Anonimen
|
Dobro jutro,ceprav je bilo za naju z Meri vse prej kot dobro . Je bila v stolcku,pa zraven igrace in en okrasek z jelke je mela.Pa se tamala kar naenkrat pricne dusit...jo hitro ven vzamem(sploh nisem vedla zaradi cesa se davi),sem v sekundi preletela vse igrace....pol pa ji kar slina iz ust tece,ona nobenega glasu iz sebe,ji vtaknem prst v ustka,se mi je zdelo,da ima cist polna necesa(se kar nisem vedla kaj naj bi to bilo),jo postavim na glavo,s prstom ven bezam,pa koncno izpljune...en trakec od okraska dolg skoraj 10cm.Meri je zacela jokat(hvala bogu),pa se je hitro pomirila in bila spet vesela. Samo jaz...se kar se tresem,tamala spancka....dobro,da sem bila zraven.Pa vedno sem govorila,da ce se kaj takega zgodi,bom sigurno zasstekala od soka,ampak ko pride do taksne situacije,koj ves kaj in kako ukrepati. NIKOLI VEC JI NE DAM NIC DRUGEGA KOT OTROSKE IGRACE,pa se te primerne njeni starosti,pa obvezno zraven bit.Sploh ne smem pomisliti kaj bi se lahko zgodilo..... Je bila pa nocojsna noc tezka,se je zvecer zbudila pa kar drla,sva jo imela vec kot uro v dnevni,se nikakor ni mogla pomirit,potem se je pa se okoli treh zbudila(jo je moz,ko je prisel v spalnico,zvecer sem jo pa jaz,ko sem jo pokrivala...)pa spet histericni jok...sploh ne vem kaj je bilo.Z mozem mal razmisljava,da je posledica vcerajsnjega strahu...se je prestrasla rolke Talitine,jo je moz hotel malo na njej peljat,za hec.Pa se je prej ni bala ..ne vem res. Slovenka,kako tvoja Sofija hitro napreduje .BRAVO SOFIJA. Christi,saj bo spet postal jedec kot prej,seveda bolezen da svoje,pa postanejo bolj nejesci.Moji se nekaj mleko upira,se moram zelo trudit,da ga vsaj malo popije.Pa daj kaksno slikico gor,ze dolgo nismo vidli tvojega junacka . Mtinca,sem vidla novo Lanino slikico ze "zdavnaj".Tolk je lustna s tistimi velkimi modrimi okicami . Alea,ja ful fino,da tvoja tako pridno je ,plus se tako pritkana,pa tolk ti pomaga .Meri je tudi kar pridna v trgovinah,ce pa ne,jo pa nosim,al pa jo hitro popihava ven. BS,to bo fino,k bosta punci mal sam i.Pa se lepo vreme,cimvec vozickat.Midve bova tudi jutri sami,gre oci po Talito...kooooooncnooooo . Anaj22,ti mas tudi enega aktivca ,moja je pa bolj lenckane sorte . Pa Slovenka,kaksno knjigo to pises,upam da kriminalko ali triler ............evo vam cel roman . Aja se nekaj,zadnje dni,je Meri cist rdeca v licka,ko sva zunaj...rdeca in vroca in to bolj proti veceru.Jo moram s cim mazat,je sigurno od mraza .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 9.1.2009 11:03:57 >
|