|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 10:54:28   
Anonimen
No, pol bomo šli pa v Italijo. No, bodo šli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
1.12.2008 10:54:32   
alea01
didlinaa- proti polivanju.....
Zmeraj kadar ga ukinem, pa spet orenk poliva...tko, da smo od začetka na tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.12.2008 10:55:18   
Anonimen
Pa dobro, kaj mi tukaj tile listi plešejo?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
1.12.2008 10:56:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pa dobro, kaj mi tukaj tile listi plešejo?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaa... kaki listi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.12.2008 11:04:12   
slovenka
šment, zdaj sem napisala post, pa me ven vrglo in sem ga izgubila, sedaj pa nimam časa ponovno napisati. Bom takoj ko utegnem. Lepo bodite do takrat!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.12.2008 11:05:30   
Anonimen
Meni pa zeleni listi in crkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa res kuhat.Aja,hvala za receptauser posted image user posted image user posted image ,pridnauser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
1.12.2008 11:28:06   
Anonimen
mi smo na aptamilu iz Mullerja in pride tam 11,50€ in smo še vedno na 1. Imam še dve škatli doma,potem bom pa kupila še ene 2 am1 potem pa kar am2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
1.12.2008 11:28:46   
mtinca1
že celo jutro se mučim, da vas dohitim. no, končno mi je uspelo!

za naše male EINSTEINE:
- IZABELA: še ne pri šestih mesecih navdušena PIANISTKA, ki obvlada tudi eksperimentalno fiziko user posted image user posted image user posted image ;
- ŽAN: pri petih mesecih in pol tekoče govori KITAJSKO user posted image user posted image user posted image ;
- MARISA: pri dobrih šestih mesecih že samostojno POSKAKUJE PO POSTELJI user posted image user posted image user posted image ;
- EMA: pri petih mesecih tekoče govori JAPONSKO user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.12.2008 11:29:14   
Anonimen
Ema mi je končno vstala, malo ima driskice in že fajno bulico na dlesni, tako da bo v kratkem zobekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
1.12.2008 11:55:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

za naše male EINSTEINE:
- IZABELA: še ne pri šestih mesecih navdušena PIANISTKA, ki obvlada tudi eksperimentalno fiziko user posted image user posted image user posted image ;fiziko obvlada Mojcin
- ŽAN: pri petih mesecih in pol tekoče govori KITAJSKO user posted image user posted image user posted image ;
- MARISA: pri dobrih šestih mesecih že samostojno POSKAKUJE PO POSTELJI user posted image user posted image user posted image ne poskakuje,obvlad jezike;
- EMA: pri petih mesecih tekoče govori JAPONSKO user posted image user posted image user posted image .

Mtinca,mislim da si se premal namuclauser posted image ,pa ziviouser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
1.12.2008 12:07:18   
slovenka
No, da še enkrat probam, kar sem prej hotela povedati:

Kleopatra, ja, ti mi kar pošlji mail, saj ga poznaš... Pa še dobro, da se ti je živec umiril. Verjetno si imela en večji hekselšus.

Alea, bravo za talent - saj pravijo, da se s talentom rodiš, a ne?

Ninny, ampak ta talent spanja pa tudi ni kar tako - pa še za starše prijetnejši kot vaja instrumenta (vprašaj našo mamo, ko sva obe s sestro hodile v glasbeno šolo).

Saša - hvala, samo malo eksperimentiram z imikimiji. Še zmeraj user posted image user posted image user posted image

Smrekico vidim, da boste različno postavljale. Mi bomo res začeli z osvetljavo zunaj, pa potem bom kupila ono verigo iz smrečja z bunkicami in jo napeljala po karnisi na terasnem oknu, pa bo za začetek božičnega vzdušja.

Drugače pa jaz tudi včasih kaj pečem - zlasti torte za rojstne dneve v familiji. RAvno v soboto je imel ata rojstni dan. Mi kar fajna rata, samo da se sedaj vse bolj vsi fajne delajo in so na dietah itd. Pa res ni krivo to, da bi bila torta zanič. Mislim vsaj user posted image user posted image user posted image

Nič, na štajerskem je bedno zunaj, prav sivo... sem nama z malo naredila elektro kamin, da je bolj prijetno, čeprav ni mrzlo, ampak se zdi tako...

Drugače pa imam ta teden kar naporen - jutri predavam še v angleščini na ekonomski fakulteti, v petek pa imamo znanstveno konferenco. Sem že mislila, da slednje ne bo, a mi sedaj organizator pravi, da bo. Tako da se moram pripraviti do petka. Bo to prva znanstvena stvar po porodu, kjer bom sodelovala. Pridna ne? Saj vem - lastna hvala... user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite, pupe.

< Sporočilo je popravil slovenka -- 1.12.2008 12:19:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.12.2008 12:09:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ema mi je končno vstala, malo ima driskice in že fajno bulico na dlesni, tako da bo v kratkem zobekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakcasbopokukalven zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
1.12.2008 12:14:45   
Anonimen
Slovenka seveda si pridnauser posted image user posted image user posted image .Tvojega maila pa ne poznam,poslji mi ga na zs.
Za vceraj-sem mislila,da me bo kapuser posted image user posted image ,sem bila zadnji teden zelo nervozna...pol me je pa se moz zezal,da se bom danes zbudila,z levo stranjo vso...user posted image user posted image saj veste.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
1.12.2008 12:18:57   
slovenka
Kleopatra, tebi pa ne znam poslati zs - običajno ga pošljem tako, da grem v profil, pri tebi pa ne morem user posted image Če pa grem v svoje ZS in od tam pošljem, pa mi ne dovoli vpisati imena... Hm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.12.2008 12:23:24   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

saša če kaj najdeš pošlji na mail plizzzz..kakega u iziuser posted image

ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.12.2008 12:23:54   
mtinca1

kleopatra, zdaj pa moram razkrit svoj vir:
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

no kleo kaj pa zmore tvoja????pokaži kake slikice kako skače po postelji in touser posted image user posted image user posted image ..mimogrede moj tekoče govori kitajščino hihiuser posted image user posted image user posted image

ja, Lukatov talent sm pa kr k njegovi izbranki pripisala user posted image  (skleroza). sicer pa se za napako globoko in iskreno opravičujem user posted image .

Opomba: morebitna pretiravanja pa so v okvirih prakse rumenega tiska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.12.2008 12:28:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleopatra, tebi pa ne znam poslati zs - običajno ga pošljem tako, da grem v profil, pri tebi pa ne morem user posted image Če pa grem v svoje ZS in od tam pošljem, pa mi ne dovoli vpisati imena... Hm.

Tukaj pod mojim postom  imas na levi spodaj oblacek in v njem pise zs(to je moj).Klikni in mi napisi.

Mtinca,ce je pa rumeni tisk,pol pa zeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
1.12.2008 12:30:55   
Samsa

Opomba: morebitna pretiravanja pa so v okvirih prakse rumenega tiska.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.12.2008 12:31:07   
mtinca1
Nya - daj se kej javi.
a je v blo v moravcih tako lušno in ste kr tam ostali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.12.2008 13:01:04   
*Mojca*

za naše male EINSTEINE:
- IZABELA: še ne pri šestih mesecih navdušena PIANISTKA, ki obvlada tudi eksperimentalno fiziko user posted image user posted image user posted image ;
- MARISA: pri dobrih šestih mesecih že samostojno POSKAKUJE PO POSTELJI user posted image user posted image user posted image ;

Kaj pa Luka in eksperimentalna fizika? user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.12.2008 13:13:16   
babysolza
Ola!
Midve sva šli prejle ven - se oblekli (trajalo vsaj 15 minut, da sva vse navlekli na obe), prišli do vrat (smo v 2. štuku), ugotovila, da malo pada dež, sklenila, da gremo vsaj do trgovine z marelo, šli nazaj gor po marelo, prišli spet dol in - je že scalo kot zmešano. Pa sva se obrnili, šli spet gor in se 10 minut slačili. user posted image user posted image  user posted image user posted image

Sabina obvlada - vse sorti. Ene čudne jezike, ne bi vedela, katere. Zna igrati muziko na svoj radio, pridno se krega s svojim kužijem in predvsem zelooo pogostooo sitnari, ravno kadar ni treba. Npr. kadar mami pa ati pomislita na user posted image  user posted image user posted image user posted image  Prejle je bila ful smešna - je sitnarla v stolčku pa jo vprašam a bi Sabina kej papcala? Pa ona takoj jaaaaaa. user posted image user posted image

Eno vprašanje - kolikokrat na dan dajete papcat user posted image ? Midve se 6-krat na dan dojiva (vključno z nočnim in večernim crkljanjem) + 1-krat dobi kašico. GH sva še na poskušanju. Kaj pa ve?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.12.2008 13:18:47   
Anonimen
Eno vprašanje - kolikokrat na dan dajete papcat ? Midve se 6-krat na dan dojiva (vključno z nočnim in večernim crkljanjem) + 1-krat dobi kašico. GH sva še na poskušanju. Kaj pa ve?

midve imava ponavadi 5 obrokov(včasih tud 6) sva na aptamilu, edino zvečer dobi v aptamil še mal riževe kašice. Z GH sva pa tudi šele začele

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
1.12.2008 13:28:41   
babysolza
nekaj me zanima: a še imate dvignjeno vzglavje pri čmrljih?

Mi imamo, že cel čas, eno debelo knjigo ima spodi. 

Ne boste verjele, pri nas je za kako minuto posijalo sonce; to je že kar predobro vreme za piškote peč.

user posted image user posted image  A je sprehod uspel?

Ampak tele cene se pa prav svinjsko razlikujejo. pri nas je škatla 7,95€ v lekarni, v Logatcu je 10,45€.

user posted image user posted image  Ja, grem stavit, da je v Logatcu ta dražja lekarna. Sem zadnjič kupla kašico, 1 euro dražja kot v Tušu al pa Mercatorju. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.12.2008 13:57:14   
Anonimen
Slovenka,poslanouser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
1.12.2008 14:24:03   
Tina 28
Ojla mamice
komentiram

voziček...mi smo šli v špotrni del kake tri tedne nazaj....pa bi jo9 mela še v košari, saj je fajn spravljena tam notri. Pri športnem delu bolj piha. Sam 70 cm v zimski garderobi... je komaj notri!

zobki
....smo nehal odštevat...prej sem za vsako sitnost krivla zobke, zdaj se pa nalašč skrivajo. Tko, ko bojo pa bojo...pa ne bom pogriženauser posted image

govor
...pri nas je nismo dali v noben hiter tečaj za jezike....samouk je pa bolj slab. Tko, ene parkrat na dan jo kaj zaboli...auaaaa...uuuaaa in to je to. Ni sledi o jabonščini, kitajščini in narečjih...Tanika...če se Žan že ukvarja z inštrukcijami...bi mal okol prišli...pa še januarja ne boš broke.

A pol vam vsi že zlogujejo?user posted image

DENAR
no mi smo že ta mesec broke...gume in Miklavž...pa moj R:D:, ki je v sredo....pa plavalni teečaj....pazi...21.12. pa imam registracijouser posted image user posted image .
Pri nas je mleko tudi drago, saj mami skoz kupuje hrano, sadje in zeljenjavo, da je mleko dovolj vitaminsko in da se lohk proizvaja...saj je treba velik pojestuser posted image .

vreme
...snežna idila se je spremenila v brozgo prve klase. Bljak...in še dežuje!

podlaganje...mi ne več od kakega 3.meseca

Talenti
...naša že skoraj samostojno sedi. Se v sede igra...pol se pa spozabi in bumf v katero koli smer že...in ni panike nobene. V stajici je podložena z blazino za dojenje in ji ful paše not bit., ko si mal sama izbira igrače. Pri enmu Nejčevmu dinozavru je kmal ugotovila, da je rep najbolj zanimiv za žvečt in ga tolk časa obrača in gleda, da najde rep. Obožuje balet....saj ko jo kaj dvignem že po prstkih dela zamahe in se smeji.

Peka piškotov
...mamice...nobenga opravičila ...(niny, d.anna, slovenka, Tanika)...za praznike mora v kuhinji vsaj dišat...oz. bit mal pokmokan, da je pristno....morte kaj spečt. Drgač pa pejte gledat na kulinariko...bajni piškoti in hitro narejeni (Bananino-čokoladni mehki keksi)....jaz dam namesto orehov lešnike...mnjam...pri nas so poželi veliko uspeha...s tem mislim širšo žlahto.

Drugače sva pa midva z Nejcem lani 5.12. pekla parkelne  za vse, ki jih pozna in se je letos spomnu, da jih morva spet nardit. No in tako nastajajo družinske tradicije...že vidim, da bom od svojih vnukov dobila parkeljnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?