|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 10:27:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanjauser posted image

no a veš,sej to pa žan ne obvladauser posted image user posted image user posted image
joj saša deeeecceeemmbeeerrr je tu!!!prazniki bodo kmalu,kak sem vesela po eni strani pa žalostna ker bom januarja brokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
1.12.2008 10:27:35   
Anonimen
o D.anna jaz bi tud sonček, pri nas pa ne duha ne sluha o njemuser posted image samo dež in veteruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
1.12.2008 10:27:53   
Anonimen
tanikaa že tretjič danes oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
1.12.2008 10:27:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Hvala vsem za pikapoke user posted image

Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super user posted image user posted image A se je od Žana učila? On je multilingvistik user posted image user posted image user posted image

Multikvauser posted image .Je pa moja samoukuser posted image .
Pikapoke pa res cudezno pomagajo,ker mene je uc nehal bolet....so pomagale,prvic ni bil potreben strokovnjakuser posted image .
Pa AM me zanima bejbe!!!

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
1.12.2008 10:28:03   
Anonimen
ja mislim no
ouuujjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
1.12.2008 10:28:46   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Ne morem verjet; pri nas je spet sonček pa še dež je nehal padat. Morda bomo pa clo ven na sprehod lahko šli danes.

Zdaj ti pa ne bo treba pečti piškote user posted image user posted image user posted image user posted image

Za tvoje zdravje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.12.2008 10:29:36   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja mislim no
ouuujjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obvladaš!!!!!

si se pri ninny učila? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.12.2008 10:29:41   
Anonimen
Pa AM me zanima bejbe!!!

ne vem, verjetno je bolj nasiten, ker jaz se spomnim ko sva šle midve takrat z Mašo na dvojko pri 4 mesecih mi je takoj začela na 4 urce jesti , če imaš kakšno škatlo doma poglej sestavine

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
1.12.2008 10:30:17   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pa AM me zanima bejbe!!!

pojma nimam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.12.2008 10:30:29   
Anonimen
evo moj multikvauser posted image user posted image user posted image  se je zbudil tko da šibaaaammm..papa

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
1.12.2008 10:41:02   
alea01
oooooo......kaj vse vaši malčki obvladajouser posted image user posted image user posted image

Sicer pa moji Izabeli ni para.....mala mozartelauser posted image user posted image user posted image . Da slišite kako arijo je včeraj skladala...kaj šele ko bo cela opera fertikuser posted image

taanikaa- user posted image user posted image user posted image  tudi tvojemu Žanu in za vse jezike, ki jih obvlada. Vidim, da je MArisa njegova učenka...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
1.12.2008 10:42:26   
alea01
kar se tiče peke....saj veste...mene nič ne ustavi...jaz skoz kaj pečemuser posted image user posted image

Sem prejšnji teden ful piškotkov napekla v upanju za dalj časa...ampak šment....so jih pojedliuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 962
1.12.2008 10:42:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pa AM me zanima bejbe!!!

ne vem, verjetno je bolj nasiten, ker jaz se spomnim ko sva šle midve takrat z Mašo na dvojko pri 4 mesecih mi je takoj začela na 4 urce jesti , če imaš kakšno škatlo doma poglej sestavine

Ne je nimam,je nisem kupila ker mi je P odsvetoval,zato sem zdaj v dilemi,ker ve jo dajete...
Samsa,hvala.Si mi v veliko pomocuser posted image .
Moja tamala tudi se spi,je ob 9ih nazaj zaspala,tako da moram na brzino nekaj za kosilo pripravit.Je rekel moz vceraj,da se pri nas kuha samo se za Marisouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
1.12.2008 10:44:48   
Samsa

še drugič user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa res ne vem nooo. Če bomo pa tiho, boš pa rekla, da te ignoriramo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 1.12.2008 10:45:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
1.12.2008 10:46:19   
Anonimen
Kaj je s tem RR-jem???user posted image user posted image user posted image Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena...user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej sem komaj prilezla gor.user posted image

Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji.

Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. user posted image user posted image user posted image Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no.

Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
1.12.2008 10:47:50   
Anonimen
No Kleopatra, pa sem ti nekaj napisala o AM.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
1.12.2008 10:47:53   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kaj je s tem RR-jem???user posted image user posted image user posted image Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz naši dajem Novalac 2. Ker mi je zmanjkalo 1-ke, sem kar tole dala in jo prav nič ne nasiti za kakšno uro več. Normalno je na 3 ure, včasih še manj. Ima pa vonj po vaniliji.

Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€. user posted image user posted image user posted image Potem berem po RR.ju, da imajo nekatere lekarne nabite cene Novalaca tud do 13€.Ta je pa huda no.

v AUT, majo glih za pol cene...  za tako ceno kot je pri nas dobiš v AUT 800g
Se začneš spraševat kako to, da je lahko taka razlika v ceni

< Sporočilo je popravil Samsa -- 1.12.2008 10:49:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.12.2008 10:49:07   
alea01
MEDENJAKI- ful dobri...najtabulšiuser posted image

20dag sladkorja
8žlic toplega meda
8žlic tople masti
4jajca

to zmiksaj in dodaj

60dag gladke moke
2kavni žlički sode bikarbone

Omesi.Jaz jih z tistimi metlicami, ki so še na mikserju..z unimi ta drugimiuser posted image . Je ful mazljivo, pa ne gre z rokami

Testo pusti 1 uro stati
Povaljaj in izreži krogce-jaz s štamprčkom- ter peži pri 180C

Pečene premaži z glazuro. Glzura: pol beljaka plus mleti sladkor....toliko, da se da fajn mazat...po občutku daj mleti sladkor

KOKOSOVI PIŠKOTI

100g margarine
80g sladkorja
1žličko vanili sladkorja
1jajce
180g moke
1žličko pecilni praška
50g kokosa
100g jedilne čokolade

Margarini, sladkor, vanili, jajce zmiksaj. Dodaj moko, pecilni, kokos in na koške narezano čokolado.......dobro pregneti
na peko papir polagaj kroglice in peči 15minut na 180C

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 968
1.12.2008 10:49:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

še drugič user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa res ne vem nooo. Če bomo pa tiho, boš pa rekla, da te ignoriramo user posted image user posted image user posted image

A taka da sem user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
1.12.2008 10:50:54   
Samsa

A taka da sem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ehhh kje pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
1.12.2008 10:50:55   
Anonimen

v AUT, majo glih za pol cene...

Tud to sem brala ja. Pa večja pakenga (800g) za pol manj. Svašta.user posted image Sam jaz do Avstrije ne grem, je predaleč. Pa za tiste par škatle na bencinu več pokurim, pa še vinjeto mormo kupit pa....sej veš no.user posted image

Edina varjanta mi je sestro poslat v Italijo, ima do tam glih 20 minut. Baje so tam tud cene zelo nizke.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
1.12.2008 10:51:09   
alea01
jaz kupujem novlac AR1 za 11,80 euruser posted image
ko m izmanjka bom pa začela z novalac2

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.12.2008 10:53:08   
Samsa

v AUT, majo glih za pol cene...

Tud to sem brala ja. Pa večja pakenga (800g) za pol manj. Svašta.user posted image Sam jaz do Avstrije ne grem, je predaleč. Pa za tiste par škatle na bencinu več pokurim, pa še vinjeto mormo kupit pa....sej veš no.user posted image

Edina varjanta mi je sestro poslat v Italijo, ima do tam glih 20 minut. Baje so tam tud cene zelo nizke.user posted image

v Italiji imajo mislim, da še ceneje. Res se ti splača poslati sestro.

Glede nakupa v AuT pa lahko imaš dober razlog za šoping user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.12.2008 10:53:23   
Anonimen

Kaj je s tem RR-jem???user posted image user posted image user posted image Kar neki errori...WTF????? išči napredno neka imena...user posted image user posted image user posted image user posted image Tkole je bilo pri meni...sem ga morala  na novo zagnatuser posted image

Kje kupujete ve hrano, v lekarnah, BC? v Müller,DM...v lekarni nikol,je pa cena okoli 15eu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
1.12.2008 10:53:33   
Anonimen
AR1 je kaj novalac?user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj je ta oznaka.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?