|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
8.1.2009 22:37:27   
mtinca1
jupiiiii, nova stran.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.1.2009 22:44:53   
Anonimen
Luč popravljena.user posted image je šlo stikalo v maloro.user posted image pa je moj hitel takoj po novega v trgovino.

Ko že govorite o cunjah, mi imamo že 80 številko hlač.Iz H&M, kjer so številke večje kot druge. Bodije nekatere še 74, vendar so glih za glih. Ene bodije mamo pa 86, druga firma pač. Je kar razlilčno.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.1.2009 0:44:49   
Tina 28
Sem mislla, da bom pričakala 5.del, ko mi ponavad uidete proti koncu...pa bom lohk tud jaz pomagalauser posted image

Nya...sem razmišljala glede riža. A je možno, da ga skuhaš aldente? Ker jaz ji ga vedno razkuham tako, da ne pride do nabrekanja v želodčku in dalje. Po mojem, če je fajn razkuhan ni problema. Čeprav verjamem, da si ga zdaj verjetno na stran dala. Jaz ji tud graha dolgo časa nisem dala po tem, ko jo je napenjalo. Sicer sem zdaj ugotovila, da če  ga zmečkam skozi cedilo (tako, da lupine ni zraven), ji čisto paše. Z lupino ji pa ne upam dat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.1.2009 0:52:21   
Anonimen
Ceeer,pa lahko nocuser posted image .
Sam se napisem,kako sem danes "spet"user posted image user posted image aeno nadrla...
Smo sli v Stuttgart...mal nakupovat.Vmes,ko je sel moz do odvetnika,sva sle midve s tamalo v C&A.Tam je vedno en tak glup folk,sem rekla,da ne grem vecuser posted image .No,greva na oddelek za dojencke(ma svoj nadstropje),pa seveda polno nas mamic z vozicki.Pa se ena puncka ful joka(se mi je zdela par mesecev starejsa od Meri),leze iz vozicka...taka nesrecka je zgledala.Mamicauser posted image pa nic.Pa tamala se kar dere in dere,ze kar histericno...sem si rekla,pejt prec,kaj bos...grem cist na drugo stran,pa cez cas spet pridem nazaj in un otrok bogi se kar joka in joka.Mtka pa zraven in je ni slivila 5posto.Jo gledam,a bo kaj reagirala,je gluha al kaj hudic babji ji je.Ona pa kar po policah buli pa otroka ne slivi kot da ga ni....jaz pa,halo,ne sliste,kako otrok joka???Vam ni nic hudo(se vam ne smili),ker MENI JE.Pa me kar gleda una kura zarukana.Haloooo.Pa potolazite ga ze,pa taka vrocina,otrok pa v pajacu,mogoce ji je vroce....mi je tolk zakuhal,sem se kar trest zacela.
Una jo pa je nekaj ogovarjala,pa ene parkrat mal pogujsala in TO JE BILO TO.
Jaz sem bila se en cas tam(Meri je spala v vozu) tako da sem ji izbrala par stvari,un bogi otrok je pa se ves cas jokcal, pa bil cist zivcen....mamica je pa kar kao izbirala,pa s kolegico je bla,z njo"gopcala".....ma za znoret,vam recem.

Evo sem se "skozlala",zdaj grem pa spat.
Pa v profilu mam spet nove slikice od Meriuser posted image .Danasnje.

Lahko noc.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.1.2009 7:58:50   
babysolza
Jutrčka!

Ja Kleo, ene mamice so pa res od user posted image . Sej se vsak mal zadere pa če ga minutko pustiš, user posted image  najbrž ne bo konec, sam glih pustit se ga dret pa res ne moreš. Pa še sredi štacune. user posted image user posted image  Joke. user posted image

Na fotkah pa zgleda, kot da je Meri sama špancirala po štacunah. user posted image user posted image

Midve sva pa danes atija na smučanje odpravle, tako da bomo mal same čez vikend. Sam baje bo ful lepo vreme, tako da bova šle kr mal pohajat. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.1.2009 8:00:08   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Matr, nam je luč crknla v dnevni. user posted image Mislim, da je šel cel luster, ker žarnice tud nove ne delajo.user posted image Še dobro, da je tamala prej zaspala. Pol mormo bit pa kar v spalnici, da ne bomo v temi.user posted image user posted image user posted image user posted image Še tipkam komej.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image recesija na pohoduuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.1.2009 8:01:43   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

pa še dve novosti:
- ponoči se spet ne zbujamo več;
- dva nova zobka: zgornji enici sta pokukali iz dlesni. 

Vi pa to hitro zrihtate. user posted image  Pri nas je trajalo več kot 3 tedne med enim in drugim zobkom.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.1.2009 8:04:46   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Drugače pa se še vedno vsak dan eno uro po hrbtu meče po francoski postelji in se tako smeji, ko ji jogi trese rit user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.1.2009 8:12:42   
babysolza
No, pa sem zrihtala. Aja, mi pa pijemo al jabolčni sok (ko ji skuham jabolka, ji dajem potem vodico čez dan) al pa zeliščni čaj (mislim, da so kamilice, komarček in še neki). Pa nam po novem rata ene 100-150 ml na dan popit. user posted image

Mejte se čvekice! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.1.2009 8:13:19   
babysolza
Aja, sem pozabla vprašat - a bo danes misija 5. del, da vem če moram popoldan spat, da bom lohk zvečer čvekala? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.1.2009 8:20:05   
anaj22
dobro Jutro

joj kakšen marz je dons bbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr, me kr zazebe sam da ven pogledam, upam da se bo čez dan saj mal segrelo da greva na en kratek sprehod.

Jaka se je pa začel v spanju na trebuh valit pol se pa prederami pa revežu ni nč jasen kaj je zdej to. Tko da po tanovem morem ene 2x ponoč vsat in ga popravlat.

Jaz z malim grem redko kdaj v trgovino, je tipični moški in pri nakupovanju rata živčen user posted image . Sem bla pa tud jaz enkart ful žgrožena v šparu se je en fantek star približno 3 leta ful jokov (mogoče ga je trma grabla) in je bil revež čist smrkav, solzice so tekle v potokih, slina se je cedila iz ust, majica je bila čist mokra. Oči in mami pa zraven kot da ni nič. Pa sem si mislila ok se joka ker ga mogoče trma grabi, ampak smrkel, solzice in slino bi mu pa lohk obrisala.

Vse naj naj za 7 mes Lovro, Ema, Neža user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.1.2009 9:27:49   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Kako kaj? mi smo kul. Zaenkrat zdravi, siti, previti,.....user posted image . Izabela odkar smo na GH nima več probleme s hranjenjem. Ima 3 obroke GH in 2x AM. Na obrok poje okoli 200g...ji stehtam..koliko je to v ml nimam pojma, ker nimam takega lončka, da bi bile merice gor. Popapca pa v 4-6 minutah...včasih gledam na uro..je hitrauser posted image . Glede na prej kako štalo smo imeli, je to zdaj taka milina, pa še pridna je ful..nič ne sitnari, ne jokca...bolj ko je zaspana bolj je pridna....zraven nje bi  komot vsaj še tri lahko imelauser posted image . Jemo pa še zmeraj samo zelenjavo, jabolko in hruško.....
Pijemo pa skoraj nič. Tega noče in vse živo sem ji že probala dat, pa ne....naj bo sladko, grenko...ni važno, ne pije.... Bomo tudi to poštimali. Verjamem...

Kar se tiče štacun...jaz vse z Izabelo laufam okoli. Pridna je ful..samo gleda okoli in se reži....čist po mamiciuser posted image .
Puza ne....neki se proba postavljat, pa ji ni jasno kaj naj pol naprej počne....bo že pogruntala....V posteljici jo pa komaj najdem...celo sprelaufauser posted image . Pri nama noče spat,samo crkljat. Ko vidim da bo še spala jo moram prestavit v posteljico.

Drgač mi je pa danes pomagala pecivo pečt. Je razbila eno jajce, sam kaj ko je pozabila ločit rumenjak od beljakauser posted image user posted image ...bo tudi to osvojila....

pa za vse bolane, neješće bejbije, za polne zize pa bilijon pikalon in še več.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.1.2009 10:15:50   
Taanikaa
no še lep pozdravček po dolgem času od mene.Vidim da ste imele kr pestro z gh nekatere pa seveda bolezen je spet na pohodu.Mi smo prehlajeni komaj čakam da bo pomlad,da bomo malo več zunaj. Drugače smop pa vredu,hranjenje nam ne gre več,se nam je ustavilo,tko da sem kr nekaj novih sivih las pokasirala,pa tko ješč ko je bil prej naš pikec,je nora spremamba tole za nas.jemo 4 obroke na dan,2gh in 2 am,seveda če nam rata imet 2gh,drgač pa am.morem it miškolinčka previt,so take omamne vonjave nastaleuser posted image ,zdej bom lahko spet malo več aktivna,sem bila brez računalnika.
vsem bolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image ,to ne moreš vrjet,je kot začaran krog,sploh ne moremo ozdravet,to je noro,se mi zdi da smo že celo zimo bolani,najprej mož,pol mali,pa jst...isto vidim da tud pr vas,sploh pa lunca drži seuser posted image user posted image user posted image ,še malo pa boš dr.lunca.
pozdravček vsem ,pa se še tipkamo..kleo kaka čupca vauuuuu!!!user posted image ,mi tud dobivamo laske ampak še niso tko ful lepo gosti kot pri meriuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.1.2009 10:25:21   
lonapo
hoj,hoj ,hoj

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane in neješče.

Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužituser posted image . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana.

No mi smo zdravi---že trkam.

včerej smo bli dve ure na snegu, tko da sta imela oba rdeča lička, potem sta se fino namalcala, zvečer je bil žiga še skopan, in je revež utrujen podlegel ob sedmih zvečer (še po obilni večerji) in spal do šestih zjutraj. ob osmih zvečer je bil tak mir v stanovanju-carsko.

grem, se je zbudil

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.1.2009 10:37:24   
slovenka
Ja, Meri zgleda pa, kot da bo zdaj zdaj v šolo šla. Če bi jaz par mesecev nazaj vidla tako slikico, že ne bi rekla, da je to pod 1 leto star otrok. Kleo, si pa ti prava mamica, prav za vse otroke poskrbiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, anaj - meni je svak rekel, da nimajo vsi otroci takih zlatih mamic kot sem jaz, pa sem ga čudno gledala, kake pa potem. Potem pa res vidiš, da ene nič ne slišijo otrok ali jih pa nočejo slišat...

Mtinca, mi smo na oblekah št 68 user posted image Sem vidla, da je Lana ful večja. Pa itak je že v štartu bila večja. Sara pa itak tura... No, če kje vidite eno mičkeno, boste vedle, da je to Sofija user posted image user posted image user posted image TAko so se tudi za mene včasih pogovarjali, ko sem bila še v OŠ - to je ona mala kodrasta user posted image user posted image user posted image

Naša pa sedaj v kinderpetu drugače ne spi kot povprek. Mislite je to lahko kaj narobe? Noge ima pokrčene in glavo čist v obrobi ograje. Jo popravljam, pa je tako huda in zleze nazaj. user posted image

Christy, dobrodošla spet in hitro se pozdravite!

Alea, no vidiš, potem pa kar v akcijo za user posted image user posted image , pa pri naslednjem se ne boš več sekirala glede hrane, a ne? Jaz sem tudi več lekcij dobila pri naši, tako da bom pri drugem sigurno bolj na izi.

Naša pa je ponoči jedla ob 1h, potem se je ob 6h zbudila, pa ni hotla vse do 9h jesti (pa vmes sva še eno uro spale). Upam, da se teh osem sitih ur drugače razporedi, da ne bom več rabla ob 1h vstajat. user posted image

Trgovine pa jaz sedaj v glavnem oblaufam ob torkih, ko sem v službi. Sem najbolj sproščena, drugače, ko je beba zraven, živčkam in sebi sploh ne morem nič kupit...

No, danes zjutraj pa je prvič bila na vseh štirih. Sem morala takoj atiju na mail poslat slikice, pa še ena za vas.

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.1.2009 10:38:36   
slovenka
lonapo, jaz sem ga pa v torek iskala v Mb Muellerju in niso imeli dvojkice. user posted image

Naša spi, pa upam, da zunaj ni premrzlo, da bi šle malo ven. Je bilo včeraj tako fajn... Se ponavlja klasika - za božič čakam sneg, po novem letu pa hočem čimprej pomlad.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.1.2009 10:59:21   
Anonimen
Dobro jutro,ceprav je bilo za naju z Meri vse prej kot dobrouser posted image user posted image .

Je bila v stolcku,pa zraven igrace in en okrasek z jelke je mela.Pa se tamala kar naenkrat pricne dusit...jo hitro ven vzamem(sploh nisem vedla zaradi cesa se davi),sem v sekundi preletela vse igrace....pol pa ji kar slina iz ust tece,ona nobenega glasu iz sebe,ji vtaknem prst v ustka,se mi je zdelo,da ima cist polna necesa(se kar nisem vedla kaj naj bi to bilo),jo postavim na glavo,s prstom ven bezam,pa koncno izpljune...en trakec od okraska dolg skoraj 10cm.Meri je zacela jokat(hvala bogu),pa se je hitro pomirila in bila spet vesela.
Samo jaz...se kar se tresem,tamala spancka....dobro,da sem bila zraven.Pa vedno sem govorila,da ce se kaj takega zgodi,bom sigurno zasstekala od soka,ampak ko pride do taksne situacije,koj ves kaj in kako ukrepati.
NIKOLI VEC JI NE DAM NIC DRUGEGA KOT OTROSKE IGRACE,pa se te primerne njeni starosti,pa obvezno zraven bit.Sploh ne smem pomisliti kaj bi se lahko zgodilo.....

Je bila pa nocojsna noc tezka,se je zvecer zbudila pa kar drla,sva jo imela vec kot uro v dnevni,se nikakor ni mogla pomirit,potem se je pa se okoli treh zbudila(jo je moz,ko je prisel v spalnico,zvecer sem jo pa jaz,ko sem jo pokrivala...)pa spet histericni jok...sploh ne vem kaj je bilo.Z mozem mal razmisljava,da je posledica vcerajsnjega strahu...se je prestrasla rolke Talitine,jo je moz hotel malo na njej peljat,za hec.Pa se je prej ni balauser posted image ..ne vem res.

Slovenka,kako tvoja Sofija hitro napredujeuser posted image user posted image user posted image .BRAVO SOFIJA.
Christi,saj bo spet postal jedec kot prej,seveda bolezen da svoje,pa postanejo bolj nejesci.Moji se nekaj mleko upira,se moram zelo trudit,da ga vsaj malo popije.Pa daj kaksno slikico gor,ze dolgo nismo vidli tvojega junackauser posted image .
Mtinca,sem vidla novo Lanino slikico ze "zdavnaj".Tolk je lustna s tistimi velkimi modrimi okicamiuser posted image .
Alea,ja ful fino,da tvoja tako pridno jeuser posted image user posted image ,plus se tako pritkana,pa tolk ti pomagauser posted image user posted image .Meri je tudi kar pridna v trgovinah,ce pa ne,jo pa nosim,al pa jo hitro popihava ven.
BS,to bo fino,k bosta punci mal samuser posted image user posted image i.Pa se lepo vreme,cimvec vozickat.Midve bova tudi jutri sami,gre oci po Talito...kooooooncnooooouser posted image .
Anaj22,ti mas tudi enega aktivcauser posted image user posted image ,moja je pa bolj lenckane sorteuser posted image .

Pa Slovenka,kaksno knjigo to pises,upam da kriminalko ali trileruser posted image

............evo vam cel romanuser posted image .
Aja se nekaj,zadnje dni,je Meri cist rdeca v licka,ko sva zunaj...rdeca in vroca in to bolj proti veceru.Jo moram s cim mazat,je sigurno od mrazauser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 9.1.2009 11:03:57 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.1.2009 11:17:16   
lunca14
cristy.........no lepo,da si se spet oglasila,ja smo v začarenem krogu bolezni,sedaj samo upam,da bo lun hotro zdrav in da ne bo spet kdo zakuhal,pa da tud jaz pridem na vrsto,da grem do zdravnikauser posted image .........pa tud,gh.je hudo,če si navajen,da ti otrok je,potem pa štop,pa saj bo spet začel papat,sam ne se živcirat,ker otroci so pravi magnetki za nervozo,sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rožce so pa zateuser posted image
slovenka.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za fotko,sploh pa za takega akrobata,naš še nič ne kaže zanimanja za atletiko,pa tud mi smo vsi bolj na komot,se nič ne preobračamo,plazimo,se samo postavimo na noge in gaaaaaaaaaaaaasuser posted image user posted image user posted image ............pa tud to drži,niso vse mamice,dobre in skrbne mamice,tako,da si je traba kdaj povedat,kako dobra mami siuser posted image user posted image user posted image
alea.............dej mi mal posod,ti svojo čmrlinko,al jo pa pripelji,k mojmu,da mu razloži,kako je treba bit priden,pa nič jokat,pa se trmat,lepo poslušat,pa v svoji posteljici prespat,pa celo nočko,pa lepo jestuser posted image ..........ja res si srečnica,da maš tako pridno in zdravo princesko-pa tko luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image
mtinca ,naya in a.s...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist tako,za popestritev,da me ne pozabte..................evo sirenca,je spal,sam celo pol urce-jeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.1.2009 11:27:14   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je bila v stolcku,pa zraven igrace in en okrasek z jelke je mela.Pa se tamala kar naenkrat pricne dusit...jo hitro ven vzamem(sploh nisem vedla zaradi cesa se davi),sem v sekundi preletela vse igrace....pol pa ji kar slina iz ust tece,ona nobenega glasu iz sebe,ji vtaknem prst v ustka,se mi je zdelo,da ima cist polna necesa(se kar nisem vedla kaj naj bi to bilo),jo postavim na glavo,s prstom ven bezam,pa koncno izpljune...en trakec od okraska dolg skoraj 10cm.Meri je zacela jokat(hvala bogu),pa se je hitro pomirila in bila spet vesela.
Samo jaz...se kar se tresem,tamala spancka....dobro,da sem bila zraven.Pa vedno sem govorila,da ce se kaj takega zgodi,bom sigurno zasstekala od soka,ampak ko pride do taksne situacije,koj ves kaj in kako ukrepati.
NIKOLI VEC JI NE DAM NIC DRUGEGA KOT OTROSKE IGRACE,pa se te primerne njeni starosti,pa obvezno zraven bit.Sploh ne smem pomisliti

No samo,da se je srečno končalo,jaz sem tud enkrat maja reševala,ko je bombon pogoltnil in se mu je ustavil v sapniku,sem ga uporabila hamlihov prijem-upam,da sem prav napisala,ko ga oviješ pod pazduho z rokami,ga stisneš in potisneš s sunkom navzgor,ga je sao lepo spljunil,sam me je pa prestrašil,ker je bil zunaj in sem bla slučajno zdraven njega,tako,da nikoli ne veš kaj se ti lahko pripeti,vsega ne moreš kontrolirat-žal,upaš lahko,samo na srečen rasplet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.1.2009 11:34:54   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lovro vse naj,naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.1.2009 11:57:00   
slovenka
Uh, Kleo, super, da je vse ok zdaj, pa hvala za nasvet. Jaz sem ji pred par dnevi dala žlico - našo veliko in je bil tudi naenkrat jok, ko je držaj ugriznila ali kaj... ji tudi ne dajem nič takega več.

Hi, hi, saj veš, kaj sem po zanimanju - ne pišem trilerja user posted image user posted image user posted image user posted image Pravno knjigo - prost pretok blaga v EU. Boring ne? user posted image Manjka taka v Sloveniji. Mora pa imeti tam 500 strani, da bo ustrezna - za  znanstvene namene (kot učbenik na magisteriju) in za strokovne (za pravnike v podjetjih, ki izvažajo...).

Lunca, ja si je treba to rečt - čeprav meni je samo po sebi umevno, da delam, kar delam, samo prej vidim tisto, kar ne delam prav, kot da sem tako super, samo potem ko od drugih slišiš, kako so nekatere, si odpustiš kak mali greh.

Alea, ja, če bi naša bila kot Izabela, bi verjetno tudi jaz bila že počasi pripravljena na nuhalno in elastične hlače, user posted image tako pa mi zlasti spanca manjka.

Naša se je zbudila za pol ure, sedaj pa dalje spi. Sem pa po radiu slišala, kak minus je veni - minus 8 na Ptuju, po mojem nič ne bo s sprehodom danes user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.1.2009 11:59:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Una jo pa je nekaj ogovarjala,pa ene parkrat mal pogujsala in TO JE BILO TO.

Kleo, ti si mi včasih pravla, kako narečje to mam - kaj pa potem pogujsala pomeni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.1.2009 12:20:37   
Taanikaa
hvala za pikepoke in rožce luncauser posted image ,kleo bom dala slikice kaj v albumček,trenutno nimam nič kej novih slikic v računalniku,ker sem bila brez računalnika,bom pa dala kaj gor,zdej sem namontirala komi nove programe. obljubim da bom,vidim pa da smo zmagovalci po kilaži spetuser posted image ,namreč imeli smo 10.400 kil pred novim letomuser posted image user posted image user posted image user posted image ..grem pridem pol spet pa mal se matrat z albumom bom poskusila,ga že tolko časa nisem delala...papa pa Lovro tudi jst se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...papa
pa kleouser posted image user posted image user posted image ,si se mogla ustrašit ne..ojej

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.1.2009 12:25:49   
lonapo
user posted image user posted image user posted image user posted image kleo -- še dobr da si bla zraven;
jest ful cvikam take situacije, tko da kr skoz pazim kaj mu dam v roko, pa tud Nejca mam skoz pod kontrolo kaj mu daje v roke.

Je pa res ko enkrat pride do take situacije, hitro reagiraš.Edino potem se še ene pol ure treseš.

Nč šibamo na luft pa k dediju na kosilo, imejte se lepo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.1.2009 12:27:54   
lonapo
christy- to pa je kilaža!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?