anaj22
|
Čer l.daisy hvala hval za CD častitke vsem obmesečnikom za vse male bolnike me kar stisne pri srčku, ko preberem da je kateri od vaših sončkov v bolnici Mi smo kar vredu, prehlad je mimo "sanirali" smo ga z veliko fiziolške v nosek(ena nivejina flaška fiziolške v eno nosnico večkrat na dan in nato še z pumpico potegnit ven smrkel- preverjeno pomaga), mazali smo se z materino dušico in zvečer dejali popražene kamilice na prsni koš. Sedaj ko smo zdravi nas pa mučijo zgorne enkice, ampak tud to bomo preživeli brez hujših zapletov. Nekaj idej kaj jaz skuham Jaku in ima rad: sladko zelje : 3 liste zelja, en sredje velik krompir, malo soli, par zrnov janeža, malo masla mineštrica : grah, rumen korenček, oranžen korenček, krompir, maslo piščanček : domača mleta zelenjava (zelena, petršil, korenček, koleraba), belo piščančje meso, korenček piščančkova juhica + razna zelenjava (bučke,brokoli,cvetača, koleraba) bučke, krompir, maslo riž, čvetača, brokoli domača goveja juhica avokado, banana avokod, suhe slive jabolko, hroška, suhe marelice, suhe slive kaki kivi, banana upam da sem vam dala kakšne nove ideje tteeaa smo te pogrešale, tvoja Lana je pa ful en cukrček ful dobr zgleda tud Luka ko sedi pred smrekco in Vita v svojem novem poganjalcu Jaku je božiček prinesel avtosedež in smo ga začeli kr uporabljat, ker nam je lupinca prekratka. Imamo pa Chicco key1 X-Plus avtosedež. V njem pa zgledamo takole. Meni pa je božiček z zamudo prinesel prvo no sedaj pa upam da bom lahko spet kmalu srečka nosečka. Saša super zgledaš, pa brez veze se sekirat za rad članka Se opravičujem za roman in seveda za vse stvari ki sem jih pozabila