|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
30.12.2008 10:42:52   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Evo... Saša na netu ( Jana) : TU 

Joj Samsa, zdaj mi bo šele nerodno user posted image user posted image user posted image , na tisti sliki od prej sem direkt za otroke strašit... to mal zretuširajo na slabš, da je pol kao večja razlika user posted image , ooooooooooooo grozaaaaa

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.12.2008 10:45:53   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Samsa,hvalauser posted image .
Sasa,(kakoje to ime redkouser posted image user posted image user posted image )tle si pa spet druga.Samo so te kar lepo zrihtali,itak prav huda sprememba ni mogla bit,edin ce bi te postrigli na balin pa na zeleno pobarvaliuser posted image .Bravo za pogum,jaz si ne bi drznilauser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa greva midve ven,se mal v novoletno vzdusje,pa seveda nic zapravljatuser posted image .
Lepo se mejte.

Ja, bi bla večja sprememba, če se ne bi že pred meseci ostrigla na kratko, ker sem prej mela kar dolge lase...sej ko se pogledam v reviji, je men tud kar žal, sploh ker je tist članek zraven kar mal prirejen po svoje, no kaj čem zdej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.12.2008 10:46:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Evo... Saša na netu ( Jana) : TU 

Joj Samsa, zdaj mi bo šele nerodno user posted image user posted image user posted image , na tisti sliki od prej sem direkt za otroke strašit... to mal zretuširajo na slabš, da je pol kao večja razlika user posted image , ooooooooooooo grozaaaaa

za v špajzo - da ne bodo kradli marmeladeuser posted image user posted image user posted image

Ampak so te pa dobr uštimali - res

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.12.2008 10:51:36   
sasa.vracko
Pol se je pa Taanikaa sekirala, ker so jo prepoznali, mene pa zdej res lahko vsak vidi, če še slučajn prej ni poštudiru katera sem, so zdaj v reviji objavljeni vsi podatki, razen ulice in hišne številke ni... sej mi je kar žal, da sem šla tja, pa kaj čem zdej, sej mi je vseen, pa naj me vidijo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.12.2008 10:53:10   
Anonimen
In kako ste kaj bejbike danes? Mi smo kar ok, Lukec pančka, je bolje, kašlja manj, drgač pa smo ga zdej med prehladom malo razcrkljali, bo treba spet mal špartanske vzgojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.12.2008 10:53:26   
sasa.vracko
Pa še novinarka je tko napisala, kot da sem res en totaln butelj zdej, ko mam otroka, kao da sem res ful nesposobna, kar mal po svoje priredijo kar poveš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.12.2008 10:54:38   
sasa.vracko
Nya - lepo, da ste bolje user posted image  moj Lukec je pa mal prej zaspal, jaz pa imam v planu likanje, pa še kar na RR visim... zdej pa res grem, se še pol oglasim

Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.12.2008 10:56:41   
Anonimen
Jaz sem pa včeraj vse zlikala zvečer. Tko da danes samo uživam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.12.2008 11:18:50   
aleksandra silvija
Melancani--ene pol urce na 150-izogibam se previsokim temperaturam.
Toliko časa, da postanejo lepo rjavi.

Nya-fino, da je Luka-Patrik boljeuser posted image .

Saša- pa saj ni s člankom čisto nič narobe.  Vedno pa naredijo tako, da pride preobrazba do izraza-češ, zakaj jo nekdo potrebuje,....
Tudi sama imam v mislih, da javno pišem.user posted image

Sploh pa. Če je Clinton preživel ovalno sobo in Monikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.12.2008 11:23:59   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madonca sem jezna ko hudič,ampak res ko hudič .................zakaj..........vedno,ko kdo zboli,začnem raziskovat o poteku bolezni............in kaj ugotovim.........zadnjič ko sva bla z lunom v bolnici zaradi adeno viroze in dehidracije,so k nama pripeljali v sobo deklico,ki je imela meningitis,in sploh še niso vedeli katerega ima,hb.da ni imela bakterijskega,ampak je bil virusni,mislim haaaaaaaaaaaalo,dali so skupaj obolelega otroka z prenosljivo boleznijo skupaj s polletnim dojenčkom,in seveda,je lun ta virus pokasiral,kajti midva sva pristala v bolnici zaradi visoke vročine,čez 39,skor 40,nakar je sledilo unetje čez oči,če nebi reagirali pravočasno z antibiotiki,bi vnetje šlo naprej in fasal bi meningitis,katerega se je nalezel v bolnici,in sedaj sva bila zaradi njihove malomarnosti notri ene teden in še teden dni na antibiotiku,potem bomo pa videli kako naprej........mislim linčali bi jih.....po eni strani jim zaupaš,res slepo,ko kura,potem,pa vidiš,kako šlamparijo delajo,šele sedaj mi je jasno,zakaj nas je dr,ki je prišel iz ljublajne,tako hitro popokal domov.Aja pa še to,tisti dan ko je lun zbolel,je imel najprej vročino 37,5,pil je še malo,lulal pa skoraj nič,po kosilu pa ga je zakuhalo v eni uri na 39,mu dam svečko,ampak vročina ni padala,je še kar rasla,jedel ni več,zače je bruhat,kličem sestro,da prideva po napotnico za v bolnico,ji vse to povem,kako je z njim,in ona mi reče ob 14h,ja lahko se prideta pokazat ob 18.30.........haaaalo,sem ji rekla,v redu,grem pa direkt v bolnico,ona pa ne ne morete brez napotnice,jaz jih pa imam v čakalnici 15 in boste morali čakat,potem pa sem ji rekla še enkrat otrok star pol leta,ne je ,ne pije,ni bila polulana plenica več kot 4 ure,vročina 39,5 in še raste,dala svečko,in naj čakam še 4 ure,da prideva na vrsto,,,,,ne ne bom čakala,greva v bolnico,in potem reče pa se pridta pokazat,prideva,nobenega v čakalnici,šla k zdravniku čez 10 min.nam takoj napisal napotnico ,zmeri vročino,nam da še eno svečko in gasa v  bolnico.Kot vidite imam vso pravico bit jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,od sedaj naprej bom pa user posted image user posted image mami,in se jim ne dam več,to so moji otroci,moje zlato,moji zakladki,in ne bodo delali več takih šlamparij.Morala sem to deliti z vami,da se vam kaj takega ne pripeti,in da ste pozorne na takšne zadeve.Res vsakič,me nasankajo za nekaj.

Pa tud to vidim da vas ima veliko bubanih otrok,bom kar za vse skupaj dala en zvrhan koš pikapok za zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 30.12.2008 11:26:11 >

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.12.2008 11:37:56   
aleksandra silvija
Lunca--brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama pa sem pred dnevi razbila pečico. No, notranje steklo vrat. Sedaj pa čakam, da pripeljejo novega. Cena stekla? 200 EURuser posted image .
Ampak kaj čem, če pečico nujno potrebujem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.12.2008 11:42:35   
polly80
hej

jau kolk mamo bolančkov,bogi junijčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,še posebej za emo user posted image user posted image user posted image ,
lunauser posted image user posted image user posted image ,christyuser posted image user posted image user posted image ..pa tud ostale bubijeuser posted image user posted image user posted image
BS-HB je sabina boljšeuser posted image
AS-pridna,pečeš torte,jaz ne vem,daj sem nazadnje peklauser posted image

tteeaa-fajn da si se javlauser posted image ,vso srečo z diplomouser posted image in super močna punca si,boš vse porihtala,boš vidlauser posted image ,lana pa ima super mamicouser posted image itak je lepotičkauser posted image

samsa-spet ponujaš same dobrote,kako naj potem človk shujšauser posted image user posted image super,da je alergija boljšeuser posted image

l.daisy-ti ob dveh user posted image user posted image še likašuser posted image men se še ob enem ne ljubiuser posted image raje ne likaj in pridi ta čas na rruser posted image

saša-user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepouser posted image

kleo-user posted image za žabiceuser posted image ,pa user posted image za talito

pa vidim kolk dobro kuhate vašim malčkomuser posted image ,jaz sploh nimam idejuser posted image ..kako ji riž pripravim,da ne boma vsak dan na krompirjuuser posted image ?user posted image

pa še to,kako in s čim umivate zobkeuser posted image user posted image user posted image ..midve sma jih šele dobili,pa ne vem,kako jih čistituser posted image

lp,pa lepo praznujte jutriuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.12.2008 11:49:10   
polly80
še to:

saša,nč se sekiratuser posted image
nya-user posted image user posted image user posted image da patrik zdrav,pa nč špartanske vzgoje uvajatuser posted image
pa user posted image za likanje..res nadležno opravilouser posted image

lunca user posted image user posted image user posted image no commentuser posted image

aja,pa poglejte,kaj vita dobla za božička,pod profiluser posted image je ful pridna notuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.12.2008 11:50:02   
polly80
Cena stekla? 200 EUR .
Ampak kaj čem, če pečico nujno potrebujem.

user posted image user posted image user posted image skos sami stroški,a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.12.2008 13:03:24   
lonapo
živjo

saša-luštna siuser posted image user posted image

lunca-se čist strinjam s tabo!!
jest sem tamalga v dveh dnevih peljala dvakrat k zdravniku in smo dobil dve različne diagnoze: 1. blaga viroza (pomoje pa tud glede na to da je imel ob pol sedmih zjutraj 39,5 vročine) 2. šesta bolezen (no pa da vidmo)
skratka vročine nimamo več zdej bomo pa vidl če se bodo pojavile pikice.
Aja, pa jest sm mu dajala voltaren svečke za zbijanje (mi jih je dala moja P), včerej me je pa nadomestna nadrla da tolk mejhni ne smejo met teh svečk in je dubu paracetamol svečkeuser posted image  In komu bi sedaj verjel, ane!

No vglavnem  vsi ki ste bolančkani se pozdravite čimprej, pa lepo praznujte vsi.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.12.2008 13:11:38   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

In kako ste kaj bejbike danes? Mi smo kar ok, Lukec pančka, je bolje, kašlja manj, drgač pa smo ga zdej med prehladom malo razcrkljali, bo treba spet mal špartanske vzgojeuser posted image

user posted image  Dej zaupi recept za to špartansko vzgojo. Mi smo 2. zobek čakali več kot 3 tedne in vmes je Sabini uspelo ratat popoln šef pri hiši. user posted image user posted image

Saša hvala za nasvet. In res so te polepšali, čeprav tudi prej nisi napčna. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.12.2008 13:17:00   
babysolza
Lunca, sej človek ne more verjet. user posted image user posted image user posted image  

Lonapo - lepo, da ste bolje. Diagnoze pa user posted image  Še dobro, da niste šli še k tretjemu zdravniku. user posted image user posted image

Zdejle grem pa mal pospravit, dokler Sabina še spi. user posted image user posted image  (za pospravljanje, ne spanje)

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.12.2008 13:17:45   
babysolza
Aja - AS, meni se tudi zdi ful fajn ta recept za malancane. Dej napiši še kaj, če maš na zalogi še kakšnega. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.12.2008 13:18:22   
babysolza
Hmmmm, a se pogovarjam sama s sabo? user posted image user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.12.2008 13:57:51   
slovenka
ojla!

prebrala sem vas, zdaj moram pa še kaj napisat, da me čisto ne pozabite

Čestitam vsem za mini RD, mi bomo v petek spekli polovico torte.

Ubogi ubožki, ki so bolani. Naša je bila tudi, pa je že zdrava. Je res težko za male. Mi smo šli k naši zdravnici, pa je rekla, da je akutni respiratorni afekt - dobili nismo nič, par nasvetov... ampak je bilo od takrat na boljše. Tudi vsem vam želim, da se čimprej pozdravite!

Zobki - mi imamo spodnja dva zunaj

Odkar je zdrava je ful začela jesti GH, kar ne moreva verjeti z mojim. Pa ponoči je zaglajena - sicer je sedaj dve noči boljše, samo 1x je, prej pa je par noči jedla dvakrat ponoči in potem takoj zjutraj. Verjetno zato, ker med boleznijo ni imela teka, pa mora zdaj nadoknaditi... Smo pa še zmeraj na sadju in zelenjavi, na meso bomo počakali do pregleda pri P.

Glede obračanja pravijo, da se je lažje obrniti s trebuha na hrbet, ne? No, naša se je obratno - s hrbta na trebuh že 2 meseca, zadnje dni, kar je zdrava, pa se je začela tudi nazaj na hrbet, tako da sedaj imamo kotaljenje po dnevni sobi. Je tako vesela zraven. Nogice tudi krči, da bi se postavila na štiri, ampak še ne more trebuščka dvignit... ampak sedaj, ko je skapirala kotaljenje, se ne jezi več tako zaradi tega.

Moja sestrica je imela danes nuhalno svetlino - ima 1:3800 in je vse bp. Samo za spol niso pa nič rekli. Skratka, smo ful veseli in komaj čakamo poletje.

No, moja babica pa ima jutri 80. RD. Gremo z darili...  Je zmeraj hotla biti na 1.1., pa jih je baje en sosed prijavil, tako da se niso smeli zlagati, kot so to sicer delali včasih...

Lepo bodite, fajn čvekajte naprej. Jaz imam mojega doma sedaj že drugi teden in je tako fajn. Rihtata s tastom eno sobo v kleti, kamor bomo dali biljard ipd špilarije... jaz se pa trudim zraven, da bi izgledalo malo s stilom, ne kot kak zavožen bife.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.12.2008 14:10:11   
Anonimen
sam da vas pozdravim,pol pa kuhatuser posted image user posted image ...
....pa,Slovenka..."ne kot kak zavozen bife"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.12.2008 14:32:30   
*Mojca*
Bejbe mene pa zanima kdaj boste male dale iz lupinice v večji sedež? Naš pikec je ful dolg, ima pa samo 7kil in še ne sedi samostojno, pa mi ni za ga dajat v Tobija. Ko je v bundici ga sploh ne morem več pripasat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.12.2008 14:35:29   
Anonimen
Evo,Marisino kosilo se kuha,tamala pancka,jaz pa na RR.

Sem ji kupila puzle za na tla,da bo zacela mal bolj zivo z obracanjem,pa plazenjem seveda.Samo je problem,ker ni prostora,tako da bo treba stajco mal skup zlozit,itak se mi zdi da je zanjo se prezgodaj,saj niti se sama ne sedi.Ceprav je pa res,da je ravn zaradi tega ok,ker ce jo vrze,pade na mehko.
Pa Tali sem poslala cestitko(mal poznouser posted image ),pa zraven dalaiz blaga in elastike obroc za lase.Mal za presenecenje.

AS,hvala.Pa sit no,tkole draga ploscauser posted image .
Lunca,to pa je ziva groza.Kaksna sestra pa je to,spet ena,ki je zgresila poklicuser posted image .In se potem v bolniciuser posted image user posted image ,groza groza.Samo,da sta koncno doma.Drugic bot pa kot pravis user posted image mamica,saj se gre za tvoje otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.12.2008 14:39:35   
Anonimen
Moja je ze v Concordu.Lupinica je bila ze davno premajhna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.12.2008 14:46:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image  Dej zaupi recept za to špartansko vzgojo. Mi smo 2. zobek čakali več kot 3 tedne in vmes je Sabini uspelo ratat popoln šef pri hiši. user posted image user posted image

Ja, tkole - res čist po špartansko. ko se zbudi, ne greva k njemu, ampak ga pustiva, da joka. Ponavadi traja 15-20 minut, potem pa pogrunta, da ne bo nbenga pa zaspi. Vem pa, da pri enih otrocih traja jok tudi eno uro, ampak je potem vsaki dan manj. Sam vztrajat moraš. Ker jaz še vedno mislim, da otroku narediš uslugo, da se nauči zaspati sam - v vrtcu tudi ne bo mamice - pa mi je vseeno bolje, da se dere doma, kot pa da bi se potem tam.

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?