|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
6.12.2008 16:27:00   
aleksandra silvija
Super za spanje, Slovenka. Ampak a te ni strah, da bi iz zibke padla' Če nogice privzdigne in zleze prek ograjice,..? Samo vprašamuser posted image  ali pa morda v zibki ne dobi pravega zaletauser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.12.2008 16:39:00   
Anonimen
surovo sadje naj bi po dopolnjenem 6.mesecu devali,sem pa tud včeraj sama poskusila surovo hruško in eno žličko je koj pojedel,drugo pa plunil in v jokuser posted image ...joj mene,moj je že zdaj zbirčen pri hrani...bom mogla počasi preit na surovo sadje ja...spanje je pr nas tko od 19-5 in se pol kr vstanemo..je to tko redko da zaspimo nazaj...hrbet in križ pa me boli tko da sem kot robot že..le zakajuser posted image user posted image ..me prav zanima koliko že tehtamo...ma kje kaka aerobika,pilatesuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jst mam z žanom dosti telovadbe,zaenkratuser posted image ..mišice imam že tud-popaj tapravi sem žeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.12.2008 16:53:00   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image

Meni pa zadnje čase, kdorkoli me sreča pove, da izgledam utrujeno. Pa naj bodo to sodelavke, sodelavci, prijateljice, celo sošolka iz srednje, ki je nisem videla 10 let, znanci--mah VSI mi to povejo! Očitno je res nekaj narobe z manouser posted image .
Menda to, ker nimam mišicuser posted image .
Mož mi je celo dejal, da izgledam oprano-karkoli že to pomeniuser posted image .user posted image  In me včeraj poslal spat. Običajno hočem biti budna, ko se Jerneju ob 24-ih meri sladkor, včeraj pa mi je mož poskusil razložiti, da ni ravno potrebeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.12.2008 16:56:38   
babysolza
AS, ti kar ubogaj včasih moža. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.12.2008 17:02:23   
aleksandra silvija
BS-ko bi on večkrat meneuser posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.12.2008 17:05:39   
Anonimen
A_S, marsikakšna bi že dol padla pri takih skrbeh. Ti je upravičeno rekel, da zgledaš oprano.user posted image Sicer ne vem,. kako to zgleda, si samo mislim.user posted image Bo bolje, ko date največjo skrb čez. Verjemi. Ker začetno življenje s sladkornikom je zelo težko.Toliko težje je to, ker je to tvoj otrok, pa kup vprašajev, zakaj ravno on, tako majhen, kje je vzrok...user posted image user posted image user posted image Te razumem.user posted image

A rabi kakšna cuclje za stekleničko od TOMME TIPPE?So št. 2, od 6-18 mesecev. pošljem zastonj, na moje stroške. edino v pakengi niso več, niti tistih velikih navodil oz. listkov, ki pridejo zraven.user posted image So pa silikonski, pa 2 sta v kompletu. Jaz sem zadnjič kupila nove, pa ne pašejo na stekleničko, ker imam še tiste iz Ariela. Očitno BC prodaja drugačne, imajo širok obroč.user posted image

Če se kakšna javi, jih rade volje pošljem, meni brez veze stojijo v omari.

Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.12.2008 17:47:48   
Anonimen
Danes je naš sonček pogruntal, kako se, če imaš seveda dober stimulans, plazi naprej. Je klicala moja nečakinja, pa sem jo dala na speaker, pa telefon na tla 1 meter stran od njega. Juhu, je bil kmal pri njemu. Sicer ni še glih zverziran user posted image , samo bo verjetno kmalu pogruntal lažji način.
No, kak tedn je plazil samo nazaj, zdej pa tud naprej user posted image user posted image user posted image

No, če bo uspelo bom priložila tudi video, kako to zgleda user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 6.12.2008 18:00:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.12.2008 18:09:35   
Anonimen
evo

http://video.google.com/videosearch?q=plazimo&emb=0&aq=f#

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.12.2008 18:33:35   
Anonimen
tale je krajši http://video.google.com/videosearch?q=luka+patrik&emb=0&aq=f#

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.12.2008 18:35:40   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

evo

http://video.google.com/videosearch?q=plazimo&emb=0&aq=f#

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, super

AS - se strinjam z BS, da je treba včasih kar ubogat možauser posted image , ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  in bodi močna še naprej user posted image user posted image .

Didlina user posted image user posted image user posted image  za spanje.

Mi smo pa danes prvič jedli brokoli in je bil kar navdušen. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii.

Pa da se še malo pohvalim, danes sem prvič prala z novim strojem in sem ZELO zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.12.2008 18:39:06   
RMRM
Sem še to pozabila napisat. Lukas se danes že cel dan na glas hihita, gleda v lučke, sploh ena bela bunka z lučkami mu je zelo vščeč, pol se pa začne na glas smejat, naučili smo se pa tud novih besed gljeeee, mah, ahaaaa.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.12.2008 18:45:31   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Ful ste lepo napisale včeraj te spomine na Miklavža. user posted image user posted image  Pri nas bo letos nosil bl v mamino veselje - Sabini je prinesel en kup novih kašic in dekoracije za okrasit njeno sobico, v mamini službi kužka Fredija, puzle in knjigico, iz atijeve službe pa še mormo it zapravit bončke.

user posted image user posted image user posted image  za take šefe. Pri nas pa ni ne miklavža, ne božička, ne 13. plače, ne božičnice.......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.12.2008 19:03:37   
Anonimen
Luka Patrik je caaaarrruser posted image user posted image ...naš pol tolk ni gibčenuser posted image ..obračanje na trebuh in nazaj mu je španska vas,kje da bi pa še plazil...je na trebuhu 2 minute in jok,histerijauser posted image ..skratka,bravo Lukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..uh kje smo še mi..

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.12.2008 19:04:41   
Anonimen
RMRM,pri nas imamo tud tko bolj po kavbojsko,nič nagrade,delaš pa kot zamorc...te čist razumem..bo treba najdit kej druzgauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.12.2008 19:34:40   
Anonimen
Luka Patrik je res carski no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro mu bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image Pol bodo pa skrbi, ne mamica?user posted image Kar naprej za njim šibat, pa pazit to, drugo, ono...user posted image
Res sem ful presenečena.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.12.2008 20:33:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Res sem ful presenečena.user posted image

Zato sem dala pa video, da ne bo ktera rekla, da si zmišljujem - da vidim "bele zajce", kjer jih ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.12.2008 20:51:10   
Anonimen
nya user posted image user posted image user posted image za plazenje

RMRM- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brokoli, za Lukasa in smejanje in za pralni stroj. A so cunje kaj manj zmečkane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.12.2008 21:16:27   
RMRM
Ninny, je občutna razlika. Tako da če ne drugega, sp.perila ziher ne bo treba likat, ostalo bom pa vidla ko bo suho.

Jaz sem pa sedaj pisala en reklamacijski zahtevek, me je teta klicala, da je v kupljeni kisli papriki dobila črve, v dveh kozarcih user posted image . In ker se meni zdi nedopustno, da že ob tako dragi hrani kupujemo oporečeno hrano, sem ji rekla, da ji napišem pritožbo. Bomo videli rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.12.2008 21:29:42   
aleksandra silvija
Luka Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

RMRM-user posted image user posted image user posted image user posted image  za brokoli
           -user posted image user posted image user posted image user posted image  za pralni stroj - ksko to misliš, da ti sp. perila ne bo treba likat? A si likala sp. hlačke, gate? Majčke še nekje razumem, ampak,..?????
user posted image user posted image user posted image user posted image  za smejanje--a niso "nartabulš" tiste igračke, ki to v osnovi sploh niso? (lučke, mobi, časopis,..)user posted image

user posted image user posted image user posted image  da bo pritožba uspela, mislim, nouser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.12.2008 21:35:53   
Anonimen
Ojoj, črva?user posted image user posted image user posted image Slikajte, da ne pride do kakšnih hudih prepirov. Pa tole je treba dat naprej, ker tole serijo morajo celotno umaknit iz prodajnih polic. A lahko poveš znamko teh črvov?user posted image Na ZS seveda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.12.2008 21:39:17   
aleksandra silvija
 a slučajno v pečeni papriki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.12.2008 21:45:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Luka Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

RMRM-user posted image user posted image user posted image user posted image  za brokoli
          -user posted image user posted image user posted image user posted image  za pralni stroj - ksko to misliš, da ti sp. perila ne bo treba likat? A si likala sp. hlačke, gate? Majčke še nekje razumem, ampak,..?????
user posted image user posted image user posted image user posted image  za smejanje--a niso "nartabulš" tiste igračke, ki to v osnovi sploh niso? (lučke, mobi, časopis,..)user posted image

user posted image user posted image user posted image  da bo pritožba uspela, mislim, nouser posted image .

japuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.12.2008 21:45:42   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

a slučajno v pečeni papriki

ne, v kisli paprikiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.12.2008 21:46:33   
slovenka
ojla,

mi smo pa iz term. Je bilo kar fajn, veliko malčkov in naša je kar vse gledala. So pa zanimivi, kaj recimo 9 mesečna pupa zna, pa eno letni fantek že več itd. Evo našo:

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.12.2008 21:48:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla,

mi smo pa iz term. Je bilo kar fajn, veliko malčkov in naša je kar vse gledala. So pa zanimivi, kaj recimo 9 mesečna pupa zna, pa eno letni fantek že več itd. Evo našo:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?