|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
9.1.2009 20:56:27   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Trgovine pa jaz sedaj v glavnem oblaufam ob torkih, ko sem v službi. Sem najbolj sproščena, drugače, ko je beba zraven, živčkam in sebi sploh ne morem nič kupit...

A hodiš ti v službo al po štacunah? user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.1.2009 21:00:50   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužituser posted image . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana.

user posted image user posted image user posted image  Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli.

Za informacijo: v DM imajo od 7. - 13. januarja 15% popust na ves otroški program, od nege do prehrane... da ne boš mislila, da se je zmotila user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.1.2009 21:02:45   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Aja se nekaj,zadnje dni,je Meri cist rdeca v licka,ko sva zunaj...rdeca in vroca in to bolj proti veceru.Jo moram s cim mazat,je sigurno od mrazauser posted image .

Kleo, a ji daš šal? Meni se je tudi Sabina zadnje dni kar neki cmerla v vozičku (drugače je bila vedno ful pridna noter), sem ji danes dala šal čez lička in je bila tišina. Ven gledala (itak je imela sam očke frejuser posted image ) in čekirala in bla ful pridkana.

Tisto jutranjo izkušnjo pa čimprej pozabi in samo sklep poberi. user posted image  Smo imeli mi včeraj podobno - sem ji dala eno plastično reč, je z njo tolkla po mizi, je en majhen delček odpadu in seveda takoj romal v njena usta. Ko sem jo šla previt, se je pa kr davla.user posted image Sem ji šla s prstom po ustih (še nikoli doslej, očitno človek res kar ve, kaj naj narediuser posted image ) in ga HB dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.1.2009 21:04:04   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Matr jim trgovsko ej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa kje jih najdeš user posted image user posted image user posted image  je pa moj Luka že tud odgriznu košček piškota in smo ga zato ukinal za en cajt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.1.2009 21:12:38   
babysolza

Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco user posted image Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr user posted image user posted image  pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. user posted image user posted image
Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' user posted image  - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.1.2009 21:15:23   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužituser posted image . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana.

user posted image user posted image user posted image  Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli.

Za informacijo: v DM imajo od 7. - 13. januarja 15% popust na ves otroški program, od nege do prehrane... da ne boš mislila, da se je zmotila user posted image

Hvala za info, se mi je zdelo, da neki mora bit. Bo treba it v nabavo potli, 3 evre na dozo se pa že pozna. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.1.2009 21:26:13   
slovenka

Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco user posted image Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr user posted image user posted image  pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. user posted image user posted image
Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' user posted image  - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit. user posted image

BS, jaz ti rečem, rajši tu gor enega najdi, ker starejši so hudič user posted image user posted image user posted image .

Samo Saša, kaj imaš pa ti proti štajerskim snaham? Saj dokler bi lahko kaj blo, bomo pa ziher te imeli avtocesto... user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.1.2009 21:27:50   
slovenka
Joj, moram pojamrat - naša je danes skoraj ves dan rajsala po kolenih in zvečer po kopanju sem vidla, da ima cela obnucana, taka rdeča, pa še posebej en fejst rdeč mali flekec, kot da bi imela žulje. Ji moram jutri žabice in hlače obleči, pa upam, da bo boljše, ker jo to sigurno ful peče... user posted image Ja, ni lahko športnik biti user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.1.2009 21:34:53   
babysolza
Ja Sofija bo kmal en maraton odlaufala, če jo boš tako dobro trenirala. user posted image user posted image

Binči je tud bl lene sorte, ta teden se je končno naveličala pretežno ležanja na hrbtu in se zdej veselo obrača na trebuh. Sam pol ji dojadi in začne težit, obrnit nazaj se je pa očitno pozabla. user posted image  Pa vse novotarije pogrunta na previjalni - že zdej jo komi komi previjem, kaj šele bo?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.1.2009 21:35:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

plus na gospodinjske stvari: wc papir, čistila...

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.1.2009 21:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - kdaj se lahko oglasim po kopalke?; saj te ne bi motila, bi kr sama prišla in imam čas danes popoldan po peti, pa jutri cel dan pa v nedeljo cel dan.
sem bla včeraj na sestanku za tečaj in so te res kr drage 23€, tako da hvala za posojo, pa enih par kavic maš v dobrem user posted image .

Ni panike, midva bova itak cel vikend doma, ker imamo virozo.

Je rekla p, da najverjetneje adeno virozo, sam jo mali ful fajn prenaša. Tko da zaenkrat ni panike, če bi pa opazili spremembo v dihanju...mormo tkoj nazaj.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.1.2009 21:40:20   
slovenka

Ja Sofija bo kmal en maraton odlaufala, če jo boš tako dobro trenirala. user posted image user posted image

Binči je tud bl lene sorte, ta teden se je končno naveličala pretežno ležanja na hrbtu in se zdej veselo obrača na trebuh. Sam pol ji dojadi in začne težit, obrnit nazaj se je pa očitno pozabla. user posted image  Pa vse novotarije pogrunta na previjalni - že zdej jo komi komi previjem, kaj šele bo?

BS, glede norij na previjalni glej to slikico:

user posted image

Tako nori, da je moj kar obupal, ko jo previja in ji kar v tem položaju rit briše. Pa še majco ima na glavi na tej sliki... Ajaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.1.2009 21:41:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - kdaj se lahko oglasim po kopalke?; saj te ne bi motila, bi kr sama prišla in imam čas danes popoldan po peti, pa jutri cel dan pa v nedeljo cel dan.
sem bla včeraj na sestanku za tečaj in so te res kr drage 23€, tako da hvala za posojo, pa enih par kavic maš v dobrem user posted image .

Ni panike, midva bova itak cel vikend doma, ker imamo virozo.

Je rekla p, da najverjetneje adeno virozo, sam jo mali ful fajn prenaša. Tko da zaenkrat ni panike, če bi pa opazili spremembo v dihanju...mormo tkoj nazaj.

Nya, nam pa je takrat pred božičem rekla, da ima akutni respiratorni afekt in da se za to nobeni antibiotiki in nič ne daje... Nisem nikjer nič našla o tem. Ti kaj veš? Sliši se resno sicer. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.1.2009 21:46:45   
babysolza
Nya, držim pesti, da se hitr pozdravte. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.1.2009 21:47:25   
Anonimen

Nya, nam pa je takrat pred božičem rekla, da ima akutni respiratorni afekt in da se za to nobeni antibiotiki in nič ne daje... Nisem nikjer nič našla o tem. Ti kaj veš? Sliši se resno sicer. user posted image

predvidevam, da ni afekt, ampak infekt

Sm mal pobrskala po netu in našla tele zadetke:

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=HPNN,HPNN:2006-46,HPNN:en&q=akutni+respiratorni+infekt

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.1.2009 21:47:41   
babysolza
Slovenka, a boš dobila novo user posted image  danes? Še 10 postov ti manjka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.1.2009 21:48:07   
annnna
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

annna,tolk sem bla jaz mlada pri Tali.Si pa lustnauser posted image .Sem mislila,da je kaksna tvoja najstniska sestrauser posted image .
user posted image user posted image user posted image aja tkouser posted image user posted image user posted image Didlinaa,pa kako vidis tolk spodaj.OK,grem vse zbrisatuser posted image .

haha ja hvala no user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.1.2009 21:48:16   
Anonimen

Nya, držim pesti, da se hitr pozdravte. user posted image user posted image

Hvala - jaz tud upam, k tole je že 2. v štirinajstih dneh. Zato pa predvideva, da je adeno.

Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.1.2009 21:49:11   
babysolza
Bejbe, nočko. Me je danes Sabinči prou zmatrala in en čut mi pravi, da bo danes ponoči še veselo. Je namreč zvečer zbruhala vse, kar je pojedlauser posted image user posted image  in bomo najbrž kmalu lačni.

Uživejte in lepo pančkite!

Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.1.2009 21:51:36   
slovenka

Slovenka, a boš dobila novo user posted image  danes? Še 10 postov ti manjka. user posted image

Ne me priganjati, bom pod pritiskom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.1.2009 21:54:52   
slovenka
Nya, lepa ti hvala za to. Vidiš, kako sem neuka user posted image . Smo pa sedaj že en čas zdravi, HB, upam, da tako ostane. Samo ko si rekla, da pri težavah z dihanjem takoj k zdravniku, sem pomislila na ta naš 'respiratorni' v diagnozi...

Lep večer punce, bom drugič 4. zvezdico pobrala. Sedaj pride moj z nogometa, pa bo mogoče še v zagonu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.1.2009 22:02:40   
Tina 28
ojla mamice

sofija in Lovro...sta pa take energične žverce, kot je bil Nejc. Kmalu bodo vsi predali prezni in hiša polna smeha, ko bo slišal ne...ti ti. Nejc je mel na piki drugi predal v kuhinji, kjer sem mela sarvete. In jih je skoz ven metal . ko je ugotovil, da hočem da so notri, je tak veselje dobil. Me je zmeraj počakal, da sem ga vidla. Pol sem obupala in sem ga rajš naučila, kako jih nazaj zmečle...sam kaj ko pa jih je blospet fajn ven zmetatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.1.2009 22:03:52   
annnna
no sem še jaz malo moj rofil posodobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.1.2009 22:04:45   
Tina 28
Jaz sem pa danes dala majčen kivija...pa sem pri kopanju videla tri pikice na hrbtu. Nič hujšega, ampak dost, da se ne bom šla tridnevnega uvajanja. Al se pri alergiji kljub majhni količini takoj pojavi en kup pikicuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.1.2009 22:06:12   
Tina 28
O anna...vidva sta pa en dan blajša od nas...verjetno si tud kakšen dan prej rodila, če si pri junijskih princih in princeskah. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?