lunca14
|
madonca sem jezna ko hudič,ampak res ko hudič .................zakaj..........vedno,ko kdo zboli,začnem raziskovat o poteku bolezni............in kaj ugotovim.........zadnjič ko sva bla z lunom v bolnici zaradi adeno viroze in dehidracije,so k nama pripeljali v sobo deklico,ki je imela meningitis,in sploh še niso vedeli katerega ima,hb.da ni imela bakterijskega,ampak je bil virusni,mislim haaaaaaaaaaaalo,dali so skupaj obolelega otroka z prenosljivo boleznijo skupaj s polletnim dojenčkom,in seveda,je lun ta virus pokasiral,kajti midva sva pristala v bolnici zaradi visoke vročine,čez 39,skor 40,nakar je sledilo unetje čez oči,če nebi reagirali pravočasno z antibiotiki,bi vnetje šlo naprej in fasal bi meningitis,katerega se je nalezel v bolnici,in sedaj sva bila zaradi njihove malomarnosti notri ene teden in še teden dni na antibiotiku,potem bomo pa videli kako naprej........mislim linčali bi jih.....po eni strani jim zaupaš,res slepo,ko kura,potem,pa vidiš,kako šlamparijo delajo,šele sedaj mi je jasno,zakaj nas je dr,ki je prišel iz ljublajne,tako hitro popokal domov.Aja pa še to,tisti dan ko je lun zbolel,je imel najprej vročino 37,5,pil je še malo,lulal pa skoraj nič,po kosilu pa ga je zakuhalo v eni uri na 39,mu dam svečko,ampak vročina ni padala,je še kar rasla,jedel ni več,zače je bruhat,kličem sestro,da prideva po napotnico za v bolnico,ji vse to povem,kako je z njim,in ona mi reče ob 14h,ja lahko se prideta pokazat ob 18.30.........haaaalo,sem ji rekla,v redu,grem pa direkt v bolnico,ona pa ne ne morete brez napotnice,jaz jih pa imam v čakalnici 15 in boste morali čakat,potem pa sem ji rekla še enkrat otrok star pol leta,ne je ,ne pije,ni bila polulana plenica več kot 4 ure,vročina 39,5 in še raste,dala svečko,in naj čakam še 4 ure,da prideva na vrsto,,,,,ne ne bom čakala,greva v bolnico,in potem reče pa se pridta pokazat,prideva,nobenega v čakalnici,šla k zdravniku čez 10 min.nam takoj napisal napotnico ,zmeri vročino,nam da še eno svečko in gasa v bolnico.Kot vidite imam vso pravico bit jezna ko ,od sedaj naprej bom pa mami,in se jim ne dam več,to so moji otroci,moje zlato,moji zakladki,in ne bodo delali več takih šlamparij.Morala sem to deliti z vami,da se vam kaj takega ne pripeti,in da ste pozorne na takšne zadeve.Res vsakič,me nasankajo za nekaj. Pa tud to vidim da vas ima veliko bubanih otrok,bom kar za vse skupaj dala en zvrhan koš pikapok za zdravje
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 30.12.2008 11:26:11 >