|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
1.12.2008 10:01:32   
Anonimen
saša če kaj najdeš pošlji na mail plizzzz..kakega u iziuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
1.12.2008 10:02:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

A mogoče katera ve kje se Kaja08 skriva, je že dlje časa nisem zasledila na RR ???!!!! user posted image

Trenutno zdajle mal po netu čekiram recepte za božično pecivo, pa potihem upam, da nam bo kakšnega naša mojstrica peke Alea zaupala... user posted image  no, al pa katera druga tud seveda, vabljene vse, da prispevate kakšne recepte...user posted image  ker letos se bom pa jaz zagnala v peko božičnih piškotov (to vsako leto rečem že novembra, pol me pa moja mami zalaga, ker to pač zna)

Kajo tudi jaz pogresam,pa UVUV je od zahvalnega dne poniknilauser posted image .
Piskote imam tudi jaz namen peci,sem ravn vceraj kupila domace,pa se mi je zalustalo po lastnih,samo ne vem kako naj to izvedem,zaradi tamale...ker mene peka izzivcira,pa se en kup casa rabim in pomocnico,da mojo bombo pocistiuser posted image .

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
1.12.2008 10:03:34   
Anonimen
tanikaa že drugič oujeaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
1.12.2008 10:03:51   
Anonimen
jp..kdor zna pa znauser posted image user posted image
oouujjjeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
1.12.2008 10:04:28   
Anonimen
piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
1.12.2008 10:06:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to.

jst pa priznam..raje kupimuser posted image user posted image user posted image ...ker ni časa,pa še ceneje jeuser posted image ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
1.12.2008 10:07:06   
Anonimen
A mi lahko ena razlozi v cem je fora AM1,AM2...ker meni je zadnic pediater 2jko odsvetoval,naj bi ze 1nka imela vse kar user posted image potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
1.12.2008 10:08:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jst pa priznam..raje kupimuser posted image user posted image user posted image ...ker ni časa,pa še ceneje jeuser posted image ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi

Zan obvlada kitajscino po mamiciuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
1.12.2008 10:09:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

bejba nikoli slišala za sleng?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
1.12.2008 10:10:25   
Anonimen
ja no sej ko pomislim,mami je tud vsestransko talentiranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
1.12.2008 10:10:35   
Anonimen

bejba nikoli slišala za sleng?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
1.12.2008 10:12:48   
Anonimen

neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si ti mimo šole hodila?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hec hec

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
1.12.2008 10:12:51   
*Mojca*
Jutro!!!

Najprej Izabela...brez komentarja. Kako je ta punčka lušna. In pametna seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da bo kr primerna za našega princa, ki btw že obvlada eksperimentalno fiziko in se trenutno ukvarja z integrali.
Za Žana sem že slišala da obvlada vse možne jezike, vključno z narečji user posted image
Kleo, vaša je pa akrobatka al kako? Se vidi da bolj na pol spremljam RR zadnje čase in za ta talent še nisem slišala. Super vseeno. Eni so telesno, drugi pa mentalno nadajeni user posted image Pa res pošlji kako slikico kako skače user posted image

Drugače pa sem tu, skrita user posted image Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
1.12.2008 10:15:14   
Anonimen
Drugače pa sem tu, skrita Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi

user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
1.12.2008 10:17:43   
D.anna 76
Piškoti - jaz se že od prejšnjega tedna pripravljam linške piškote peč pa kr odlašam na ''slabše vreme''. Včeraj je moj reku:'' Boš pekla ko bo zunaj sneg padal, k je takrat bolj tako praznično vzdušje.''
No mogoče se pa danes lotim. Bom še vidla. Jih pa do sedaj nisem še nikoli pekla sem se pa letos odločla da spečem ene piškote z marmelado, ker sem letos, tudi prvič naredila domačo grozdno marmelado, ki je ful dobra.

Košara - mi smo že ene 2 mesca v športnem vozičku, saj je košaro že zdavnaj prerastel in se je že koj ko je nastopila jesen in se je blo treba bolj obleč fu pritoževal. Pa še firbec je velik tako da športni voziček je sedaj zakon k lahko vse vidi in nadzira.

Ne boste verjele, pri nas je za kako minuto posijalo sonce; to je že kar predobro vreme za piškote peč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.12.2008 10:18:34   
Anonimen
Ne boste verjele, pri nas je za kako minuto posijalo sonce; to je že kar predobro vreme za piškote peč.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
1.12.2008 10:18:54   
Anonimen
Se mi je kar zelo, da je nekaj,. No, čimprej se pozdravi Mojca.user posted image

Vaši so pa talentirani user posted image , ni kaj.user posted image Sam tisto slikouser posted image , ki skače po postelji bi pa tud jaz rada vidla.user posted image

Pri nas grmi in lije kot iz škafa. Tamala je pa celo noč nekaj cencala, zdej pa spi kot ubita. Se pozna, da je bila nemirna ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
1.12.2008 10:19:07   
Anonimen

Drugače pa sem tu, skrita Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi

user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še od mene...in mi imamo tobijauser posted image user posted image user posted image ..Luki je pa prav lušten saša v Tobiju...še malo in jih bomo uporabljale...naš je že tko težek,pol pa še to jajčko okrog nosim..zato pa zdej norim k me hrbet že 2 dni ubija

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
1.12.2008 10:19:19   
Anonimen
Mojca,jezike,jezike moja obvladauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bos kmalu boljs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
1.12.2008 10:22:46   
Anonimen
Oj, Didlinaa.A je kaj novega....sej vesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
1.12.2008 10:22:51   
*Mojca*
Hvala vsem za pikapoke user posted image

Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super user posted image user posted image A se je od Žana učila? On je multilingvistik user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.12.2008 10:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Hvala vsem za pikapoke user posted image

Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super user posted image user posted image A se je od Žana učila? On je multilingvistik user posted image user posted image user posted image

žan je reku da mora meri ponavljat testuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
1.12.2008 10:25:44   
Anonimen
pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
1.12.2008 10:26:33   
D.anna 76
Ne morem verjet; pri nas je spet sonček pa še dež je nehal padat. Morda bomo pa clo ven na sprehod lahko šli danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.12.2008 10:27:23   
Anonimen

pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?