Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
saša če kaj najdeš pošlji na mail plizzzz..kakega u izi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko A mogoče katera ve kje se Kaja08 skriva, je že dlje časa nisem zasledila na RR ???!!!! Trenutno zdajle mal po netu čekiram recepte za božično pecivo, pa potihem upam, da nam bo kakšnega naša mojstrica peke Alea zaupala... no, al pa katera druga tud seveda, vabljene vse, da prispevate kakšne recepte... ker letos se bom pa jaz zagnala v peko božičnih piškotov (to vsako leto rečem že novembra, pol me pa moja mami zalaga, ker to pač zna) Kajo tudi jaz pogresam,pa UVUV je od zahvalnega dne poniknila . Piskote imam tudi jaz namen peci,sem ravn vceraj kupila domace,pa se mi je zalustalo po lastnih,samo ne vem kako naj to izvedem,zaradi tamale...ker mene peka izzivcira,pa se en kup casa rabim in pomocnico,da mojo bombo pocisti .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa že drugič oujeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jp..kdor zna pa zna oouujjjeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to. jst pa priznam..raje kupim ...ker ni časa,pa še ceneje je ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko ena razlozi v cem je fora AM1,AM2...ker meni je zadnic pediater 2jko odsvetoval,naj bi ze 1nka imela vse kar potrebuje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to. jst pa priznam..raje kupim ...ker ni časa,pa še ceneje je ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi Zan obvlada kitajscino po mamici .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to. jst pa priznam..raje kupim ...ker ni časa,pa še ceneje je ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi Zan obvlada kitajscino po mamici . bejba nikoli slišala za sleng?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no sej ko pomislim,mami je tud vsestransko talentirana
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to. jst pa priznam..raje kupim ...ker ni časa,pa še ceneje je ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi Zan obvlada kitajscino po mamici . bejba nikoli slišala za sleng? ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny piškoti- jaz jih bolj poredko pečem, ker nimam potrpljenja, veliko rajše kaj drugega spečem kot pa to. jst pa priznam..raje kupim ...ker ni časa,pa še ceneje je ...sam bi se pa tud lotila kazga u izi Zan obvlada kitajscino po mamici . bejba nikoli slišala za sleng? ne kaj si ti mimo šole hodila? ..hec hec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:12:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro!!! Najprej Izabela...brez komentarja. Kako je ta punčka lušna. In pametna seveda. Vidim da bo kr primerna za našega princa, ki btw že obvlada eksperimentalno fiziko in se trenutno ukvarja z integrali. Za Žana sem že slišala da obvlada vse možne jezike, vključno z narečji Kleo, vaša je pa akrobatka al kako? Se vidi da bolj na pol spremljam RR zadnje čase in za ta talent še nisem slišala. Super vseeno. Eni so telesno, drugi pa mentalno nadajeni Pa res pošlji kako slikico kako skače Drugače pa sem tu, skrita Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa sem tu, skrita Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi da se čim prej pozdraviš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:17:43
|
|
|
|
D.anna 76
|
Piškoti - jaz se že od prejšnjega tedna pripravljam linške piškote peč pa kr odlašam na ''slabše vreme''. Včeraj je moj reku:'' Boš pekla ko bo zunaj sneg padal, k je takrat bolj tako praznično vzdušje.'' No mogoče se pa danes lotim. Bom še vidla. Jih pa do sedaj nisem še nikoli pekla sem se pa letos odločla da spečem ene piškote z marmelado, ker sem letos, tudi prvič naredila domačo grozdno marmelado, ki je ful dobra. Košara - mi smo že ene 2 mesca v športnem vozičku, saj je košaro že zdavnaj prerastel in se je že koj ko je nastopila jesen in se je blo treba bolj obleč fu pritoževal. Pa še firbec je velik tako da športni voziček je sedaj zakon k lahko vse vidi in nadzira. Ne boste verjele, pri nas je za kako minuto posijalo sonce; to je že kar predobro vreme za piškote peč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne boste verjele, pri nas je za kako minuto posijalo sonce; to je že kar predobro vreme za piškote peč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je kar zelo, da je nekaj,. No, čimprej se pozdravi Mojca. Vaši so pa talentirani , ni kaj. Sam tisto sliko , ki skače po postelji bi pa tud jaz rada vidla. Pri nas grmi in lije kot iz škafa. Tamala je pa celo noč nekaj cencala, zdej pa spi kot ubita. Se pozna, da je bila nemirna ponoči.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Drugače pa sem tu, skrita Trenutno se bojujem s prehladom in upam da čimprej mine. Pa Saša, super za Tobija, naš Luka ga ima tudi da se čim prej pozdraviš še od mene...in mi imamo tobija ..Luki je pa prav lušten saša v Tobiju...še malo in jih bomo uporabljale...naš je že tko težek,pol pa še to jajčko okrog nosim..zato pa zdej norim k me hrbet že 2 dni ubija
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca,jezike,jezike moja obvlada da bos kmalu boljs.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, Didlinaa.A je kaj novega....sej ves
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:22:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hvala vsem za pikapoke Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super A se je od Žana učila? On je multilingvistik
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za pikapoke Kleo aha, jeziki so vaš talent. Super A se je od Žana učila? On je multilingvistik žan je reku da mora meri ponavljat test
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:26:33
|
|
|
|
D.anna 76
|
Ne morem verjet; pri nas je spet sonček pa še dež je nehal padat. Morda bomo pa clo ven na sprehod lahko šli danes.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 10:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny pravi talenti so vaši,pri nas pa kaj posebnega ne obvlada razen dolgega spanja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?