Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 17:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Od A do Ž vse dni v letu 2009 želiva Sara in Didlinaa Atraktivno Bogato Cvetoče Čilo Darežljivo Enkratno Fino Genialno Hvaležno Igrivo Jasno Kulturno Lepo Mirno Naravno Opazno Pravično Radodarno Svetlo Šarmantno Toplo Ustvarjalno Varno Zadovoljno Živo. Punce, uživajte zadnjo noč v letu 2008.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 18:49:37
|
|
|
|
*Mojca*
|
Fajn praznujte in vse najlepše v letu 2009 tudi od moje malenkosti in Lukija
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 21:07:08
|
|
|
|
sasa.vracko
|
hej vsem skupaj želim SREČNO NOVO LETO 2009, da bi bili naši čmrlji zdravi in da bi še naprej uživale z njimi! ninny - čimprej okrevajta in javi se kaj! kljub temu, da sem rekla, da sem bolj v penzionistični ulici, zunaj kar lepo pokajo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 21:07:57
|
|
|
|
Samsa
|
še od nas. Hvala za družbo punce, se priporočam še za drugo leto Pa še malo glasbe: TU , TU , TU....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 21:14:45
|
|
|
|
lunca14
|
niny............. da pridete čim prej domov .....................vsem ostalim,ki ste bubani koš pikapok .......................in kar je najpomembneje srečno v novem letu,jaz vam želim predvsem zdravja,ker če nam bo to služilo,bo vse ostalo že kako............v tem letu si želim le veliko zdravja in nasmeh na ljudeh ki jih imam rada-to želim tudi vam
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 31.12.2008 22:20:19
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo cveke , no da vam samo voscim srecno novo leto velik zdravja srece in predvsem zadovoljstva z vasimi soncki. Se slisimo drugo leto, ki zdaj kmalu bo. Caw baw
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 0:56:51
|
|
|
|
polly80
|
SREČNO 2009 DRAGE JUNIJKE!!!!!!!!!!!! PREDVSEM ZDRAVJA NAŠIM PRINCEM IN PRINCESKAM!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 9:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Najprej za vse bolančkane. Posebej za Emo, ki je v bolnici. Da čimprej ozdravite vsi skupaj. Mi smo vstali ob 9-ih, po eni taki živčni noči. Sicer praznovanje je bilo ok, sam Sara nam je včeraj popoldne padla iz počivalnika na tla. Še dobro, da je bila privezana in je bil padec v milejši obliki. Padlča je iz jedilne mize, ko se je preveč stegnila za igračo pred sabo, bila je sekunda nepogleda nanjo. Hb je ve ok, smo jo pa opazovali celo noč, vsake pol ure. Je pa veseljak kot je ponavadi, tako da skrbi zaenkrat več ni, edino duša močno močno boli. Skratka, uživajte še preostali dan v družbi najdražjih.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 13:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce za sms-e, stanje je danes malo boljše, sva bile dopoldne brez kisika,potem pa je spet padel na 92 tako, da ga spet malo dobiva. Je pa rekla dr. da je danes boljš, da ne sliši več toliko v pljučih in upam, da se stanje počasi izboljšuje in da prideva kmalu domov.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 16:16:45
|
|
|
|
slovenka
|
Drage junijke in mali princi in princeske: tudi jaz vam vsem želim Z D R A V O in L J U B E Z N I P O L N O 2009! Itak čez 2008 ga ni, bodo tudi naši mali vse življenje omenjali to letnico, ampak samo da bo zdravo in zaljubljeno, pa bo super.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 16:28:37
|
|
|
|
HEI
|
živjo punce... kot se za današnji dan spodobi najprej SREČN'GA PA ZDRAV'GA PA VSE LEPO V 2009 !!! za vse bolančkane, predvsem Emo pa lunca tvoja zgodba... noro... za pop.... to je samo potrditev da mormo bit super sitni in nadležni ko se gre za naše mulčke, ane? brez popuščanj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 17:56:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 SREČNO 2009 DRAGE JUNIJKE!!!!!!!!!!!! PREDVSEM ZDRAVJA NAŠIM PRINCEM IN PRINCESKAM!!! Se kr podpišem še jaz pod to!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 18:00:46
|
|
|
|
babysolza
|
Slovenka, ti si tudi lepo napisala! Ninny, vidve pa čimprej domov in nazaj na RR! Didlina - Najbrž res tebe boli bolj kot Saro. Sabina še vedno kašlja - začne okrog 1-ih ponoči in potem vstajamo do kakih 5-ih na pol urce, urco, potem pa še kaki 2 uri zaspi. Čez dan je skoraj čisto ok, vsake tolko mal pokašlja, ponoči jo pa prou meče. Smo šli še po ene kapljice za kašelj (Sinecod), mažemo, toplo cunjico dajemo in držimo pesti, da bo kmalu bolje. Se grem še mal crkljat z mojima sončkoma, imejte se rade!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 19:19:46
|
|
|
|
alea01
|
Drage junijčice 2008, vaše princeske, princi in partnerji. Z letom, ki je prišlo ravnajte kot s čokolado......odvijte, ugriznite in uživajte....... Naj bo sladko in srečno 2009
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 19:27:25
|
|
|
|
alea01
|
no, da se še mal razpišem najprej bilijon pikalon za vse bolane.....predvsem za Emo , da bo čimprej doma pri sestrici in očiju lunca14, lonapo.... Mi smo zdravi, zaenkrat. Vozimo se še v lupinici in nismo več manekenske postave . Jemo kot se spodobi in HB ni več nobenih težav pri hranjenju. Imamo 3 obroke GH...zelenjavni, sadni in kaša zvečer. Od sadja jemo samo jabolko in hruško. Banane ne maramo. Jemo tudi še samo zelenjavo, nič še mesa, ne mlečnih izdelkov.... Imamo še bolj enolične obroke.... Špartanske vzgoje pri nam še ni bilo...ni potrebe ...upam, da bo tako naprej. Izabela je strašno priden otrok.... in sem jo zadnjič vprašala, če je lahko še bolj pridna in mi je rekla; JA... . Prav, bo pa še bolj pridna . sasa.vracko- preobrazba je super, pa meni se nič takega ne zdi, da bi bilo napisano. aja, pa še to. Če si bila v ponedeljek v šparu z lukijem in z in če ima luki rdeč voziček, potem sem te videla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 19:59:12
|
|
|
|
anaj22
|
pikepoke za male bolnike, da kmalu ozdravijo in za Emo da pride kmalu domov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 20:08:22
|
|
|
|
*anamor*
|
ninny res vama želim srečo z Emo. Pridita čimprej iz bolnice in se vrnita k nam na rr. Me je kar stisnilo, ko sem prebrala kaj se dogaja z vama, sploh zato, ker sva na isti dan rodile in imam posebna čustva do vaju oz. bolj vaju spremljam.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 21:04:52
|
|
|
|
sasa.vracko
|
alea01 - žal nisem bla v šparu v ponedeljek, v bistvu kar cel nori december nisem šla z vozičkom v centre, ker je bla gužva si eno drugo vidla, mam pa rdeč voziček od PegPeregota
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 21:09:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Razumem, da so prazniki, samo na RR je pa res ful mrtvilooooo. Pogrešam tud Kleopatro, pa Nyo, pa Tino28, pa še cel kup drugih punc... pa po eni strani mam že povn kufer praznikov in bo kar pasal, ko gre moj v ponedeljek v službo!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 21:14:24
|
|
|
|
alea01
|
sasavracko.......voziček je bil rdeč od pegperegota...špar je bil pa drug......ni v citiju....mal pomisli, če res nisi šla v kakšen majhen špar v ponedeljek, ne v mesto..na vas..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.1.2009 21:25:37
|
|
|
|
tteeaa
|
ninny- tebi in tvoji malčici pa čimprejšnje okrevanje, mislim na vaju in vama res želim vse dobro.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.1.2009 7:14:49
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Evo eno kavico za vse. Mi smo spali tako tako, malo bolje kot prejšnje dni. Sabina še kar kašlja, v grlu se ji nabira sluz, sam kaj ko ne zna ven pljunit. Danes nam je končno ratalo, da jo je fajn zagrabilo, ravno ko sem jo imela na rami - je šla taka porcija ven, da nisem mogla verjet. Upam, da to pomeni, da nam gre na bolje. Kaj mislite je po vašem mnenju manjše zlo - da peljemo Sabino k moji mami in greva midva voščit še vsej njegovi žlahti sama, al da smo doma in 'tvegamo' kup obiskov? Jaz se nagibam k prvi varianti, sploh ker bi paket obiskov vključeval tudi male otroke. Hitr povejte, v kaki uri moram vedet.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.1.2009 7:36:53
|
|
|
|
*Mojca*
|
babysolza: definitivno prva varianta
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?