogruntal, kako se, če imaš seveda dober stimulans, plazi naprej. Je klicala moja nečakinja, pa sem jo dala na speaker, pa telefon na tla 1 meter stran od njega. Juhu, je bil kmal pri njemu. Sicer ni še glih zverziran , samo bo verjetno kmalu pogruntal lažji način. No, kak tedn je plazil samo nazaj, zdej pa tud naprej No, če bo uspelo bom priložila tudi video, kako to zgleda
< Sporočilo je popravil nya -- 6.12.2008 18:00:23 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 18:35:40
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo http://video.google.com/videosearch?q=plazimo&emb=0&aq=f# super, super AS - se strinjam z BS, da je treba včasih kar ubogat moža , ti pa pošiljam in bodi močna še naprej . Didlina za spanje. Mi smo pa danes prvič jedli brokoli in je bil kar navdušen. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii. Pa da se še malo pohvalim, danes sem prvič prala z novim strojem in sem ZELO zadovoljna
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 18:39:06
|
|
|
|
RMRM
|
Sem še to pozabila napisat. Lukas se danes že cel dan na glas hihita, gleda v lučke, sploh ena bela bunka z lučkami mu je zelo vščeč, pol se pa začne na glas smejat, naučili smo se pa tud novih besed gljeeee, mah, ahaaaa.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 18:45:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka! Ful ste lepo napisale včeraj te spomine na Miklavža. Pri nas bo letos nosil bl v mamino veselje - Sabini je prinesel en kup novih kašic in dekoracije za okrasit njeno sobico, v mamini službi kužka Fredija, puzle in knjigico, iz atijeve službe pa še mormo it zapravit bončke. za take šefe. Pri nas pa ni ne miklavža, ne božička, ne 13. plače, ne božičnice.......
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 19:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka Patrik je caaaarrr ...naš pol tolk ni gibčen ..obračanje na trebuh in nazaj mu je španska vas,kje da bi pa še plazil...je na trebuhu 2 minute in jok,histerija ..skratka,bravo Luki ..uh kje smo še mi..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 19:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,pri nas imamo tud tko bolj po kavbojsko,nič nagrade,delaš pa kot zamorc...te čist razumem..bo treba najdit kej druzga
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 19:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka Patrik je res carski no. Hitro mu bo uspelo. Pol bodo pa skrbi, ne mamica? Kar naprej za njim šibat, pa pazit to, drugo, ono... Res sem ful presenečena.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 20:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Res sem ful presenečena. Zato sem dala pa video, da ne bo ktera rekla, da si zmišljujem - da vidim "bele zajce", kjer jih ni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 20:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
nya za plazenje RMRM- za brokoli, za Lukasa in smejanje in za pralni stroj. A so cunje kaj manj zmečkane?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:16:27
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny, je občutna razlika. Tako da če ne drugega, sp.perila ziher ne bo treba likat, ostalo bom pa vidla ko bo suho. Jaz sem pa sedaj pisala en reklamacijski zahtevek, me je teta klicala, da je v kupljeni kisli papriki dobila črve, v dveh kozarcih . In ker se meni zdi nedopustno, da že ob tako dragi hrani kupujemo oporečeno hrano, sem ji rekla, da ji napišem pritožbo. Bomo videli rezultat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:29:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Luka Patrik . RMRM- za brokoli - za pralni stroj - ksko to misliš, da ti sp. perila ne bo treba likat? A si likala sp. hlačke, gate? Majčke še nekje razumem, ampak,..????? za smejanje--a niso "nartabulš" tiste igračke, ki to v osnovi sploh niso? (lučke, mobi, časopis,..) da bo pritožba uspela, mislim, no .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, črva? Slikajte, da ne pride do kakšnih hudih prepirov. Pa tole je treba dat naprej, ker tole serijo morajo celotno umaknit iz prodajnih polic. A lahko poveš znamko teh črvov? Na ZS seveda.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:39:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
a slučajno v pečeni papriki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:45:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Luka Patrik . RMRM- za brokoli - za pralni stroj - ksko to misliš, da ti sp. perila ne bo treba likat? A si likala sp. hlačke, gate? Majčke še nekje razumem, ampak,..????? za smejanje--a niso "nartabulš" tiste igračke, ki to v osnovi sploh niso? (lučke, mobi, časopis,..) da bo pritožba uspela, mislim, no . jap
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:45:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija a slučajno v pečeni papriki ne, v kisli papriki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:46:33
|
|
|
|
slovenka
|
ojla, mi smo pa iz term. Je bilo kar fajn, veliko malčkov in naša je kar vse gledala. So pa zanimivi, kaj recimo 9 mesečna pupa zna, pa eno letni fantek že več itd. Evo našo:
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 6.12.2008 21:48:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka ojla, mi smo pa iz term. Je bilo kar fajn, veliko malčkov in naša je kar vse gledala. So pa zanimivi, kaj recimo 9 mesečna pupa zna, pa eno letni fantek že več itd. Evo našo:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?