Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanja no a veš,sej to pa žan ne obvlada joj saša deeeecceeemmbeeerrr je tu!!!prazniki bodo kmalu,kak sem vesela po eni strani pa žalostna ker bom januarja broke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
o D.anna jaz bi tud sonček, pri nas pa ne duha ne sluha o njem samo dež in veter
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa že tretjič danes oujeaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za pikapoke Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super A se je od Žana učila? On je multilingvistik Multikva .Je pa moja samouk . Pikapoke pa res cudezno pomagajo,ker mene je uc nehal bolet....so pomagale,prvic ni bil potreben strokovnjak . Pa AM me zanima bejbe!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mislim no ouuujjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:28:46
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Ne morem verjet; pri nas je spet sonček pa še dež je nehal padat. Morda bomo pa clo ven na sprehod lahko šli danes. Zdaj ti pa ne bo treba pečti piškote Za tvoje zdravje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:29:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja mislim no ouuujjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa obvladaš!!!!! si se pri ninny učila?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa AM me zanima bejbe!!! ne vem, verjetno je bolj nasiten, ker jaz se spomnim ko sva šle midve takrat z Mašo na dvojko pri 4 mesecih mi je takoj začela na 4 urce jesti , če imaš kakšno škatlo doma poglej sestavine
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:30:17
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa AM me zanima bejbe!!! pojma nimam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
evo moj multikva se je zbudil tko da šibaaaammm..papa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:41:02
|
|
|
|
alea01
|
oooooo......kaj vse vaši malčki obvladajo Sicer pa moji Izabeli ni para.....mala mozartela . Da slišite kako arijo je včeraj skladala...kaj šele ko bo cela opera fertik taanikaa- tudi tvojemu Žanu in za vse jezike, ki jih obvlada. Vidim, da je MArisa njegova učenka...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:42:26
|
|
|
|
alea01
|
kar se tiče peke....saj veste...mene nič ne ustavi...jaz skoz kaj pečem Sem prejšnji teden ful piškotkov napekla v upanju za dalj časa...ampak šment....so jih pojedli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pa AM me zanima bejbe!!! ne vem, verjetno je bolj nasiten, ker jaz se spomnim ko sva šle midve takrat z Mašo na dvojko pri 4 mesecih mi je takoj začela na 4 urce jesti , če imaš kakšno škatlo doma poglej sestavine Ne je nimam,je nisem kupila ker mi je P odsvetoval,zato sem zdaj v dilemi,ker ve jo dajete... Samsa,hvala.Si mi v veliko pomoc . Moja tamala tudi se spi,je ob 9ih nazaj zaspala,tako da moram na brzino nekaj za kosilo pripravit.Je rekel moz vceraj,da se pri nas kuha samo se za Mariso .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:44:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,hvala.Si mi v veliko pomoc . še drugič Če pa res ne vem nooo. Če bomo pa tiho, boš pa rekla, da te ignoriramo
< Sporočilo je popravil Samsa -- 1.12.2008 10:45:20 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je s tem RR-jem??? Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena... No, zdej sem komaj prilezla gor. Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji. Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no. Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No Kleopatra, pa sem ti nekaj napisala o AM.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:47:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj je s tem RR-jem??? Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena... No, zdej sem komaj prilezla gor. Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji. Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no. Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC? v AUT, majo glih za pol cene... za tako ceno kot je pri nas dobiš v AUT 800g Se začneš spraševat kako to, da je lahko taka razlika v ceni
< Sporočilo je popravil Samsa -- 1.12.2008 10:49:22 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:49:07
|
|
|
|
alea01
|
MEDENJAKI- ful dobri...najtabulši 20dag sladkorja 8žlic toplega meda 8žlic tople masti 4jajca to zmiksaj in dodaj 60dag gladke moke 2kavni žlički sode bikarbone Omesi.Jaz jih z tistimi metlicami, ki so še na mikserju..z unimi ta drugimi . Je ful mazljivo, pa ne gre z rokami Testo pusti 1 uro stati Povaljaj in izreži krogce-jaz s štamprčkom- ter peži pri 180C Pečene premaži z glazuro. Glzura: pol beljaka plus mleti sladkor....toliko, da se da fajn mazat...po občutku daj mleti sladkor KOKOSOVI PIŠKOTI 100g margarine 80g sladkorja 1žličko vanili sladkorja 1jajce 180g moke 1žličko pecilni praška 50g kokosa 100g jedilne čokolade Margarini, sladkor, vanili, jajce zmiksaj. Dodaj moko, pecilni, kokos in na koške narezano čokolado.......dobro pregneti na peko papir polagaj kroglice in peči 15minut na 180C
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,hvala.Si mi v veliko pomoc . še drugič Če pa res ne vem nooo. Če bomo pa tiho, boš pa rekla, da te ignoriramo A taka da sem .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:50:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samsa,hvala.Si mi v veliko pomoc . še drugič Če pa res ne vem nooo. Če bomo pa tiho, boš pa rekla, da te ignoriramo A taka da sem . ehhh kje pa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj je s tem RR-jem??? Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena... No, zdej sem komaj prilezla gor. Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji. Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no. Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC? v AUT, majo glih za pol cene... Se začneš spraševat kako to, da je lahko taka razlika v ceni Tud to sem brala ja. Pa večja pakenga (800g) za pol manj. Svašta. Sam jaz do Avstrije ne grem, je predaleč. Pa za tiste par škatle na bencinu več pokurim, pa še vinjeto mormo kupit pa....sej veš no. Edina varjanta mi je sestro poslat v Italijo, ima do tam glih 20 minut. Baje so tam tud cene zelo nizke.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:51:09
|
|
|
|
alea01
|
jaz kupujem novlac AR1 za 11,80 eur ko m izmanjka bom pa začela z novalac2
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:53:08
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj je s tem RR-jem??? Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena... No, zdej sem komaj prilezla gor. Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji. Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no. Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC? v AUT, majo glih za pol cene... Se začneš spraševat kako to, da je lahko taka razlika v ceni Tud to sem brala ja. Pa večja pakenga (800g) za pol manj. Svašta. Sam jaz do Avstrije ne grem, je predaleč. Pa za tiste par škatle na bencinu več pokurim, pa še vinjeto mormo kupit pa....sej veš no. Edina varjanta mi je sestro poslat v Italijo, ima do tam glih 20 minut. Baje so tam tud cene zelo nizke. v Italiji imajo mislim, da še ceneje. Res se ti splača poslati sestro. Glede nakupa v AuT pa lahko imaš dober razlog za šoping
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj je s tem RR-jem??? Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena... Tkole je bilo pri meni...sem ga morala na novo zagnat No, zdej sem komaj prilezla gor. Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji. Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no. Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC? v Müller,DM...v lekarni nikol,je pa cena okoli 15eu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
AR1 je kaj novalac? Ne vem kaj je ta oznaka.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?