slovenka
|
No, da še enkrat probam, kar sem prej hotela povedati: Kleopatra, ja, ti mi kar pošlji mail, saj ga poznaš... Pa še dobro, da se ti je živec umiril. Verjetno si imela en večji hekselšus. Alea, bravo za talent - saj pravijo, da se s talentom rodiš, a ne? Ninny, ampak ta talent spanja pa tudi ni kar tako - pa še za starše prijetnejši kot vaja instrumenta (vprašaj našo mamo, ko sva obe s sestro hodile v glasbeno šolo). Saša - hvala, samo malo eksperimentiram z imikimiji. Še zmeraj Smrekico vidim, da boste različno postavljale. Mi bomo res začeli z osvetljavo zunaj, pa potem bom kupila ono verigo iz smrečja z bunkicami in jo napeljala po karnisi na terasnem oknu, pa bo za začetek božičnega vzdušja. Drugače pa jaz tudi včasih kaj pečem - zlasti torte za rojstne dneve v familiji. RAvno v soboto je imel ata rojstni dan. Mi kar fajna rata, samo da se sedaj vse bolj vsi fajne delajo in so na dietah itd. Pa res ni krivo to, da bi bila torta zanič. Mislim vsaj Nič, na štajerskem je bedno zunaj, prav sivo... sem nama z malo naredila elektro kamin, da je bolj prijetno, čeprav ni mrzlo, ampak se zdi tako... Drugače pa imam ta teden kar naporen - jutri predavam še v angleščini na ekonomski fakulteti, v petek pa imamo znanstveno konferenco. Sem že mislila, da slednje ne bo, a mi sedaj organizator pravi, da bo. Tako da se moram pripraviti do petka. Bo to prva znanstvena stvar po porodu, kjer bom sodelovala. Pridna ne? Saj vem - lastna hvala... Lepo bodite, pupe.
< Sporočilo je popravil slovenka -- 1.12.2008 12:19:27 >