Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 12:34:57
|
|
|
|
alea01
|
sem prejle pozabila........ čestitke vsem slavljencem Marisa je pa že orenk baba. Ne bi ji pripisala, da ima komaj 7 mesecev....bi ji dala več. Kleopatra, jaz jo namažem po obrazu z mustela kremo proti mrazu. Pomaga...prej je tudi naša imela taka lička oz. je bila flekasta po celem obrazu. So pa tudi druge maže. Mislim, da je tudi od bubchena( ali kak se že napiše ). Pa dobro, da si tako hitro reagirala Sofija je tudi prava gimnastičarka. hura za njo in je tudi tak lubana slovenka, naša tudi spi prečno v posteljici in noge ima v luft, ker je po širini posteljica prekratka. Očitno ji tak paše. Pa "laufa" po celi posteljici...čez pet minut je že na drugi strani v drugem kotu . Pa za knjigo...si pa res pridna.... Je pa res, da jaz ponoči nisem vstala že od njenega 2meseca naprej. Edino včasih ima dan dude oz. noč dude, ko ji moram pač večkrat ji dat...pa n ipanike. Zdaj je odkrila da lahko tolče s dudo po posteljici in to fajn ropota in zdaj veselo to počne. Čeprav imam obrobo okrog in okrog...ona dvigne roko in tolče...ve kje ropota . Ponoči se zbudi, ampak se pol zaigra z zajčkom in dudo in je tiha k miška in pol zaspi nazaj...včasih slišim, včasih ne. V glavnem, da je tiho Pa čez dan še rabi it 3xspat in to po urco.... lunca14, bi jo pripeljala mal naokoli pa ne vem, kaj bi Luki od *Mojce* rekel, ker on je izabelin ljubček sasa.vracko, midve sva pa sosedi.....sosednja vas.....blizu
< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.1.2009 12:38:37 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...sem razmišljala glede riža. A je možno, da ga skuhaš aldente? Ker jaz ji ga vedno razkuham tako, da ne pride do nabrekanja v želodčku in dalje. kuham ga pol ure namesto 14 minut
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj. Mi gremo vsi zdele v Slo.tako da bi prosila mal pikapok z srecno pot .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:10:57
|
|
|
|
mtinca1
|
nya - kdaj se lahko oglasim po kopalke?; saj te ne bi motila, bi kr sama prišla in imam čas danes popoldan po peti, pa jutri cel dan pa v nedeljo cel dan. sem bla včeraj na sestanku za tečaj in so te res kr drage 23€, tako da hvala za posojo, pa enih par kavic maš v dobrem . kleopatra - srečno in varno pot .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:24:33
|
|
|
|
lunca14
|
alea..........ma kaj pa bo rekel luki,itak je zdrava konkurenca dobrodošla,mogoče bo pa preskočila iskrca ..............pa saj veš,mi mamo njivce,pa hosto,pa hišo,pa vrt,pa bazen................. mtinca..............pol boste drug teden že važičke,ko se boste kopale,midva pa mogoče greva potem spomladi,ko prebrodimo vse viroze
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:48:31
|
|
|
|
mtinca1
|
ja, važičke smo že zdaj, ha-ha . bo pa zarad vreme boljše spomladi (ko bosta vidva važička). pa držim pesti, da bosta zdrava. zdajle ko je pod minus je prav grozno, ampak upam da se ne bomo prehladili. sem se prijavila na prvi termin ob dveh, pa fuuul bomo počakali, da ne gremo takoj ven, pa postopno oblačili, pa avto ogreli (ko bo ati zraven)..... a lun se pa že z drugimi spogleduje? bom Lani povedala, bo huda. . aja no, pa saj lahko; je Lana zadnjič tud Lukca (od sase) mal zapeljevala v svoji hello-kitty oblekci. . Lovro - čestitke za 7. MESECEV
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 9.1.2009 13:49:08 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 13:52:01
|
|
|
|
lunca14
|
mtinca............. spogleduje se bolj malo,razen z mamico,ker nikamor ne gre,ampak si utira teren,seveda je tud Lana v igri,večja je izbira,bolj bo veselo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 15:06:33
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla, midve sva vseeno bile zunaj zdaj. Dobro uro. Me je sestra klicala in je rekla, da je kar fajn na soncu, ni nič vetra in kar toplo (s kapo na glavi) in sva šle. Se je mali dopadlo, pa spet sem jo na koncu par minut okrog hiše nosla, en pes je prilaufal od sosedov in ga je gledala, pa potem sem ji pokazala, kako vejo na drevi samo malo zamigaš in potem cela veja miga in je bil tak smeh zraven, kar se ni naveličala tega. Lubek mali Zdaj pa spet telovadi, a mislim, da bo treba spat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 16:04:30
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, tudi midva sva bila danes zunaj. Spal mi je v vozičku 2,5 ur. Tako, da mu očitno ta mraz paše. Ko pa sva prišla noter pa je bil full topel, sploh ni bil hladen. Midva bova v vsakem vremenu šla ven. Pa tudi če za pol ure.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 16:05:01
|
|
|
|
Taanikaa
|
men je mali danes spal 2,5 uri ,sem hodila gledat če je kaj narobe ,joj kak je pasalo,ko bi blo tko vsak dan,lahko ima mami mal pauze,pa še tok sem prehlajena da sem čist fuč. Mi bi tud šli ven,pa ker smo skoz nekaj bolni,si ne upam,sploh pa pr takem minusu.Tolk že pogrešam pomlad
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 16:59:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Živijo mamice! Kleo- . Ja, pri naših malčkih moramo biti vedno na preži. Slovenka-res prava gimnastičarka. Christy--dobra kilaža . Pa hvala za čestitke ob obmesečnici. danes je bil Lovro cepljen. Ima 7400 g, dolžino sem pa preslišala . Je bil še Jernej zraven in sta se oba vrtela 100/h jaz imam pa žal samo 2 roki...Moramo Lovra doma zmerit . P je Lovra komaj pregledala, ker se je obračal, zvijal, prijemal za stetoskop in vse, kar se mu je približalo. Vmes je potem še Jerneja lulat in sem letela z Lovrom v sami plenički iz ambulante na WC, pa nazaj,... Vidim veliko mamic, ki pripeljejo na cepljenje s svojimi mamami ali taščami, včasih očki. No, mi gremo tudi 3-je.samo v drugačni sestavi. Mali mi prileze celo v kuhinjo in odpira spodnji 2 vrsti predalov . Sicer smo pa komaj dobro prišli v hišo. Otroka sta se sankala, Lovro pa v vozičku, kar v košari na bližnjem hribu prespal popoldan.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 17:02:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mi bi tud šli ven,pa ker smo skoz nekaj bolni,s da se hitro pozdravite!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 17:05:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj. Mi gremo vsi zdele v Slo.tako da bi prosila mal pikapok z srecno pot .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 17:10:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Izabela odkar smo na GH nima več probleme s hranjenjem. Z mustela kremo pa tudi jaz občasno mažem otroke po obrazu. Ali pa z izvlečkom čajevca. Bergland. http://www.baytris.si/index.php?Itemid=59&id=12&option=com_content&task=section To kremo uporabljamo za Jernejeve prstke, za suho kožo na rokah in pred mrazom zavarujemo tudi obraze otrok.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 19:34:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ja, važičke smo že zdaj, ha-ha . bo pa zarad vreme boljše spomladi (ko bosta vidva važička). pa držim pesti, da bosta zdrava. zdajle ko je pod minus je prav grozno, ampak upam da se ne bomo prehladili. sem se prijavila na prvi termin ob dveh, pa fuuul bomo počakali, da ne gremo takoj ven, pa postopno oblačili, pa avto ogreli (ko bo ati zraven)..... a lun se pa že z drugimi spogleduje? bom Lani povedala, bo huda. . aja no, pa saj lahko; je Lana zadnjič tud Lukca (od sase) mal zapeljevala v svoji hello-kitty oblekci. . Lovro - čestitke za 7. MESECEV jasno, Lana je že zasedena
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 19:40:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
christy - tamali je ful srčkan, pa še zmeraj je izrezana mamica! Nas pa itak vse šiša s stasom Alea01 - ja zgleda, da sva res sosedi, ja pa res bova lahko šli na kak sprehod, ko bo mal plusa al pa kam na kafe, ko bojo zalaufale terase Kleopatra - za pot v Slovenijo, dobrodošli! Midva s tamalim greva vsak dan na zrak, kljub mrazu, se toplo oblečeva in greva na sprehod po sončku, okrog poldneva, enih, po kosilu, pa namažem mu obrazek s kremo za veter in mraz od Bubchen, pa super učinkuje, no ven greva za kako urco seveda ne za več, tolk da se mal nadihava (no, jaz se dobr nadiham popoldne, ko pride naša kužika (medved) na vrsto in obereva celo gmajno)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 19:40:56
|
|
|
|
slovenka
|
Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 19:55:25
|
|
|
|
Taanikaa
|
kako pa to da imam jst zdej album,ko pa mi ni delalo celo popoldne? ddddddd (by daisy ) no kakorkoli poglejte si našega cukrčka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:28:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli Vaša je predaleč, no ja, saj od Mtince, Lana tudi ni glih blizu, ja ni kaj, bo verjetno Izabela taprava, ker smo sosedi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:30:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Slovenka - pa pozabila sem pohvalit tvojo Sofijo, ki je res prava gimnastičarka , pa opazila sem, da imaš isti parket kot mi , pa kmalu lahko dobiš četrto zvezdico za čvekanje...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo danes štrajkali s hrano. Pa tolk sem se hvalila včeraj. Pa tak živc je bla danes, spala je samo 2x po 20 minut, tak da zadnjega kinkla nisem niti pustila, ker je bilo prekasno, po 18 uri. Sva kar lepo čofa čofa v banjici (sedimo obvezno!), potem sem jo mal zmasirala, namazala tipi topi, potem je pa dobila flašo, je pa že vmes jo zmankvalo. Prvič do sedaj. Kupček je bil glih da je bil, sedet ni mogla več in je kar na nos padla. In spi že od 19 ure, 1 uro prej kot ponavadi. Smo pa same cel vikend, je odsoten do nedelje službeno. No, jaz sem ji tud danes dala piškotek za grickat, pa pri nas to ne bo več niti pokušina. Sara ima ful močen ugriz odkar so jo začeli zobki matrat (od 1 meseca in pol) in je velik del piškotka odgriznila. Sem bla pa itak zraven, tak da je bilo hitro rešeno. Zaradi tega njenega ugriza sem ji že prejšnji teden vrgla v smeti ključke, ki so za lajšanje rasti zobkov, ker je obroč tako zgrizla, da se je začel lupit. Ima pa zdej bolj modernega metuljčka, vsega gumastega, ki ga je dobila od kolegice za novo leto. Pa danes sem bla celo dopoldne v loncah. tamala je dobila prvič riž in je šlo vse ven. Ji je šlo kar na kozlanje. Ja, tud to moraš prvič doživet. Ona bi jedla itak samo zelenjavo. Smo potem rešili zagato kar s flašo mleka.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke obmesečnikom. Kleo, varno potujte.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:51:09
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ola mamičke Kako kaj? mi smo kul. Zaenkrat zdravi, siti, previti,..... . Izabela odkar smo na GH nima več probleme s hranjenjem. Ima 3 obroke GH in 2x AM. Na obrok poje okoli 200g...ji stehtam..koliko je to v ml nimam pojma, ker nimam takega lončka, da bi bile merice gor. Popapca pa v 4-6 minutah...včasih gledam na uro..je hitra . Glede na prej kako štalo smo imeli, je to zdaj taka milina, pa še pridna je ful..nič ne sitnari, ne jokca...bolj ko je zaspana bolj je pridna....zraven nje bi komot vsaj še tri lahko imela . Jemo pa še zmeraj samo zelenjavo, jabolko in hruško..... Pijemo pa skoraj nič. Tega noče in vse živo sem ji že probala dat, pa ne....naj bo sladko, grenko...ni važno, ne pije.... Bomo tudi to poštimali. Verjamem... Kar se tiče štacun...jaz vse z Izabelo laufam okoli. Pridna je ful..samo gleda okoli in se reži....čist po mamici . Puza ne....neki se proba postavljat, pa ji ni jasno kaj naj pol naprej počne....bo že pogruntala....V posteljici jo pa komaj najdem...celo sprelaufa . Pri nama noče spat,samo crkljat. Ko vidim da bo še spala jo moram prestavit v posteljico. Drgač mi je pa danes pomagala pecivo pečt. Je razbila eno jajce, sam kaj ko je pozabila ločit rumenjak od beljaka ...bo tudi to osvojila.... pa za vse bolane, neješće bejbije, za polne zize pa bilijon pikalon in še več..... Alea, kaj naj rečem kot SUPER - za pridno Izabelo in mamico, ki ma vedno super komentarje!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:54:10
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužit . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana. Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr jim trgovsko ej.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?