Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:17:44
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj mamice no tudi jaz komentiram vreme - je katastrofa malo dež malo sonca, prej sva se oblekla šla iz 4 nadstropja (brez dvigala) ven na sončeka in naredila par korakov ter naji je dobil dež. Seveda sva lahko šla nazaj gor. Sem bila res jezna. govor - pri nas se pogovarja mmmmmmmmm aammmmmmmm druga pa še nič. podlaganje - mi smo nehali pri 4 mesecu. denar - kriza na vidiku. Zadnje čase še gledam samo na vsak cent, da lahko pridem čez mesec. Zdaj pa še je december imam rojstni dan in še bi lahko naštevala. sedenje - no naš že malo sedi samo ga hitro vrže. Se pa dvigne iz polležečega položaja in če nebi bila poleg bi ga vrglo na nos. Tudi vsak čas se bo začel obračati, ker mu čisto malo manjka. zobje - mi še nimamo nobenega. peka piškotov - še nimam pojma če bom kaj pekla in tudi ne kaj bom pekla. Če imate kakšne dobre recepte se priporočam.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:18:37
|
|
|
|
*anamor*
|
ooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeee
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke Maji(she29)za dopolnjenih 5m . Marisa je pojedla kosilo,spinaca+krompir,vse,bi se kroznicek polizala,ce bi lahko .Spinaco ima res rada,bucke ji pa niso najbolj pri srcu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:29:11
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ja, Lukatov talent sm pa kr k njegovi izbranki pripisala (skleroza). sicer pa se za napako globoko in iskreno opravičujem . mojca Kaj pa Luka in eksperimentalna fizika? jaaaa, sorry mojca, je že kleopatra ugotovila napako!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:32:23
|
|
|
|
mtinca1
|
anamor vreme - je katastrofa malo dež malo sonca, prej sva se oblekla šla iz 4 nadstropja (brez dvigala) ven na sončeka in naredila par korakov ter naji je dobil dež. Seveda sva lahko šla nazaj gor. Sem bila res jezna. tvoja zgodba se skoraj ujema z mojo: - iz 4 nadstropja (brez dvigala) - tudi jaz! - niti par korakov, ker je že bil dež; - nisem bila tako zelo jezna, ker je Lano nosil .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 anamor vreme - je katastrofa malo dež malo sonca, prej sva se oblekla šla iz 4 nadstropja (brez dvigala) ven na sončeka in naredila par korakov ter naji je dobil dež. Seveda sva lahko šla nazaj gor. Sem bila res jezna. tvoja zgodba se skoraj ujema z mojo: - iz 4 nadstropja (brez dvigala) - tudi jaz! - niti par korakov, ker je že bil dež; - nisem bila tako zelo jezna, ker je Lano nosil . Pri nas je bil najprej dez,potem pa je zacelo sneziti,kar fajn.Hitro Mariso oblecem(da vidi snegec bolj od blizu),in sibamo ven+Tali.Je bila ze mesanica sneg+dez.Samo me se nismo vrnile,smo sle vseen malo na sprehod (s tamalo v narocju),vendar gospodicni ni bila vsec mokrota na obrazu,se je pritozevala,zato smo se kar kmalu vrnile.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 15:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,vidim te,samo ne vidim ce si spet samo v perilu,k je slaba slika .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Vi imate probleme z vremenom. Kaj pa mi, ko smo bli do zdaj brez elektrike??? Sva s tamalo skor zmrznil e. če bi bli še malo, bi šle kar domov k mojim, da bi ble vsaj na toplem. Ja, tele hrane so res drage za dojenčke. Sem naredila izračun, da bi me koštalo na mesec (če se nebi dojile) več kot 100€ na mesec. Naša je 4-5x na dan. Zjutraj 180ml (včasih 210ml), potem pred poldnevom 180 , ob 14:30 GH plus 60-90 ml mleka, nato pa različno. Včasih že ob 17-ih 150 ml, pa potem zadnjo rundo ob 19-ih še 120 m. Je to dovolj? Po mojem da glede na to, da spi potem 12 ur, da je čist dovolj. Čez dan mi pa vmes pije sok iz mojega kozarca seveda, včasih na flašo, včasih na magični lonček. Kakor se ji sprdne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:09:09
|
|
|
|
slovenka
|
šment, sedaj me je spet ven vrglo Kleopatra, ne nisem sedaj v spodnjicah. Samo zvečer običajno Sedaj sem imela računalnik vklopljen, samo nisem bila ob njem, ker sem malo dala spat... Hvala ti za slikice. Sta obe ful luštni. Moj bi rekel - opaaa. Pa še ime sem ti vnaprej uganila - ko si rekla, da je to moško ime v nemščini - imam sodelavca, ki ima isto ime in ima ves čas težave, ko ga tisti, ki ga ne poznajo, citirajo kot žensko v knjigah itd. Midve sva pa danes jabolko jedli - sem mislila, da ji bo mogoče kislo, pa ni bilo - že malo staro jabolko, pa kuhano in je bilo kot kaša... Do pol leta bova že fajn jedli, če bo šlo tako naprej. Sicer pa nama je pa ratalo ven prit - tudi zato, ker smo v hiši in si prej veni Ne, res, se je sonček naredil in sva šli, pa še srečali eno mamico s sinkom, ki je dva tedna mlajši od naše. Je taki lubek in se je naši smejal, ona pa je samo njegov voziček gledala - upam, da ne bo kasneje tudi samo na pleh mahnjena Drugače pa sva šli do enega ribnika na gugalnico in je bilo prav fajn, potem se je pa hitro pooblačilo in stemnilo, tako da sva komaj pobegnili domov.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:11:07
|
|
|
|
slovenka
|
Didlina, res pije iz tvojega kozarca? Vau, sem brala, da je najbolje čimprej navaditi tako, da ne pijejo sokov iz flašk itd., ker je slabo za zobe, samo si nisem mislila, da bi že sedaj znale bebe piti iz kozarca. TAko da
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Res pije. Vedno za mizo, ko sedimo, kar rogovili z rokami, potem sem pa enkrat dala pred njo kozarec, pa ga je tako lepo prijela. Šalčko za kavo tud specialno damsko prime. Točno ve kam gre prstek in druga roka. Smešno je to, ker si dostikrat brusi zobka. Kot ena miška je. Poskusi, boš vidla kako hitro to obvladajo. No, da se še jaz pohvalim. Naša zna pa že šnicel razrezat z nožem. joke...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:16:34
|
|
|
|
slovenka
|
Naša pa prdne tako, da malo rit v luft dvigne, da je bolj efekt
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:32:07
|
|
|
|
slovenka
|
Mam bedne, ne? Samo kaj, ko ne vem, s čim naj jo pohvalim, ko pa fizike in kitajščine ne obvlada, pa zrezkov ne reže Ne, saj je ful za pohvalit, je ful fajni dojenček.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:34:29
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka se strinjam....naši so n zato so največ vredni...pa tud, če me ne bo naučila kitajščine. BTW...bravo pa za tiste, ki jo obvladajo...da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ma itak obvladajo vsi kitajščino no. Prav cukri so, ko jih poslušaš. Midva se včasih začneva tolk režat, ko glih med najinim pogovorom kaj takega izusti, da si prav predstavljaš kakšno besedo. Reče pa najina Sarči ej ti. To pa zna. In se tako lepo odzove, pol pa kar ponavlja in se reži naglas. Mama ji pa še ne gre, niti teta niti baba.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hey hoj...Tinči Žan je rekel da ima vse termine že zasedene ,kar pa bo zaslužil za poučevanje jezikov bo pa mamici dal ... glede hrane in stroškov..kaj pa vem,meni se ne zdi da tolko na mesec zapravim samo za žanovo hrano AM in kak frutek in to...imamo tko 3 AM za cel mesec pa še več,se pa sigurno pozna da je gh še zraven zdej,kdaj pa kdaj kak frutek za rezervo,če mi kej noče jest pol dobi fruteka,kar je pa res zelo redko...največji strošek imam za oblečt kupit.še pleničke se mi zdi da imam celo večnost..nevem,če tko pogledam sploh nimam neki stroškov velikih..na vsake par mescev pride tisti bum ko mu nakupim bodije pa kar rabi pol je pa spet neki časa mir,pa grem v c&A pa nakupim pocen bodije kr itak tolk hit preraste da je joj,tko da men se okaidi res ne splača...predrag..mi je čist kul h&m ,BC,C&A...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša pa prdne tako, da malo rit v luft dvigne, da je bolj efekt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa hey hoj...Tinči Žan je rekel da ima vse termine že zasedene ,kar pa bo zaslužil za poučevanje jezikov bo pa mamici dal ... glede hrane in stroškov..kaj pa vem,meni se ne zdi da tolko na mesec zapravim samo za žanovo hrano AM in kak frutek in to...imamo tko 3 AM za cel mesec pa še več,se pa sigurno pozna da je gh še zraven zdej,kdaj pa kdaj kak frutek za rezervo,če mi kej noče jest pol dobi fruteka,kar je pa res zelo redko...največji strošek imam za oblečt kupit.še pleničke se mi zdi da imam celo večnost..nevem,če tko pogledam sploh nimam neki stroškov velikih..na vsake par mescev pride tisti bum ko mu nakupim bodije pa kar rabi pol je pa spet neki časa mir,pa grem v c&A pa nakupim pocen bodije kr itak tolk hit preraste da je joj,tko da men se okaidi res ne splača...predrag..mi je čist kul h&m ,BC,C&A... Se strinjam. Plenic nam ne gre tolk kolkr so ene pisale, da jih porabijo. Sem zadnjič dala za 3 pakete 20€, pa jih mam še zdej, skor 3 tedne. Sam hrana se pa pozna taanikaa, sploh če je samo na AM otrok. Drugo je, če je vsaj en obrok GH. Mam eno škatlo za 3 dni, mogoče 4. Ker men se pozna, da tamala spi 12 ur, nobenega obroka več vmes med spanjem. Itak pa so cene nabite pri nas v Slo. Prej mi je rekel oči, naj kar grem čez mejo oz. naj gre sestra, če se res splača, sam naj pazim, da ne kupim kakšne kitajske hrane.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
stroški- mi imamo eno škatlo AM približno za en teden to se pravi okoli 50 € aptamil , potem pa še plenice. Res pa je, da jaz nimam veliko stroškov glede cunj,ker jih še imam. Pri nas sta obe zaspali, Ema v košku, Maša pa na kavču. Je imela danes ponoči veselico,ob 3 je šla lulat potem pa ni več nazaj zaspala ampak ona se je hotela igrat Sem mislila, da bo v vrtcu kaj spala, pa mi je vzgojiteljica rekla,da ni bilo nič videti, da je zaspana.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
U kriza pol. Da ti ne bo predolgo spala, bo spet problem zvečer zaspat. Ninny, kolk pa ji daješ za jest? V ml mislim? Pa kolkšno škatlo maš? 400 g ali 800 g?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, kolk pa ji daješ za jest? V ml mislim? Pa kolkšno škatlo maš? 400 g ali 800 g? škatla je 800 g jeva pa sedaj že kakšen teden 200 ml na obrok- včasih poje vse, včasih pusti 20 ml
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
U kriza pol. Da ti ne bo predolgo spala, bo spet problem zvečer zaspat. ja, ene pol urce jo bom še pustila potem pa jo bom zbudila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 16:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No ,se pozna, če maš 800 g škatle. Ktero pa kupuješ hrano? Mi imamo samo 400g. Drugega ne premoremo v naših krajih.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 17:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve imava aptamil.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
jansa or turk?gabbwhich is a bigger fool - jansa or turk?jansa (
75%)
turk (
25%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!